- Γεννήσεις εξωγήινων μωρών - Εμφυτεύματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η Λογική Των Απαγωγών μέρος δεύτερο(και τελευταιο):
Και δεν είναι μόνο η ύπνωση που προάγει ψευδείς ισχυρισμούς απαγωγών. Είναι επίσης οι ΙΔΙΟΙ οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε ύπνωση.Η έρευνα της Clancy δείχνει ότι οι αυτοί υποτιθέμενοι απαχθεντες έχουν περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με το γενικό πληθυσμό να είναι φαντασιόπληκτοι:π.χ. έχουν «γόνιμη φαντασία και ονειροπολούν συχνά».Τέτοια χαρακτηριστικά κάνουν τους απαχθεντες ασυνήθιστα ευάλωτους στην υποβολή μέσω ύπνωσης. Εντωμεταξύ και σε συσχετιση,οι απαχθέντες είναι επίσης περισσότερο επιρρεπείς στην δημιουργία ψευδών αναμνήσεων Όταν τους επιδείχθηκε μια λίστα από λέξεις -«στυφό», «καραμέλα»,«ζάχαρη»,«πικρό» είχαν μεγαλύτερη τάση σε σχέση με τα αλλά αντικείμενα του πειράματος να θυμηθούν λανθασμένα ότι μια σχετική λέξη («γλυκό») υπήρχε επίσης στην λίστα.
Μέχρι αυτό το σημείο στο Abducted,η Clansy έχει υφαίνει μια εντυπωσιακή σειρά από αλληλοσυνδεόμενους παράγοντες-ενύπνια παράλυση,το πολιτισμικό σενάριο της εξωγήινης απαγωγής,ύπνωση,ροπή στην φαντασιοπληξία,μια ταση για δημιουργία ψευδών αναμνήσεων-που έχουν αξιοσημείωτη επεξηγηματική δύναμη όταν καταγράφεται το φαινόμενο της «εξωγήινης απαγωγής» στη σύγχρονη Αμερική. Αλλά δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμα. Γιατί,όπως σημειώνει σε ένα κρίσιμο απόσπασμα:
…"αυτή η ανάλυση εξακολουθεί να είναι ανεπαρκής για την κατανόηση του φαινομένου . Όπως οι ίδιοι οι απαχθεντες θα έλεγαν,«εάν μου λες ότι αυτό το πράγμα δεν μου συνέβη,ότι το έβγαλα από το μυαλό μου,τότε γιατί στο όνομα του Θεού να θέλω να το κάνω αυτό"?
Αλήθεια γιατί?Έτσι κι αλλιως,το να πέσεις θύμα απαγωγής από εξωγήινους δεν ακούγεται σαν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.Πρώτον σου επιτίθενται τέρατα στο υπνοδωμάτιο σου την νύχτα.Είσαι τρομοκρατημένος καθώς σε καθηλώνουν και χώνουν βελόνες στην κοιλιά σου ή επώδυνα εξάγουν σπέρμα από τους όρχεις σου ή χώνουν σωλήνες στην μύτη σου και τρυπούν την κρανιακή σου κοιλότηταΓια να μην αναφέρουμε την κακοποίηση. Σε ένα σημείο, μολονότι συνοπτικα,η Clansy εξετάζει την ιδέα ότι οι απαχθεντες που επινοούν όλα αυτά τα πράγματα ίσως να είναι κρυφοί μαζοχιστές.
Όμως σύντομα την απορρίπτει,επειδή υπάρχει ένας πολύ προφανής λόγος γιατί οι απαχθεντες θέλουν να επινοήσουν όλα αυτά τα πράγματα: παίρνουν κάτι πολύ σημαντικό από αυτά.Δεν είναι μόνο η προσοχή από τα ΜΜΕ,είναι η πνευματική ανταπόδοση.Κάποιοι απαχθεντες έφτασαν στο σημείο να πουν στην Clansy ότι η απαγωγή τους ήταν το καλύτερο πράγμα που τους είχε συμβεί στην ζωή τους.Οπως το θέτει ένας από αυτούς:
«Το ταξίδι μου επέτρεψε να ανακαλύψω την θέση μου στο σύμπαν .Ένιωθα εγκαταλειμμένος εκμηδενισμένος σε ένα απλό δείγμα σπερματος. Όμως σήμερα νιώθω μια καταπληκτική επεκτατικότητα.Στην απόλυτη μοναξιά μου,ανακαλυψα μια ολότητα με αλλά όντα».
