- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Φαντάζομαι ότι οι 70 μέρες εννοεί την αντίστροφη μέτρηση από τον Μεγάλο πόλεμο....
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει στα έως τώρα μηνύματά του... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει στα έως τώρα μηνύματά του...![]()
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου φίλε Dying_Incubus
*
Δεν μπορεί. Το πιθανότερο είναι ότι οι παραισθήσεις οφείλονται στην υπερβολική έκθεση στις αναθυμιάσεις του λιβανιού
*
Oχι,καλα λεει ο Μάριος,ο Λεφακης (ο γνωστος αστρολογος) μιλαει για τον μεγαλο πολεμο την ανοιξη....Αλλα αν εχω μαθει κατι και σχηματιζω σιγα-σιγα την εικονα,αν μιλησει καποιος και δωσει ακριβη ημερομηνια για πολεμο και Αντι,αυτοματα,την ''καιει'' και δεν γίνεται!Θα δουμε αν και αυτη την φορα θα γινει το ιδιο...Ο Μάρτης ειναι 2 μηνες μακρυα....
beyondΜέλος
Την άνοιξη έρχεται το Game of Thrones,οποτε ο πόλεμος θα αρχίσει...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
Την άνοιξη έρχεται το Game of Thrones,οποτε ο πόλεμος θα αρχίσει...Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Αυτόν τον πόλεμο τον περιμένουμε εναγωνίως... ![]()

beyondΜέλος
Daenerys Targaryen
![]()
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Jon Show & Sansa Stark! 

Δεν ξέρετε τι σας γίνεται.
Tyron όλα τα λεφτά!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Οντως ο Dinklage είναι ο καλύτερος ηθοποιός εκεί μέσα μέχρι σήμερα. Γενικά είναι ηθοποιός που δεν έχει παρατήσει τη θεατρική σκηνή για χάρη του σινεμά, και ευτυχώς που έγινε γνωστός χάρις το GoT. Η προτίμηση μου πάντως είναι η Headey.