ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εκπομπές Λιακόπουλου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Εκπομπές Λιακόπουλου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Loco32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
LocoΜέλος
13/10/2004, 23:47:42
Πότε θα μπορούμε να κάνουμε και πάλι EDIT;

* αφτού= αυτού
* χαρακρηρισμοί= χαρακτηρισμοί

EΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

r21rΝέο Μέλος
17/10/2004, 21:19:12
Mipos eisai fasistas kai den to xereis;Giati ola ayta poy grafeis ayto deixnoyn.

LocoΜέλος
17/10/2004, 22:43:17
quote:
Liakopoylos,belopoylos,adonis georgiadis,einai fasistes,sobinistes kai ratsistes.Opos kai to teleasti poy toys filoxenei.Opos kai aytoi poy dhmioyrgisan ayto to kanali.G.Karatzaferis.Aytos einai piso apo ola ayta.Deite to parelthon toy.

quote:
Mipos eisai fasistas kai den to xereis;Giati ola ayta poy grafeis ayto deixnoyn.

Μήπως είσαι πολύ μικρός και ανόητος;
Μήπως κατά λάθος μπήκες στο Esoterica;
Την παιδική χαρά έψαχνες;

Παρακαλώ τους συντονιστές να επέμβουν όσων αφορά το μέλος r21r. Το παιδί έχει αποθημένα μπήκε για να βρίσει και έβαλε στο κασετόφωνο τη λέξη φασίστας. Μέχρι εκεί έφτασαν στο σχολείο φαίνεται. Άυριο η δασκάλα θα τους μάθει νέες λέξεις και θα έρθει να μας τις πεί. Δεν θα προτείνω ποινή εσείς ξέρετε. Περιμένω

KaiserΜέλος
17/10/2004, 23:45:58
quote:

Τα γνωστά κλισέ όσων στριμόχνωνται και δεν ξέρουν τι να απαντήσουν, φίλε loco. Στην εποχή μας, όποιος αναζητά την αλήθεια αρνούμενος να φορέσει τις παρωπίδες που του επιβάλει το Σύστημα χαρακτηρίζεται ''φασίστας'' απο ανιστόρητα ανθρωπάρια. Δεν αξίζουν ούτε ένα λεπτό απο το χρόνο σου.
Μην περιμένεις απάντηση απο τους συντονιστές.
Φιλικά, Kaiser*

*πρώην kaizer

ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

LocoΜέλος
18/10/2004, 13:22:36
Γειά σου Kaiser!

quote:
Τα γνωστά κλισέ όσων στριμόχνωνται και δεν ξέρουν τι να απαντήσουν, φίλε loco

Έτσι είναι φίλε μου, σε μένα το λές. Στα @@ τους έχω γραμμένους κατι τέτοιους.

quote:
Στην εποχή μας, όποιος αναζητά την αλήθεια αρνούμενος να φορέσει τις παρωπίδες που του επιβάλει το Σύστημα χαρακτηρίζεται ''φασίστας'' απο ανιστόρητα ανθρωπάρια

Ηλιαχτίδα Ελληνικού πνεύματος είσαι εδώ μέσα Kaiser. Σου έχω ξαναπεί
και παλιότερα φίλε, εμείς ξέρουμε κι αυτό φτάνει. Όσο και να προσπαθείς να κάνεις τον τυφλό να δεί... μάταιο.

Άνοιξε

junk95Μέλος
18/10/2004, 13:39:26
quote:

Τα γνωστά κλισέ όσων στριμόχνωνται και δεν ξέρουν τι να απαντήσουν, φίλε loco.

...ακολουθούν παρακάτω:

quote:

Στην εποχή μας, όποιος αναζητά την αλήθεια αρνούμενος να φορέσει τις παρωπίδες που του επιβάλει το Σύστημα χαρακτηρίζεται ''φασίστας'' απο ανιστόρητα ανθρωπάρια. Δεν αξίζουν ούτε ένα λεπτό απο το χρόνο σου.

quote:

Μην περιμένεις απάντηση απο τους συντονιστές.

