- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:Ταλιμπαν ειναι ο οποιοσδηποτε θελει να επιβαλει την γνωμη του και χρησιμοποιει απαξιωτικους χαρακτηρισμους για να καταφερει τον σκοπο του.Οποιος ειναι καθετος ισχυρογνωμων και απαξιωτικος ειναι ταλιμπαν φιλε μου οποια πλευρα και να υπερασπιζει.
Εαρινος : Tαλιμπάν είναι αυτοί που σταύρωσαν κοσμάκη φίλε μου .... που έκαψαν και εξευτέλισαν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια , αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν Θεούς και δεισιδαιμονίες στην ζωή των ανθρώπων...σταυροφόροι και ιερο-εξαταστές...Μεσαίωνας...
Ας βάλουμε λοιπόν την ανθρωπιά και τον άνθρωπο μπροστά Βελλισάριε...και ας δούμε πως μπορούμε να καλλιεργήσουμε πιο ώριμους και συγκροτημένους ανθρώπους...μπορούμε ή σώνει και καλά θα πρέπει η καλλιέγεια και η εκπαίδευση των ανθρώπων να περνάει μέσα απο τα -όποια- Θρησκευτικά κελεύσματα..![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Αν εκτελεστουν πρωτα οι υπανθρωποι του ειδους σου κατι μπορει να γινει με τους ανθρωπους.
Δηλαδή αν εκτελεσθώ -όπως λές- εσύ θα λύσεις το προβληματάκι σου...???
Σε βλέπω να χρειάζεσαι να εκτελεσθεί πολύς κοσμάκης για να βρείς την ψυχική σου γαλήνη...κομματάκι δύσκολο ξέρεις Lupus...
Πιές ένα ποτάκι και χαλάρωσε...

quote:
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα.....
....το βλέπω...!!!

quote:
Τα @@ μου βλεπεις.
Αυτά είναι τα μόνα που δεν έχεις φίλε μου , είσαι ευνουχισμένος απο τον ίδιο σου τον εαυτό...

(;;; ισχύει άραγε;)
Παρακαλούμε, ΜΗΝ Ταΐζετε τα Τρολλ!

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
"Επανάληψη Μήτηρ Πάσης Μαθήσεως"
απο οτι φαινεται, δεν ισχυει... ![]()

quote:Αυτο που πιστευω οτι ειναι σωστο και θα πρεπει να εφαρμοστει ειναι ο καθενας να σεβεται τα πιστευω του διπλανου του χωρις να υποτιμαει την νοημοσυνη του για αρχη θα ηταν καλο και ειναι ενα δειγμα πολιτισμου απο εκει και περα θα ηταν ενα βημα για να γινει σωστος διαλογος διχως να εχουμε το εγωιστικο τροπο σκεψης οτι σωνει και καλα θα πρεπει ο αλλος να πιστει απο αυτα που του λεμε.quote:quote:Ταλιμπαν ειναι ο οποιοσδηποτε θελει να επιβαλει την γνωμη του και χρησιμοποιει απαξιωτικους χαρακτηρισμους για να καταφερει τον σκοπο του.Οποιος ειναι καθετος ισχυρογνωμων και απαξιωτικος ειναι ταλιμπαν φιλε μου οποια πλευρα και να υπερασπιζει.
Εαρινος : Tαλιμπάν είναι αυτοί που σταύρωσαν κοσμάκη φίλε μου .... που έκαψαν και εξευτέλισαν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια , αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν Θεούς και δεισιδαιμονίες στην ζωή των ανθρώπων...σταυροφόροι και ιερο-εξαταστές...Μεσαίωνας...
Ας βάλουμε λοιπόν την ανθρωπιά και τον άνθρωπο μπροστά Βελλισάριε...και ας δούμε πως μπορούμε να καλλιεργήσουμε πιο ώριμους και συγκροτημένους ανθρώπους...μπορούμε ή σώνει και καλά θα πρέπει η καλλιέγεια και η εκπαίδευση των ανθρώπων να περνάει μέσα απο τα -όποια- Θρησκευτικά κελεύσματα..
Αν π.χ συναντιόμασταν κάπου έξω και ήξερα ότι είσαι Θρησκευόμενος άνθρωπος ή οτιδήποτε άλλο , προφανώς και δεν θα επεδίωκα να ανοίξω ή να ανοιχθεί μια συζήτηση που προφανώς αν έπαιρνα θέση θα σε ενοχλούσε...μιάς και προσωπική μου επιδίωξη πάντα ειναι να βρεθώ με ανθρώπους και όχι με τις ιδέες τους...αν ωστόσο κάποιος θέλει "ντέ και καλά" να ακούσει την άποψή μου , θα την πώ αλλα και κεί ο τρόπος που θα ειπωθεί κάτι διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο και σημασία...σε κάθε περίπτωση αυτά τα πράγματα δυστυχώς τις περισσότερες φορές μας εκτρέπουν και μας αλώνουν , βασανίζοντάς μας πολλές φορές -τις περισσότερες μάλλον- δια βίου....
Καλά να'μαστε...τι να πώ..???

Το παζλ που συμπληρώνεται μόνο του σχεδόν και που προτείνεται από ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ επιστήμονες (και όχι "αριστούχους" ΤΕΙ) είναι ΚΟΚΑΛΟΜΑΝΤΕΙΑ. Εγώ το λέω "συνδέστε τις κουκίδες", όπως το παιχνίδι στις εφημερίδες.
Είναι ζήτημα προοπτικής και έλλειψης μαστούρας τελικά.
Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου...
Ο Δρόμος για την εσωτερική χαλάρωση είναι το πρώτο βιβλίο που εξηγεί την ουσία και τις τεχνικές της Μεθόδου του Νερού του Ταοϊστικού διαλογισμού, έτσι όπως διατυπώθηκε από τον Λάο Τσε στο Τάο Τε Τσινγκ, πριν 2500 χρόνια. Η διδασκαλία του διαδόθηκε από δάσκαλο σε μαθητή και από γενιά σε γενιά, για να διασωθεί στις μέρες μας από τον Λιου Χουνγκ Τσιε και τον συγγραφέα.
Η διδασκαλία της Μεθόδου του Νερού μας βοηθά να ανακαλύψουμε ξανά τις βαθύτερες πλευρές της ύπαρξής μας και να βρούμε την ισορροπία μας σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο που χαρακτηρίζεται από το άγχος και το καθημερινό στρες. Οι ενεργειακές πρακτικές που παρουσιάζονται και αναλύονται διεξοδικά εδώ αποτελούν ουσιαστικό μέρος αυτής της γνώσης και θα σας δείξουν το δρόμο να απαλλαγείτε από το στρες, να ηρεμήσετε τον νου σας, να θεραπεύσετε ασθένειες που οφείλονται σ΄αυτό και να υπερπηδήσετε τα εμπόδια στην πορεία σας για εσωτερική γαλήνη.
Πάνος Μπαλτάς