ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ομιλίες περί πίστεως - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ομιλίες περί πίστεως - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

elo60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
09/01/2008, 20:48:40
quote:
Το κατεστημένο σε κάθε χρονική στιγμή νιώθει να απειλείται από τους νέους που το αμφισβητούν με αποτέλεσμα να τους κατηγορεί ως "προβληματικούς" με λίγα λόγια. Τα ίδια έλεγαν στις αρχές του αιώνα για την "κατάντια της Ελλάδας", τα ίδια έλεγαν στο μεσοπόλεμο, τα ίδια έλεγαν στη δεκαετία του 60 με τους "τεντυμπόηδες" και το Ν. 4000, τα ίδια λένε σήμερα.

-Tο κατεστημένο είναι πανέξυπνο! βάζει σε θέσεις κλειδιά διεφθαρμένους, (βλέπε πρόσφατα Ζαχόπουλο-Μαγκίνα) βουλιάζει την παιδεία, διαφθήρει τα πάντα! χαλαρώνει κάθετί ηθικό! πετάει σαπουνόπερες στην t.v. και χαλαρώνει τις τιμωρίες για να υπάρχουν παράνομοι και να απασχολείται ο κόσμος!
quote:
Η ελληνική νεολαία δεν εκπροσωπείται και δεν εκφράζεται ούτε απ'αυτούς που καίνε τις σημαίες, ούτε απ'αυτούς που καίνε αυτοκίνητα, ούτε απ'αυτούς που σπάνε βιτρίνες. Αυτοί απλά δίνουν την ευκαιρία στους διαφόρους να χρησιμοποιήσουν τα μεμονωμένα περιστατικά διά ίδιον όφελος, από βουλευτές και νομοθέτες μέχρι καλόγερους - ο καθένας για τους δικούς του σκοπούς. Με άλλα λόγια η ταύτιση της ελληνικής νεολαίας με μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένα άτομα εξυπηρετεί πονηρούς σκοπούς, κάτι που διακρίνω και στα λόγια του Παϊσιου.

-Έ! ρε Παϊσιε! κεφάλαιο ήσουν βρε μαύρε και δεν τόχες πάρει χαμπάρι!
quote:
Η ελληνική νεολαία είναι μια χαρά. Με τις αμφισβητήσεις της, με τις αντιδράσεις της, με την κοινωνική ευαισθησία της και με την ωριμότητά της. Τους βλέπω τόσο στο σχολείο σαν δάσκαλος όσο και στο Πανεπιστήμιο σαν φοιτητής. Αλλωστε, αν η νεολαία δεν είναι αυτή που "κατά τη γνώμη μας" θα έπρεπε να είναι, τότε πρωτίστως φταίνε οι γονείς - οι ίδιοι που κατηγορούν τους νέους ότι δεν είναι σαν κι αυτούς. Ευτυχώς που οι νέοι δεν είναι σαν και μας, όπως ευτυχώς που εμείς δεν είμαστε σαν τους πατεράδες μας.

-Εγώ να δεις πως τους βλέπω έξω από τον ΟΚΑΝΑ πως βλέπω ηλίθιους συχωριανούς μου να έχουν χαλαρώσει τόσο τα γκέμια! που αυτοί κουτσομπολεύουν στα καφενεία και κορίτσια 16-18 ετών πηδιόντε με γύφτους για την εξασφάλιση δωρεάς δόσης! Για να κάνουν έναν έλεγχο στα Εξαμίλια Κορινθίας! (και κάτι άλλο......η αστυνομία δεν ξέριε τίποτα! μόνο εγώ!)
-Τους βλέπω και στις πασαρελάσεις!
quote:
Για να απαντήσω στο ερώτημά σου, πρέπει να μου διευκρινίσεις κάτι πρώτα. Πιστεύεις πως ένας νέος πρέπει να μορφώνεται και να διαπαιδαγωγείται ανάλογα μ'αυτά που λένε οι καλόγεροι ή μ'αυτά που λένε οι δάσκαλοι;

