- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το μόνο που έχω είναι οτι δυσκολεύομαι να μιλήσω [ μικρό το κακό..]
κατά τα άλλα είμαι μια χαρά.
Σε δύο ημέρες πιστεύω να κελαηδάω...
Καλο βράδυ και στο επανειδείν...
Pyramid και aries0
Ίσως προτρέχω αλλά έχω την εντύπωση ότι ο μεσμερισμός εφαρμόζεται κάπως διαφορετικά Ρούλα.
Γιάννη, σύμφωνοι για την άμεση ανακούφιση του πόνου αλλά οι πέτρες προφανώς επανέρχονται επειδή δεν έχει εξαλειφθεί το αίτιο. Το αίτιο απλά τις ξαναδημιουργεί, εφόσον παραμένει.
Όταν κάνουμε καθαρισμό των επιπέδων της αύρας (και του αιθερικού επομένως) με τα χέρια, συνηθίζουμε να "πετάμε" τον στατικό ηλεκτρισμό σε κάποιο φυτό ή δέντρο, επειδή γι' αυτά αποτελεί τροφή. Γι' αυτό το λόγο μπορείς να καθαρίσει κανείς αρκετά αποτελεσματικά την αύρα κάποιου με ένα λουλούδι. Δοκίμασε λοιπόν κι εσύ να τις πετάξεις σε κάποιο φυτό, ίσως δουλέψει.
Με αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Δεν μπορεί να γίνει ο καθαρισμός της αύρας με την χρήση του λευκού φωτός και μετά να το γειώσουμε στη γή?
Χριστίνα
ειδικά για σένα
ολοι μαζί....
κι ένα πεταγμα ψυχης!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Οχι δεν εχει σχεσει με τον μεσμερισμο οπως ειπε και η Unseen !!
Ουτε βεβαια με ηλεκτρισμο...η ενεργεια...
Δεν επιστρεφει διοτι δεν εχει απαληφθει το αιτιο ...!!
Δεν παραγονται καινουριες " πετρες " αλλα επιστρεφουν οι ιδιες...!!!
Εκει ειναι το σημειο που δεν θελω ακομη να πω...!!! ειναι "παραξενη" η συμπεριφορα "τους".
Δεν ειναι ενεργεια !!!...δεν ειναι υλη !!! ειναι κατι διαφορετικο και προσπαθω να κατανοησω την φυση "τους"..!!!!
Το δυσκολο στην υποθεση αυτη ειναι ο "μεταφορεας" ...επωμιζεται την ολη κατασταση και πρεπει να απαλαγει...!!
Δεν ειναι ευκολο !!! απλα θελει χρονο να εντοπισω το που μπορουν να αποτεθουν χωρις να επιστρεψουν...!!!!
ΟΧΙ !! ΟΧΙ μην πειραματιστειτε ακομη !!!
Περιμενετε ακομη ...
Οταν ειναι θα σας το πω ....!!!
Κατι νεο θελει ακομα ψαξιμο και εφαρμογη...
Το μονο καλο ειναι οτι μπορω και τις "βλεπω" και ετσι με διευκολυνει να ειμαι σιγουρος οτι εχει αποτελεσμα και δεν εχει μεινει καποιο υπολοιπο !!
Αυτα προς το παρον !!
Sunrise zero
Δεν μπορεί να γίνει ο καθαρισμός της αύρας με την χρήση του λευκού φωτός και μετά να το γειώσουμε στη γή?
Το λευκο ( κανει και αυτο ) ειναι για θεραπευτικους σκοπους...
Η θεραπευτικη ακτινα πρεπει να παραγετε απο τα χερια αλλα και απο τα ματια ταυτοχρονα....
Οχι μονο το ενα η το αλλο !!! και τα δυο μαζι ...ετσι επιτυνχανεται η ολοκληρωση αλλοιως παραμενει ημιτελης.!!!
Μπορεις ( αμα ξερεις ) να χρησιμοποιησεις και ιδιο χρωμα ακτινα σαν σκαναρισμα που θα επουλωνει η θα αντικαθιστα, στα σημεια που πρεπει να γινει ...
Τωρα αν πρεπει να γειωθει ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν το θεωρω απαραιτητο !!!
Τα χερια δεν ειναι απαραιτητο να λειτουργουν ( ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ μετα απο την καινουριο μου θεση ) σαν αρνητικο η θετικο ...να παιρνει το ενα και να δινει το αλλο ...
