ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο συσσωρευτής οργόνης του Βίλχελμ Ράϊχ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο συσσωρευτής οργόνης του Βίλχελμ Ράϊχ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

letchitel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Mi_KiΜέλος
27/09/2009, 22:46:09
μην ξοδευεσαι με ακριβα υλικα! βαλε ναυλον περιτυλιγματος! (υπαρχει και σε χοντρο παχος για πιο αντοχη)

quote:
που στο πίσω τους μέρος είναι ενωμένες με καλώδιο (απο τι υλικό δεν έχω καταλάβει)

ενας ευκαμπτος πλαστικος σωληνας (π.χ. αυτος που χρησιμοποιουν οι ηλεκτρολογοι για να εντοιχιζουν καλωδια) γεμισμενος με συρμα κουζινας (αραια, μην το στουμπωσεις!!!) κανει!

jazznickΝέο Μέλος
28/09/2009, 01:22:57
Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση.

Το ακρυλικό όντως μπορεί να είναι αυτό που χρησιμοποιείται στα ηλεκτρικά, που έχει και κάποιες αεροστεγείς φουσκάλες, αλλά πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι; Ο Ντεμέο δεν αναφέρει για ηλεκτρικές συσκευές, αλλά για χαλιά. Και τελικά τι υλικό είναι αυτό επιτέλους που ψάχνουμε;
Το βιντεάκι το περιμένω με ανυπομονησια. Για cloud buster κυκλοφορούν πολλά και πραγματικά πολύ αναλυτικά, αλλά για dor buster δεν είδα πουθενά. Ανυπομονώ.

Φίλε Mi-Ki, όταν λες νάϋλον περιτυλίγματος, ποιό ακριβώς εννοείς; Αυτό που πουλιέται στα σιδηράδικα σε ρολούς με πλάτος 1 μέτρο, ή κάτι άλλο; Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο μεγάλο συσσωρευτή με αυτό το΄νάϋλον που λες για να δεις στην πράξη ότι δεν είναι τοξικό; Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε μεγάλο συσσωρευτή για να είμαστε σίγουροι, γιατί θα κρίνουμε απο το αίσθημα του ανθρώπου που θα μπει. Με οργονοβόλα για παράδειγμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Ούτε τα φυτά δεν δείχνουν σίγουρα, νομίζω ότι μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα αλλά ακόμη και μέσα σε τοξικό περιβάλλον. Αρα μια δοκιμή θέλει κάποια ταλαιπωρία και κάποια χρήματα, γι' αυτό και ρωτάω πριν το ξεκινήσω.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πληροφορίες, όπως και για το καλώδιο.

Mi_KiΜέλος
28/09/2009, 08:51:25
ναι, γιαυτο το ναυλον λεω!

τα υλικα που ψαχνουμε ειναι "μεταλλο" και "οργανικο υλικο":

μεταλλο = βασικα οτιδηποτε "σιδερενιο" κυκλοφορει στο εμποριο (βαζω τα εισαγωγικα γιατι δεν εχει νοημα να αναλυσεις την ακριβη συνθεση του μεταλλικου κραματος, και το κοτετσοσυρμα κανει, και το συρμα κουζινας, και τα ρινισματα σιδηρου κι οι μαντεμενιες πλακες!)

οργανικο υλικο = βασικα οτιδηποτε δεν περιεχει μεταλλο (ξυλο, νοβοπαν, μπαμπακι, μαλλινη κουβερτα, φελιζολ, πλαστικο, κλπ)

δεν χρειαζεται να ξοδευτεις για ακριβα υλικα!

ο ραιχ πηρε την ιδεα για τον συνδυασμο (οργανικου/μεταλλου) απο τα λαστιχενια γαντια που χρησιμοποιουσε στο εργαστηριο και απο εναν κλωβο φαραντευ που δοκιμασε)

και αυτος με βασικα υλικα του εμποριου επαιζε! αν και καταξοδευοταν δεν ειχε προσβαση σε διαστημικη τεχνολογια και εξωτικα υλικα!

.........

dor buster και cloud buster ειναι το ιδιο πραγμα!

helios2012Μέλος
29/09/2009, 18:47:50
Καλησπέρα σε όλους...
Πειραματιζόμαστε στην κατασκευή ενός Cloud Buster που βασίζεται κυρίως σε σχέδια του Don Croft αλλά με κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που έχουν προκύψει κατόπιν πολλών επιμέρους πειραματισμών.
Σύντομα (εύχομαι) θα γράψω αναλυτικά όλα τα υλικά, απο πού θα τα προμηθευτείτε καθώς και την διαδικασία που ακολουθήσαμε.
Οποιος ενδιαφέρεται ας κάνει υπομονή μέχρι να το δοκιμάσουμε, μιας και τότε θα μπορέσω να γράψω κάτι αναλυτικά.
Για το θάλαμο δεν μπορώ πλέον να βοηθήσω μιας και κανείς απ'τους γνωστούς και φίλους δεν ασχολείται με την κατασκευή του, αφού όλοι κατασκευάζουν πιό μικρές και προσωπικές συσκευές.
Οπότε stand by...Φιλικά.
29/09/2009, 19:12:06
Το κόστος όμως είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο απο αυτούς στην αγορά όταν τον φτιάχνεις μόνος σου?

Τελικά δεν είπατε, έχει δοκιμάσει κανείς μικρού μεγέθους συσσωρευτές οργόνης για να μας πει τι, και αν, παίζει με αυτούς??

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Mi_KiΜέλος
29/09/2009, 23:15:06
μα με ποια κριτηρια θα μπορουσε να απαντησει καποιος ερασιτεχνης ερευνητης αν δουλευει η οχι ο αμφιλεγομενος οργονοσυσσωρευτης ειδικα αν προσεγγισει το θεμα απο "ραιχικη" τροπο τινα σκοπια (μονο κατ ονομα δηλαδη)!!!

ερωτηση: ενας γαλβανιζε σωληνας φυτεμενος σε τσιμεντενια βαση (τσιμεντο χυμενο μεσα σε πλαστικη γλαστρα) ειναι η οχι cloudbuster?
(θεωρητικα και πρακτικα)

helios2012Μέλος
30/09/2009, 02:51:18
Μίκυ!
Δεν είναι όλοι ποντίκια να τσιμπούν στα τυράκια που τους πετάς...
Η ερώτησή σου είναι "φάκα-παγίδα"...

Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω με ένα φαινομενικά άσχετο παράδειγμα και ό'τι καταλάβεις...

Στην προϊστορική εποχή ο κερατόλιθος και ο πυριτόλιθος χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή εργαλείων και όπλων.Συνήθως κερατόλιθος ονομάζεται ο συμπαγής, αδιαφανής, κρυπτοκρυσταλλικός και άμορφος χαλαζίας οργανικής (διάτομα, ραδιολαρίτες) ή ανόργανης προέλευσης που βρίσκεται με τη μορφή εκτεταμένων στρωμάτων σε ιζηματογενή πετρώματα. Έχει στιλπνή έως θαμπή λάμψη, διάφορα χρώματα και κογχώδη έως επίπεδο θραυσμό. Πυριτόλιθος είναι είδος κερατόλιθου με χαρακτηριστικό κογχώδη θραυσμό που βρίσκεται με τη μορφή κονδύλων.
Με απλά λογάκια δηλαδή πολλοί αρχαίοι φτιάχναν τις άκρες των βελών τους με κομμάτια χαλαζία.
Πάρε και ένα λινκάκι για να δείς φωτό:
http://www.museum.state.il.us/ismdepts/anthro/proj_point/gallery.html
Στη σύγχρονη εποχή έχουμε καταργήσει τα βέλη, τα τόξα και τα δόρατα.
Συνεχίζουμε βέβαια τους πολέμους αλλά με σύγχρονα όπλα.
Απ'ότι φαίνεται όμως ο χαλαζίας παραμένει διαχρονικός και πλέον χρησιμοποιείται σε διάφορες κατασκευές...(ακόμα και σε "όπλα"...)
Το γιατί, ψάξτο λιγάκι και μόνος σου...για να σε βοηθήσω, μάλλον κάτι παίζει με τη δομή και τη σύστασή του.(κρυσταλλική-πυρίτιο)

Υ.Γ.Αλλά δε μου λές βρε ποντικάκι, τί σου χει συμβεί και τα χεις βάλει με τους οργονίτες?
Σε "καθάρισαν" και κόντεψε να μη μείνει τίποτα?

Όσο για τους υπόλοιπους...I'LL BE BACK!!! (soon i hope...)

Mi_KiΜέλος
30/09/2009, 11:15:30
μα δεν εβαλα τυρακι στην παγιδα!

τσιμεντο εβαλα!

δορυφορους ριχνουν οι οργονιτες?

Mi_KiΜέλος
03/10/2009, 22:26:03
αγαπητοι εν ραιχ αδελφοι,

τα οδοντικα σφραγισματα με αμαλγαματα υδραργυρου ειναι dor busters?

ναι η οχι και γιατι? δικαιολογηστε επαρκως την απαντηση σας!

vermarΝέο Μέλος
13/10/2009, 15:51:53
quote:

Καλό θα είναι να μας πούν αυτοί που ηδη έχουν φτιάξει τις κατασκευές αν συνεχίζουν τη χρήση και αν εξακολουθούν να έχουν θετικά αποτελέσματα -ξέρετε οι ασθένειες κτυπούν πάντα τις πόρτες μας χωρίς να ρωτούν-και αν οι καινούργιοι κατάφεραν να τις φτιάξουν και να τις χρησιμοποιήσουν.Είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν.Προσωπικά ξεκίνησα μια εξιδεικευμένη μελέτη οσον αφορα τη φιλοσοφία και το τρόπο σκέψης του ραιχ, ώστε να μπορέσω να φτιάξω και τη κατασκευή, χρησιμοποιώνταστην ανάλογα.
Η αλήθεια είναι οτι μεσολάβησε και ο αύγουστος ο μήνας των διακοπών αλλά πιστεύω οτι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και χρήζει συνέχειας.
Αν θέλουν αυτοί που έχουν ασχοληθεί , ας δώσουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη κατασκευή.
Εύχομαι σε όλους καλό χειμώνα.

Καλησπερα και καλως ηρθες στο θεμα!Περναω μια στο τοσο να δω αν υπαρχει συνεχεια.......

Λοιπον τα δικα μου νεα ειναι οτι διανυω την δευτερη εγκυμοσυνη μου και ξεκινησα παλι τακτικη χρηση του θαλαμου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.
Παρολο που εκανα πολυ αραιη χρηση τους προηγουμενους μηνες (μια φορα το μηνα) παρατηρησα οτι διατηρουμαι σε πολυ καλα επιπεδα σε σχεση με οσα εχω κερδισει εδω και 3 χρονια....οι ρευματισμοι μου ειναι αφαντοι, εχω ξεχασει πως πονουσα και μαλιστα τα επιπεδα σιδηρου μου ηταν εξαιρετικα ψηλα παρολο που εκανα τοσο περιορισμενη χρηση (εχω αναιμια απο μικρη και ουδεποτε καταφερα να ανεβασω τοσο ψηλα το σιδηρο οτι θεραπεια και να εκανα)

Ειμαι παντα stand by μηπως με τον καιρο μολυνθει με ακτινοβλια ο θαλαμος, προς το παρον ομως παμε πολυ καλα.

Εγω χρησιμοποησα τα συμβατικα υλικα που χρησιμοποιουν στην ελλαδα και ο θαλαμος μου λειτουργει μια χαρα........μαλιστα στην επαρχια οπου τον δοκιμασα πρωτη φορα, ειχαν θαλαμους επενδυμενους με γυψοσανιδα!!!

Οποτε νομιζω οτι αν υπαρχει σοβαρο προβλημα υγειας αρκει απλα να αυξησεις τις στρωσεις του θαλαμου για να ανεβασεις την ισχυ του.

Εχω συστησει το θαλαμο σε φιλους με προβληματα υγειας που ξερω οτι θα βοηθουσε, αλλα ειναι πολυ σκεπτικοι...ουτε δοκιμη δεν ηρθαν να κανουν. Προς το παρον βοηθω καποιες φιλες να φτιαξουν κουβερτες.