ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα Ξωτικα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα Ξωτικα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

noel24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/02/2010, 14:07:33
quote:
Σας Καλημεριζω,Dr Οταν Λες Κατ'εξαιρεση Τι Εννοεις?
Εννοώ ότι όλα τα πράγματα στον κόσμο είναι συγκοινωνούντα. Η εμφάνιση ενός ξωτικού κ η εξαφάνιση του δεν το καθιστά μόνιμο, υπαρκτό κ αυθεντικό κάτοικο της γης των τριών διαστάσεων.
watermanΝέο Μέλος
26/02/2010, 17:17:42
οι γιαγιαδες ελεγαν οτι δν μπορουμε να τα δουμε γτ ειμαστε διαολομενοι
μαλλον εννοουσε οτι ειμαστε ακαθαρτοι στην ψυχη
παντως υπαρχουν διαστασεις αλλες που τα ξωτικα φιανονται στους ανθρωπους

''πρεπει να κατευθυνομαστε στην τελειοτητα αλλιως δεν υπαρχει ανθρωποτητα''

ΟνειροπαγίδαΝέο Μέλος
03/02/2014, 21:41:54
quote:

Καλησπερα Charmed,Xαιρομαι Που Συμφωνουμε,Ε Πες Πως Ειναι Μαγικες Αφου Σου Αρεσει Και Η Μαγεια!Ναι Αυτους Που Πιστευουν Στην Μαγεια,Και Δεν Μενουν Μονο Στα Λογια!Τα Πραγματα Που Πρεπει Να Δειξεις Ειναι Κυριως,Θαρρος,Πιστη,Αγαπη,Δικαιοσυνη,Καλοσυνη,Συνεση,Τελος Οταν Εισαι Ετοιμος Και Εχεις Αποκτησει Τα Παραπανω Το Μονο Που Πρεπει Να Κανεις Ειναι Να Παρεις Τον Δρομο!:-)Πες Τους Χωρους Εσυ..!:-P Δεν Εχει Σημασια ΑΝ και ΠΩΣ Τα Συναντησα Εγω,χεχε Οσο Για Το Να Μην Εμπιστευσαι Τριτους,Θα Πω Αναλογως,Ποιους..;-)Ταιριαζουμε Λες?Χαιρομαι!Μπορουν Να Χαρακτηριστουν Καλα Και Κακα,Βεβαιως Και Μπορουν,Αναλογα Με Τις Προθεσεις Τους,Κυριως Απεναντι Στους ''Ξενους''(Τυπους Σαν Τους Ανθρωπους)!Δεν Χρειαζεσαι Σε Ολα Δασκαλο,Δασκαλος Μπορει Να Γινει Η Ψυχη Σου,Η Φυση Και Γενικα Πολλα Πραγματα,Οχι Μονο Ανθρωπος!

Finrod Felagund
Αλήθεια πως τα συνάντησες τα ξωτικά και πού;;
Βλέπεις μέχρι και χρώμα έχω αλλάξει από την αγωνία μου για την απάντηση. Μπορείς να απαντήσεις, δεν έχω διαβάσει ολόκληρη την συζήτηση αλλά αν δεν σου κάνει κόπο σε παρακαλώ ξανααπάντησε ή δώσε την ίδια απάντηση που έδωσες στην CHARMED3 με copy-paste please :)Πάντως από τις κουβέντες που έχετε κάνει εσύ και η CHARMED σας θαυμάζω πολύ για τις γνώσεις σας και πιστεύω πως κ εγώ έχω
σχεδόν ίδιες απόψεις με εσάς. Τελικά τεριάζουμε. Να και η καινούρια της παρέας χαχαχα...
To find those who really match to you you'll have to search very deep inside the hard side of life...
Φιλιά,
Ονειροπαγίδα

Edited by - Ονειροπαγίδα on 03/02/2014 21:47:21

Edited by - Ονειροπαγίδα on 03/02/2014 21:55:11

Edited by - Ονειροπαγίδα on 03/02/2014 21:57:18

Edited by - Ονειροπαγίδα on 03/02/2014 21:58:53

Edited by - Ονειροπαγίδα on 03/02/2014 21:59:44

06/02/2014, 16:36:45
quote:
Ονειροπαγίδα
Αλήθεια πως τα συνάντησες τα ξωτικά και πού;;
Στο μυαλό του.