Μπορουν να αφαιρεσουν και τα δυο μαζι αλλα μπορουν να δοσουν και τα δυο μαζι ....αρκει να κενεις πρωτα την μια πραξη και επειτα την αλλη..!!
ΑΝ τωρα σας μπερδευω με αλλα πραμματα πειτε μου να μην συνεχισω διοτι με το ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...θα συνεχισετε με αυτα που λεει ο Μορφεας.
Αυτα
Sunrise zero
Αγαπητέ aries0 Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα, αλλά σε
προσωπικό μαίιλ.
Πες μου σε παρακαλώ αν μπορώ να σου γράψω στο προσωπικό σου μαίιλ.
Ευχαριστώ
Καλό σας απόγευμα
Τry Harder
Που τοποθετούμε τα χέρια για να καθαρίσουμε την αύρα;
Πείτε λίγο περισσότερα.
Εγώ γνωρίζω για το χτένισμα της αύρας μόνο.
Αγαπητέ aries0 Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα, αλλά σε
προσωπικό μαίιλ.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Αγαπητε meteor
Βεβαιως και μπορεις να στειλεις και μεσα απο εδω αλλα και στο ariesz0@yahoo.gr
=====================================================================
Αγαπητη SM-GIOTA
Θα σε παρεπεμπα στον Μορφεα να σου πει περισσοτερα...
Εγω προσωπικα δεν θα χρησιμοποιουσα καθολου χερια στην περιπτωση αυτη..!!
Sunrise zero
Aries0
quote:
Δεν ειναι ενεργεια !!!...δεν ειναι υλη !!! ειναι κατι διαφορετικο και προσπαθω να κατανοησω την φυση "τους"..!!!!
Βρε συ Γιάννη δεν μπορεί να μην είναι ούτε ύλη ούτε ενέργεια. Κάτι από τα δύο ή μια ενδιάμεση κατάσταση πρέπει να είναι. Ακόμη και η στοιχειακή ουσία που κατά τους θεοσοφιστές αποτελεί το μεγαλύτερο τμήμα του αστρικού πεδίου, είναι πυκνή –καίτοι αδιαμόρφωτη και άπολη- ενέργεια. Στον μεσμερισμό που προανέφερε η Ρούλα μιλούν πάλι για ψυχικό ρευστό, που ξανά είναι ενέργεια. Και απλή σκεπτομορφή να ήταν, πάλι ενέργεια θα ήταν... Ο ίδιος ο αιθέρας, είναι ενέργεια. Έχω την αίσθηση ότι κάτι άλλο θέλεις να πεις και δεν το λες σωστά...
quote:Και πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι οι ίδιες πέτρες;
Δεν επιστρεφει διοτι δεν εχει απαληφθει το αιτιο ...!!
Δεν παραγονται καινουριες " πετρες " αλλα επιστρεφουν οι ιδιες...!!!
Επίσης, σκέφτηκες να επιβεβαιώσεις αυτό που βλέπεις με ψηλάφιση του αιθερικού; Όχι απαραίτητα από σένα τον ίδιο, καλύτερα από ένα τρίτο άτομο.
Διότι έτσι όπως τα λες, πρακτικά δεν φαίνεται να λειτουργεί ο τρόπος που δείχνεις... Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά ίσως προς το σκοπό της διάγνωσης, εφόσον διαπιστώσει κανείς την αντιστοιχία πέτρας-πάσχοντος οργάνου.
quote:
Δεν ειναι ευκολο !!! απλα θελει χρονο να εντοπισω το που μπορουν να αποτεθουν χωρις να επιστρεψουν...!!!!
Υπάρχει ένας φυσικός νόμος που λέει ότι καθετί επιστρέφει στην πηγή της δημιουργίας του ("everything returns to the source of its arising"). Εφόσον λοιπόν και οι "πέτρες" υπόκεινται στον ίδιο απαράβατο νόμο, γιατί δεν προσπαθείς να επέμβεις σ' αυτές π.χ. αλλάζοντας τη μορφή τους έτσι που να γίνουν αβλαβείς για το άτομο;
quote:
Τα χερια δεν ειναι απαραιτητο να λειτουργουν (ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ μετα απο την καινουριο μου θεση) σαν αρνητικο η θετικο ...να παιρνει το ενα και να δινει το αλλο ...
Μπορουν να αφαιρεσουν και τα δυο μαζι αλλα μπορουν να δοσουν και τα δυο μαζι ....αρκει να κενεις πρωτα την μια πραξη και επειτα την αλλη..!!
