- ΘΗΣΑΥΡΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
psaxno gia Στοιχεία ke gia Σημάδια, Σύμβολα gia Αντάρτικα σημάδια ke ΧΑΡΤΕΣ, pou mporoun na exeoun sxesi me ΘΗΣΑΥΡΟΣ!
exo sta xeria mou arketa xartia pou dinoun lisi gia diafora symadia! ke gia tyrkika!!
fotis.
"MIN KRINETE GIA NA MIN KRINTHITE"
Η αναζήτηση θησαυρών, αποτελεί ένα αντικείμενο, που μπορεί να ξεσηκώσει μεγάλο ενδιαφέρον και να αποτελέσει αφορμή για μεγάλες συζητήσεις.
Ωστόσο, στον παρόντα χώρο, η αναζήτηση εστιάζεται σε άλλου είδους θησαυρούς...
Ακόμα, στην ενότητα .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. όπου τοποθέτησες το παρόν θέμα, θα μπορούσε να ταιριάξει μια τέτοια συζήτηση, αν αναφερόταν π.χ. σε παράξενες ιστορίες που συνδέονται με αναζήτηση θησαυρών, παλιούς και μυστηριώδεις θρύλους, κ.λπ.
Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο σκοπεύεις να πραγματευτείς με το θέμα που ξεκίνησες, αλλά καλό είναι να ξέρεις, πως αυτή η προσέγγιση θα ταίριαζε στον παρόντα χώρο και ως τέτοιο θα μπορούσαμε το παρόν θέμα να το διατηρήσουμε ενεργό.
Επίσης, είναι απαραίτητη η χρήση των ελληνικών κι όχι των greeklish για τη συμμετοχή κάθε μέλους στις συζητήσεις μας.
Επιθυμώντας να λάβεις τα παραπάνω υπόψην, σε καλωσορίζω στις συζητήσεις μας.
Το θέμα αυτό θα παραμείνει ενεργό μέχρι αύριο, ώστε να διαπιστωθεί, εάν υπάρχει η προθεση να τηρηθούν οι προϋποθέσεις, που σου εξέθεσα πιο πάνω.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Συμφωνώ με την Αμαλία πως καλύτερα θα ήταν σε αυτό το χώρο να γράψουμε γεγονότα και μη από αυτές τις αναζητήσεις μας για θησαυρούς που πολλές φορές ανήκουν στο χώρο του παράξενου! Ελπίζω να κάνω την αρχή αύριο με κάποιες ιστορίες για θησαυρούς που τους προστατεύουν φαντάσματα , πνεύματα η όπως αλλιώς μπορούν να χαρακτηριστούν!!
dark banishing
Λέει ότι άμα σου φανερωθεί κάποιος θησαυρός και το πεις σε άλλον τότε αυτός γίνεται κάρβουνα.Δεν απορώ που δεν βρήσκουν θησαυρούς αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και τους ψάχνουν.
Λέει επίσης ότι πρέπει να ρίξεις αίμα κόκορα πάνω στο θησαυρό για να παραμείνει χρησάφι!!!
Ο πατέρας μου μου είπε ότι η γιαγιά μου, καθώς βοσκούσε κάτι πρόβατα το βράδυ, βρήκε ένα κομμάτι χρησού που έλεγε ότι τις το έδωσε η Παναγία.Αλλά αυτό εξαφανίστικε!
Την ιστορία την έμαθα μετά το θάνατο της γιαγιάς μου και δεν μπόρεσα να τιν επαληθεύσω.Μυστήρια πράγματα.
An expert at anything was once a beginner
[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]
fotios vassiliou.
quote:
gia sas ke sygnomi gia ta ellinika mou!!
psaxno gia Στοιχεία ke gia Σημάδια, Σύμβολα gia Αντάρτικα σημάδια ke ΧΑΡΤΕΣ, pou mporoun na exeoun sxesi me ΘΗΣΑΥΡΟΣ!
exo sta xeria mou arketa xartia pou dinoun lisi gia diafora symadia! ke gia tyrkika!!
fotis.
και τα παραπάνω, πως τα έγραψες;
Μπορείς πάντως, αν πραγματικά θέλεις να βοηθήσεις, να απευθυνθείς στην ενότητα:
Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Θα βρεθεί λύση...![]()
κλικ me ![]()
filika fotios vassiliou.
Κάθε μέλος που είναι ευγενικό, καλοπροαίρετο, με διάθεση για συζήτηση επάνω στη θεματολογία του ESOTERICA είναι σαφέστατα καλοδεχούμενο.
Γιατί δεν κάνεις μια βόλτα στην τεχνική μας ενότητα, μήπως μπορέσει να δωθεί λύση;
Ξέρεις, εκτός των άλλων, η ελληνική γραφή θα δώσει στα μηνύματά σου την προσοχή που τους αρμόζει. ![]()
κλικ me ![]()
νεο μελος με τα πρωτα μου ερωτηματικα για συμβολα κ σημαδια σε δεντρα κ σε βραχια.
...
Ποια είναι η προσωπική σου άποψη για όλα αυτά τα σύμβολα που αναφέρεσαι..
Δες και αυτά τα λινκς που αναφέρονται σε παρόμοια θέματα….
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΑ???