ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΣ BIG BROTHER... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΣ BIG BROTHER... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Helios31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
thothΙδρυτικό Μέλος
03/04/2003, 01:00:58
Σταυραετέ, νομίζω ότι η προσφορά σου μέχρι τώρα στο forum είναι αρνητική.

Αν έχεις προσωπικό πρόβλημα με κάποιο άτομο, ούτε εμένα ούτε τους υπόλοιπους μας ενδιαφέρει.

Λύσε το πρόβλημα σου εκτός forum. Προς το παρόν ένα ανόητο και κακόγουστο μήνυμά σου σβήστηκε. Ελπίζω να ηρεμήσεις, και να αρχίσεις να συμμετέχεις σε αυτήν την κοινότητα με θετικό τρόπο.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

03/04/2003, 01:13:34
GIA NA GIRISEI O ''HELIOS'' THELEI DOULIA POLI.........

LEEI TO ASMA.....H NA PW KALITERA ASTMA...?

thothΙδρυτικό Μέλος
03/04/2003, 01:21:23
Όσο για σένα Ήλιε (Γ. Κ.), τι να πω;

Συνεχίζεις να τυλίγεσαι γύρω από τους θυμούς σου και τις πικρίες σου.

Δεν ασφυκτιάς; Δεν κουράστηκες; Δεν φοβάσαι μήπως γίνεις γραφικός;

Πραγματικά λυπάμαι που έχεις να δώσεις τόσα πολλά αλλά εσύ επιμένεις να είσαι κολλημένος με τους... εβραιοχριστιανούς.

Συνομωσιολογικά σενάρια, σεξιστικά υπονοούμενα, λεκτικές υπερβολές...

Αν νομίζεις ότι σου φταίμε οι υπεύθυνοι, οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές, δεν μπορώ να σου αλλάξω την γνώμη αλλά τι σου φταίνε οι υπόλοιποι να διαβάζουν τα δεκάδες μηνύματά σου με σπόντες για τις προσωπικές σου πικρίες και αντιπαραθέσεις;

Προχώρα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι τους "βαρβάρους" για να δώσεις νόημα στην ζωή σου. Αλλά πάλι αν τους χρειάζεσαι, τουλάχιστον σκέψου και αυτούς που δεν τους καίγεται καρφί για τις αντιπαραθέσεις σου με 3-4 άτομα. Πρώτα τους τρομάξαμε, μετά τους στενοχωρήσαμε, μετά τους εκνευρίσαμε και έτσι που πάμε θα τους κάνουμε να μην κάνουν ούτε τον κόπο να μας διαβάζουν εκτός κι αν έχουν κέφι να γελάσουν με τα παιδικά μας καμώματα.

"Κάποτε δύο Βουδιστές-Μοναχοί ετοιμάζονταν να περάσουν έναν ρηχό ποταμό. Εκεί τους παρακάλεσε μια νέα και όμορφη κοπέλα να την περάσουν απέναντι γιατί φοβόταν το ρεύμα του ποταμού. Ο ένας αρνήθηκε κατηγορηματικά. Ο άλλος την λυπήθηκε, την πήρε στα χέρια και την πέρασε απέναντι.

Οι δύο μοναχοί συνέχισαν τον δρόμο τους αμίλητοι. Μετά από 5 ώρες ο βουδιστής που αρνήθηκε να βοηθήσει την κοπέλα, γύρισε προς τον άλλον κόκκινος από θυμό και πικρία και του είπε: "Δεν μπορώ ακόμη να αποδεχτώ το γεγονός ότι πήρες στα χέρια σου μια νέα κοπέλα και παραβίασες τον μοναστικό σου όρκο" Ο άλλος Μοναχός του απάντησε: "Ηρέμησε αδελφέ μου. Δεν βλέπεις τι κάνεις; Εγώ άφησα την κοπέλα εδώ και ώρες και εσύ την κουβαλάς ακόμη μέσα σου".