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως, ιδίως επειδή υπάρχουν πολλές ενδείξεις αλλαγής της πολικότητας των χεριών (αν όχι εξουδετέρωσής της) λόγω των μεταβολών του ευρύτερου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης. Για μένα σημαντικότερη είναι η κίνηση που κάνουν τα χέρια ανάλογα με το τμήμα της αύρας που καθαρίζεται.... Κι αν π.χ. στο τμήμα που αντιστοιχεί στα οστά οι κινήσεις είναι κυκλικές και τα χέρια πολύ συγκεκριμένα στο πώς κάμπτονται, στο τμήμα που αντιστοιχεί στα νεύρα οι κινήσεις πρέπει να είναι τρεμουλιαστές και κοφτές, για να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.
quote:
Εγω προσωπικα δεν θα χρησιμοποιουσα καθολου χερια στην περιπτωση αυτη..!!
Εγώ πάλι θα τα χρησιμοποιούσα και τα έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν με πολύ καλά αποτελέσματα.
quote:
Τωρα αν πρεπει να γειωθει ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν το θεωρω απαραιτητο !!!
Ούτε κι εγώ το θεωρούσα, αλλά μετά το θεραπευτικό που κάνουμε με τον Μορφέα, το θεωρώ όχι απλά απαραίτητο, εντελώς αναγκαίο. Η γείωση βοηθά στην απομάκρυνση και απορρόφηση του τυχόν πλεονάσματος ενέργειας, καθώς και στη διοχέτευση προς τη γη της μη επιθυμητής και πιθανόν βλαβερής πολωμένης ενέργειας.
Όσον αφορά, τώρα τον συνδυασμό βλέμματος και χεριών στον καθαρισμό της αύρας, θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;
Με αγάπη,
Unseen
ΣΥγνώμη για την καθυστέρηση των απαντήσεών μου, αλλά από την μία είχα πολλά τρεξίματα και από την άλλη ήμουν σε σκέψεις εάν θα έπρεπε να συνεχίσω με τον οραματισμό του 2ου Κέντρου. Οι οραματισμοί που γράφονται για τα κέντρα, πρέπει να ξέρουμε οτι είναι συστηματικοί δυναμικοί διαλογισμοί αυτογνωσίας.
Τι σημαίνει αυτό;
Αυτό σημαίνει οτι κάνοντάς τους μια φορά δεν γίνονται και πολλά πράγματα. Καλό θα ήταν να τους κάνετε για κάποιο χρονικό διάστημα το καθένα και μετά να προχωρήσετε στον επόμενο. Αλλιώς απλά θα είναι άλλος ένας ωραίος οραματισμός τον οποίο προσπεράσαμε.
Συνεχίζοντας με τον διαλογισμό του 2ου κέντρου, όπως είπα και πριν είχα έναν προβληματισμό εάν θα έπρεπε να τον γράψω διότι εάν υπάρχει ένα ισχυρό μπλοκάρισμα στο συγκεκριμένο κέντρο, χρειάζεται κάποιον καθοδηγητή να είναι πάνω από το κεφάλι ώστε να αντιμεςτωπιστεί το οτιδήποτε. Για αυτόν τον λόγο τροποποίησα τον αυθεντικό διαλογισμό και ας πούμε τον έκανα πιο "λάιτ".
Πριν προχωρήσω στο δεύτερο κέντρο ας απαντήσω στις ερωτήσεις που έχουν τεθεί.
Να είστε όλοι φωτεινά καλά.
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

quote:
έ δεν έμεινε και τιποτα απέξω, μαλλον μεσα καλε μου Μορφέα...Τον εγλωβισμο τον ενοιωσα στο μεγαλειο του....το βαρος ναι ,απο την γη που ηταν πανω μου...άντε καλα παμε....
Ναι, έτσι είναι... καλά πάμε, μόνο καλά πάμε. Αυτό είναι το σημαντικότερο, να έχουμε την επίγνωση οτι κάθε στιγμή πηγαίνουμε όλο και καλύτερα διότι είναι μονόδρομος. Η αναγνώριση των προβλημάτων είναι το πρώτο και σημαντικότερο από όλα τα άλλα βήματα της εξελικτικής πορείας του ανθρώπου.
