- ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΤΕ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αυτό με το κρασάκι το έκανα χθες. Βραδάκι μόνη στο μπαλκόνι αντί γιά κόκα με λεμόνι επέλεξα το καλύτερο! Μαγείρεψα γιά πάρτη μου και γιόρτασα την λευτεριά της ψυχής μου. ΄Ηπια κόκκινο κρασί δυό ποτηράκια δηλαδή δεν ξέφυγα. Μετά έκατσα ώρες κυττώντας τον ουρανό έγραψα μέθυσα την ψυχή μου μόνο με όνειρα -τι να το κάνεις το κρασί σαν σε μεθούν οι αναμνήσεις και τα καλύτερα που προσδοκείς να έρθουν.΄Ενοιωσα τέτοια πληρότητα που άκουσα τη ζωή να μου ψιθυρίζει γιά νέους έρωτες χωρίς μελαγχολίες γιά όμορφα βραδάκια με ποτό γέλια και στιγμές άφθαρτες γεμάτες γοητεία.
Κόκκινο κρασί,
γέρμα ασορτί
κι ύστερα η νύχτα,
ποιός μιλά γιά ήττα
όλη μου η ζωή
φόντο θαλασσί
ήλιος σε προβλήτα.
Κόκκινο κρασί
γεύση από νησί
χρόνια ενωμένα
πόθος και φιλί
σκάει η σιωπή
και γλεντώ γιά μένα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.
quote:
Ωπα καλώς την!!!
Αυτό με το κρασάκι το έκανα χθες. Βραδάκι μόνη στο μπαλκόνι αντί γιά κόκα με λεμόνι επέλεξα το καλύτερο! Μαγείρεψα γιά πάρτη μου και γιόρτασα την λευτεριά της ψυχής μου. ΄Ηπια κόκκινο κρασί δυό ποτηράκια δηλαδή δεν ξέφυγα. Μετά έκατσα ώρες κυττώντας τον ουρανό έγραψα μέθυσα την ψυχή μου μόνο με όνειρα -τι να το κάνεις το κρασί σαν σε μεθούν οι αναμνήσεις και τα καλύτερα που προσδοκείς να έρθουν.΄Ενοιωσα τέτοια πληρότητα που άκουσα τη ζωή να μου ψιθυρίζει γιά νέους έρωτες χωρίς μελαγχολίες γιά όμορφα βραδάκια με ποτό γέλια και στιγμές άφθαρτες γεμάτες γοητεία.
Κόκκινο κρασί,
γέρμα ασορτί
κι ύστερα η νύχτα,
ποιός μιλά γιά ήττα
όλη μου η ζωή
φόντο θαλασσί
ήλιος σε προβλήτα.Κόκκινο κρασί
γεύση από νησί
χρόνια ενωμένα
πόθος και φιλί
σκάει η σιωπή
και γλεντώ γιά μένα.[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
Γεια σου γλυκεια μου,
Χαιρομαι που σε βοηθησε κατι τοσο απλο και τοσο συνηθισμενο να βρεις την γαληνη και την ψυχικη σου ηρεμια...δεν ειναι αστειο πως κατι τοσο απλο μπορει να μας κανει να νιωσουμε δυνατους και ετοιμους να κανουμε μια νεα αρχη...Σιγουρα δεν φταιει το κρασι, και σιγουρα δεν φταιει ο καιρος...αλλα οταν μπαινουμε σε αυτην την διαδικασια πλεον εχουμε παρει την αποφαση να αλλαξουμε τα πραγματα...Καλοι οι φιλοι αλλα τις καλυτερες λυσεις τις βρισκουμε μεσα απο τον ιδιο τον εαυτο μας...Μακαρι να ειχαμε περισσοτερο χρονο να πιναμε αυτο το "κρασακι"...
Καλη συνεχεια
Νικολ
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
Αφήνω τους νεκρούς να περπατάνε στην κόλαση,
και τους φτηνούς να πουλάνε την αξιοπρέπειά τους δίχως τύψη.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Zero
©Μ_
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.

'«Το άτομο που λέει ότι δεν μπορεί να γίνει, δεν θα πρέπει να διακόπτει το πρόσωπο που το κάνει».'