- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Timendi causa est nescire...
Λοιπόν σας αφήνω, γιατί πρέπει να εργαστώ και εγώ κάποτε, λέμε τώρα, και τα λέμε σύντομα υποθέτω..
quote:
Χμμ.... άμα βρεις μια μαγική κούκλα την καις δεν την παίρνεις μαζί σου... παράξενη όμως ιστορία
καλημέρα καί από βορά ,έχει καί οραία μέρα![]()
DR εδώ θά διαφωνήσω,,δέν καις τήν μαγεμένη κούκλα ή οτιδήποτε μαγεμένω ,απλά τό ή τά ρίχνεις σε ποτάμι νά φύγουν μακριά ![]()
ασχετο... οι αλλες κοπελιες γιατι δεν εμφανιστηκαν? δεν πιστευω να παρεξηγηθηκαν

quote:Καλά άμα βρεις μια μαγεμένη κούκλα μες την Αθήνα πήγαινε βρες ποτάμι...
DR εδώ θά διαφωνήσω,,δέν καις τήν μαγεμένη κούκλα ή οτιδήποτε μαγεμένω ,απλά τό ή τά ρίχνεις σε ποτάμι νά φύγουν μακριά
Όκ μπορούν να γίνουν δύο πράγματα μαζί: Την καις και πετάς τη στάχτι της στη λεκάνι της τοαλέτας και πατάς και καζανάκι. Να το ποτάμι σου...
Εναλλακτικά αν είναι ο Βόσπορος κοντά σου, ή ο Τίγρης ή ο Ευφράτης τις πετάς εκεί

quote:
Καλά άμα βρεις μια μαγεμένη κούκλα μες την Αθήνα πήγαινε βρες ποτάμι...
Όκ μπορούν να γίνουν δύο πράγματα μαζί: Την καις και πετάς τη στάχτι της στη λεκάνι της τοαλέτας και πατάς και καζανάκι. Να το ποτάμι σου...
Εναλλακτικά αν είναι ο Βόσπορος κοντά σου, ή ο Τίγρης ή ο Ευφράτης τις πετάς εκεί
PRED
quote:
Ξεχασες το ''Ποταμι'' της Αθηνας βρε... εστω και στη μορφη που ειναι... και στην Πεντελι εχει κατι ρυακια κελαριστα
καλά σού λέει ο PRED
αλλωστε κάνε μιά μικρή εκδρομή ,5 ευρώ θά κάψης
πάντως δέν πρέπει νά τά καίς τά δυναμώνης περισσότερο
Edited by - pandi on 31/01/2011 20:37:23
Εδω ειμαι κι εγω.... Λοιπον...Εγω να σας ανακοινωσω οτι ειμαι κατα το ενα τεταρτο αρβανιτισσα, κατα τα δυο τεταρτα απο παραθαλλασιο χωριο και κατα το αλλο τεταρτο απο βουνισιο χωριο.... Και ειμαι κι εγω ζυγος με οροσκοπο σκορπιο (17/10)... Erzebet welcome!Μ'αρεσει το νικ σου..
Ελπιζω να μην μας βγεις σαν την προκατοχο του...![]()
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ. ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΓΝΩΣΤΗ" ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΑΛΒΑ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 5 ΕΚΚΛΙΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ! ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ) ΤΟΥ 2002 ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!
Η ΕΡΩΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΕΚΚΛΙΣΙΕΣ ΦΤΙΑΧΤΙΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ;

Πέθανε μια άλλη μέρα

εκτιμώ το χιούμορ σου,
την παρατηρητικότητά σου,
και το χαλβά σας!!!
θα μπορούσες ίσως να πάρεις μιά φωτογραφία της πολής με τις εκκλησιές πάνω από το βουνό και να μας την δημοσιεύσεις εδώ γιά να το δούμε το φαινόμενο και να το συζητήσουμε; γιατί ακούγεται ενδιαφέρον.
αν δεν έχεις τα κατάλληλα κομπιουτερικά σύνεργα, στείλτη μου και θα τη φτιάξω...![]()
![]()
χε-χε-χε...
μαζί με ένα μεγάαααλο πακέτο χαλβά φαρσάλων εννοείται στο δέμα, οκ;
σε ένα χωριό λίγο έξω από τις Βρυξέλλες, υπάρχει μία περίεργη γοτθική εκκλησία...
τη βλέπεις από τον αυτοκινητόδρομο -βράδυ- και το περίεργο είναι ότι ο σταυρός στη στέγη φωτίζεται από 3 κόκκινα φωτάκια, ένα σε κάθε οριζόντια άκρη και ένα στη βάση!
το παράδοξο είναι ότι καθένας θα περίμενε να δει 4 φωτάκια -ένα σε κάθε άκρη, ή άντε και 5 -το πέμπτο στη μέση, αλλά 3;!
και ειδικότερα, θα περίμενε να υπάρχει στο πάνω άκρο του σταυρού φωτάκι οπωσδήποτε.
αν γιά κάποιο λόγο, αυτό το γεγονός σου κινήσει την περιέργεια και βγείς από τον αυτοκινητόδρομο, μπείς στο χωριό και δεις την εκκλησία από κοντά, και σταθείς ακριβώς μπροστά στην είσοδο της αυλής, σε σημείο που το δάπεδο σου υποδικνύει να σταθείς και κοιτάξεις πάνω στο σταυρό,
τότε θα δεις μαζί με το σταυρό και ένα αρχιοτεκτονικό μικρό σκαλισματάκι, το οποίο -αν μισοκλείσεις τα μάτια- μαζί με το σταυρό σχηματίζει την εικόνα του οξαποδώ!
αν δείς και τα σιδερένια διακοσμητικά στηρίγματα της ξύλινης εισόδου στο ναό, σχηματίζουν τρίαινες, που είναι κάπως -υπέρ του δέοντος θα έλεγα- "επιβλητικές".
η γειτονιά δε, μπροστά και γύρω από την εκκλησία, είναι κάπως -δεν περιγράφεται αυτό απόλυτα- παράξενη.
αυτά που περιγράφω, τα είδα με τα μάτια μου, μαζί με ένα φίλο, και οι σκέψεις που σας εκφράζω, ήταν οι σκέψεις και των δυό μας, όχι μόνο δικές μου!
λίλιθ Η Εκκλησία μάλλον θα είναι άλλο ένα κόλπο για να πείσουν τον κόσμο για την ύπαρξη του κόκκινου μπιμπικιού που μας καρφώνει, όσο αφορά για την περιοχή υπάρχουν πάμπολλες παρόμοιες.
thoth Λάθος, απλά δεν έφτασαν τα αρχαία για να σχηματιστεί ολόκληρο πεντάγωνο από εκκλησίες.
Υπάρχουν φωτογραφίες;
Τουλάχιστον ένα σκιτσάκι αν γίνεται....
Λέμε αν.....![]()
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;
quote:
wicca
Πλήρες ΜέλοςTurkey
1264 Μηνύματα Posted - 13/10/2003 : 19:21:28
------------------------------------------------------------------------
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Καλά... Πότε φτάσαν οι Τούρκοι στα Φάρσαλα ;

quote:
Λίλιθ μας κίνησες την περιέργεια...Υπάρχουν φωτογραφίες;
Τουλάχιστον ένα σκιτσάκι αν γίνεται....
δυστυχώς όχι,
1) γιατί στο ταξίδι μου δεν είχα φωτογραφική μηχανή
2) (και σημαντικότερον!!!) δεν μπορείς να βγάλεις φωτό το βράδυ από τέτοια τεράστια απόσταση -με φλας ή χωρίς. όχι μόνο τα φωτάκια, ούτε η εκκλησία, αλλά ούτε και τίποτε άλλο πέραν των max10 μέτρων δε θα φαίνεται!
όσον αφορά το σκιτσάκι, ναι, θα μπορούσα, αν και η περιγραφή νομίζω ήταν αρκετά σαφής.
πάντως, θα ρωτήσω τον φίλο, που μένει στις Βρυξέλλες γιά το όνομα του χωριού -που δε θυμάμαι.
(είναι 5-6 χμ. έξω από την πολή προς κατεύθυνση Louven, αν έχετε χάρτη)
Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Edited by - λίλιθ on 14/10/2003 09:50:27
Η ταπεινή μου γνώμη.
Καλό απόγευμα,
YHVH
quote:quote:
wicca
Πλήρες ΜέλοςTurkey
1264 Μηνύματα Posted - 13/10/2003 : 19:21:28
------------------------------------------------------------------------
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑΚαλά... Πότε φτάσαν οι Τούρκοι στα Φάρσαλα ;
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
ΠΩΠΩ!ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ WICCA!ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ....
ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Edited by - lencolas on 15/10/2003 00:42:02