ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
toxotisΜέλος
13/05/2005, 00:07:54
Διάβαζα ένα άρθρο σε γερμανική ιστοσελίδα όταν έπασα πάνω σε αυτό:
• Das griechische Parlament setzte 2002 eine parlament. Untersuchungskommission ein, um das Rätsel der künstlichen Wolken durch 'Chemtrails' zu ergründen. Ergebnisse wurden aber geheimgehalten.
(μτφρ. «Το ελληνικό Κοινοβούλιο σχημάτισε το έτος 2002, Κομισιόν για να διερευνηθεί το αίνηγμα των τεχνητών νεφών μέσω “chemtrails”. Tα αποτελέσματα όμως κρατήθηκαν μυστηκά.»
Δεν έτυχε ποτέ μου να ακούσω για κάποια τέτοια κίνηση της βουλής....εσείς?
Φάινεται στη γερμανία ενημερώνονται καλύτερα για τις κινήσεις της ελληνικής βουλής.......
Ολόκληρο το κέιμενο μπορείτε να βρείτε στο http://www.chemtrails-info.de/chemtrails/flyer-ct.
toxotisΜέλος
13/05/2005, 00:12:42
Ποιός άραγε είχε το υφάκι???-φίλε Buffer?
"Ήμαρτον, άνθρωπέ μου, μην υποβιβάζεις την νοημοσύνη σου τόσο πολύ, επείδη σου αρέσει η συνωμοσιολογία..."

Υπόσχομαι όμως πως θα μελετήσω τις σελίδες που μας παραθέτεις.

nomadΜέλος
13/05/2005, 00:50:31
Όταν ένα μαχητικό προσπάθεί να αποφύγει εγκλωβισμό κάνει στροφή. Αν η στροφή είναι παρατεταμένη χάνει ύψος. Αν ο ελιγμός είναι συνεχείς στρίβει και χάνει ύψος δημιουργώντας σπείρα.

Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)

BufferΜέλος
13/05/2005, 02:18:12

Αλήθεια γιατί οι αγρότες οργώνουν τα χωράφια τους σε παράλληλες γραμμές και όχι σε σπείρα;;;; Περιμένω μια λογική απάντηση....

Πραγματικά υπάρχει πρόβλημα.....

Αλλά μπορεί να είμαι όργανο συμφερόντων γι αυτό τα γράφω αυτά και το ωραίο είναι ότι μπορεί και να λέω αλήθεια και να μη με πιστέψει κανένας.... αλλά κάπως έτσι λειτουργεί και η λογική της συνομωσίας

Καλή συνέχεια στις έρευνες και τις θεωρίες....

STERMΜέλος
13/05/2005, 08:42:48
quote:
Αλήθεια γιατί οι αγρότες οργώνουν τα χωράφια τους σε παράλληλες γραμμές και όχι σε σπείρα;;;; Περιμένω μια λογική απάντηση....

Προφανώς για πρακτικούς λόγους, αλλά δεν καταλαβαίνω τον συσχετισμό;
Οργώνουν τον ουρανό; Τα γεωργικά οχήματα έχουν την ίδια ικανότητα για ελιγμούς;

Κάτι ακόμα για τους πιο δύσπιστους, ένα link που είχα δώσει και σε άλλο σχετικό topic: http://www.chemtrailpatrol.com/cp_pic_room_1.htm
Μπαίνει κατευθείαν στις foto και στην αρχική σελίδα έχει και ένα βίντεο.

Δείτε τις foto και όποιος νομίζει ότι όλα αυτά είναι κάτι άλλο θα τον άκουγα με ενδιαφέρον.

tptΜέλος
13/05/2005, 08:57:57
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ,ΟΤΙΝΑ ΝΑΙ....ΘΕΩΡΙΕΣ.

ΤΟΣΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ,ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝ/ΜΙΑΚΟΙ,ΜΕΤΡΑΝΕ,ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ,ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠ/ΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΠΕΙΔΗ 1-2 ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.
ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

STERMΜέλος
13/05/2005, 08:58:24
quote:
Όταν ένα μαχητικό προσπάθεί να αποφύγει εγκλωβισμό κάνει στροφή. Αν η στροφή είναι παρατεταμένη χάνει ύψος. Αν ο ελιγμός είναι συνεχείς στρίβει και χάνει ύψος δημιουργώντας σπείρα.

Συμφωνώ απόλυτα.
Τι γίνεται όμως όταν αυτοί οι ελιγμοί είναι πάνω από μεγάλες πόλεις, που αν δεν κάνω λάθος τα μαχητικά δεν πετάνε;
Τουλάχιστον εγώ εδώ στην Αθήνα όχι να δω αλλά ούτε έχω καν ακούσει(αφού έχουν πολύ συγκεκριμένο ήχο).

orfeas7Μέλος
13/05/2005, 09:52:45
Οι αγρότες οργώνουν σε παράληλες γραμμές γιατί τα χωράφια είναι παραληλόγραμα! Είναι ο μόνος τρόπος να καλύψεις όλη την επιφάνεια του χωραφιού. Επίσης πάντα οι δύο ρόδες πατούν στο σκάψιμο που έκανε το υνί πριν.

Τώρα όπως προσεξες στην φωτογραφία μου δεν μιλάμε για καμία σπέιρα μερικών δεκάδων μετρων αλλά πολλών χιλιομετρων την οποία δεν μπορεσε να καλύψει ολόκληρη ούτε η φωτογραφική μηχανή και μιλάμε για ενα αεροπλάνο όχι μαχητικό πάνω από μία μεγάλη πόλη αν κατεβάσεις να δεις το βιντεο.

Όπως βλέπω μέχρι τώρα δεν πήρα κάποια λογική απάντηση. Για ποιό λογο λοιπόν πετούσε έτσι το αεροπλάνο; δυστυχώς δεν μπόρεσα να φωτογραφήσω τα υπόλοιπα chemtrails σε παράληλη μορφή γιατί είχαν ήδη εξαπλωθεί. Θα προσπαθήσω ξανά με την πρώτη ευκαιρία. Τουλάχιστον δεν σας δείχνω φωτογραφίες που βρίσκω από το ιντερνετ αλλά δικές μου.

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

STERMΜέλος
13/05/2005, 14:38:23
quote:
ΤΟΣΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ,ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝ/ΜΙΑΚΟΙ,ΜΕΤΡΑΝΕ,ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ,ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠ/ΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΠΕΙΔΗ 1-2 ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.

Δεν είπαμε ότι είναι στο κόλπο αλλά ότι αδιαφορούν για το τι γίνεται.
Για το αν είμαστε πειραματόζωα είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος γιατί οι ουσίες με τις οποίες ψεκάζουν, όχι εμάς αλλά την ατμόσφαιρα για την καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου κυρίως και ίσως γιατί εξηπηρετεί το σύστημα HAARP ή και για οποιοδήποτε άλλο σκοπό που μπορεί να είναι και για το καλό μας σε πρώτη φάση τελικά κάποια στιγμή θα πέσουν στο έδαφος, θα απορροφηθούν και θα καταλήξουν στο νερό μας.

Είχα δει μια διαφήμιση Καναδικού τηλεοπτικού μέσου που προέτρεπαι τον κόσμο που αντιλαμβανόταν ότι γίνεται κάτι τέτοιο να καλεί τα ΜΜΕ και τις αρχές. Δεν θυμάμαι όμως που το είχα δει, θα το ψάξω και με την πρώτη ευκαιρία θα το παραθέσω.

STERMΜέλος
13/05/2005, 16:01:57
Δεν μπόρεσα να το βρώ, υπόψιν δεν αναφέρομαι στα δημοσιεύματα του William Thomas, αυτό που είχα δει ήταν κάτι σαν poster, παρ' όλα αυτά βρήκα ένα link με δημοσιεύματα από τα Αμερικάνικα ΜΜΕ:
http://www.chemtrailcentral.com/archive.shtml

Στις 16/2/2000 η εφημερίδα το "Έθνος" είχε το παρακάτω άρθρο:

<<Αμερικάνικα αεροσκάφη στοχεύουν να δημιουργήσουν στην ατμόσφαιρα τεχνητά νέφη, που θα "φιλτράρουν" την υπεριώδη ακτινοβολία και θα λειτουργούν σαν αντίδοτο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Θα μπορεί έτσι να έχει ο άνθρωπος τον "έλεγχο του κλίματος", δροσίζοντας τεχνητά, όχι κλειστούς χώρους, αλλά μια ολόκληρη γεωγραφική περιοχή.

Υπάρχουν επίσης σχέδια για να λειτουργήσει η μέθοδος για τον "έλεγχο του κλίματος" και σε ολόκληρο τον πλανήτη, με την έγκριση λειτουργίας φορέα με το όνομα Αεροναυπηγική Εταιρία Hughes, που θα κάνει ψεκασμούς με την τεχνική "Welsbach" και με σκοπό την μείωση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης>>.