- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Avallon, μην το λές καλή μου. Πολλές φορές στη ζωή μου
Oλα τα έχω εκτός από τους αληθινούς φίλους...
Σε αυτό νομίζω έχω πιάσει πάτο τον τελευταίο καιρό...
οι φιλίες με στήριξαν περισσότερο και από μία σχέση.
Λες τότε, βρε, τούτη η αγάπη η φροντίδα η προστασία ο σεβασμός από που πηγάζουν να πάρει η ευχή; Κι έτσι προσφορά χωρίς να ζητούν κάτι. Από τότε όσο κι αν είμαι δοσμένη παθιασμένη ευτυχισμένη σε μία σχέση υπολογίζω τις φιλίες δεν τις αφήνω στην άκρη μήτε τις παραγκωνίζω.
Οι φίλοι ίσως μείνουν γιά πάντα. Οι σχέσεις όμως;
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΕΣΥ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.
Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
quote:
Κάτι φορές σκέφτομαι πόσο αντιπαθητικοί κενοί άχρωμοι άγευστοι μπορεί να είναι ωρισμένοι άνθρωποι.
Τελείως ξυνοί κι ανεγκέφαλοι. Τώρα πιά αυτό το προσπερνώ. Δεν τους μιλώ καν, γίνομαι ρατσίστρια γυρνώ το κεφάλι από την άλλη. Βέβαια αυτό μπορεί να μην είναι δείγμα εσωτερισμού είναι όμως προσπάθεια προστασίας του εαυτού μας. Δείγμα σεβασμού προς τον εαυτό μας. Ναι υπάρχουν πλάσματα που δεν αγαπούν δεν αγαπιούνται δεν χρωματίζουν τη ζωή τους με φως. Αλλά επιλέγουν το βαθύ μαύρο Εντός εκτός και βάλε... ΄Ατομα που γεννιούνται γιά να πεθάνουν όπως λέει κι ένας τενόρος φίλος ο Κωνσταντίνος Π...
Αγαπητή Αφροδίτη προσυπογράφω...Εγώ τους ονοματίζω ζωνατνούς νεκρούς ή ζόμπι...Ομως έχω μιά διαφωνιά ως προς το χρώμα.....``Αλλά επιλέγουν το βαθύ μαύρο.`` 1)Γιατί μετά το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα 2)Γιατί ως ποιήτρια σίγουρα σε ακουμπάει η ``μαυρίλα`` του Καρυωτάκη....εφόσον σου μεγενθύνει το φως της ζωής,άσχετα έαν θάνατος είναι οι κάριες που πεθαίνουν στα κεραμύδια..3)Μαύροι ειναι οι αγαπημένοι μου διαχρονικοί 35 χρόνια Black Sabbath που η οικουμενική στιχουργία τους συναντά τον Καρυωτάκη και στη καλοκαιρινή συναυλία ενώσαν 3 γενιές 25000 Ελλήνων γιά πρώτη & τελευταία φορά με Ozzy 4)Αν δεν υππρχε η αντίθεση του μαύρου πως θα νιώθαμε το Ζεστό Λευκό του φωτός της ηλιακτίδας στη ζωή μας?? Δε μπορώ να γράψω ποιητικότερα like you, άλλα είναι υποκριπτόμενη η μουσικότητα στα γραφόμενα όπως έχεις πεί κάποια άλλη στιγμή.... Εδώ δε μιλάμε γιά γλυκά ,άλλα γιά Δρεπανηφόρα Ουράνια Τοξα..

Open mind for a different view....
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
amalia
Πρώτη Μαΐου και στη Βαστίλη
Ξεκινάνε οι καρδιές των φοιτητών
χίλιες ημέρες κόκκινες μαύρες
Ο Φεντερίκο, η Κατρίν και η Σιμών
....
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
το δίκιο δεν το διεκδικεί κανείς με φωνές και κολακείες...
το φέρει μέσα του, το ενσωματώνει και ενίοτε το εκφράζει για να μην νομίζουν οι άλλοι πως η σιωπή είναι αποδοχή....
όσο για το "ξύλο".... ξέρω επακριβώς από που μου έρχεται, αν και ως τομάρι ξεγυρισμένο
δεν το πολυκαταλαβαίνω πλέον!
κατά τ'άλλα....
Ι've passed the test
I've diminished and
went into the West
and remain
Galadriel
![]()

