- Πιστεύετε στο Θεό? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Dear diary...
...όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα και ο θεός ο ίδιος δεν με σταματα... γειά μας...
χμμμ... ακόμα και στο ημερόλόγιο τα λέω τραγουδιστά...
ps:Περιμενω ακομη την απαντηση στο ποστ προηγουμενης σελιδας(ΑΤΜΑ//Απεστάλη: 23/08/2005, 00:59:33)...για να μην ξεχνιομαστε ..Σκοτεινοτατη..
Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005
Edited by - ΑΤΜΑ on 11/09/2005 01:42:02
α ναι...
quote:
Απεστάλη: 22/08/2005, 00:24:02
--------------------------------------------------------------------------------
Από Αυτή τη δημοσίευση και στο εξής, καλώ τα μέλη που με τιμούν με την παρουσία τους, να μην απαντούν σε ποστ που δεν έχουν σχέση με το θέμα της Συζήτησης Μας...
...ελπίζω και εύχομαι να βρεις την Φώτηση...
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
...ελπίζω και εύχομαι να βρεις την Φώτηση...---
ο τυφλος δειχνει το φως σε εκεινον που το βλεπει! τι πλακα που εχεις καημενη!
--ωστοσο..η επαναληψη ειναι μητερα πασης μαθησεως... συνεχισε να παπαγαλιζεις....και να παριστανεις ισως ο θεος σε λυπηθει...και τον δεις χωρις να τον ξανα-φτυσεις:(---
Σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο και αν δυνασαι-πραγμα που μαλλον δεν δυνασαι γιαυτο αλλαζεις θεμα..- απαντας για να μην γινουμε "μπιλιες"//με εννοησες ;
Το ποιοι σε εκτιμουν και ποιοι οχι δεν μας αφορα εδω μεσα/ρωτησα κατι και εισαι υποχρεωμενη να μου απαντησεις εφοσον αφορα στο θεμα που η ιδια εθεσες//
απο την αλλη μοναχη σου ανερεσες//οποτε σε ρωτησα: που κολανε ααυτες οι δυο αυτοανερουμενες απαντησεις σου...
Την επομενη φορα που θα κανεις κλικ για να μου απαντησεις τον σεβασμο σου...παρτον μαζι οκ;...
επειδη απο το θρασσος σου δεν σωζεσαι.-
αναμενω απαντηση τοσο συντομα οσο τα ποταπα σου τρικ...(αυτα που δεν δηλωνεις "δημοσια"ξερεις εσυ..)
Φως εν σκοτει!

cprtght@tm@2005
quote:quote:
Τα παρακάτω λόγια εκφράζουν απόλυτα την σκέψη μου...
"Ο κάθε ένας μας είναι Θεός. Ο κάθε ένας μας ξέρει τα πάντα. Το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να ανοίξουμε το μυαλό μας στη σοφία που κρύβεται μέσα μας."Βούδας
quote:
Φίλτατε Μηδενιστή, για τους παραπάνω λόγους δεν θέλησα στο θέμα να εμπλακούν θρησκείες......και ακριβώς για το τελευταίο που αναφέρεις η ερώτηση αφορά την πίστη και όχι την αντίληψη μας για το Θεό..
Λοιπες διευκρινησεις προς αποφυγη κι αλλων..παρεξηγησεων:
--->>Το "vote" ηταν για την αποψη Επι του θεματος/και του Ραιχ επι του θεματος ηταν αν προσεξα ψηφιζοντας..//Η "προχειροτητα" δεν ειναι κατι που τον χαρακτηριζει,οπως και το μηνυμα που αφησε δεν ηταν η αποψη θρησκειων η αλλων ομαδων, αλλα η αποψη του/με την οποια και απολυτα συμφωνω/ αλλα ευκολως χαρακτηριζεις εσυ "Θεματοθετις!" ..αψηφοντας προκλητικα και εμμεσως τους κανονισμους του χωρου που σε φιλοξενει.
--->>Αν "θυμαμαι καλα", δεν "δηλωσα" οτι δεν θα "ξαναεπισκεφτω" το θεμα !
Τα συμπερασματα για το ατομο μου-και οχι μονο-που συντασσονται -χωρις την αποδοχη μου οπως παντα -ειναι εμπριστικα οσο και νεφελωδη/επισης τα θεωρω γελιωδως"φασιστικα".---->>Ο κανονισμος των φορουμς περι προσβολης φανταζομαι ισχυει για ολα τα μελη..διακρινω ομως μια εμπαθεια ξαφνικα η οποια δεν μου αρεσει καθολου οφειλω να ομολογησω.--κανεις δεν προσηλθε οταν ειπωθηκαν "απειρου καλλους" προσβολες απο τα ατομα που κοπτωνται επι της παρουσης για τους κανονισμους...
--->>>[ Ποια αναγκη σου ικανοποιει αυτο το οποιο εγραψες ]
![]()
![]()
quote:
...ίσως να σε μπέρδεψε ο "ιερός καπνός" και να έχασες τον ειρμό σου...
Κι ολα οσα σου παρεθεσε τι ηταν ;
Τι ακριβως θα'θελες "να διαβασεις" παρακαλω;-quote:
ελπίζω να μην σε πλήγωσα...
Και Τι ακριβως σημαινει αυτο παρακαλω;Ποια η σχεση μιας "προσωπικης" φρασης με το θεμα;
..Ενταξει ειναι γνωστα αυτα τα τερτυπια ομως...
"ακουσε" κατι και προσπαθησε να το "συλλαβεις"με 'η χωρις "καπνο":
~~~>>Τα φθηνα υπονοουμενα δεν ειναι αποδεκτα ,ουτε δημοσια ουτε "μεσω μειλ".-
Εγινα σαφης;
'Η να "φωναξουμε" ..παλι..τους συντονιστες για να διευθετησουμε τα "προσωπικα" μας;
Τι Αστειοτητες !---
Κονξ Ομ Πανξ
cprtght@tm@2005
αυτο ..
για να θυμηθεις καλυτερα το θεμα σου..και την ερωτηση μου επαυτου
+ το προηγουμενο ποστ σου (για οσα ειναι εκτος θεματος!)που σε αφηνει ακαλυπτη...:
quote:Απεστάλη: 22/08/2005, 00:24:02
--------------------------------------------------------------------------------
Από Αυτή τη δημοσίευση και στο εξής, καλώ τα μέλη που με τιμούν με την παρουσία τους, να μην απαντούν σε ποστ που δεν έχουν σχέση με το θέμα της Συζήτησης Μας...
Σε ακουμε..-αν τελικα δυνασαι- Σκοτεινοτατη φυλακα του ψευδους..:(

cprtght@tm@2005
quote:
Πιστέυετε στο Θεό?
Εγώ θα έλεγα, πρωτού αναρωτηθείτε αν πιστεύετε στον θεό, αναρωτηθείτε καλύτερα αν πιστεύετε πως όταν ανοίγετε ένα θέμα σε τούτο το φόρουμ, μπορείτε κιόλας να το συνεχίσετε.
Είναι μια καλή αρχή για σας, θεοψευτολόγιοι μου, είναι μια καλή αρχή...
Πρότιμώ τα θέματα μου να πέφτουν σε νάρκη, παρά να συνεχίζουν με αντιπαραθέσεις και γελοιότητες...
...άλλωστε δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι για κάτι πουέχει και την δική σου σφραγίδα...
ΥΓ: είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα...
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
quote:
άλλωστε δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι για κάτι πουέχει και την δική σου σφραγίδα...
Και που βλέπεις να αναρωτιέμαι εγώ ρε μπούφο ? Σε ρώτησα εγώ, αν πιστεύεις στο Θεό ? Εσύ αναρωτιέσαι. Αυτό άλλωστε είναι και το θέμα σου...
Συνέχισέ το, αν πιστεύεις. Έτσι και το κάνεις, έχεις ήδη αποδείξει την πίστη σου. Όχι στο Θεό ανόητη! Σε σένα την ίδια! Αλλά εσύ, ούτε αυτό μπορείς να κάνεις, γι' αυτό δικαιολογείς τον εαυτό σου λέγοντας :
quote:
Πρότιμώ τα θέματα μου να πέφτουν σε νάρκη, παρά να συνεχίζουν με αντιπαραθέσεις και γελοιότητες...
Κι όσον αφορά τις αντιπαραθέσεις & τις "γελοιότητες", εσύ μην τις βλέπεις. Μην απαντάς σε ότι θεωρείς "γελοίο". Μπορεί να είναι, μπορεί και όχι.
Εμένα μην με βλέπεις. Δεν υπάρχω για σένα. Είμαι μόνο γράμματα στην οθόνη σου, έτσι να με βλέπεις. Εσύ συνέχισε χωρίς την δική μου σφραγίδα. Συνέχισε. Συνέχισε μόνη σου...
Edited by - Deva_Parinito on 17/09/2005 17:02:29
...δεν απορώ που κανείς δεν σου ασχολείται μαζί σου... μάθε να μιλάς και να σέβεσαι τους άλλους και θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα... τον σεβασμό δεν τον καιρδίζεις με το όνομα ή τα ψέμματα, αλλά με την σωστή συμπεριφορά...
...μπορεί και να είμαι μπούφος... τουλάχιστον δεν έχω αυταπάτες ότι είμαι κουκουβάγια...
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, Φώτιση, Έμπνευση και μακροημέρευση...
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Δεν έχω τίποτε άλλο να σου πω Mantis.
Καλό απόγευμα....
Υ.Γ Α! Και που 'σαι? Ο μπούφος είναι τρομερό πουλί. Έχει ένα βλέμμα... Έχεις δει ποτέ από κοντά μπούφο ? Φοβερό βλέμμα σου λέω. Το ίδιο και η κουκουβάγια...
Edited by - Deva_Parinito on 17/09/2005 17:31:55
Ποιός ξέρει...Και ποιός ορίζει του καιρού και του πεπρωμένου τη βούληση.
Πιστεύω στον ηρωικό άνθρωπο. Που δεν υφίσταται τον θάνατο. Που γιά αυτόν ο θάνατος δεν είναι πάσχειν αλλά πράττειν. Είναι η τελευταία πράξις με την οποία επισφραγίζει όλας του τας άλλας πράξεις.
Πιστεύω στον ηρωικό άνθρωπο. Γιατί ο θάνατος του ήρωος του κάθε, είναι πάντοτε έκρηξις ηφαιστείου.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!