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

03/04/2003, 01:23:55
quote:

Άλλη ομοιότητα: γεννήθηκα το 1948, την ίδια χρονιά που γράφτηκε το εξαιρετικό αυτό βιβλίο!

quote:
1948...!!!
Πωωω... ΤΙ Big Brother?
Εσύ είσαι ο Big Father μου...!
Θα μου επιτρέψετε κ. Admin να σας μιλάω πια στον πληθυντικό!

quote:
α μικρός είσαι ...

...κύριε Admin, δεν θα σχολιάσω.

αυτή...που τα κατάφερε!

03/04/2003, 02:47:57
... το θέμα αυτό κλείνει, νομίζω, σιγά-σιγά τον κύκλο του!
Θα απενεργοποιηθεί για περαιτέρω απαντήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

03/04/2003, 21:35:31
ΒΛΕΠΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΑ.ΑΠΟΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
> ΓΙΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΖΛ ΑΠΟ Τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟ.
> ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ;;;;;; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;
> ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΩ;;;;;;; ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΤΟΥ INTERNET.
> ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ> ...> ...> . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ> ...> ......
> ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΑΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ. ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΙ;;;;;;;;;;;ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΑΒΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;;;;;;
> ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑ..ΤΑΔΕ ΛΥΣΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.
ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΣΟΥ. TELIKA H ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΙΛΙΕΣ.
> ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ....

03/04/2003, 21:46:55
STAYRAETE EXEIS DIKIO

Α=Ω

HeliosΜέλος
03/04/2003, 23:22:33
Kυττα εβραιοχριστιανικο ορνεο, οτι κανανε οι προγονοι σου κανεις κι εσυ.
Σκυλευουν ακομη πανω απο το πτωμα της ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ,οπου πηραν σαν τα ζομπι λιγη ζωη,γιατι σαν πεθαμενα,πρεπει να σκυλευουν και να κοπρανολαγνευουν.
Αν νομιζεις οτι ο Χριστος εχει σχεση με σενα, παιρνεις βαρεια χαπια.
Και κατω απο τα παντελονια, τι χρωμα ζαρτιερες φορας,μου λες?
Αν νομιζεις οτι φοβαμαι φελλους σαν κι εσενα η οτι θελω υποστηριξη,σε γελασαν.
Το χαρακτηριστικο αυτων που φορανε παντελονια,ειναι να μιλανε face to face,και λενε 'εγω'.Κι οχι να πετανε σαν ορνεα ψηλα εκ του ασφαλους,και να αφοδευουν στη γη.
Οποτε θες να σου ριξω στ'αυτια ...και αλλου, με ευχαριστηση.
Κι αν τολμας, εβραιοχριστιανικο ορνεο, δωσε την διευθυνση σου στην Χρυση Αυγη...και θα το απολαυσεις.
Για να δουμε τι χρωμα ζαρτιερες φορας.

HeliosΜέλος
03/04/2003, 23:29:07
Εν ταξει THOTH KAI ADMIN,σταματω,αλλα κι εσεις πρεπει να κανετε ΠΡΑΞΗ την ΑΝΟΧΗ,ναστε ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ.
Χωρις ναχω τιποτε με κανεναν πραγματικα,οφειλετε ναστε πιο αντικειμενικοι,με καλα μελη,οτι γνωμη ναχει ο καθενας,οπως ο ουροβορος,η Εκατη,και οι υπολοιποι που εγραψα.
Τελος παντων,θεωρησε τα σαν μια εκρηξη οργης.
Περιμενω ομως ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.
Και γιατι σβυσατε οτιδηποτε εγραψε το ορνεο?
Ειναι η καλυτερη διαφημηση για τον εβραιοχριστιανισμο.
Και τι ειναι αυτο το Γ.Κ.?

Edited by - Helios on 03/04/2003 23:35:52

SilverwolfΜέλος
04/04/2003, 01:25:47
Έχει αρχίσει να καντάει κουραστικό και από την μεριά σου Ήλιε αυτό το παιχνίδι...