Σωστά, μην ξεχνάμε και τη συνωμοσιολογία.

LocoΜέλος
20/10/2004, 06:38:21
quote:
Σωστά, μην ξεχνάμε και τη συνωμοσιολογία.

Έλα τώρα Junk μην σκαλίζεις πληγές.

THE BEAST REAWAKENS. Θα σε περιλάβει ο φίλος μου ο Kaiser και θα γίνει σκατά το topic.

wolfowitzΜέλος
21/04/2005, 05:17:36
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6094
quote:
Κατι στο οποίο δεν θέλω να επεκταθώ για να μην με πουν και συκοφάντη: Όποιος γνώριζε τον Λιακόπουλο και πρωτού γίνει διάσημος,στην προηγούμενη του δουλειά,ξέρει πολύ καλα το ποιός είναι και ποια τα ενδιαφέροντά του... (Όχι ,δεν αφήνω "γρίφο" απλά τα προηγούμενά του ενδιαφέροντα δεν είναι και τόσο "πέρα του υλικού κόσμου να ατενίζουν το μετα/υπερφυσικό"

με RX7 στην τσιμισκη

21/04/2005, 20:46:09
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΟΛΥ ΤΣΑΧΠΙΝΑ.
ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΣΕ;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

22/04/2005, 13:48:11
Ποιός είναι αυτός ο Λιακόπουλος που λέτε και σε ποιό κανάλι βγαίνει?

Είχα δει σε ζάπινγκ κάποιον από Θεσσαλονίκη να πουλάει βιβλία δε θυμάμαι τα θέματα.

Εάν είναι σε μικρό κανάλι λόγω έλλειψης εκπομπών μπορεί να τον βγάζουν πολύ ώρα και αφού πουλάει βιβλία μέσα από την εκπομπή όπως κατάλαβα είναι κάτι σαν telemarketing.
Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνει ποσοστά το κανάλι από την πώληση.
Δεν χρειάζεται κάποιος να πληρώνει απαραίτητα για την προβολή του, γίνονται διάφορες συμφωνίες στα επαρχιακά κανάλια.

zinonΜέλος
22/04/2005, 16:30:46
Νέο στοιχείο : Ο Λιακο πλέον δεν πουλάει μόνο βιβλία αλλά και όπλα.
Ρωσικής Προέλευσης .
Με κάθε κοσμοσφαίρα δώρο ένα αντιμαγνητικό σερβίτσιο του καφέ.
Επίσης στο τσίρκο υπάρχουν και κόκκινες αρκούδες που κάνουν τούμπες.
Α!!!! και το κυριότερο με μόλις 60€ και πακέτο Σακκετο και δώρο το Σχέδιο του Θεού.
Αν είναι δυνατόν ο άνθρωπος πουλάει το σχέδιο του θεού , δηλαδη αφου το πουλάει σημαινει οτι το γνωρίζει και αφου το γνωρίζει σημαίνει οτι ειναι και ο ιδιος "Θεος" , και αφου καποιος αγοράσει το βιβλίο και το διαβασει θα μαθει το σχεδιο του Θεου , και θα γίνει κι΄αυτός "Θεός".
Εμεις ομως που δεν το διαβαζουμε ας παραμεινουμε θνητοι.
Ισως να ειναι και καλυτερα.
οσο για τον πατριωτισμο τους δεν γνωριζω να σας πω.
Γνωριζω ομως τι σημαινε στην Αρχαια Σπαρτη Πατριωτης , και τι σημαινει Πατριωτης κατα Πλατων.
Φιλικα Ζηνων

zinon

HfaistosΜέλος
23/04/2005, 00:32:24
Ρε παιδιά ας μην τα καταδικάζουμε όλα ο Λιακοπουλος πουλάει τρέλα το παίζει παντογνώστης αλλά τα στοιχεία που παραθέτει πολλές φορές δεν είναι από το μυαλό του.

Έκτος και αν αμφισβητούμε όλες τις εφημερίδες όπως Pravda, Haaretz, Itar-Tass και πάει λέγοντας.
Περιμένει κάνεις από τον Λιακοπουλο να είναι Εθνοπατέρας η να σώσει την ανθρωπότητα?
Αν ναι λυπάμαι. Ο Λιακοπουλος μπορεί να είναι ότι είναι αλλά εγώ κρατάω κάποια πράγματα από αυτά που παρουσιάζει και καλό θα είναι να μην απορρίπτουμε τα πάντα.

Ούτε οι προφητείες είναι του μυαλού του αλλά προέρχονται οι πιο πολλές από παλιά βιβλία καθ προφητείες Αγίων.

Δεν εχω αγορασει ποτε βιβλιο του αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα το κανω ποτε.

ΑΛηθεια ποια η γνωμη σας για τον Μπαρμπη?

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

03/05/2005, 22:23:24
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ''ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ''.

Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ...

Edited by - Θεομήστωρ on 03/05/2005 22:25:02

DAGONΜέλος
04/05/2005, 01:44:06
"ΑΛηθεια ποια η γνωμη σας για τον Μπαρμπη?"

Γαύρος με τα όλα του!

Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...

InvaderΜέλος
04/05/2005, 02:42:49
quote:
Νέο στοιχείο : Ο Λιακο πλέον δεν πουλάει μόνο βιβλία αλλά και όπλα.
Ρωσικής Προέλευσης .
Με κάθε κοσμοσφαίρα δώρο ένα αντιμαγνητικό σερβίτσιο του καφέ.
Επίσης στο τσίρκο υπάρχουν και κόκκινες αρκούδες που κάνουν τούμπες.
Α!!!! και το κυριότερο με μόλις 60€ και πακέτο Σακκετο και δώρο το Σχέδιο του Θεού.
Αν είναι δυνατόν ο άνθρωπος πουλάει το σχέδιο του θεού , δηλαδη αφου το πουλάει σημαινει οτι το γνωρίζει και αφου το γνωρίζει σημαίνει οτι ειναι και ο ιδιος "Θεος" , και αφου καποιος αγοράσει το βιβλίο και το διαβασει θα μαθει το σχεδιο του Θεου , και θα γίνει κι΄αυτός "Θεός".
Εμεις ομως που δεν το διαβαζουμε ας παραμεινουμε θνητοι.

Πολύ ωραία και αστεία τα όσα λες ρε φίλε, αλλά επιχειρήματα έχεις?
Γιατί ο Λιακόπουλος ότι λέει το τεκμηριώνει και όλας και πάντα δείχνει και τις πηγές του. Απο εκεί και πέρα, καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, να δεχτεί ή να απορίψει τα όσα λέει.
Η γνώμη μου είναι πάντως οτι δεν έχουμε( ή δεν θα έπρεπε να έχουμε) ανάγκη απο Λιακόπουλους για να μάθουμε για τον ελληνισμό. Τα μνημεία της αρχαιοελληνικής γραματείας καθώς και τα αρχαιολογικά ευρήματα υπάρχουν και περιμένουν κάθε καλοπροεραιτο μελετητή.
Η καλύτερη μέθοδος για την εξαγωγή συμπερασμάτων είναι και θα είναι άλωστε η προσωπική έρευνα.

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

CYBERMASTERΜέλος
04/05/2005, 11:35:06
quote:
Γιατί ο Λιακόπουλος ότι λέει το τεκμηριώνει και όλας και πάντα δείχνει και τις πηγές του. Απο εκεί και πέρα, καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, να δεχτεί ή να απορίψει τα όσα λέει.

ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ........
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΚΜΙΡΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 9000 Π.Χ. ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΗ ΜΑΧΗ Η ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΜΑΣ.......

quote:
Η γνώμη μου είναι πάντως οτι δεν έχουμε( ή δεν θα έπρεπε να έχουμε) ανάγκη απο Λιακόπουλους για να μάθουμε για τον ελληνισμό.

Ε ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.........

