ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Σίψας (Ταξιάρχες) Δράμας: ένας σύγχρονος άγιος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Σίψας (Ταξιάρχες) Δράμας: ένας σύγχρονος άγιος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

regulus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/02/2013, 20:43:52
quote:
regulus
Και όπως έγραψα περιμένω πρώτες τις συγνώμες εκείνων που πρόσέβαλλαν πρώτοι τις οποίες δεν είδα, για να ξεκινήσω να ζητήσω και εγώ από εκείνους που προσέβαλλα.

Mε την δεύτερη φορά έχει αξία για σένα η συγνώμη?

Πρέπει να σου ξαναζητήσω?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/02/2013, 20:44:15
quote:

quote:
regulus
Φυσικά και θα υπάρξει συγνώμη μόλις μου ζητήσει και ο Νικόμαχος συγνώμη για το "ηλίθιε" και για το συντομογραφικό ΗΧΣ, ΗΧΟ με τον Sesostris

Ταπεινά σου ζητώ συγνώμη regulus για το "ηλίθιε"!!

Αν θέλεις μου ζητάς κι εσυ για την προσβολή της νοημοσύνης μου!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Δεν τη δέχομαι γιατί δεν ειναι ειλικρινής. Δεν εννοείς τη λέξη "ταπεινά" και μου ζητάς κάτι αφενός αόριστο, να ζητήσω συγνώμη επειδή "προσέβαλλα τη νοημοσύνη σου". Αν πιστεύεις ότι άδικα με πρόσβαλλες τότε δεν έχει νόημα να ζητάς να σου ζητήσω συγνώμη για την "προσβολή της νοημοσύνης σου" εφόσον με το πρώτο δικαιώνομαι. Άρα δεν ζητάς ειλικρινά συγνώμη και γιαυτό δεν τη δέχομαι.

20/02/2013, 20:47:09
quote:

quote:
regulus
Και όπως έγραψα περιμένω πρώτες τις συγνώμες εκείνων που πρόσέβαλλαν πρώτοι τις οποίες δεν είδα, για να ξεκινήσω να ζητήσω και εγώ από εκείνους που προσέβαλλα.

Mε την δεύτερη φορά έχει αξία για σένα η συγνώμη?

Πρέπει να σου ξαναζητήσω?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Από τη στάση σου στη συνέχεια θα φανει αν την εννοείς.
Αν δεν επαναληφθούν οι συμπεριφορές.

20/02/2013, 20:47:27
Στα παλαιά των υποδημάτων μου, άν την δέχεσαι ή όχι.

Ομως την επαναλαμβάνω:

Ταπεινα σου ζητώ συγνώμη regulus επειδή σε αποκάλεσα "ηλίθιο"!!

Και δεν σου ζήτησα επιτακτικά τίποτα.αν θέλεις, είπα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/02/2013, 20:48:30
quote:

Ιαπετός

PanosT

quote:
Ξεκίνα να διαβάζεις, εκτός από τα τρέχοντα, και παλαιότερα threads στο Μύθος και Θρησκεία και θα σου λυθούν όοοοοολες σου οι απορίες για την αντιμετώπιση που υφίστασαι...

Άλλωστε είναι απόλυτα λογικό ΑΘΕΟΙ να έχουν πέσει με τα μούτρα στο Μύθος και Θρησκεία και να έχουν σπαταλήσει 5000 και 7000 posts απλά και μόνο για να χλευάζουν και να "λούζουν" με ρατσιστικά επιχειρήματα ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

Welcome to the Club...

Ώπα ρε..!! Θα μας το παίξετε και αδικημένοι τώρα;

Ιαπετέ, ξέρεις κανένα καλό γιατροσόφι για τη φαγούρα?

Ερευνάτε τας Γραφάς

20/02/2013, 20:48:33
Αμεινία

Γιατί δεν μου είπες ποτέ οτι είσαι ο admin? Δεν ξηγιέσαι καλά...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

20/02/2013, 20:51:36
quote:

Στα παλαιά των υποδημάτων μου, άν την δέχεσαι ή όχι.

Ομως την επαναλαμβάνω:

Ταπεινα σου ζητώ συγνώμη regulus επειδή σε αποκάλεσα "ηλίθιο"!!

Και δεν σου ζήτησα επιτακτικά τίποτα.αν θέλεις, είπα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Διορθώνεσαι σιγά σιγά. Δεν είπα ότι το ζητάς επιτακτικά αλλά δε μπορεί να θεωρείς ότι έχεις υποστει προσβολή της νοημοσύνης σου κιαι ταυτόχρονα μα μου ζητάς συγνώμη. Αντιφάσκουν. Με τη συγνώμη σου αν είναι ειλικρινής δικαιώνομαι και δεν πρέπει να θεωρείς ότι έχει προσβληθεί η νοημοσύνη σου. Γιαυτό είπα ότι δεν είναι ειλικρινής και ο χρόνος θα δείξει.

20/02/2013, 20:54:25
Ωραία τώρα θα μπορούσαν να μεταφερθούν όλα τα άσχετα κείμενα που αφορούν διαπληκτισμούς , γυμνά κλπ, από τούτο το νήμα σε έναν άλλο χώρο και να μείνουν μόνο τα σχετικά, κάτι που είμαι βέβαιος ότι η διαχείριση θα κάνει το συντομότερο δυνατό.

20/02/2013, 21:11:43
quote:
. Αν κάνω λάθος στο πρώτο στο δεύτερο με έχεις επιβεβαιώσει αναφέροντας ως φίλους σου εκείνους που τυγχάνουν ασυλίας, η οποία παρέχεται από τους διαχειριστές. Συνεπώς ειναι όλοι γνωστοί με όλους όσοι έχουν ειδικά προνόμια. Οι λογαριασμοί πολλοί τα άτομα λίγα. Έτσι το βλέπω.
Η πολύ εξυπνάδα τρώει τον αφέντη..
20/02/2013, 21:38:32
regulus

Ειλικρινής συμβουλή: ξαναδές το θέμα με τον τρόπο σου σε σχέση με τη λειτουργία του forum. Είναι προφανές οτι δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα, κι αυτό είναι άλλωστε λογικό, καθώς η συμμετοχή σου είναι πολύ πρόσφατη. Θα σου πω πάντως οτι στη συντριπτική πλειοψηφία των εκτιμήσεών σου έχεις πέσει έξω. Επίσης να παρατηρήσω πως, εδώ δεν είναι κανενός τύπου ιεροδιδασκαλείο, στο οποίο μέρος της διδαχής αποτελεί η ταπεινότητα, η υποταγή και η προσευχή. Είναι άκομψο και ξένο προς τους περισσότερους το σύστημα αυτό. Προσωπικά το θεωρώ και προσβλητικό, αλλά αυτό είναι καθαρά δικό μου θέμα.

Θα ήθελα ακόμα να σου τονίσω πως, η όποια συγνώμη αποτελεί ένδειξη σεβασμού προς τους συνομιλιτές, και όχι μέσο πνευματικής ανέλιξης, όπως τη ζητάς. Με λίγα λόγια, ο Νικόμαχος δε συνηθίζει να μοιράζει συγνώμες. Η αντιμετώπισή σου στο ζήτημα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Μια τοποθέτηση στο ζήτημα των Αγίων, Οσίων κ.λ.π.

Δεν αμφισβητώ πως υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι με αξιοσημείωτες ιστορίες και βιογραφίες. Άνθρωποι με σπάνια χαρίσματα, που μοιράστηκαν τις κατακτήσεις τους προς όφελος, και με, τους συνανθρώπους τους. Άνθρωποι που πίστεψαν οτι αντλούν τις δυνάμεις τους από το Βούδα, το Γιαχβέ, το Χριστό, το Μωάμεθ και πάει λέγοντας.
Άνθρωποι που συνέδραμαν τον πόνο και την ανάγκη των γύρω τους, που προήγαν το πνεύμα στη κατεύθυνση της αγάπης, της κατανόησης της συνεργασίας και της ειρήνης. Όλα αυτά δεκτά.

Αυτό που δεν δέχομαι, είναι η όποια αγιότητά τους και η άνωθεν επιφοίτηση που τάχα έλαβαν. Επίσης δεν δέχομαι πως οποιοδήποτε ανθρώπινο όργανο, είτε λέγεται κονκλάβιο, είτε σύνοδος, είτε ιερά σύνοδος, έχει κάποιο δικαίωμα ή αρμοδιότητα να ανακηρύσσει αγίους, οσίους κ.λ.π. Θεωρώ πως όλο αυτό είναι ένα εντελώς διαδικαστικό παπατζιλίκι (πως με βρίσκεις PanosT?), πόσο μάλλον όταν γίνεται με διαδικασίες ψηφοφοριών που λαμβάνουν υπόψιν τους κατά κύριο λόγο κοσμικά κριτήρια, και κάποιες φορές τυχαία φυσικά φαινόμενα, όπως π.χ. τη σαπωνοποίηση ή μουμιοποίηση σωμάτων.

Πιστεύω πως η ιστορία των αγίων, οσίων κ.λ.π., δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια εκλεπτυσμένη και στοχευμένη βιομηχανία ελπίδας. Αυτό φυσικά δεν αφαιρεί τίποτα από τα επιτεύγματα όσων ενεπλάκησαν εκ των υστέρων και μετά θάνατον, σε τέτοιου είδους ιστορίες.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.