ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προτάσεις κι αποδράσεις στα ομορφότερα μέρη της γης... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Προτάσεις κι αποδράσεις στα ομορφότερα μέρη της γης... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
undeafetedΜέλος
08/05/2005, 19:10:46
για να φανταστεις ποσο εσφιγγε μετα απο λιγες μερες αρχισαν να με πονανε τα κοκαλα μου

dark banishing

ΚΥΒΕΛΗΜέλος
09/05/2005, 17:40:28
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ! ! !Μοναδικό μέρος κατ΄εμένα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ίσως και σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να δείχνω απόλυτη ή υπερβολική όμως και τις τρεις φορές που την έχω επισκεφθεί τα τελευταία 6 χρόνια το αίσθημα ήταν το ίδιο έντονο: η μεγαλοπρέπεια που αποπνέει ο τόπος, η δυναμικότητα, η θετική ενέργεια! Κάθε φορά που προγραμματίζω διακοπές, ο μόνος προορισμός είναι η Σαντορίνη, λες και δεν υπάρχουν άλλα όμορφα νησιά στην Ελλάδα! Δεν ξέρω ακριβώς πού να το αποδώσω αλλά η Σαντορίνη για μένα είναι έρωτας ζωής, δεν ξεπερνιέται.
09/05/2005, 18:28:04
...Θα προτείνω κάτι λίγο πιο έξω από τα τουριστικά μονοπάτια...

MAΔΑΓΑΣΚΑΡΗ!

Για όσους έχουν γερό στομάχι και μπορούν να αντέξουν τη δυστυχία και τη φτώχεια του κόσμου, για όσους αγαπούν τη φύση και θέλουν να δουν και να ζήσουν κάτι διαφορετικό...

Για να δείτε τους μικροσκοπικούς Λεμούριους και σπάνια φυτά και ζώα καθώς και τον μεγαλύτερο ουρανοξύστη που ανήκει σε Ελληνα επιχειρηματία! Ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι μάλιστα και κουμπάρος του Πύρρου Δήμα.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πύρρος πήγε εκεί να ξεκουραστεί μετά την Ολυμπιάδα του Σίδνεϋ... (και βέβαια δεν πήγε για τον κουμπάρο του γιατί τότε δεν γνωρίζονταν...εκεί γνωρίστηκαν και προέκυψε η κουμπαριά...)

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ψηφίζω δαγκωτό Μαδαγασκάρη...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"

Edited by - Avallon on 09/05/2005 18:30:42

10/05/2005, 15:24:57
παντως για σαντορινη μην παραλειψετε να πατε στο franco's. δεν θυμαμε πως λεγεται το μερος που βρισκεται αλλα εχει ψηφηστει το καλυτερο καφε της ευρωπης το 91 [η 92..... κατι]
απιστευτη θεα στους κρατηρες, ατμοσφαιρικη μουσικη απο ηχεια κρυμενα κατω απ' τα καθισματα [φοβερο εφε] και ενα απο τα καλυτερα ηλιοβασιλεματα που εχετε δει!
μερος του καφε μαλιστα ειναι σκαμμενο μεσα στο βραχο και ειναι πολυ δροσερο [για τα μεσημερια]

learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly

10/05/2005, 20:51:26
ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ...
ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ,ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΥΧΝΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩ.
ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

undeafetedΜέλος
13/05/2005, 18:27:21
δεν ξερω γαι εσας αλλα μικρος μου αρεσε να πηγαινω συχνα σε νεκροταφια.εχει πολυ ησιχια και πολυ κοσμο ταυτοχρονα.δεν ειναι σιγουρα απο τα ομορφοτερα μερη τις γης αλλα εμενα μου αρεσουν δεν ξερω γιατι.

dark banishing

14/05/2005, 15:25:23

Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το Σαρακήνικο στη Μήλο.Είχαμε πάει βράδυ και το τοπίο ήταν κυριολεκτικά Σεληνιακό!!Μαγεία!Εάν πάτε στη Μήλο κάντε του μία επίσκεψη.

15/05/2005, 13:44:10
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΔΡΑΣΩ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.
ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΣ.
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΛΟΥΚΙΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-

spiritΜέλος
16/05/2005, 21:43:45
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ:http://www.iliohoos.gr/

ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

17/05/2005, 18:00:46
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΩ,
ΣΤΊΣ ΣΠΕΤΣΕΣ
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...
ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΜΝΗΜΕΣ,
ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-

ixwrΜέλος
17/05/2005, 18:16:17
Akamas Peninsula....Cyprus

Edited by - ixwr on 17/05/2005 18:21:37