Εντάξει μας έχεις πεί τόσες φορές τι θεωρείς εσύ για τους συγκεκριμένους φίλους (Kέλσο, E0N )!
Καθώς και για τον "εβραιοχριστιανισμο"...
Δικαίωμά σου να θεωρείς ότι θέλεις αλλά μην το κοπανάς αιωνίως κιόλας...
Το είπες... το εμπεδώσαμε...
Τι λές πάμε παρακάτω;

Αντί να διευρύνεις το χάσμα γιατί δεν το γεφυρώνεις ώστε νε επικοινωνήσεις;

Ρίξε μια ματιά στο τόπικ του Πλάτωνα http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1155 και βγάλε τα άχτι σου και εσύ μπάς και ηρεμήσουμε και οι υπόλειποι...

Όσο για την δικαιoσύνη του Admin και του Θώθ πρέπει να παραδεχτείς ότι έχουν δείξει μεγάλη ανοχή. Πολλά από τα μυνηματά σου (και όχι μόνο δικά σου, μην αρπαχτείς αμέσως) θα έπρεπε να σβηστούν και αυτά έτσι δεν είναι; Δεν κράτησες ούτε εσύ το επίπεδο των συζητήσεων ψηλά...

It takes 2 to make a fight...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

Edited by - Silverwolf on 04/04/2003 01:28:24

04/04/2003, 03:43:44
Αγαπητή Silverwolf, ευχαριστώ...

- ΣΤΑΥΡΑΕΤΕ, αν και δεν κατάλαβα τι τελικά θέλεις να κάνεις, σχετικά με τα Forums πάντα, θα πρότεινα εφόσον, όπως φαίνεται, έχεις την περίσσια υπομονή και την διάθεση να διαβάσεις τα Θέματα Συζήτησης που "διαπράττονται" ( ) εδώ, στο ESOTERICA.gr, ακόμη και αυτά που σε κάνουν να βγαίνεις έξω από τα... "παντελόνια" σου ( ), γιατί δεν επιλέγεις να συμμετέχεις "κανονικά" και δημιουργικά στις Συζητήσεις; Είμαι σίγουρος, από την στιγμή που κάτι άλλο θα σε έφερε εδώ και όχι οι οποιεσδήποτε μεμονωμένες αντιπαραθέσεις μεταξύ Μελών, ότι κάτι μπορεί σε κρατήσει προς την πλευρά της συμμετοχής.

Να είσαι σίγουρος πως δεν "σβήνουμε μηνύματα" με καμία ευκολία! Προσωπικά θα ευχόμουν όλα τα μηνύματα να έχουν τέτοιο βάρος και βάθος που να μπορούν να σταθούν αυθύπαρκτα, τόσο ως ερωτήσεις όσο και ως απαντήσεις.

Βέβαια έχεις ένα σίγουρο δίκιο:

quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ...

...οπότε, σε ένα σημείο τουλάχιστον, μας καταλαβαίνεις και συμπλέεις μαζί μας! Μακάρι να δούμε και μία πιο πραγματική σου όψη και όχι μόνον αυτή του πάθους. Και αυτό χρειάζεται φυσικά, δεν θα μπορούσα να πω "όχι", όμως σωστά διοχετευμένο. Καλή συνέχεια λοιπόν... εάν το επιθυμείς!

- Helios, κάπου φαίνεται να πηγαίνουμε... Συνέχισε να γράφεις και σε άλλα θέματα και να ανοίγεις φυσικά καινούργια, αλλά όχι σαν αυτό σε παρακαλώ! Όσον αφορά τη Ναφθαλίνη, να είσαι σίγουρος ότι δεν την χρησιμοποιούμε (συγνώμη thoth που μιλάω στον πλυθηντικό, αλλά πιστεύω ότι θα εκφράζει κι εσένα) για να φυλάξουμε την αίσθηση που έχουμε περί Δικαιοσύνης. Εύχομαι στον εαυτό μου συνεχώς (και σε όποιον άλλον θέλει να την υπηρετεί) να είναι αυθεντική και να έχω την αντοχή και τη δύναμη να την ακολουθώ...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"