-Τι να πεις? έκατον εκάτερο? φτάνει ή να πιάσουμε το Ζαχόπουλο!
quote:
Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Οταν δεν κλέβεις ένα πορτοφόλι γιατί το απαγορεύει και το τιμωρεί ο νόμος είσαι νομοταγής αλλά ΔΕΝ είσαι πειθαρχημένος. Οταν δεν το κλέβεις γιατί αυτό πιστεύεις πως είναι το σωστό, υπακούοντας στη συνείδησή σου, αυτό είναι πειθαρχία. Στην πρώτη περίπτωση, αν δεν υπήρχε νόμος που να τιμωρεί την πράξη, ενδεχομένως και να το έκανες. Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα το έκανες ακόμη κι αν δεν υπήρχε ο νόμος. Αυτή είναι ουσιαστικά η διαφορά ανάμεσα στην πειθαρχία και στην υπακοή στους νόμους.

-Να και μια άλλη άποψη <<Οταν δεν κλέβεις ένα πορτοφόλι γιατί το απαγορεύει και το τιμωρεί ο νόμος είσαι νομοταγής αλλά ΔΕΝ είσαι πειθαρχημένος>> αυτό εμένα που θα ήμουν το θύμα με βολεύει!
<<Οταν δεν το κλέβεις γιατί αυτό πιστεύεις πως είναι το σωστό, υπακούοντας στη συνείδησή σου, αυτό είναι πειθαρχία.>> κι αυτό με βολεύει!
<<Στην πρώτη περίπτωση, αν δεν υπήρχε νόμος που να τιμωρεί την πράξη, ενδεχομένως και να το έκανες. Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα το έκανες ακόμη κι αν δεν υπήρχε ο νόμος. Αυτή είναι ουσιαστικά η διαφορά ανάμεσα στην πειθαρχία και στην υπακοή στους νόμους.>>
-Πιο είναι λοιπόν το συμπεράσμα? ΤΙΜΩΡΊΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΟΘΟΥΝ (ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ αν και οι τελευταίοι επαγκελματίες είναι, αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι οι περισσότεροι Βουλευτές που νομοθετού είναι δικηγόροι! τους παίρνει και αυτούς η μπάλα!)
quote:
1. Ο γέροντας δεν μπορεί να γνωρίζει το γενικό κλίμα που επικρατεί, όπως άλλωστε και κανείς άλλος, γιατί συνήθως οι άνθρωποι έχουν την τάση να γενικεύουν κρίνοντας από το άμεσο περιβάλλον τους και από μεμονωμένα γεγονότα. Αν κατεβείς στην Αθήνα και σε κλέψει ο ταξιτζής, λές "οι Αθηναίοι ταξιτζήδες". Βλέπεις δυο τσογλάνια να καίνε τη σημαία (υπό την ανοχή του κράτους) και λες "οι σημερινοί νέοι...". Και στις δύο περιπτώσεις η γενική επισήμανση είναι λάθος.

-Και συ γιατί γενικεύεις για τους γέροντες και τους άτεκνους όπως λες καλογέρους? για να πετύχεις πιο καλά χτηπήματα στην Ορθοδοξία?
quote:
Αν ο ελληνικός λαός καλούνταν να πολεμήσει σήμερα, πιστεύω πως οι σημερινοί Ελληνες θα αποδείκνυε στους παλιότερους αυτό που και οι ίδιοι θα θέλανε να ακούσουν από τα παιδιά τους. "Αμες δε γ'εσόμεθα πολλώ κάρρονες".

-Ούτε σημάδι δε με έμαθαν οι βλάκες βαθμοφόρι του νυν Ελληνικού στρατού που παίρνουν τα γαλόνια μάλον γονυπετείς αν ακρίνουμε και από τη λούγκρα που απεκάλυψε πρόσφατα ο Τριανταφυλόπουλος! που ήταν τρομάρα του και στις ειδικές δυνάμεις! Αυτό είναι το κράτος ασυδοσίας της Ελλάδας, κομπίνα και ρεμούλα, ανηθικότητα και διαφθορά!
quote:
Η συμβουλή και η πείρα ενός τρίτου (είτε γονιός είναι αυτός είτε δάσκαλος) μπορούν να λειτουργήσουν επικουρικά και όχι αποκλειστικά στη διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού. Αλλωστε αυτός που έχει την πείρα, πώς την απόκτησε; Ακούγοντας μόνον τις συμβουλές των άλλων; Η μήπως δοκιμάζοντας και ο ίδιος και μαθαίνοντας από τα λάθη του;

