- Τα Ξωτικα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑ...
ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ..
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΧΤΕΝΑ ΤΟΥΣ... (?)
ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑΑΑ..
ΑΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΕΡΑΙΔΑ..ΣΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗ ΜΙΛΙΑ...
ΑΚΟΥΩ ...ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ..
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ LEGENT...ΠΑΝΤΩS
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 09/02/2010 21:58:44
quote:ΝΑΙ ΟΚ MΩΡΟ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..!!
Εχεις δίκιο CHARMED3 σε προηγούμενο πόστ σε αποκάλεσα ``φίλε``.
I GUESS ITS
CHARMED
Εχει τη στάνη του δηλαδή εκεί ο άνθρωπος.
Μεγάλος σε ηλικία κάπου 90 οταν ακούει για τα αερικά σου κλείνει το στόμα λέγοντας οτι δεν πρέπει να μιλάμε για αυτά. Ούτε να τα σκεπτόμαστε. Τον ρώτησα αν έχει δεί και μου είπε τρομαγμένος οτι δεν θέλει να το σκέπτεται. Είναι μια πολύ τρομακτική εμπειρία. Απάντησε οτι έχει δεί δεκάδες φορές.
Εδώ στην Αθήνα στην Πάρνηθα στον Υμητtό και ειδικά στην Πεντέλη αλλά και σε ορισμένες περιοχές του Ασωπού ειδικά σε ενα σημείο κάπου στο Χαλκούτσι αλλά και στον κόλπο της Βραυρώνας

Edited by - noel on 09/02/2010 22:48:04
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 10/02/2010 12:27:56
quote:MA KAI AYTO ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΣΦΑΙΡΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ..
CHARMED3 μου, εδώ δε ξέρουμε αν υπάρχουν ξωτικά κ αν υπάρχουν τι μπορφή έχουν πού βρίσκονται κοκ, θα ασχοληθούμε με το τι κάνουν.. με τη χτένα τους? Αν μιλήσουμε στη σφαίρα της φαντασίας οκ
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο Finrod Felagund
....
CHARMED
Charmed Το Εχω Ακουσει Αυτο Για Τις Νεραιδες,Εγω Θεωρω Πως Αυτο Σχετικα Με Την Ομιλια Μπορει Να Ειναι Επειδη Χαρακτηριζονται Πολυ Ομορφες,Βλεποντας Ο Ανθρωπος Μια Τοσο Ομορφη Παρουσια Ισως Και Να Θαμπωνεται Η Να ''Θολωνει''!Αν Παρεις Παλι Προσωπικα Αντικειμενα Λενε Πως Μπορεις Να Την Κανεις Δικη Σου...Δεν Το Πιστευω Και Πολυ Αυτο..!
Φιλε Dr Στηριζομαι Σε Στοιχεια Που Δινουν Οι Περισσοτερες Μυθολογικες Αναφορες Στο Οτι Ειναι Αθανατα!
Γιατί εγώ στην αρχή θεώρησα ότι αφού οι απόψεις μας διαφέρουν πρέπει να υπάρχει κ διαφορά στις εμπειρίες(ενδεχομένως και κάποιου οι εμπειρίες να είναι "μαϊμού") ενώ τώρα δεν βρίσκω -απο όσα έχεις παραθέσει- κάποιο πρόβλημα ως προς τις εμπειρίες παρα μόνο στις απόψεις.
Καλα πάμε λοιπόν.
Ως προς το ερώτημα της CHARMED δεν έχω να πω κάτι παρά μόνο ότι -και εδώ- πρέπει να είναι ξεκάθαρο[2] το πού τελειώνει η αντικειμενικότητα και αρχίζει η υποκειμενικότητα(της φαντασίας).
quote:
Ενεργειακη Οντοτητα Που Εχει Αναπτυξει Πολιτισμο Δεν Ειναι Και Ο Ανθρωπος
Τι εννοείς ακριβώς;
quote:
ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ..
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΧΤΕΝΑ ΤΟΥΣ... (?)
ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑΑΑ..
Και πού να δείς πώς νευριάζουν άμα χάσουν το αποσμητικό για τις μασχάλες.
quote:
Και πού να δείς πώς νευριάζουν άμα χάσουν το αποσμητικό για τις μασχάλες.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ...
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 15/02/2010 21:35:48
Mimosa Εννοω Πως Και Ο Ανθρωπος Ειναι Μια Οντοτητα Που Εχει Αναπτυξει Πολιτισμο..Η Μηπως Δεν Συμφωνεις?Θα Παρακαλουσα Οι Διαφωνιες Οχι Στο Θεμα...!!!
Edited by - Finrod Felagund on 16/02/2010 00:02:50
Τα λόγια βέβαια του Finrod ήταν κατανοητά σε μένα.
quote:
Θα Παρακαλουσα Οι Διαφωνιες Οχι Στο Θεμα...!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ
ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...
CHARMED
Άν έχουν χτένα τότε πολύ πιθανό να έχουν και αποσμητικό, σαμπουάν, χαλάουα, μαλακτική κρέμα (γιατί είναι δύσκολο να ξεμπερδέψεις το μαλλί με μια απλή χτένα... τα νερά της λίμνης ξηραίνουν τα μαλλιά).
Λογικό είναι να εκνευριστούν αν χάσουν κάτι, γιατί πώς θα πάνε στο σούπερ μάρκετ να πάρουν άλλα;
Δεν σας καταλαβαίνω, θα συζητήσουμε για τη χτένα ενώ θα απορρίψουμε τα υπόλοιπα είδη beaute?
Finrod Felagund, είπες ο άνθρωπος είναι μια ενεργειακή οντότητα (που έχει αναπτύξει πολιτισμό). Αυτό δεν κατάλαβα.
Οτι ο άνθρωπος είναι μια οντότητα (σκέτο) που έχει αναπτύξει πολιτισμό, το καταλαβαίνω.
quote:
Finrod Felagund, είπες ο άνθρωπος είναι μια ενεργειακή οντότητα (που έχει αναπτύξει πολιτισμό). Αυτό δεν κατάλαβα.
Τι ψάχνεις τώρα ![]()
Αν έχουν ανάγκη απο αποσμητικά τότε θα έχουν ανάγκη και απο αλλα πράγματα..![]()
![]()
Λεω εγώ, τώρα...
Απλά,αν δεις κανέναν πραγματικα,τα κέρατα, θα τα διακρίνεις, ή πιστεύεις ότι τα κρύβουν τα αυτια;....
quote:
Αν έχουν ανάγκη απο αποσμητικά τότε θα έχουν ανάγκη και απο αλλα πράγματα
Τσιμπιδάκι για τα φρύδια ε;
quote:
Αν ήταν κατι παραπάνω απο λιγότερα, απο όσο χρειάζεται, θα ήταν έτσι άγνωστα τα ξωτικα;
Ππππςςςςςςςς
Το Τι Εχουν Αναγκη Mimosa Και Αllzzaro Δεν Το Γνωριζω Δυστηχως!!!
Την Απαντηση Σου Trexagireve Δεν Μπορω Να Την Ερμηνευσω Μηπως Θα Μπορουσες Να Την Αναλυσεις Περισσοτερο?
Charmed Μην Δισταζεις Να Μιλησεις Δεν Υπαρχει Λογος Aκομα Και Στα Πιο Σκοτεινα Μερη Υπαρχει Φως!
Edited by - Finrod Felagund on 22/02/2010 04:36:22