- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αχ ρε Wicca, δεν το ήξερες; Δεν είναι ακριβώς πεντάλφα. Είχε προσπαθήσει να κάνει ο Χριστόδουλος ένα... Πεντάγωνο, αλλά τσακώθηκε με τον Πατριάρχη και το άφησε στις γωνίες
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!![]()
quote:
wicca φίλε μου,
εκτιμώ το χιούμορ σου,
την παρατηρητικότητά σου,
και το χαλβά σας!!!θα μπορούσες ίσως να πάρεις μιά φωτογραφία της πολής με τις εκκλησιές πάνω από το βουνό και να μας την δημοσιεύσεις εδώ γιά να το δούμε το φαινόμενο και να το συζητήσουμε; γιατί ακούγεται ενδιαφέρον.
αν δεν έχεις τα κατάλληλα κομπιουτερικά σύνεργα, στείλτη μου και θα τη φτιάξω...
χε-χε-χε...
μαζί με ένα μεγάαααλο πακέτο χαλβά φαρσάλων εννοείται στο δέμα, οκ;
ΝΑΙ ΛΙΛΙΘ, ΘΑ ΒΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ E-MAIL.
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΜΕ E-MAIL.![]()
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
wicca
Πλήρες ΜέλοςTurkey
1264 Μηνύματα Posted - 13/10/2003 : 19:21:28
------------------------------------------------------------------------
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Καλά... Πότε φτάσαν οι Τούρκοι στα Φάρσαλα ;Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
--------------------------------------------------------------------------------ΠΩΠΩ!ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ WICCA!ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ....
ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!ΦΙΛΙΚΑ
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΙΚΑ!
ΥΓ. ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
respect
quote:
ΥΓ. ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
Οχι βρε wicca... Δεν γελάμε μαζί σου... Σ αγαπάμε και γι αυτό σε πειράζουμε![]()

Edited by - Oannes on 15/10/2003 14:57:44

Πέθανε μια άλλη μέρα
αυτο ισως να ειναι και η πιο σωστη απαντηση.
Αλλωστε οπως ειπε και ο Χριστοδουλος οι εκκλησιες χτιστηκανε πανω σε ναους για να τους αγιοποιησουνε!
Αγιοποιηθηκανε τα αμαρτωλα μαρμαρα δηλαδη.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

Πέθανε μια άλλη μέρα
οι εκκλησιες ειναι 5. Η κλεορατρα ξεχνα την εκκλησια των παλλαιοημερολογητων στην οδο βολου.
Δε θα μιλησω αλλο γι'αυτο για μην προκαλεσω πανικο στους κατοικους των Φαρσαλων
Οσο για τις συραγγες που οδηγουν στη στυλιδα δε βρισκονται στο βουνο ταψι αλλα σε αλλο μερος των φαρσαλων που υπηρξε κατα την αρχαιοτητα και ειδωλολατρικος ναος

Πέθανε μια άλλη μέρα
Η αναζητηση στοιχειων πρεπει να ναι το πρωτο πραγμα κατα την μελετη και τον αποσυμβολισμο ενος , ιδιαιτερα τετοιου, θεματος.
Πρωτα, ας μην δαιμονοποιουμε τον Πεντακτινο.
Ηταν συμβολο αναγνωρισης, το 'σημειον', των Πυθαγορειων.
Σχηματιζεται αν φερουμε ολες τις διαγωνιες ενος κανονικου Πενταγωνου.
Παρατηρουμε τα εξης: a) Καθε διαγωνιος τεμνει μια αλλη με σχεση Χρυσης τομης Μια σχεση που εχει να κανει με τον αριθμο Φ
β) Στο κεντρο του πεντακτινου σχηματιζεται ενα αλλο πενταγωνου του οποιου οι διαγωνιες σχηματιζουν ενα ανεστραμμενο πεντακτινο, με τις ιδιες σχεσεις στις διαγωνιους του.
Αυτο δε συνεχιζεται
Αρα ο αριθμος της παγκοσμιας αρμονιας ισχυει "ως Ανω και Κατω"
Τωρα αν δεν ειναι τυχαια η θεση των εκκλησιων, πρεπει να αναζητησουμε αν υπηρχαν εκει αρχαιοι Ναοι και ποιοι, αν κτιστηκαν περιπου ταυτοχρονα οι εκκλησιες και σε ποιου το ονομα εορταζουν, αν περικλειουν καποιο αλλο Ιερο, κλπ
Με αυτα τα στοιχεια νομιζω οτι θα προσεγγισουμε την αιτια
LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT
Knight ΜΙΧΑΗΛ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ 5Αλφα...ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ..
AGENT MULDER
Α.Ε.Δ.Α.Φ![]()
A.M
ωραιο nick!!!! (ασχετο?)
ναι βρε παιδια μια φωτογραφια!!!!!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ! ΕΤΣΙ SCULLY?FILIA
Α.Ε.Δ.Α.Φ![]()
A.M
νομιζω πως εσυ εισαι περισσοτερο ιδεολογος.
Πιστευεις ετσι κι αλλιως, οποτε τι τη θες τη foto?!?!
Φιλικα...
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Α.Μ
Α.Ε.Δ.Α.Φ![]()
![]()
A.M
Εχει περασει μηνας σχεδον και δεν ειδαμε
καποιο καινουργιο στοιχειο.
Χαθηκε και η wicca
Τι γινεται ??
Wicca ??
LOVE IS THE LAW