ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι οι εβραίοι εχθροί της ανθρωπότητας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Είναι οι εβραίοι εχθροί της ανθρωπότητας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

junk9561 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
17/01/2004, 22:13:21
quote:
steelspring: ..." Να ακούσω ποιά είναι τα Μογγολάκια"

Οι μη μετεχοντες στα κοινα, οι ΙΔΙΩΤΕΣ ! ! !
Οι αδρανεις πολιτες, των οποιων η αδρανεια γινεται πνευματικη αδρανεια (οπως πολυ σωστα εγραψε ο kynikos) και καταντα πνευματικη αναπηρια...

Οι ΙΔΙΩΤΕΣ θυματα μιας μεσσιανικης νοοτροπιας, που περιμενουν να τους σωσει ο καθε "Ε" η/και ο καθε σωτηρας και αυτοι το μονο που χρειαζεται να κανουν, ειναι να ....πιστευουν! ! !

17/01/2004, 22:32:40
Η δυναμη του κακου οφειλεται στην απενεργοποιηση του καλου.
Η δυναμη των εξουσιαστων οφειλεται στην αδρανεια των εξουσιαζομενων.
Η δυναμη των δυναστων οφειλεται στην ανεχεια των καταδυναστευομενων.
Η δυναμη της αδικιας οφειλεται στην απαθεια των αδικουμενων.

Αμα δεν σκυψεις το κεφαλι, κανεις δεν μπορει να σου περασει ζυγο στο σβερκο...

Ο Αββας στη Νατσιστικη Γερμανια, εγραφε...
"Καποτε ηρθαν και πιασαν τον κομμουνιστη, δεν διαμαρτυρηθηκα και ειπα, τι με νοιαζει εμενα, εγω κομμουνιστης δεν ειμαι.
Μετα ηρθαν και πιασαν τον συνδικαλιστη.Δεν διαμαρτυρηθηκα και ειπα, τι με νοιαζει, εγω συνδικαλιστης δεν ειμαι.
Μετα ηρθαν και πιασαν τον Εβραιο.Δεν διαμαρτυρηθηκα και ειπα, τι με νοιαζει εμενα, εγω εβραιος δεν ειμαι.
...
Καποτε ηρθαν να πιασουν και μενα...
Δυστυχως δεν υπηρχε πλεον κανεις να διαμαρτυρηθει..."

Καθε μερα που περναει, γινομαστε περισσοτερο αμετοχοι...
Καθε μερα γινομαστε περισσοτερο ΙΔΙΩΤΕΣ...

Μετα, μας φταιν οι εξουσιαστες, οι δυναστες, οι σιωνιστες!!!

Αυτοι τη δουλεια τους κανουνε...

ΕΜΕΙΣ ΤΙ κανουμε !!! !!! !!!

17/01/2004, 23:03:53
Πασχάλη, στο τελευταίο σου μήνυμα τα είπες πολύ ορθά (αν και καθίμενος γράφεις)
Εγώ παιδιά, δεν είμαι πολέμιος των Σιωνιστών, δεν είμαι πολέμιος κανενός.
Εγώ κάνω αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδησή μου και απο εκεί και πέρα σιωπώ...
Βλέπω και ακούω όμως δυό φορές πριν μιλήσω.
Ευτυχώς δεν είμαι ταγμένος σε καμμία οργάνωση-ούτε είμαι φερέφωνο κάποιας τε΄τοιας και μπορώ ελεύθερος να ατενίζω τους εντολοδόχους, τους υποτακτικούς, τους διπρόσωπους και τους "καθαρούς" (απο κάθε πλευρά-Εβρα'ι'κή, Χριστιανικη, ΑρχαιοΕλληνική(η αναβίωση τουλάχιστον)).
Είμαι παρατηρητής και βλέπω απο απόσταση τον "πίνακα" γιατί έτσι βλέπεις καλύτερα όλη την εξίσωση, παρά όταν είσαι κατευθείαν μπροστά στον πίνακα.
Δεν είμαι όμως Ιδιώτης όπως πάρα πολύ ορθά ανέφερε ο Πασχάλης.
Εκεί που θα κρίνω οτι θα χρειαστεί να επέμβω, θα το κάνω, όπως τότε που μας μπαγλαρώσανε τα καθίκια οι μπάτσοι, όταν ήμουν αλυσίδα μαζί με άλλα παιδιά, σε προσπάθεια διάσωσης της Καρέτα-Καρέτα, κάποτε...
Γεννήθηκα επαναστάτης-δεν έγινα.
Δεν είμαι όμως και ηλίθιος (ονομαζόμενος αναρχικός, να πετροβολάω αναίτια).
Ο καιρός πάντοτε ωριμάζει με το μέρος της Α-λήθειας. Και αυτήν περιμένω-γι' αυτήν γεννήθηκα.
Οτιδήποτε άλλο για μένα είναι εφήμερο
Και το τελευταίο, δε χάνω την πίστη μου.
Απο εκεί και πέρα αγαπητέ Κυνικέ, όπως προείπα, παρακολουθούμε απλά κάθε βήμα, κάθε κίνηση...
Δε γεννήθηκε αυτός που θα επιβάλει ζυγό.
Τον ζυγό τον έχουνε για τα ζώα. Όποτε λοιπόν νοιώθω οτι με παιρνούν για ζώο, αντιδρώ ως Άνθρωπος-να τους δείξω οτι δε μπορούν να με "πιάσουν" και να συνεχίσουν να έρπονται στην μισαλλόδοξη ζωή που επέλεξαν να ζήσουν...
Η ζωή όλων εμάς των φιλελεύθερων πολιτών που θυμούνται πως κάποτε υπήρχε ουσιαστική δημοκρατία και πως κάποτε θα επιστρέψουμε εκεί.
Απλά και αυτό πρέπει να κάνει τον κύκλο του. (Ίσως όχι απαραίτητο το "πρέπει" αν συνηδειτοποιήσουμε πως εμείς όλοι είμαστε η αλλαγή και όχι οι ελαφριές λέξεις στα στόματα των πολιτικών...)

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!

steelspringΜέλος
18/01/2004, 02:00:16
quote:
Το λέω λοιπόν ξεκάθαρα:
Πιστεύω γενικά οτι το παραμύθι της Σιωνιστικης συννομωσιας, ειναι για κάτι αδύναμα, μαμόθρεφτα ανθρωπάκια, που δεν έχουν, και ούτε θέλουν να έχουν ιδέα τι σημαίνει προσωπική ευθήνη.

Απ'οτι βλέπω ο μονος λόγος για την συνέχιση του παραμυθιού της Σιωνιστικης συννομωσιας, ειναι διαιώνηση της πνευματικής αδράνειας.

Μεχρι αποδείξεως τουναντίον.

Μοναδική αίσθηση χιούμορ.
Εδώ γελάει και ο κάθε πικραμένος.

18/01/2004, 14:33:39
quote:

Τι μου λέει, τι μου λέει! Να δεις που η Αφροδίτη είναι ξανθιά! Πάω στοίχημα

Ελεύθερος

ΕΛΕΥΘΕΡΕ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ, ΞΑΝΘΙΕΣ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΚΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ.
ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

kynikosΜέλος
18/01/2004, 15:00:41
Γεια σου Πασχάλη,
quote:
Η δυναμη του κακου οφειλεται στην απενεργοποιηση του καλου....
ΕΜΕΙΣ ΤΙ κανουμε !!! !!! !!!
Σωστότατος, κατα την ταπεινή μου γνώμη....

Γεια σου επίσης reptilesalonica,

quote:
Γεννήθηκα επαναστάτης-δεν έγινα.
Δεν είμαι όμως και ηλίθιος (ονομαζόμενος αναρχικός, να πετροβολάω αναίτια).
Ο καιρός πάντοτε ωριμάζει με το μέρος της Α-λήθειας. Και αυτήν περιμένω-γι' αυτήν γεννήθηκα.
Οτιδήποτε άλλο για μένα είναι εφήμερο
Και το τελευταίο, δε χάνω την πίστη μου.

Φίλε, απ'οσα λές, δεν νομίζώ να διαφέρουμε και τόσο στις πολιτικές μας απόψεις, ελπίζω να βρούμε και κάποιο κοινό στοιχειο στις εσωτερικές μας απόψεις...

Χαιρετίσματα και σε σένα steelspring,

Μένω ήσηχος λοιπόν... αφου απολαμβάνεις την μοναδική αίσθηση χιούμορ μου -
γιατι ομολογώ οτι ανησηχούσα μπας και σε ερέθιζε....

Γιατι να μην γελάσουν και οι πικραμενοι αδελφοί μας;
Η λύσσα που τους τρώει τους εχει φάει και το χιούμορ....

==========================

Επι του θέματος!

>> Ειναι οι Σιωνιστές εχθροί της ανθρςπότητας; <<

Συνεχίζω να ζητάω διευκρινήσεις:
Πώς τους αναγνωριζουμε;

1)
Ειναι απλα μία κλίκα κάποιων (κυρίως) Εβραίων, που κοιτάει να γεμίσει τήν τσέπη εις βάρος όλων τών άλλων;
Τότε, ναί, νά τους προσέχουμε, βέβαια, αλλα το θέμα γίνεται πολιτικό και κοινωνικό, και να ζητήσουμε απο το Admin να το μεταφέρει στις "Απόψεις" γιατι δεν έχει σχέση με τον Εσωτερισμό, Μύθο ή Θρησκεία.

2)
Αν, πάλι νομίζουμε οτι το θέμα έχει πραγματική εσωτερική υποστάση, τότε ας το θέσουμε εσωτερικά:
Υπηρέτουν οι Σιωνιστές τας Δυνάμεις τού Σκότους;;;
Και ΠΩΣ, για ονόμα του Θεού, ρε φίλοι τους ξεχωρίζετε;;;
Θά μπορούσα π.χ. να γίνω και εγώ Σιωνιστής, αν ασαπασθω τα οποια "πιστευω" τους;;;

3)
Αν πάλι νομιζετε οτι διατηρούν το "αμιγές" της ομάδας τους, πώς γίνεται αυτό το κατόρθωμα απο ενσάρκωση σε ενσάρκωση;;

<< Τό ρίχνουμε στις συνομοσίες, γιατι ακόμα δεν είμαστε αρκετά δυνατοί
να αντεξούμε την θέα της εκτασης της ανθρώπινης βλακείας>>

<< Και τι θα γίνουμε τώρα χωρις τους Σιωνιστές;
Αυτοί οι άνθρωποι ήσαν μιά κάποια λύση>> (sorry, Καβάφη)

Ταδε εφη Kynikos

thothΙδρυτικό Μέλος
18/01/2004, 15:09:12
quote:
<< Και τι θα γίνουμε τώρα χωρις τους Σιωνιστές;
Αυτοί οι άνθρωποι ήσαν μιά κάποια λύση>> (sorry, Καβάφη)

Μην ανησυχείς Κυνικέ, εμείς οι Έλληνες είμαστε ευρηματικοί. και σε τελευταία ανάλυση εάν δεν μας κάθεται κάποιο σενάριο, υπάρχουν και οι... εξωγήινοι, μια "σταθερά" που δεν θα μας προδώσει ποτέ (ευτυχώς το σύμπαν είναι τεράστιο και μπορεί να έχουν το άντρο τους παντού)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

_Μέλος
18/01/2004, 17:57:29
Σωστος ο thoth χαχαχα

steelspringΜέλος
18/01/2004, 20:18:13
Αγαπητέ Thoth .
Kαλά τα λές για τους Έλληνες .Ευρηματικοί στο έπακρο.
Ξέχασες να πείς όμως ότι δεν είμαστε και μα...ες.

steelspringΜέλος
18/01/2004, 20:20:17
Γειά σου Kynikos.
Ρωτάς επιμόνως "Πως τους ξεχωρίζουμε" και ζητάς διευκρινίσεις.
Εγώ θα σε ρωτήσω:
Είσαι ευφυής;
Φίλε Kynikos , θα περίμενες να πάρεις απαντήσεις όπως: "έχουν οπλές αλόγου και διακλαδισμένα κέρατα;
Φίλε Kynikos Πως μπορείς να ξεχωρίσεις έναν Εσωτεριστή ή έναν Χριστιανό;
Προσπαθείς αλήθεια να λύσεις το πρόβλημα του "Αμιγούς " μέσω των διαδοχικών ενσαρκώσεων;
(Χιούμορ;)
Το αν κάποιοι (οποιοιδήποτε ) υπηρετούν "τας δυνάμεις του σκότους" , αυτό αγαπητέ είναι μέθοδος
Εσωτερικής αναζήτησης; Προτείνει εδώ ο Εσωτερισμός κάποιο τρόπο προσέγγισης;
Αναγνωρίζω βέβαια την ανησυχία σου για την ευρυθμία του φόρουμ και κατανοώ την επέμβασή σου
για να μπεί το θέμα σε άλλη κατηγορία.
Φίλε Kynikos πιστεύεις ότι ο Σιωνισμός στερείται Θρησκευτικής Βάσεως;
Πιστεύεις ότι πρόκειται για μια ομαδούλα φιλόδοξων ανθρώπων που αποφάσισαν να βγάλουν λεφτα;
Πιστεύεις ότι ο Σιωνισμός είναι ιδεολόγημα κάποιων που αδυνατούν να κατανοήσουν την πραγματικότητα;
Αισθάνεσαι ωφελημένος όταν αυτά που δεν σε απασχολούν ανάγονται στην έκταση της ανθρώπινης βλακείας;
Πιστεύεις ότι οι ανθρώπινες βόμβες των Παλαιστινίων γίνονται επειδή δεν είναι δυνατοί να αντέξουν την έκταση
της ανθρώπινης βλακείας και το ρίξανε σε συνομωσιολογίες;
Γνωρίζεις πως οριοθετείται η ανθρώπινη βλακεία αγαπητέ;
Πότιζε το δικό σου δένδρο αγαπητέ Kynikos.
Υπάρχουν και άλλοι πολυ καλοί δενδροκόμοι εδω μέσα που ξέρουν να φροντίσουν τα δικά τους.

Πάντα φιλικά.

eViLΜέλος
12/12/2003, 02:12:21
Καλησπερα φιλοι μου....

Δεν εχω τιποτα να αναπτυξω αυτη τη στιγμη....απλα θελω να ακουσω απο σας τι πιστευετε...Υπαρχει οντως η εννοια της ενορασης?Ειναι χαρισμα?Η ειναι το ψεμα μερικων?

Συγχωρεστε με αν υπαρχει το θεμα(παρομοιο) αυτο καπου "θαμμενο"...Δεν εψαξα γιατι με πιεζει ο χρονος...Αν υπαρχει ας διαγραφει...

Απλα πιστευω πως ειναι ενα σπουδαιο θεμα προς αναπτυξη και αν υπαρχει ηδη κακως ειναι "θαμμενο"...

Χαιρετω..eViL one

...The eyes are the only truth...
sansationfΜέλος
12/12/2003, 17:56:13
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ EVIL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΕΜΑ .
ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΜΑΥΡΟΝΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ????????

respect

matrxΜέλος
12/12/2003, 18:38:22
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΕ eVIL ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΑΣΗΣ Η ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΜΟΥΦΑ.ΠΕΡΙΜEΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ Η ΤΟΝ ADMIN ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

matrxΜέλος
13/12/2003, 01:02:51
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

eViLΜέλος
13/12/2003, 02:49:18
Καταρχην σας ευχαριστω που απαντησατε...

Φιλη sansationf ωραια η ιστορια σου...Ξερεις αλλα γεγονοτα?

matrx κανε δημοσιες προβλεψεις αλλα να ειναι σοβαρες..
Δεν το λεω για να σε θηξω...

Χαιρετω..eViL one

sansationfΜέλος
13/12/2003, 08:52:17
ΑΜΕ.....
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ( Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!) Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΙΔΑ( ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ) ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΘΥΜΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ...
ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ( ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΕΙΑ) ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.

respect

katiaΜέλος
13/12/2003, 11:31:29
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΡΑΣΗ EVIL.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ.

matrxΜέλος
13/12/2003, 14:43:06
ΚΑΤΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΜΙΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΩΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

13/12/2003, 19:47:28
quote:
Υπαρχει οντως η εννοια της ενορασης?Ειναι χαρισμα?Η ειναι το ψεμα μερικων?

καλησπερα eViL!
ο τροπος της ερωτησης (περα απο το γεγονος οτισε πιεζε ο χρονος...:)
δηλωνει πως μαλλον δεν εχεις ανακαλυψει ακομη ...το χαρισμα αυτο....
θεωρω πως ειναι κατι επικτητο που ενισχυεται ιδιαιτερα απο την κληρονομικοτητα...
ναι! η διαισθηση μου ειναι "αλανθαστη" και εχει αποδειχτει ουκ ολιγες στη ζωη μου/εχω μαλιστα σωθει απο βεβαιο θανατο καποιες απο αυτες..
το ζητημα ειναι :...."προμηθεας vs επιμηθεας", φιλε μου!

οσοι δεν εχουν "αφυπνιστει" ( η προσπαθουν μα δεν εχουν εναρμονιστει με τον εσωτερο εαυτο ..../ισως τα "ψεμματα στον εαυτο" δεν βοηθουν στην εναρμονηση/θεωρουν πως ειναι ψεμμα....
εμεις που ζουμε "ετσι" μαλλον θεωρουμε πως ειναι "χαρισμα" που μπορεις να το αναπτυξεις....ως την υστατη ανελιξη.. αν βρεις τα κουμπια σου μονος σου...καθοτι "ο αμεροληπτος κριτης" του εαυτου σου μοναχα ο ιδιος(ο "θεος" μεσα σου) μπορεις να γινεις.../για να σου μιλησουν "μεσα σου" απο "απεναντι" μαλλον χρειαζεται..
Εμπιστοσυνη
(αλλη μια σημαντικη διαδικασια προς την εκει πορεια σου )

καταρχην!...
που ειναι και το μεγαλυτερο εμποδιο στην εσωτερικη αναπτυξη αφου η κοινωνια σε καθιστα καχυποπτο ωστε να επιβοιωσεις στον υλισμο που τη διεπει..

σχετικα θεματα ναι βεβαια υπαρχουν στο φορουμ και συζητηθηκαν παλιοτερα ...(ενα ηταν του νεαρου φιλου μας intigo αν θυμαμαι με τιτλο "το τριτο ματι"θα τα εντοπισω και επανερχομαι....εκτος και αν πω τη λεξη...κλειδι.....
ADMINNNNNN!!!......)

και μια ερωτηση...
αν πραγματι σε "χαρακτηριζει" ως παρουσια στο φορουμ
(που ομως επιδρα στον ψυχισμο μου.. δεκτικοτατη γαρ...)
μια εικονα σαν αυτη της υπογραφης σου
(που ξερεις καλα πως δεν περναει "απαρατηρητη")
θεωρεις οτι ειναι συνδεδεμενη με τον εσωτερ σου τωρινο εαυτο η την επελεξες ετσι απλα...η με διαθεση χιουμορ...
η /....η ...
οτι και να διαλεξες μην μου απαντησεις.
η ερωτηση και η απαντηση ειναι μοναχα για την εναρξη της αναζητησης...
και μια ευστοχη ερωτηση....παντα εμπεριεχει και την απαντηση που της αντιστοιχει....

καλο βραδακι...

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/12/2003 20:00:16

eViLΜέλος
14/12/2003, 04:08:10
Φιλη ΑΤΜΑ υπεροχα τα οσα λες...Καταλαβα αρκετα πραγματα...
Ζητησα συγγνωμη για την τυχον ηδη υπαρξει παρομοιου θεματος...
Δεν μπορει να με εκφραζει το avatar μου...Αν με εκφραζε δεν θα βλεπατε "ηρεμα" posts απο το nickname μου...Ουτως η αλλως κανεναν εδω μεσα δεν τον εκφραζει η εικονα του(αλλοι εχουν συμβολα,αλλοι εχουν αστεια,αλλοι θεους τις Αιγυπτου κτλ)
Πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω...Το θεμα του avatar πρεπει να ληξει καποια στιγμη...

Υ.Γ. Εχεις χαρισμα ή τα οσα γραφεις ειναι πολυ ωραια πολυ...πως να το πω..ανθρωπου που εχει ανωτερου κλασης τροπο σκεψης και εκφρασεις...Just Perfect ATMA..

Χαιρετω..eViL one