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

InvaderΜέλος
04/05/2005, 16:20:03
Φίλτατε CYBERMASTER, μάλλον δεν έχεις καλοκαταλάβει τι παίζεται με τον Λιακόπουλο.
Ο άνθρωπος είναι εκδότης και κατα βάση η δουλειά του είναι να διαφημίζει και να πουλά τα βιβλία του. Εδώ θα αρχίσουν κάποιοι να λένε περί ''πατριδοκάπηλων'' κτλ.
Εν μέρει έχουν δίκιο, αλλά απο την άλλη πάλι καλά που υπάρχουν και κάποιοι Λιακόπουλοι και εκδίδουν κάτι διαφορετικό απο νεοεποχίτικες μπαρούφες της εποχής μας, του τύπου ''καυτά ερωτικά μυθιστορήματα'', έργα ''αναθεωρητών'' της ιστορίας που προσπαθθούν να μας πείσουν πόσο κακή ήταν η Ελλάδα στα 180 χρονια της ιστορίας της, άρα καλά έπαθε και τράβηξε τα όσα έχει τραβήξει και...πορνοπεριοδικά.
Ας ασχοληθούμε και λίγο με την πατρίδα μας, κύριοι, δεν βλάπτει!
Και βέβαια, ο Λιακόπουλος, ως εκδότης, δεν σημερίζεται απαραίτητα όλες τις απόψεις που παρουσιάζονται στα βιβλία του εκδοτικού του οίκου. Τα περι διαστημοπλοίων, έχω δει μερικές εκπομπές του που αναφέρεται σε αυτά, και τον έχω δει να παρουσιάζει δημοσιεύσεις εφημερίδων, φωτογραφίες, ακόμα και βίντεο. Αυτό δεν σημαίνει πως δέχομαι τα όσα λέει, αλλά σημαίνει σίγουρα πως τα όσα λέει δεν τα βγάζει απο το μυαλό του. Απο εκεί και πέρα, όπως είπα, είναι στο χέρι του καθε ενός να το ψάξει το ζήτημα αν τον ενδιαφέρει και να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Αλήθεια, εσύ το έχεις κάνει ποτέ ή απλώς απορίπτεις τα όσα λέει αβασάνιστα, αναλώμενος στην τακτική της στείρας αμφισβήτησης?
Για την Ατλαντίδα, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν τα λέει ο Λιακόπουλος, αλλά ο Πλάτωνας( άμα έχεις ακουστά, αυτός ο καλός αρχαίος έλληνας που κατέγραψε τις σκέψεις και τους διαλόγους του Σωκράτη) στον ''Τιμαίο''. Και, όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να φας πολλά ψωμιά πριν μπορέσεις να αμφισβητήσεις τον Πλάτωνα,ΟΚ?
quote:
Ε ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.........

Πράγματι αγαπητέ, εδώ που έχουμε φτάσει, πάλι καλά....Πάλι καλά που υπαρχει και αυτός για αντίδοτο, γιατί ο πολύς Γιωργάκης και ο πολύς διεθνισμός βλάπτουν σοβαρά την υγεία.
Και ο νοών νοείτω...

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

HermesΜέλος
04/05/2005, 20:55:58
Ο κυρ Λιακοπουλος.gr , παιζει το εξης παιχνιδι...

Πουλαει ιδεολογιες με σημαια "Ελληνικη"...παιζοντας παραλληλα μια καλοστημμενη κουμουνιστικη προπαγανδα εναντια σε καθε μορφη δημοκρατιας.
Θα ερθουν οι Ε να καταργησουν τον κακο Γιαχβε...
Θα ερθει το παιδι του Καλου "Γιαχβε" να !!!"σωσει"!!! τον κοσμο που ειναι υπο την κατοχη συμπαντικων υπερπηθηκων...και μετα κανει marketing την κορη του την "Ελλαδα" (αρε λιακο ΕΛΛΗΝΑ!!!).
Δηλαδη ΕΛΕΟΣ ποσο ακομα θα αυξηθη αυτη η ΔΙΑΡΟΗ βλακειας?

Aν το ΠΟΥΛΙ ητανε βιολι θα ηταν ολοι μουσικοι...