-Ενώ ενός καλογήρου όπως ο Παϊσιος!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

10/1/2008

09/01/2008, 22:40:20
Το μήνυμα αυτό μεταφέρθηκε στη: ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

10/1/2008

09/01/2008, 22:47:08

10/1/2008

09/01/2008, 23:17:53

10/1/2008

10/01/2008, 00:45:56
quote:
europaios2
-Ενώ ενός καλογήρου όπως ο Παϊσιος!

Φίλε europaios2 , ο Παΐσιος τον οποίο συνεχώς επικαλούνται οι υπερχριστιανοί προκειμένου να συγκαλύψουν την δυσωδία που εκλύεται από τις πράξεις των μοναχών , υπήρξε ένας ανάμεσα σε ελάχιστους , οι στρατιές όμως των (Παΐσιων) του Αγίου Όρους περί άλλων τυρβάζουν , και αντί να ασχολούνται με τα πνευματικά τους καθήκοντα , ασχολούνται με τις καταπατήσεις δημοσίων δασικών εκτάσεων και ξένων περιουσιών . Δες την σχετική ειδησεογραφία

http://news.google.gr/nwshp?hl=el&tab=wn&ncl=1165011117&topic=n

Τέτοιες θεάρεστες πράξεις !!!

10/01/2008, 01:01:41
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται προσωρινά, ώστε να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα και να γίνουν επίσης κάποιες αναγκαίες επεμβάσεις, λόγω του ότι η συζήτηση έχει σε κάποιο βαθμό παρεκτραπεί. Είναι δε κρίμα να γίνεται και να συνεχίζεται κάτι τέτοιο (η παρέκλισση του θέματος και οι αντιπαραθέσεις επί του προσωπικού) - είναι μια τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση άλλωστε!

Πιθανότατα, τα γραφόμενα του Μητσάκος σε προηγούμενο μήνυμα να μπορέσουν να βάλουν σε σκέψεις όσους τα διαβάσουν με προσοχή και με μία ευρύτερη στοχαστική διάθεση που δεν περιλαμβάνει μόνο το παρόν θέμα,
και να αποτελέσουν μία δημιουργική πρόταση για το μικρό χρονικό διάστημα που θα είναι η συζήτηση απενεργοποιημένη:

Μητσάκος:

"Τις υπόλιπες απαντήσεις και θέσεις δεν τις διάβασα ακόμα αλλά έχω μια απορία:
Πως γίνεται να βρίσκετε αμέσως απαντήσεις και να κάνετε αμέσως τοποθέτηση σε θέματα που άλλοι ψάχνουν χρόνια να βρουν κάτι και με πολύ κόπο και με τίμημα πολλές φορές;
Δεν θα έπρεπε μερικά πράγματα να τα μελετάμε καλύτερα"

10/01/2008, 21:07:49
Το θέμα αυτό επανενεργοποιείται.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, επεμβάσεις έχουν γίνει και σε μηνύματα του Macedon, όπως και σε μηνύματα του europaios2. Επεμβάσεις, που δεν αφορούν μόνο στην προσωπική κόντρα που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο ανθρώπων, αλλά και σε περιπτώσεις υποτιμητικών και προσβλητικών εκφράσεων που θίγουν ανθρώπους και ιδεολογίες και που - όπως πάρα πολλές φορές έχουμε επισημάνει, δεν επιτρέπονται στον παρόντα χώρο. Ευθύνες λοιπόν υπάρχουν και από τις δύο μεριές της διαφωνίας.

Θεωρώ πως ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που μπορεί να ξεπεράσει κάποιος, και ιδιαίτερα σε μία συζήτηση ιδεολογικού περιεχομένου, είναι η προκατάληψη ότι οι δικές του απόψεις είναι σωστές σε σχέση με τις αντίθετες απόψεις του απέναντί του. Το να ξεπεράσουμε όλοι μας τον τοίχο των προκαταλήψεων, είναι πραγματικά ένας μεγάλος και δύσκολος άθλος, είναι όμως και μία δίκαια και άξια προσπάθεια. Το να μπορούμε κάποιες στιγμές να βάλουμε στην άκρη αυτά που με πιστεύουμε και να προσπαθήσουμε να μπούμε στη θέση του άλλου, ή ακόμα και να αφήσουμε να μας μιλήσει πραγματικά μια διαφορετική από τη δική μας ιδεολογία, είναι πιστεύω, ένα από τα πολυτιμότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στη νόηση και στο πνεύμα μας. Χάρη σ' αυτήν την δυνατότητα, μπορέσαμε ως ανθρωπότητα να προχωρήσουμε και μέσω αυτής της δυνατότητας, μπορούμε να δούμε λίγο πιο πέρα από τη "μύτη" μας. Γιατί, ας μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, σε σχέση με την Αλήθεια, αυτή που λίγο ή πιο πολύ οι περισσότεροι από εμάς σ' αυτόν τον χώρο αναζητούμε και που είναι τόσο ευρεία και τόσο ασύληπτη, η άγνοιά μας είναι εξίσου απέραντη. Και όχι μόνο η αλήθεια για το Ον, για το Σύμπαν, για την Ύπαρξη και για τα όλα όσα Μεταφυσικά και Μυστήρια κρύβονται στο σκοτάδια ως το Αίτιο της Ύπαρξης. Αλλά ακόμα και η αλήθεια για τα μικρότερα - φαινομενικά - πράγματα. Γιατί μέσα από την τριβή μας μ' αυτά μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με μεγαλύτερες αλήθειες. Και γιατί αυτά μας αφορούν στο κάτω κάτω όλους μας και αν θέλουμε να τα αλλάξουμε προς το καλύτερο, θα πρέπει να τα προσεγγίσουμε με ευγένεια και ανοιχτό μυαλό.

Πιστεύω πως το θέμα αυτό που ξεκίνησε ο Μητσάκος, μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μία επί του βάθους εργασία επάνω στον τρόπο που αλληλεπιδρά ο δικός μας νους και η δική μας κατανόηση, με το νου άλλων ανθρώπων και με άλλες κατανοήσεις. Είναι ένα θέμα πολύ ουσιαστικό και ως τέτοιο ας μην επιτρέψουμε πλέον να ξεφύγει σε μη επικοδομητικές κόντρες. Να υπάρξει διαφωνία, ναι. Αλλά να μη γίνει η διαφωνία σκοπός, αλλά μέσο για να μάθουμε περισσότερα.

Ελπίζω πως θα σταματήσει η εκτροπή του θέματος εδώ, γιατί διαφορετικά θα αναγκαστούμε πιθανόν να το απενεργοποιήσουμε ξανά, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

11/01/2008, 02:44:55
Αγαπητή Αμαλία

Θεωρώ τις παρεμβάσεις που έκανες στο μήνυμά μου όπου σχολίαζα τα λεγόμενα του καλόγερου ως περιττές, αδόκιμες και ως προϊόν υπερβάλλοντος ζήλου, σπονδή στο βωμό μιας προκρούστειας μορφής δικαιοσύνης όπου η τιμωρία γίνεται αυτοσκοπός και όχι μέσο.

Ας είναι...

macedon

11/01/2008, 04:03:20
Αγαπητέ (πραγματικά) macedon,

λες και όλα όσα στάθηκαν αφορμή για επεμβάσεις και παρεμβάσεις, δεν τα έχουμε πει και ξαναπει δεκάκις φορές μέσα στα forums! Είναι γνωστά, και αληθινά απορώ γιατί σου έκαναν εντύπωση () οι συγκεκριμένες επεμβάσεις στο μήνυμά σου (αναφέρομαι στο μήνυμα που έχει παραμείνει με τα κοκκινίσματα).

Ας είναι όμως.
Καιρός να επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα αυτού του τόπικ.

11/01/2008, 04:28:27
quote:
amalia
Είναι γνωστά, και αληθινά απορώ γιατί σου έκαναν εντύπωση () οι συγκεκριμένες επεμβάσεις στο μήνυμά σου

Γιατί ήταν άδικες Αμαλία μου. Γιατί δεν ήταν υβριστικές. Γιατί καταδείκνυαν γεγονότα και υφιστάμενες καταστάσεις. Γιατί δεν έγιναν γιατί παραβίαζαν τους κανόνες, αλλά γιατί έπρεπε να κρατηθούν ισορροπίες. Γιατί, σε τελική ανάλυση, έγιναν γιατί αν δεν γινόταν θα άκουγες σχόλια από τους γνωστούς φελλούς πως μεροληπτείς. Και για το λόγο αυτό έβαλες το λόγο και την ανυπαρξία του στο ίδιο καντάρι. Αλλά, όπως σου είπα, γνωρίζοντας την αιτία, κατανοώ την ενέργειά σου πλήρως (και ίσως, μέχρι ένα σημείο, τη δικαιολογώ κιόλας). Ισως στη θέση σου να έκανα το ίδιο. Ισως πάλι... όχι

quote:
amalia
Καιρός να επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα αυτού του τόπικ.

Στο θέμα να επιστρέψουμε. Σχόλια θα επιτρέπονται; Ή θα πρέπει να συμφωνούν με μια συγκεκριμένη γραμμή; Δηλαδή αν θα λέει κάποιος ανοησίες, θα μπορούμε να πούμε πως λέει ανοησίες ή θα πρέπει να συμφωνούμε με τα λεγόμενά του λόγω του σχήματος ή της καταγωγής του ή του ονόματός του ή των θρησκευτικών του πεποιθήσεων;

Πάντως, αν ξανακοιτάξεις το μήνυμά μου, θα διαπιστώσεις ότι μάλλον είναι η πρώτη φορά που κοκκινίζονται εκφράσεις του τύπου "άτεκνος" ή "αγράμματος". Γι'αυτό σου λέω. Δεν με πείραξε που τα κοκκίνησες. Με πείραξε που υποτιμάς τη νοημοσύνη μου.

Τέλος πάντων, την καλημέρα μου και την αγάπη μου.

macedon

Ydroxoos25Μέλος
16/11/2004, 03:56:12
quote:
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΗΣ
ΚΑΛΗ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ.. ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ..ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ...
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ? ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΜΟΥ..ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΞΟ!!!

Χαίρομαι που είσαι αρτιμελής!

Αν εμπλουτίσεις όμως την κοσμοθεωρία σου θα γίνει πιο πολύπλοκη!
Νομίζω πως ο Κυπριωτάκης είναι πιο σοβαρός αν και δεν τον ξέρω από κοντά και δε μπορώ να στο εγγυηθώ. Ωστόσο εγώ πιστεύω ότι δεν κινδυνεύεις από μια τέτοια εμπειρία. Κι εγώ θέλω να δοκιμάσω οπότε καλό θα ήταν να το συζητήσουμε και να αποφασίσουμε μερικά άτομα να κάνουμε ώστε να ανταλλάξουμε εμπειρίες μετά.

Αν με είχες στείλει με κανένα τόξο... και το θυμηθώ... ίσως να έχουμε "μαχαιρώματα"... Αλλά γιατί το λες μόνο σε μένα;;;; Σου θυμίζω κάτι;;;; Ύποπτο...!!! Βέβαια μπορεί να σου είχα κάνει τίποτα κι εγώ και να μη φταις απόλυτα (ίσως να σε είχα παρατήσει για καμία άλλη ποός ξέρει

"Ο άνθρωπος πολλές φορές σκοντάφτει πάνω στην Αλήθεια ...αλλά σηκώνεται και συνεχίζει το δρόμο του"

who knowsΜέλος
17/11/2004, 02:57:57
demo..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ...
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...
Η ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ''ΕΙΔΕ'' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΡΧΤΗ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ... Η ΑΛΛΗ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ... ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΥΠΟΠΤΟ.. ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΩΡΑ... ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ..ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..
ydroxoos ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ''ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΡΟΟΥΖ''?ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ............
ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ..

never say never **

demoΜέλος
17/11/2004, 07:16:19
Φίλε/η Who Knows πιστεύω οτι υπάρχουν Άνθρωποι με τεράστιες δυνατότητες ικανοί να κάνουν αναδρομές στο Παρελθόν, στο Μέλλον & σε προηγούμενες ζωές τους ακόμα.
Αλλά αυτοί που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΤΕΣ δέν πρόκειται να βγούν Δημόσια στα Μέσα Ενημέρωσης να κάνουν προκλητική επίδειξη των ικανοτήτων τους. Όσοι το κάνουν είναι μειονεκτικοί προφανώς θα ζηλεύουν το συγκεκριμένο χάρισμα , & στήνουν ένα Σκηνικό με σκοπό το κέρδος!

Ydroxoos25Μέλος
20/11/2004, 03:42:07
Φίλε demo, και αφού δε βγαίνουν πώς εμείς θα μάθουμε ποιοί είναι για να τους επισκευτούμε; Γιατί δε μας βοηθούν κι εμάς να αποκτήσουμε λίγη γνώση;

"Ο άνθρωπος πολλές φορές σκοντάφτει πάνω στην Αλήθεια ...αλλά σηκώνεται και συνεχίζει το δρόμο του"

who knowsΜέλος
21/11/2004, 02:44:45
file demo atarxhn sorry gia ta greeklish..kati epathe to pc
loipon..den shmainei oti osoi vgainoun sthn tv einai kompogioannites..mporei na vgei kapoios axiologos kai na milhsei gia to thema.. tosoi episthmones vgainoun...
to thema einai na mathoume apo kapoion pou xerei eite me dikh tou empeiria eite me allon tropo kapoion axiopisto..

never say never **

Ydroxoos25Μέλος
21/11/2004, 09:51:58
Αγαπητή who knows πιστεύω ότι αυτά τα άτομα που αναφέρονται στο βιογραφικό είναι αξιόπιστα. Ίσως από αυτούς μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες για αναδρομή. Τι λέτε;

http://www.kritonou.gr/biografies.htm

demoΜέλος
21/11/2004, 12:02:10
Κι εγώ πιστεύω οτι τα πρόσωπα που κατέχουν το συγκεκριμένο χάρισμα αναδεικνύονται μέσω της δουλειάς τους και δέν το χρησιμοποιούν σάν πρώτη τους δουλειά. Το ίδιο έχουν πετύχει ο κύριος Μεταξάτος και η κυρία Βαγενά και έχουν εξαιρετική επιτυχία!
Επίσης πιστεύω οτι το να μεταδόσεις τέτοια συγγεκριμένα χαρίσματα ή να τα επιδείξεις είναι Ενέργειες που γίνονται μυστικά και προσεκτικά. Άλλωστε το καταλαβαίνουν καλύτερα και οι ίδιοι αυτό έχοντας αρκετά ψηλή Κοινωνική προσφορά!

who knowsΜέλος
27/11/2004, 03:59:30
paidia ematha oti einai kapoios sthn Kupselh kai kanei anadromes.. kai exei paei mia gnwsth mou...
elpizw ta Xristougenna pou tha katevw Athina na exw plhrofories isws kai thn emepiria mou...!!!!!!
kanena neo ?

never say never **

demoΜέλος
28/11/2004, 10:13:35
Mπορείς νομίζω να ελέγξεις την γνησιότητα του πρίν τον εμπιστευθείς!
Έλεγξε τον άν γνωρίζει γεγονότα της ζωής σου στο παρελθόν, οπότε πιθανότατα άν τα βρεί, μπορεί να κάνει και αντίστοιχες αναδρομές στο μέλλον. Το να τον εμπιστευθούμε "Εν Λευκώ", να μας πεί την μοίρα μας χωρίς να ελέγξουμε μόνοι μας τις ικανότητες του είναι σάν να κόβουμε το κεφάλι μας

who knowsΜέλος
28/11/2004, 18:01:28
demo anadromh sto parelthon thelw na kanw gia prohgoumenes zwes...
kai pws na ton elegxw an xerei pragmata apo to parelthon?den leei xartia h kafe...

never say never **