- διωγμοι χριστιανων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Όλη μου τη ζωή Στιβ... όλη μου τη ζωή...
κλωτσας τις ευκαιριες
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/01/2011 00:51:40
Αλλά αν βρεθεί γυναίκα που να καταλαβαίνει τα λογοπαίγνιά μου υπόσχομαι ότι θα την παντρευτώ![]()
Έχω ασχοληθεί με το φλερτ σαν τέχνη, ξέρω πολλές μεθόδους και πολλά κλειδιά, αλλά αρκετές φορές ακόμα και αν τα κάνεις όλα "σωστά" είναι θέμα περιστάσεων το αν θα 'χεις επιτυχία.
Ο χρυσός κανόνας όσον αφορά το φλερτ(ανάμεσα σε άλλα) είναι αυτός:
Αν θέλεις να πετύχεις ερωτικά, δεν αρκεί να είσαι ο εαυτός σου, αλλά πρέπει να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου. Η καλύτερη 'εκδοχή' του εαυτού σου...
quote:
μιλας σαν τους χρυσμους της πιθυιας. κατανοητά και στο ζουμι θελουν.
Το αν οι γυναίκες θέλουν λίγα και ουσιώδη... χμμ.. έχεις ένα δίκαιο σε αυτό. Λόγου χάρη εγώ συχνα δε κάνω κίνηση σε μια κοπέλα επειδή δε νιώθω ότι την έχω "γοητεύσει" αρκετά -παρόλο που εκείνη θα ενδώσει όπως και να 'χει-. Ξέρω δηλαδή ότι μια κοπέλα μπορεί να ενδώσει και σε μια μέτρια ερωτική προσέγγιση απο έναν άνδρα μέτριας ή και χαμηλής ακόμα αξίας για λόγους δικούς της, ψυχολογικούς(φάση αγαμίας, έλλειψη αυτογνωσίας κοκ). Εγώ όμως δεν το δέχομαι αυτό, θέλω δηλαδή ο άλλος να με επιλέξει επειδή έχει δει τον καλύτερο εαυτό μου. Αν ο άλλος με "επιλέξει" απλά επειδή περνάει μια φάση χαμηλής αυτοπεποίθησης ή αγαμίας ή του θυμίζω κάποιο χαμένο έρωτα, εγώ δεν πρόκειται να προχωρήσω. Γιατί τότε είναι σαν ο άλλος να αγοράζει την "πραγμάτια" σου, πριν καν να την έχει δει. Σου αρέσω, αλλά δε με ξέρεις;
Παρόλα αυτά μερικές φορές πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία και να αφήσεις τους εγωισμούς εκείνης της στιγμής... σε αυτό έχεις δίκαιο.
Γιατί αν περιμένεις συνέχεια τη κατάλληλη κοπέλα συν την κατάλληλη περίσταση, αυτή δε θα έρθει ποτέ.
quote:Ωραίος. Bullseye. Ξέρεις τι λένε οι μάστερς του φλερτ..
χρυσωνεις πολυ το χαπι και στο τελος βγαινει χαλκος
Too much of a good thing, is a bad thing.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/01/2011 02:08:10
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
τό σωβαρά σέ πιών τό είπες
--------------------------------------------------------------------------------
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
(ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ?)
CHARMED είχα δουλειές καί δέν σας παρακολούθησα ,,ξεκαθαρίζω ,δέν νόμισα τίποτα καί ούτε προσβλήθικα
σέυχαριστώ γιά τήν τούρτα άν την είχα θά την καταβρόχθιζα καί δέν θά εδεινα σε κανέναν![]()
![]()
![]()
γιά σου libero όλα καλά ![]()
quote:DR παντέψου εμένα καί μού μαθαίνεις μετά τά λογοπαίγνια
Αλλά αν βρεθεί γυναίκα που να καταλαβαίνει τα λογοπαίγνιά μου υπόσχομαι ότι θα την παντρευτώ
εγώ θά σού μάθω κότσαρι,τικ ,καζάσκα,σο κότσ,καί ότι ξέρω ,μόνο μήν μου ζητάς
κάθε μέρα μαγείρεμα ,ολα τά άλλα τά κάνω ![]()
![]()
![]()
stiv εσύ τί λές ταιριάζουμε μέ τόν DR?
Edited by - pandi on 30/01/2011 02:42:41
quote:
Ωραίος. Bullseye. Ξέρεις τι λένε οι μάστερς του φλερτ..
Too much of a good thing, is a bad thing.
δέν τό κατάλαβα τί λέει,
εμείς οι πόντιοι λέμε ,νά εν καλέσα σό καραβάτ καί σύρων τά μέσανατσ'
πάτσι ή Σαλονικιά
Kρύστη ή Αθηναία
τωρα εχω να διαβασω πολλα....

quote:
ΕΣΕΝΑ ΚΩΣΤΑ ...ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ?ΧΑΧΑΧΑΧ!!!!
CHARMED
Βιργινιο

quote:
AYTO ΔΙΠΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΝΑΙ?
κρεμα ημι-σαντυγι.... δεν ειναι πολυ χτυπημενη, να μοιαζει σαν "γιαουρτι" ![]()

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