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"
InvaderΜέλος
04/05/2005, 22:43:37
O καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του φίλε Hermes.
Συμφωνώ πως τα κίνητρα του Λιακόπουλου είναι μάλλον πιο...ευτελή απο αυτά που τα παρουσιάζει ο ίδιος, αλλά ανεξάρτητα απο αυτό, η έκδοση βιβλίων αλλά και η αφιέρωση ενός σεβαστού χρονικού διαστήματος στην Ελλάδα και τον ελληνισμό είναι απο μόνα τους αξιέπαινα.
Και να σου πως πως, μεταξύ της πλυμηρίδας αμιγούς κομμουνιστικής προπαγάνδας και των νεοεποχίτικων ''πυροτεχνημάτων'' που παρατηρούμε καθημερινώς, προτιμώ την προπαγάνδα του Λιακόπουλου...Αν μη τι άλλο, ο τελευταίος είναι απο τα ελάχιστα πρόσωπα που βλέπουμε στην τηλεόραση που δηλώνει έλληνας και υπερήφανος για το προνόμιο( έτσι το βλέπω εγώ) του αυτό.

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

CalmΝέο Μέλος
09/05/2005, 19:07:36
Παιδια καλησπέρα,
Ο Λιακόπουλος αποτελεί τρανό παράδειγμα των σημείων των καιρών που διανύουμε.
Η τρομολαγνεία πουλάει και μάλιστα δεν έχει κόστος. Έτσι η σχέση κόστους/κέρδους μεγιστοποιείται πράγμα το οποίο αποτελεί βασική αρχή των επιχειρήσεων.
Υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος λόγο θέσης (ημι-αμόρφωτοι, βασανισμένοι κτλ) ευχαρίστως πέφτουν θύματα παρουσιάσεων στιλ Λιακόπουλου και πιστεύουν τις μελλοντολογικές παρουσιάσεις των ανωτέρω παρουσιαστών.
Δεν είναι μόνο ο Λιακόπουλος που παρουσιάζεται στις τηλεοράσεις είναι και πολλοί άλλοι οι οποίοι εκμεταλευόμενοι το κανόνα της μισής αλήθειας διαστρέφουν την πραγματικότητα και πουλάνε φόβο και σπίτια με παράθυρο στο μέλλον. Οι μετά-Χριστόν προφήτες ήταν πολλοί και στο παρελθόν. Όλοι σε περιόδους που η γενικότερη κοινωνική κατάσταση δεν ενέπνεε κάποια ελπίδα και οπου όλα φαίνονταν μαύρα. -Ας μην ξεχνούμε το ρόλο της ιδιωτικής τηλεόρασης η οποία με τα θέματα που επιλέγει να παρουσιάσει στην ουσία προωθεί το ίδιο σχέδιο (τρομολαγνεία - αίμα - πόλεμος κτλ.)
Δέν ξέρω αν θα καταστραφεί ή όχι ο κόσμος -πολύ πιθανόν ναι- το σίγουρο πάντος είναι ότι αυτό δεν το γνωρίζει ούτε ο Λιακόπουλος ούτε κανένας άλλος.
Δεν ξέρω αν οι Ρώσοι έχουν κοσμοδρόμια και ιπτάμενους δίσκους. Το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν το γνωρίζει ούτε ο Λιακόπουλος ούτε κανένας άλλος (εκτός απο κάποιους Ρώσους άν όντως υπάρχουν)
Δεν ξέρω άν ο Αριστοτέλης ήταν πάνσοφος (πολύ το αμφιβάλω) πάντος σίγουρα δεν βρήκε τη θεωρία της σχετικότητας και αυτά που λέει ο Λιακόπουλος είναι ψέματα. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο Αριστοτέλης έκανε λάθη σε πιό βασικά και θεμελιώδη ζητήματα πχ χρόνος ελεύθερης πτώσης σωμάτων.
Αυτό που ξέρω είναι ότι:
Ο Λιακόπουλος έχει πετύχει να μιλάνε όλοι γι'αυτόν (Βασική αρχή της διαφήμισης). Δεν έχει σημασία τι λένε αρκεί να σε αναφέρουν.
Αυτό σκευτείτε το...