ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

erzebet_bathory61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
wiccaΜέλος
15/10/2003, 12:58:44
quote:
Αχ ρε Wicca, δεν το ήξερες; Δεν είναι ακριβώς πεντάλφα. Είχε προσπαθήσει να κάνει ο Χριστόδουλος ένα... Πεντάγωνο, αλλά τσακώθηκε με τον Πατριάρχη και το άφησε στις γωνίες

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!

quote:
wicca φίλε μου,
εκτιμώ το χιούμορ σου,
την παρατηρητικότητά σου,
και το χαλβά σας!!!

θα μπορούσες ίσως να πάρεις μιά φωτογραφία της πολής με τις εκκλησιές πάνω από το βουνό και να μας την δημοσιεύσεις εδώ γιά να το δούμε το φαινόμενο και να το συζητήσουμε; γιατί ακούγεται ενδιαφέρον.
αν δεν έχεις τα κατάλληλα κομπιουτερικά σύνεργα, στείλτη μου και θα τη φτιάξω...
χε-χε-χε...
μαζί με ένα μεγάαααλο πακέτο χαλβά φαρσάλων εννοείται στο δέμα, οκ;

ΝΑΙ ΛΙΛΙΘ, ΘΑ ΒΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ E-MAIL.
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΜΕ E-MAIL.

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
wicca
Πλήρες Μέλος

Turkey
1264 Μηνύματα Posted - 13/10/2003 : 19:21:28
------------------------------------------------------------------------
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Καλά... Πότε φτάσαν οι Τούρκοι στα Φάρσαλα ;

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

ΠΩΠΩ!ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ WICCA!ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ....
ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΙΚΑ!

ΥΓ. ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
sansationfΜέλος
15/10/2003, 13:41:03
ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

respect

OannesΜέλος
15/10/2003, 14:52:14
quote:
ΥΓ. ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

Οχι βρε wicca... Δεν γελάμε μαζί σου... Σ αγαπάμε και γι αυτό σε πειράζουμε

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

Edited by - Oannes on 15/10/2003 14:57:44

MasvidalΜέλος
15/10/2003, 15:25:39
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ..... ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ Ε ? ΠΑΛΙ ΟΙ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ" ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

Κλεοπάτρα 27Νέο Μέλος
22/10/2003, 03:22:59
Ρε παιδία ψυχραιμία SORRY γιατην καθυστέρηση αλλά έχω σημαντικές πληροφορίες οι εκκλησίες των Φαρσάλων δε σχηματίχουν 5άλφα και δεν φαίνονται από το βουνό (Αι-Λιας). Το σημαντικότερο δε όλων είναι ότι οι εκκλησίες είναι 4 :Παναγία, Αγ. Παρασκευη,Αγ. Γεωργιοσ. Αγ. Νικόλαος. Μάλλον σταυρό σχηματίζουν!Κάτι όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το βουνό που βρίσκεται στην είσοδο τησ πολής ερχόμενοι από Αθήνα το οποίο είναι επίπεδο ,για αυτό και λέγεται ταψί, και κούφιο, δηλαδή γεμάτο σύρραγγες. Η παράδοση λέει ότι εκεί ζούσαν Αμαζόνες. Πέρυσι όμωσ κάποιοι περιπατητές ακολούθησαν αυτές τισ σύρραγγες και βγήκαν σε κάποιο σημείο στη Στυλίδα. Ανακάλυψαν πωσ ήταν κατασκευασμένες από ανθρώπινο χέρι.

wiccaΜέλος
22/10/2003, 19:34:49
ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ. ΟΧΙ ΙΣΙΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ. ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ; ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
TyaneasΜέλος
22/10/2003, 20:41:53
Masvidal
αυτο ισως να ειναι και η πιο σωστη απαντηση.

Αλλωστε οπως ειπε και ο Χριστοδουλος οι εκκλησιες χτιστηκανε πανω σε ναους για να τους αγιοποιησουνε!
Αγιοποιηθηκανε τα αμαρτωλα μαρμαρα δηλαδη.

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

wiccaΜέλος
23/10/2003, 13:43:05
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ. ΘΑ ΣΕΙΜΙΩΣΩ ΤΙΣ ΕΚΚΛΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΤΑΛΩΣΝέο Μέλος
24/10/2003, 14:26:24
ΛΟΙΠΟΝ WICCA ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΡΙΣΗ!ΩΠΟΣ ΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΑΝ ΘΕΣ ΒΡΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΛΦΑ,ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ,ΣΚΑΝΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΣΩ!

Κλεοπάτρα 27Νέο Μέλος
25/10/2003, 14:52:48
Hello Ακούει κανείς ? Οι εκκλησίες είναι 4!!!!!.Ρε Wicca τα έχει μπερδέψει λίγο. Βρες το χάρτη πάντωσ αν θες αλλά το ξέρεισ καλά ότι για μια πεντάλφα θέλουμε 5 σημεία. Πάντωσ η ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων έχε κατι το "μαγευτικό"κα μυστηριώδες. Μην ξεχνάμε ότι στα νερά του Ενιπέα βούτηξε η Θέτιδα τον Αχιλλέα και έγινε αθάνατος.Λίγη μαγεία λοιπόν και αθάνατο πνεύμα κουβαλάμε όλοι μας.

WarfaceΜέλος
25/10/2003, 15:21:46
Η ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΗ

LynxΝέο Μέλος
28/10/2003, 00:48:17
wicca εχεις δικιο!
οι εκκλησιες ειναι 5. Η κλεορατρα ξεχνα την εκκλησια των παλλαιοημερολογητων στην οδο βολου.
Δε θα μιλησω αλλο γι'αυτο για μην προκαλεσω πανικο στους κατοικους των Φαρσαλων
Οσο για τις συραγγες που οδηγουν στη στυλιδα δε βρισκονται στο βουνο ταψι αλλα σε αλλο μερος των φαρσαλων που υπηρξε κατα την αρχαιοτητα και ειδωλολατρικος ναος

wiccaΜέλος
29/10/2003, 19:43:19
ΣΧΙΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ. ΑΝΕΒΗΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ! ΘΑ ΔΕΙΤΕ! ΕΛΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ESOTERICA.GR!

Πέθανε μια άλλη μέρα
Knight MIXAILΜέλος
11/11/2003, 21:10:44

Η αναζητηση στοιχειων πρεπει να ναι το πρωτο πραγμα κατα την μελετη και τον αποσυμβολισμο ενος , ιδιαιτερα τετοιου, θεματος.

Πρωτα, ας μην δαιμονοποιουμε τον Πεντακτινο.
Ηταν συμβολο αναγνωρισης, το 'σημειον', των Πυθαγορειων.
Σχηματιζεται αν φερουμε ολες τις διαγωνιες ενος κανονικου Πενταγωνου.

Παρατηρουμε τα εξης: a) Καθε διαγωνιος τεμνει μια αλλη με σχεση Χρυσης τομης Μια σχεση που εχει να κανει με τον αριθμο Φ
β) Στο κεντρο του πεντακτινου σχηματιζεται ενα αλλο πενταγωνου του οποιου οι διαγωνιες σχηματιζουν ενα ανεστραμμενο πεντακτινο, με τις ιδιες σχεσεις στις διαγωνιους του.
Αυτο δε συνεχιζεται

Αρα ο αριθμος της παγκοσμιας αρμονιας ισχυει "ως Ανω και Κατω"

Τωρα αν δεν ειναι τυχαια η θεση των εκκλησιων, πρεπει να αναζητησουμε αν υπηρχαν εκει αρχαιοι Ναοι και ποιοι, αν κτιστηκαν περιπου ταυτοχρονα οι εκκλησιες και σε ποιου το ονομα εορταζουν, αν περικλειουν καποιο αλλο Ιερο, κλπ

Με αυτα τα στοιχεια νομιζω οτι θα προσεγγισουμε την αιτια

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

AgentMulderΜέλος
23/11/2003, 13:31:44
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ 5Αλφα...ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ..

AGENT MULDER
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

scullyΜέλος
23/11/2003, 14:03:43
agent mulder
ωραιο nick!!!! (ασχετο?)
ναι βρε παιδια μια φωτογραφια!!!!!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

AgentMulderΜέλος
28/11/2003, 23:22:12
ΠΑΙΔΙΑ,
ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ! ΕΤΣΙ SCULLY?FILIA

Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

scullyΜέλος
29/11/2003, 11:08:02
Mulder,
νομιζω πως εσυ εισαι περισσοτερο ιδεολογος.
Πιστευεις ετσι κι αλλιως, οποτε τι τη θες τη foto?!?!
Φιλικα...

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

AgentMulderΜέλος
29/11/2003, 23:58:55
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ SCULLY ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ‘‘ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ 5Α΄΄!

Α.Μ
Α.Ε.Δ.Α.Φ

A.M

Knight MIXAILΜέλος
30/11/2003, 20:30:16

Εχει περασει μηνας σχεδον και δεν ειδαμε
καποιο καινουργιο στοιχειο.
Χαθηκε και η wicca

Τι γινεται ??
Wicca ??

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT