- Ομιλίες περί πίστεως - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πάρε 4-5 γεγονότα της ζωής σου σημαντικά, και τις χρονολογίες που έγιναν!
Ρώτα τον ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ (ο γάμος μου π.χ.)?
Ή ρώτα τον ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΤΕ?
ΘΑ TA BΡΕΙ?
Άν Όχι γιατί να τον εμπιστευθείς για οτιδήποτε άλλο;;
Φίλη who knows πες μας αν θέλεις το όνομα του υπνωτιστή.
<< Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. >>
"Nicola Tesla"
Η ίδια πλέον θα μπορεί να δώσει μετά την καλύτερη Απάντηση!
Και γιατί Όχι να μας πεί την διεύθυνση του να δούμε και Εμείς τί μπορούμε να καταφέρουμε με την βοήθεια του!
h anadromh einai pragmata pou oute egw oute aytos xerei..
den vlepei parelthon... apla me upnwtizei..me stelnei sto parelthon (den xerw leptomereies gia ayto) kai egw arxizw na lew tis twn zwwn mou.. (o tonos sto deytero w)..
eseis den eipate kamia proswpikh empeiria me deja-vou uparxei?
* asxeto me ayto to thema alla an katevw tha meinw sth theia mou opou eixa dei mia gynaika/fantasma/paraisthisi na perpata.. to phra apofash na th rwthsw (th theia) an vlepei tipota periergo sto spiti ths... prepei na to anoixw to thema diplwmatika mhn me steilei dafni (o tonos sto i)...
never say never **
Εγώ έχω αρκετές φορές αυτό το deja-vu. Μερικές φορές μάλιστα κρατάει αρκετή ώρα και τότε είναι πολύ εντυπωσιακό. Θυμάμαι έναν διάλογο των γονιών μου γύρω στα 20-30 δευτερόλεπτα όπου ήξερα τι ακριβώς θα ειπωθεί. Έχω προσπαθήσει 2-3 φορές να αλλάξω τη ροή των γεγονότων, δηλαδή να κάνω μία άσχετη κίνηση, κάτι ξεκάρφωτο εκείνη την ώρα αλλά δε μπόρεσα. Ίσως να φοβήθηκα, ίσως να μην πρόλαβα δεν ξέρω. Μήπως το deja-vu μας δείχνει ότι η μοίρα μας είναι καθορισμένη και εμείς είμαστε απλώς θεατές; Κάπως έτσι δε νιώθουμε εκείνη τη στιγμή; Φαντάζεστε να ζούσαμε έτσι συνεχώς; Αλλά και η εξήγηση που δώθηκε επιστημονικά με τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου μου φαίνεται αρκετά λογική. Δηλαδή να έρχεται η πληροφορία των αισθήσεων πρώτα στο ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου και μετά στο άλλο και έτσι να μας φαίνονται γνωστά τα συμβάντα λίγο πριν. Όμως αυτό συνεπάγεται ότι κατά τη δεύτερη συνειδητοποίηση θα βλέπουμε με καθυστέρηση τα γεγονότα, πράγμα που νομίζω ότι δε συμβαίνει. Αυτό θα μπορούσε να εξακριβωθεί αν βιντεοσκοπούσαμε το φαινόμενο και κάναμε κάποια κίνηση του χεριού μας ας πούμε, όταν είχαμε τη "δεύτερη" πληροφορία, ώστε να καταγραφεί και να βλέπαμε μετά στο βίντεο αν τα γεγονότα είχαν συμβεί λίγο πριν ή όχι.
Όσον αφορά την αναδρομή who knows δε μας είπες ποιός είναι ο υπνωστιστής! Υπάρχει λόγος που δε θες να πεις ή απλά το παρέλειψες; Με ενδιαφέρει κι εμένα να πάω, οπότε αν θέλεις πες μου να κανονίσουμε. Αν θέλει και κάποιος άλλος να μας πει για να είμαστε όλοι μαζί, νομίζω θα είναι καλύτερα. Ίσως να βλέπαμε και ο ένας τον άλλο εκείνη την ώρα ώστε να έχουμε αντικειμενική γενική άποψη. Τι λέτε;
Υ.Γ. Υπ' όψιν... προϋπόθεση ο υπνωτιστής να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το σπίτι της θείας της who knows... αλλιώς εγώ δεν έρχομαι... Επίσης δεν ξαναμπαίνω τέτοια ώρα (νύχτα) στο esoterica... ![]()
<< Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. >>
"Nicola Tesla"
anyway..tha sou pw mesw email pws ton lene...
oute emena me kaluptei h episthmonikh exhghsh...
mou exei tuxei mia fora na thelw na rwthsw kati enan periergo tupo... prin ton rwthsw ''eida'' mia skhnh oti fwnazei san trelos..telika den rwthsa..den xerw an ontws tha ginotan etsi..
never say never **
quote:
anyway..tha sou pw mesw email pws ton lene...
who knows ευχαριστώ! στείλε μου στο spiros@tele-info.gr
quote:
mou exei tuxei mia fora na thelw na rwthsw kati enan periergo tupo... prin ton rwthsw ''eida'' mia skhnh oti fwnazei san trelos..telika den rwthsa..den xerw an ontws tha ginotan etsi..
Ενδιαφέρον αυτό που λες! Σημαίνει ότι επέλεξες εσύ την ροή των γεγονότων! Εκείνη η σκηνή όμως συνέβη κάπου αλλού; Ή ήταν ένα από τα πιθανά ενδεχόμενα; Αν τελικά βλέπουμε ένα πιθανό ενδεχόμενο τότε ίσως αν αναπτύξουμε αυτή την ικανότητα να μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια γεγονότα μελλοντικά!
"Nicola Tesla"
den xerw an htan ontws ayth h exelixh.. pantws egw ayto ''eida'' isws vevaia epeidh einai kai ligo trelaras aytos gi ayto na me ephrease alla eida th skhnh me kathe leptomereia..vevaia eutyxws to apefyga..
merry Cristmas
ontws teleia tha htan na ta problepame etsi....
never say never **
ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΕ "ΔΙΑΒΑΣΩ" ΕΝΑ ALL TIME CLASSIC ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΔΝ ΕΨΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΤΕ ΖΑ ΒΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΙΥ ΣΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ti kaneis le miklo?
den xerw an exei thn vash tou ston Indouismo...
pou to akouses ayto?
never say never **
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ Ο ΜΙΚΛΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ Η ΟΠΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΟΥΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΕΟΥΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑ (ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΜΩΣ) ΕΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Η ΨΥΧΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ "ΚΟΣΜΟΥΣ"....(ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ...)
ΥΓ: ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΑΓΕ???
------------------------
[img]http://www.dlarc.org/n3sig/fireinthesky2.JPG" width="480" height="360">
Edited by - CYBERMASTER on 17/12/2004 21:06:43
O Antwnhs problepetai na exei xemeinei sta fhra...
O Indouismos leei oti ta panta einai kuklos kai epanalamvanontai kai analoga me tis praxeis sthn zwh sou krinetai h epomenh zwh soy meta thn metensarkwsh... isws na exei sxesh.. alla den xerw an proerxetai apo ekei...
never say never **
quote:
Ki emena mou eleipses vle zourlo...
E OXI ΚΑΙ ΖΟΥΡΛΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΒΑΣΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕ ΖΑΒΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ....
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ....
------------------------
θα προτιμήσω να κρατήσω την επιστιμονική εξήγηση για το θέμα, προς το παρόν τουλάχιστον, που λέει ότι πρόκειται απλά για ένα στιγμιαίο κακό συγχρονισμό των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου και του φαινομένου της μνήμης γενικότερα.
"Nicola Tesla"
CYBERMASTER KALA EISAI KALO MOY?PWS TA PERASES?
EPSAXA STO INTERNET ALLA DEN EIXA K POLY XRONO..THA TO EREYNHSW KAI THA MATHW APO POY XEKINAEI...
voynich TI EINAI JEMAIS VU?
YDROXOOS TWRA POY TO EMATHES..TON XEREIS?
![]()
![]()
![]()
never say never **
Ααααααααα Για αυτό είμαι τόσο μπερδεμένη !!! ![]()
![]()
![]()
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
quote:
Εμένα τώρα Voynich μου έκανες ζημιά, γιατί νόμιζα πως έχω μαντικές ιδιότητες μια και το deja-vu μου συμβαίνει 3 φορές την εβδομάζα. Σε τόσα ατοπήματα πέφτει ωρέ η μνημη μου και τα ημισφαίρια του εγκεφάλου μου χιολιομπερδεύονται?Ααααααααα Για αυτό είμαι τόσο μπερδεμένη !!!
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
![]()
Δεν ήθελα να σε μπερδέψω..
Το φαινόμενο του deja vu είναι πολύπλοκο και είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει ΜΙΑ εξήγηση για την οποία να συμφωνούν όλοι.
Ως πιο πιθανή αναφέρεται αυτή που είπα παραπάνω.
Η μνήμη και το πως λειτουργεί στον αθρώπινο εγκέφαλο είναι ένα από τα μυστήρια που προσπαθεί να λύσει η ιατρική κοινότητα (νευρολόγοι, νευροχειρουργοί). Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε πως ως "παρελθόν" και ως "μνήμη" στον εγκέφαλο μας καταγράφεται ακόμα και το τελευταίο περασμένο κλάσμα του δευτερολέπτου (εδώ μπαίνει ο "χρόνος") από την παρούσα στιγμή. Και από τη στιγμή που γίνει αυτή η καταγραφή στον εγκέφαλο μας γίνεται "ανάμνηση".
Ακόμα και ένα κλάσμα του δευτερολέπτου λοιπόν να συλλάβει το ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου ένα ερέθισμα νωρίτερα από το άλλο αρκεί για να δημιουργήσει το deja vu ως "ανάμνηση" από το "παρελθόν".
Είναι το αντίθετο του deja vu. Δηλαδή να έχεις την αίσθηση πως ζείς για κάτι πρώτη φορά ενώ στην πραγματικότητα το έχεις ξαναζήσει. Συμβαίνει συνήθως σε άτομα με επιληψία, με μορφές αμνησίας ή και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο.
"Nicola Tesla"