- Περίεργο site - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οδηγιες:Σκεφτειτε εναν δυψηφιο αριθμο πχ 55 μετα προσθεστε τα δυο ψηφια 5+5=10 μετα το 10 αφαιρεστε το απ'το 55 ! Αρα μας μενει 45 !(Οδηγιες εχει και μεσα το site )
Τωρα με το 45 ( εσεις μπορει να σκεφτειτε αλλα νουμερα) δειτε τα συμβολα ! Το συμβολο που βγαινει με τις πραξεις του μυαλου σας το ανακαλυπτει ο μαντης του site !
Ας μου εξηγησει καποιος πως τα βρισκει ολα οσα εχω στο μυαλο μου!!!!!
Edited by - VANDAMME on 14/05/2009 01:37:24
Καθε αριθμος που σκεφτεσαι απο 10-19 εχει αποτελεσμα παντα 9,
Καθε αριθμος απο 20-29 εχει αποτελεσμα παντα 18
30-39 παντα 27 και τα λοιπα, δηλαδη καθε αποτελεσμα ειναι πολλαπλασιο του 9.
Τωρα ο πινακας αλλαζει τα συμβολα καθε φορα, αλλα στα συγκεκριμενα νουμερα παντα το συμβολο ειναι το ιδιο.
Και σου δειχνει αυτο το συμβολο παντα.
Υπάρχει και ένα άλλο παιχνιδάκι, που έχει σχέση με τα νούμερο από 1-9, έχει διαφορετική διαδικασία βέβαια αλλά η λογική είναι ίδια, βασίζεται δηλαδή στα πολλαπλασια του αριθμού 9
Φιλικά..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
xD
everything happens for a reason
πχ γραψτε σε μια στηλη τους αριθμους απο το 0-9 απο πανω προς τα κατω, στην συνεχεια απο κατω προς τα πανω καντε το ιδιο απο το 0-9 και παλι ... θα παρετε τον πολλαπλασισμο του 9 !!!
09
18
27
...
81
90
το "μαγικο" της σελιδα ειναι οτι το αθροισμα των δυο ψηφιων και η αφαιρεση απο τον αριθμο δινει παντα πολαπλασιο του 9 !!!

gK
Καταρχήν, μην σε ξεγελά η ασυνέπεια του “90” είναι ειδική περίπτωση όπου ναι μεν το "90 % (MOD) 9 = 0" αλλά καθώς το λογισμικό δεν θεωρεί ότι πρόκειται για διψήφιο αριθμό (9 + 0 = ?) απλά δεν τον λαμβάνει υπόψη του.
Για την ακρίβεια μάλιστα, το πρόγραμμα (γραμμένο σε Action-Script) δεν βάζει απλά τυχαία σύμβολα στον πίνακα (συνολικά υπάρχουν 25 διαθέσιμα σύμβολα – τα υπολογίζει με ένα απλούστατο rand() % 26 –ας πούμε σε γλώσσα C) αλλά αλλάζει συνεχώς (κατά την διάρκεια εκτέλεσης) τα σύμβολα των θέσεων 81, 72, 63, 54, 45, 36, 27, 18, 9, 0 σταματώντας την αλλαγή (paused) μόλις παρουσιασθεί ο πίνακας.
Από εκεί και πέρα, η κάρτα δείχνει το σύμβολο των προαναφερθέντων θέσεων.
Αυτά.
Edited by - XD on 20/05/2009 22:49:04