Πραγματικά θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι όταν εντοπίζουμε προβλήματα μέσα μας, γιατί αυτό σημαίνει οτι κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε πόσο δρόμο ακόμα έχουμε. Όταν όμως ένας άνθρωπος σταματάει και κοιτάει πίσω, τότε νομίζει οτι ξέρει πολλά, νομίζει οτι δεν έχει προβλήματα, νομίζει οτι είναι εξελιγμένος. Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που έχει σαματήσει, έστω και προσωρινά, την εξελικτική του πορεία.
Επίσης, όπως πρόσφατα είπε και ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, μπορείς να δεις το επίπεδο την εξελικτική πορεία ενός ανθρώπου από τον βαθμό του εγωισμού του. Όσο μεγαλύτερος ο εγωισμός τόσο περισσότερο έχει σταματήσει βλέπωντας πίσω και θεωποιώντας τον εαυτό του. Όταν όμως κοιτάς μπροστά όπως είπα και πριν και βλέπεις πόσο άπειρο δρόμο έχεις ακόμα, καταλαβαίνεις πόσο τίποτα και μηδαμηνός είσαι στην πορεία της εξέλιξης.
Να είσαι υπέροχα καλά και περήφανη που μπορείς να εντοπίσεις τα προβλήματά σου... ![]()
quote:
Περπάτησα στο απέραντο λιβάδι γεμάτο παπαρούνες που μου έφερνε ένα συναίσθημα ευφορίας.Είδα το βουνό, τη σπηλιά μπήκα μέσα, ρούφηξα το απέραντο σκοτάδι με βαθιές ανάσες. Απόλυτο σκοτάδι, ο δρόμος κατηφορικός, είχα την αίσθηση ότι ανα πάσα στιγμή θα συναντήσω ένα βάραθρο. Πράγματι περπατώντας ανακάλυψα ότι στο επόμενο βήμα δεν υπήρχε γη κάτω από τα πόδια μου.
Ακουμπάω στο τοίχος της σπηλιάς και προσπαθώ να ψηλαφίσω με το πόδι μου αν είναι κάτι σαν σκαλοπάτι, αλλά δεν βρίσκω έδαφος. Στέκομαι λίγο και πηδάω -όχι με φορα-. Κουτρουβαλάω μερικά μέτρα -συνιθισμένο για μένα μια και πέφτω εύκολα - και ξαναστέκομαι στα πόδια μου.
Φτάνω στον πυρήνα, το θέαμα είναι μαγευτικό, νιώθω μια απίστευτη ευδαιμονία. Η γυάλινη γέφυρα με φοβίζει αλλά διστακτικά στην αρχή με πιο γοργά βήματα μετά την βαδίζω.
Παίρνω το δρόμο της επιστροφής με δυσκολία μια και θα ήθελα να μείνω παραπάνω. Ξαναβγαίνω στο λιβάδι με ανάμεικτα συναισθήματα.
Γκρέτελ...
Ένδιαφέρουσα η πορεία του οραματισμού σου, αν και επειδή δεν εκφράζεις συναισθήματα δεν θα επεκταθώ σε περαιτέρω σχολιασμό. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, γιατί πιστεύεις οτι σκόνταψες;
Νστ...
quote:
Σαφώς...
και όπως είπε και ο Άριες, αυτό μπορεί να γίνει κάλλιστα και με το χρυσό.
Γιώτα...
quote:
Ο καθαρισμός της αύρας είναι πάρα πολύ απλός, θα σου γράψω μια τεχνική συγκεκριμένη για αυτό.

καλημερα σε οσους διαβαζουν
καλημερα σε οσους προσπερναν
καλημερα στον κοσμο όλο!!!!!!
Οτι έλγα τι θα γινει με την συνεχιση των τσακρας Μορφεα κα νασου το γραπτο σου.Δικιο έχεις να προβληματίζεσαι...θυμαμαι σε ειχα ρωτησει αν μπορουμε ν αεπαναλαβουμε τον οραματισμο μετα απο καποιο διαστημα....
Σκέπτομαι πως καλο ειναι να μπορεσουμε να δουλεψουμε στις λεξεις κλειδιά,ειτε μονοι μας ειτε με την δικη σου βοηθεια με καποιες αλλες λεξεις κλειδια ίσως...εγω προσωπικά θαθελα να κανω την ασκηση μετα απο καποιον καιρο να δω πως θα αισθανθω....!