bitch and bites
quote:Τα γράφεις αρκετά μεστά και γιατί όχι judas και ποιητικά. Σήμερα δεν παραπονιέμαι. Η ζωή μου μοιράζει συνέχεια μικροχαρές, γιατί να φωνάζω και να ψιλοδιαμαρτύρομαι. Διαγράφεις προσπερνάς τα αρνητικά γελάς με τα χάλια ωρισμένων και πας παρακάτω. Η ζωή είναι ωραία.quote:
Κάτι φορές σκέφτομαι πόσο αντιπαθητικοί κενοί άχρωμοι άγευστοι μπορεί να είναι ωρισμένοι άνθρωποι.
Τελείως ξυνοί κι ανεγκέφαλοι. Τώρα πιά αυτό το προσπερνώ. Δεν τους μιλώ καν, γίνομαι ρατσίστρια γυρνώ το κεφάλι από την άλλη. Βέβαια αυτό μπορεί να μην είναι δείγμα εσωτερισμού είναι όμως προσπάθεια προστασίας του εαυτού μας. Δείγμα σεβασμού προς τον εαυτό μας. Ναι υπάρχουν πλάσματα που δεν αγαπούν δεν αγαπιούνται δεν χρωματίζουν τη ζωή τους με φως. Αλλά επιλέγουν το βαθύ μαύρο Εντός εκτός και βάλε... ΄Ατομα που γεννιούνται γιά να πεθάνουν όπως λέει κι ένας τενόρος φίλος ο Κωνσταντίνος Π...
Αγαπητή Αφροδίτη προσυπογράφω...Εγώ τους ονοματίζω ζωνατνούς νεκρούς ή ζόμπι...Ομως έχω μιά διαφωνιά ως προς το χρώμα.....``Αλλά επιλέγουν το βαθύ μαύρο.`` 1)Γιατί μετά το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα 2)Γιατί ως ποιήτρια σίγουρα σε ακουμπάει η ``μαυρίλα`` του Καρυωτάκη....εφόσον σου μεγενθύνει το φως της ζωής,άσχετα έαν θάνατος είναι οι κάριες που πεθαίνουν στα κεραμύδια..3)Μαύροι ειναι οι αγαπημένοι μου διαχρονικοί 35 χρόνια Black Sabbath που η οικουμενική στιχουργία τους συναντά τον Καρυωτάκη και στη καλοκαιρινή συναυλία ενώσαν 3 γενιές 25000 Ελλήνων γιά πρώτη & τελευταία φορά με Ozzy 4)Αν δεν υππρχε η αντίθεση του μαύρου πως θα νιώθαμε το Ζεστό Λευκό του φωτός της ηλιακτίδας στη ζωή μας?? Δε μπορώ να γράψω ποιητικότερα like you, άλλα είναι υποκριπτόμενη η μουσικότητα στα γραφόμενα όπως έχεις πεί κάποια άλλη στιγμή.... Εδώ δε μιλάμε γιά γλυκά ,άλλα γιά Δρεπανηφόρα Ουράνια Τοξα..
Open mind for a different view....
Δεν θέλω τα τύμπανα των θριάμβων
ν΄αναγγέλουν τη δόξα μου.
Το δικό σου χαμόγελο μου φτάνει.
Γ.ΡΙΤΣΟΣ.
-΄Ενα γλυκό χαμόγελο ομορφαίνει τη ζωή μας.-
Ποιός διαφωνεί;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
΄Ολο και καλύτερα.
Φόβος ουκ έστιν εν τη αγάπη
αλλ΄η τελεία αγάπη έξω βάλλει τον φόβον.
Α΄Ιωάννη, 4:18...

και όσο περισσότερο μιλάμε τόσο περισσότερο αυτό το κάγκελο μακραίνει και βγάζει τα μάτια, ιθυνόντων και μη,
εντός και εκτός της ελληνικής κοινωνίας....
ε, ρε ....
σε τι κόσμο μπαμπά
μ'έχεις φέρει να ζήσω...
G.
υ.γ. ούτε καν όρεξη να αναλύσω το παράπονο δεν έχω...

bitch and bites
Γκαίτε σοφά μονολογούσες: ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΙ...ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ αλλά άσε...
Nympharum membra disjecta.
KAΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ...
Α.Ρ.
Γιατί δεν μπορούμε να γράψουμε όλοι στην Γενική Σαλάτα Μηνυμάτων?
Eίναι πολύ ωραία θέμα και με κάνει και γελάω γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα!
![]()
Bonnie
ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΘΥΜΟ ΚΡΥΨ΄ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
ΚΑΛΟ...
Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΚΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙΣ ΑΥΓΕΣ ΓΕΡΝΩ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝΤΑΣ
ΦΙΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΙΩΠΕΣ.