ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stratis7930 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stratis79Μέλος
28/07/2005, 13:02:21
Κυριακόπουλε ήδη πολλοί άνθρωποι είναι δαίμονες για να μη πω σατανάδες.

Παιδιά αφήστε τους άλλους κι ας συνεχίσουμε την κουβέντα μας. Αυτά είναι δοκιμασίες για την υπομονή μας. Ήλθον, είδον και απήλθον. Εμένα προσωπικά είναι τιμή μου και αισθάνομαι ξεχωριστή χαρά να μπορώ να συνομιλώ μαζί σας και πιστεύω ότι όλοι εδώ στο εκκλησάκι (που είπε ο menas) έτσι νιώθουν. Αυτό να κρατάμε στην καρδιά μας, οι κακίες κι οι ειρωνείες δε μας αγγίζουν, χάνονται βρωμίζοντας το στόμα που τις ξεστομίζει. Και μη ξεχνάμε > Ο Χριστός είχε πει ότι όπου συναθροίζονται 2 ή περισσότεροι (ελπίζω και ηλεκτρονικά) στο όνομά μου είμαι κι εγώ ανάμεσά τους.

Και προσωπικά θα επαναλάβω την ευχή-επιθυμία να βρεθούμε και εκτός του φόρουμ αυτού. Γιατί αν πραγματικά πιστεύουμε αυτά που λέμε καλό είναι να είμαστε κι ενωμένοι έξω από εδώ τις κρίσιμες ώρες.

IX eleniΜέλος
28/07/2005, 19:55:53
Prin tou telos tou kosmou tha iparxi pragmata ston aera....(sorry about my greek).

UFO'S tha emfanizountae pio taktika.....
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread158264/pg1

Ti ine "RODS"...Ufo's ?
Ksero pos ta UFO'S ine apo ton diabolo kai apo tous anthropous .....
Ta dodeka simadia tou telos tou kosmou...
http://www.orthodoxengland.btinternet.co.uk/twelve.htm

kai ena alo site me polles profities sta anglika....gia ton antixristo...kai pos tha fenete.....
http://www.geocities.com/kitezhgrad/prophets/antichrist.html

Elpidoforos ouragosΝέο Μέλος
29/07/2005, 09:25:20
<< ΄΄ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ΄΄΄.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙ`ΑΥΤΟΝ.<<
>>

Σωστοs!

Ο Θεοs μαζι σαs φιλοι μου και να σαs σκεπαζει παντα.

Zei Kurios o Qeos mou!

VELISSARIOSΜέλος
29/07/2005, 13:57:07
ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΑΚΙΣ.ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΓ]ΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ?
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
stratis79Μέλος
29/07/2005, 14:41:50
Όλα χρειάζονται Βελισσάριε και η πρ.οσευχή και οι προφητείες. Αν ο Θεός δεν ήθελε να ασχολούμαστε με τις προφητείες και με τη βοήθειά Του να προσπαθούμε να τις ερμηνεύσουμε τότε απλά αδερφέ δε θα μας τις έδινε μέσω των προφητών και των αγίων Του.
VELISSARIOSΜέλος
29/07/2005, 15:57:49
ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ?ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΦΗ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
AetosΜέλος
29/07/2005, 22:31:32
Οι προφητείες φίλοι μου είναι ο λόγος του Θεού που κατά παραχώρηση αφήνει άγιους και επιλεγμένους-φωτισμένους ανθρώπους να αποκαλύψουν τι θα συμβεί στους ανθρώπους αν συνεχίζουμε την απόκλισή μας από την διδασκαλία Του και το σχέδιο-υπενθύμισή Του ότι θα είναι πάντα κοντά και θα έλθει η ώρα της Κρίσεως.

Και κατά την γνώμη μου, εδώ ξεχωρίζει ο Χριστιανός από τον Αιρετικό ή τον πλανεμένο: ο Χριστιανός προσδοκεί την Κρίση ακόμα κι αν αυτή σημάνει την τιμωρία του, ενώ ο αιρετικός, ο άθεος και ο αντι-χριστιανός την φοβάται, την τρέμει και δεν θέλει να την δεχθεί.

Και οι φωτισμένοι αυτοί άνθρωποι, είναι σκεύη εκλογής από τον Θεό...κι όχι φυσικά μάγοι, αστρολόγοι και χίλιοι-δυο άλλοι που λένε το μακρύ και το κοντό τους. Αυτοί οι Άγιοι κατά παραχώρηση αφήνει ο Κύριος να μας εξηγήσουν - ανάλογα με την πνευματική μας ωριμότητα και τους καιρούς - την πορεία των πραγμάτων και να μας αποκαλύψουν σημεία και καταστάσεις που θα συμβούν στο περιβάλλον μας από τις πράξεις μας.

Ξαναλέω...τους πολέμους δεν τους κάνει ο Θεός..αλλά οι άνθρωποι, κι ασφαλώς είναι λυπηρό να γίνονται. Και εδώ έρχεται η χαρά του πιστού: ότι δηλαδή θα χαρεί όταν με θεία παρέμβαση θα αποκαλυφθεί "φίλος του Θεού" που θα σταματήσει όλα αυτά.

Θα σας φέρω νέα από το Άγιο Όρος όταν επιστρέψω...γιατί σε αυτές τις διακοπές λέω να κάνω 1-2 προσκυνήματα.

Άντε παιδιά...καλά μπάνια!

stratis79Μέλος
29/07/2005, 23:42:53
Aetos καλά να περάσεις, άναψε κανένα κεράκι και για εμάς εδώ και μνημόνευσέ μας στο γέροντα που θα δεις.

VELISSARIOS Απεστάλη: 29/07/2005, 15:57:49
--------------------------------------------------------------------------------
ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ?ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΦΗ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Ρε Βελισσάριε είπα εγώ ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο; Πρώτα από όλα ως χριστιανός ορθόδοξος δεν έχω φθάσει ούτε στο ελάχιστο των μέτρων που πρέπει για να αξιώσω κάτι τέτοιο. Αλλά κι ακόμα πάω να ερμηνεύσω κάτι αναφέρω την ερμηνεία με πάσα επιφύλαξη. Παράλληλα πολλές προφητείες είναι εξηγημένες από τους γέροντες που έχουν τη Θεία Χάρη οπότε δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο. Και ναι θεωρώ όπως και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα ότι έχω να κερδίσω κάτι, να είμαι έτοιμος να αντισταθώ την ώρα που πρέπει ή τουλάχιστον να προσπαθήσω. Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΦΗ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.

HfaistosΜέλος
30/07/2005, 12:16:18
Aetos kala na peraseis an kai pistevw oti eidh exeis fygei.

Perimenoume nea sou.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

30/07/2005, 12:18:24
Τι γινεται ρε παίδες; Λίγο έλλειψα βλέπω και έχασα πολλά... Αν και παρεκτραπήκαμε απ'τα περί προφητειών.

Για εμμένα να προτείνω στον φίλο που έλεγε για το αν ο Θεός προκαλλεί τους πολέμους ή όχι να κοιτάξει στις πρώτες σελίδες, ήδη απ'την 1 αυτό το οποίο λέει καλύπτεται.