Χριστίνα & Γιάννη με τις καινούργιες πληροφορίες εξακολουθεί η τεχνική να μου θυμίζει τον μεσμερισμό, σαν η αρχική ιδέα να πάρθηκε από εκεί, βέβαια αφού λέει ο Γιάννης ότι δεν έχει σχέση δεν το συζητώ.
Γιάννη ανέφερες και τι θα κάνει ο «μεταφορέας» με τις «πέτρες», αυτό είναι πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ότι και στις άλλες θεραπείες, έκανε αναφορά η Χριστίνα.
Βέβαια με το σκεπτικό ότι είναι κάτι διαφορετικό που δεν έχει κατανοηθεί η φύση του βγαίνει μιά άκρη γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ίδια λύση. Όμως τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από ενέργεια?
Και εγώ έχω την απορία πως είμαστε σίγουροι ότι είναι οι ίδιες «πέτρες», φαντάζομαι ότι αφού το αίτιο δεν έχει εξαλειφθεί θα δημιουργεί ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Το συμπέρασμα ότι είναι οι ίδιες προκύπτει πιθανόν από την παρατήρηση ότι οι προηγούμενες που αφαιρέθηκαν εξαφανίστηκαν από τον «μεταφορέα».
Γιάννη την όποια επέμβαση κάνεις την περιορίζεις μόνο στο αιθερικό?
Τρίβω τα χέρια μου μέχρι να ζεσταθούν αρκετά.
Τ σηκώνω στο ύψος του κεφαλιού μου σε απόσταση 15 εκατοστών και τα κατεβάζω κατανοώντας οτι με τις παλάμες μου καθαρίζω το αιθερικό μου σώμα από οποιαδήποτε ενεργειακά άχρηστα υπολείματα.
΄Φανταστείτε δηλαδή σαν να βρίσκεστε μέσα σε μία δαιαφανή γυάλινη στολή 15 εκατοστών και με τις παλάμες σας την καθαρίζετε. Η φορά πρέπει να είναι από πάνω προς τα κάτω.
Κάνω την ίδια κίνηση μπροστά, στα πλάγια και πίσω όσο μπορώ.
Στον καθαρισμό της αύρα βοηθούν ιδιαίτερα τα μπουκαλάκια της Αυρα Σόμα που προορίζονται για αυτό.
Επίσης μιας και αναφέραμε τα περι αύρας να σας πω και ένα κόλπο `να ξυπνάτε ανθρώπους που δνε ξυπνούν εύκολα.
Τρίβετε πάλι τα χέρια σας, και κάνετε στην αύρα του ακριβώς την ίδια άσκηση, μόνο που η φορά είναι από κάτω προς τα πάνω. δηλαδή από τα πόδια προς το κεφάλι. Το άτομο είναι εκείνη την στιγμή σαν μια γάτα που βρέχεται. Ξυπνάει πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς κόπο, αν και δεν νδύκνειται για πολύ συχνή χρήση. ![]()
![]()
![]()

Σωστή η τεχνική. Είναι πάντως ευκολότερο να κάνεις καθαρισμό αύρας σε κάποιον άλλον, οπότε ο καθαρισμός δεν χρειάζεται να περιοριστεί στο αιθερικό. Δυστυχώς όμως η γραπτή περιγραφή δεν είναι εύκολη, θα πρέπει κανείς την πρώτη φορά να το κάνει με καθοδήγηση για να βλέπει.
Σχετικά με την επανάληψη των δυναμικών οραματισμών έχεις απόλυτο δίκιο. Γενικά είναι καλό να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας συχνά με όποιον τρόπο μπορούμε, γιατί καμιά φορά βγαίνουμε χωρίς να το θέλουμε εκτός ορίων... Είχα μια τέτοια εμπειρία πρόσφατα, ελπίζω όμως ότι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν άθελά μου θα ξεπεραστούν όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
Το αγαπημένο σου πρόσωπο έχει απόλυτο δίκιο. Όταν ανεβαίνεις ένα βουνό, έχεις την επιλογή να μείνεις έτσι να αυτοθαυμάζεσαι για το επίτευγμά σου, με αποτέλεσμα να παγώσεις εκεί πάνω, ή να κοιτάξεις γύρω σου, μπροστά σου και να δεις πόσες άλλες κορυφές σε περιμένουν... Κι αν κανείς κοιτά πίσω του, ας το κάνει με διάθεση να συγχωρήσει τον εαυτό του και τα λάθη του, μόνο και μόνο για να πάρει κουράγιο και να πάει μπροστά...
Με πολλή αγάπη,
Unseen