Τι παίρνουν οι απαχθεντες από τις εμπειρίες τους?Μα νόημα της ζωής φυσικά.Η σκέψη ότι υπάρχουν εξωγήινα όντα εκεί έξω,που παρόλο που παραβιάζουν μια σειρά ηθικών κανόνων οι οποίοι κυβερνούν τα πειράματα με ανθρώπινα αντικειμενα,παρόλαυτα κατά κάποιο τρόπο το κάνουν για το καλό μας.Όντα που είναι σοφότερα,έχουν μεγαλύτερες δυναμεις,είναι ωφέλιμοι επιμελητές της ανθρώπινης φυλης και βοηθούν μερικούς επίλεκτους από εμάς να καταλάβουν ότι όλοι ταιριάζουμε στη μεγάλη κοσμική εικονα.Όντα που εν συντομία είναι η σύγχρονη εκδοχή των αγγέλων.Όπως συνοψίζει η Clansy σε αυτό που είναι μετά βεβαιότητας το πιο σημαντικό απόσπασμα στο βιβλίο:
«Οι απαχθεντες μου διδάξαν ότι οι άνθρωποι περνάνε την ζωή τους,δοκιμάζοντας διάφορα συστήματα πεποιθήσεων για να δουν ποιο τους ταιριαζει.Κάποια από αυτά τα συστήματα απευθύνονται σε ισχυρά συναισθήματα που ελάχιστα έχουν να κάνουν με την επιστήμη-την ανάγκη να νιώθεις λιγότερο μόνος στον κοσμο,η επιθυμία να έχεις ειδικές δυνάμεις ή ικανοτητες,η επιθυμία να ξέρεις ότι υπάρχει κάτι εκεί εξω,κατι πιο σημαντικό από σένα που σε προσέχει.Η πιστη στις εξωγήινες απαγωγές δεν είναι μονάχα κακη επιστημη,Δεν είναι μόνο μια εξήγηση για την κακοτυχία και ενας τρόπος για την αποφυγή ανάληψης ευθύνης για τα προσωπικά προβληματα.Για πολλους ανθρώπους η πίστη στην εξωγήινη απαγωγή ικανοποιεί την πνευματική πεινα.Τους διαβεβαιώνει για την θέση τους στο σύμπαν και για το ότι είναι σημαντικοί».
‘Η όπως η Clansy κλείνει το βιβλίο «Η απαγωγή από εξωγήινους μπορεί να είναι το βάφτισμα στην νέα θρησκεία της τεχνολογικής μας εποχής».

"«Οι απαχθεντες μου διδάξαν ότι οι άνθρωποι περνάνε την ζωή τους,δοκιμάζοντας διάφορα συστήματα πεποιθήσεων για να δουν ποιο τους ταιριαζει.Κάποια από αυτά τα συστήματα απευθύνονται σε ισχυρά συναισθήματα που ελάχιστα έχουν να κάνουν με την επιστήμη-την ανάγκη να νιώθεις λιγότερο μόνος στον κοσμο,η επιθυμία να έχεις ειδικές δυνάμεις ή ικανοτητες,η επιθυμία να ξέρεις ότι υπάρχει κάτι εκεί εξω,κατι πιο σημαντικό από σένα που σε προσέχει.Η πιστη στις εξωγήινες απαγωγές δεν είναι μονάχα κακη επιστημη,Δεν είναι μόνο μια εξήγηση για την κακοτυχία και ενας τρόπος για την αποφυγή ανάληψης ευθύνης για τα προσωπικά προβληματα.Για πολλους ανθρώπους η πίστη στην εξωγήινη απαγωγή ικανοποιεί την πνευματική πεινα.Τους διαβεβαιώνει για την θέση τους στο σύμπαν και για το ότι είναι σημαντικοί»."
Και αυτά δεν ισχύουν μόνο για τους "απαχθέντες", έτσι;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Αντε γιατί με πιάνουν τα νεύρα μου όσο τα σκέφτομαι αυτά!
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Κανενα απο αυτα τα εμφυτευματα δεν ειναι αποδεδειγμενης εξωγηινης πορελευσεως.Για την ακριβεια,ΟΛΑ ειναι αποδεδειγμενης ΓΗΙΝΗΣ προελευσεως.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολόκληρη ομάδα 100 εξωγήινων (που μάλιστα μιλούσαν σανσκριτικά και έμοιαζαν με τους αρχαίους θεούς-ήρωες
Μετά από πέντε μέρες, βγήκαν όλοι χαρούμενοι και σε λίγο οι εξωγήινοι έφυγαν. Τα κορίτσια έμειναν έγκυοι και οι επιστήμονες τις εξέταζαν καθόλη την εγκυμοσύνη τους, δίνοντας τους κάτι εξωγήινα ματζούνια που τους είχαν αφήσει οι εξωγήινοι. Τα παιδιά γεννήθηκαν αρτημελή και οι επιστήμονες συνέχισαν να τα παρακολουθούν και να τους δίνουν κάτι ειδικά σκευάσματα μέχρι τα πρώτα τους χρόνια. Κάθε τόσο τους έκαναν ειδικές εξετάσεις (γήινες και εξωγήινες) και φαίνεται ότι μεγαλώνουν μια χαρά. Το άρθρο δεν λέει πόσο χρονών είναι σήμερα, αλλά θα υπάρξει και δεύτερο μέρος της ιστορίας, οπότε κρατάτε την αναπνοή σας και έρχεται!
http://www.unexplainable.net/artman/publish/article_2824.shtml
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-