- ΣΚΕΨΗ/ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ/ΠΡΟΣΕΥΧΗ Επηρεάζουν τα Μόρια Νερού Αρνητικά και Θετικά - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ανοίγω αυτό το θέμα για να φέρω στην προσοχή σας τη φανταστική δουλειά που κάνει
ο Μασάρου Εμότο με το νερό.

Υπάρχει νερό παντού γύρω μας. Eίναι όμως παντού το ίδιο;
Ο Εμότο μελετώντας το νερό μπορεί να το βάλει σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα
με την ανάλυση κρύσταλλων του κάθε είδους.Με δυνατές μεγενθύνσεις μπορούμε να δούμε τα σχήματα
των κάθε κρυστάλλων για ταξινόμιση.
Η δουλειά του άρχισε όταν ο ίδιος ασχολήθηκε με την ιδέα μικροσκοπικών μορίων νερού που προσαρμόζουν το σχήμα
τους ανάλογα με μαγνητικές διακυμάνσεις ή δονήσεις. Έτσι προσπαθώντας να ερευνήσει το μυστήριο
του νερού κατέληξε στα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα.
Ο Εμότο άρχισε να φωτογραφίζει με ειδικές κάμερες τα μόρια νερού απο διάφορες περιοχές
του πλανήτη μας. Μέσα απο αυτήν την έρευνα πρόσεξε ότι τα μόρια του νερού επηρεάζονται
απο θετικές και αρνητικές δονήσεις, ενέργειες. Προσπάθησε να επηρεάσει το νερό τότε ανάλογα
για να δεί την αντίδραση. Το αποτέλεσμα;
Η θετική ενέργεια/σκέψη σχηματίζει πιο συμμετρικά σχήματα απο την αρνητική!
Βάζω λίγα παραδείγματα απο κάτω.Μετά απο πειράματα που έκανε με Βουδιστές Ζέν κατέληξε
στο συμπέρασμα ότι η εξωτερίκευση ενέργειας επηρεάζει την εμφάνιση του νερού όχι μόνο σε κλίμακα κβάντων
αλλα και μεγαλύτερη!
500 άνθρωποι έστειλαν 'αγάπη' σε αυτό το νερό

Σε αυτό το νερό η σκέψη ήταν "Με αρρωσταίνεις!"

Εδώ του έβαλαν μια συμφωνία του Μότσαρτ.

Και εδώ του έστειλαν θετική ενέργεια "Ευχαριστώ"

Μορείτε να βρέιτε παραπάνω φώτος στο διαδύκτιο.
Για μένα αυτό το θέμα μου απαντά πολλές απορίες(όχι όλες) που είχα στο πώς ο διαλογισμός ή
προσευχή επηρεάζει σε φυσικό επίπεδο την ύλη γύρω μας.
Αν μόνο η σκέψη μπορεί να
επηρεάσει το νερό τόσο δραστικά και συμμετρικά(μελέτες και πειράματα του Εμότο)
τότε σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει σε οργανισμό που αποτελείται
απο 90% νερό(Ηομο Σάπιενς π.χ). Στη φύση γύρω μας.
Μου γέννησε φυσικά και άλλες απορίες όπως
τι είναι το νερό;
είναι μόνο ύλη;
υπάρχει μόνο στη διάσταση μας ή είναι κάτι το πολυ-διάστατο;
έχει κάποιο είδος μηχανισμού όπως τα κρύσταλλα που μεγαλώνουν σιγα σιγα με το να στοιβάζουν μόρια;
απο που ήρθε τελικά το νερό;
είναι είδος ζωής/συνείδησης;
κ.α
Όλα αυτά μου έφεραν στο νού το φίλο Στέφανο που ανέφερε συχνά στα πόστ του
την εκτίμηση και αγάπη που πρέπει να δείχνουμε στο φαϊ, νερό και στη φύση
γύρω μας.
quote:
"Μόλις ανοίξετε το παράθυρό σας ή την πόρτα σας το πρωί, χαιρετήστε όλη τη φύση, τον ουρανό, τον ήλιο, τα δέντρα, τις λίμνες, τα άστρα.Όταν το πρωί βγαίνετε από το σπίτι, χαιρετήστε όλη τη φύση και τους αγγέλους των τεσσάρων στοιχείων, τον άγγελο του αέρα, της γης, του νερού και της φωτιάς και επίσης τους γνώμονες, τις νηρηίδες, τις συλφίδες, τις σαλαμάνδρες. Και στα δέντρα, στις πέτρες, στον αέρα, πείτε τους επίσης "Χαίρε!"
Ζήσε τη στιγμή!
To επίσημο σάϊτ του Masaru Emoto για όσους ενδιαφέρονται για παραπάνω φώτο.
http://masaru-emoto.net/english/entop.html
Ένα πολυ καλό σάϊτ με τη δουλειά του Εμότο και αρκετές φώτο και πληροφορίες.

Edited by - Sagaviper on 01/09/2005 14:39:47
Παλαιότερα είχα δει τη δουλειά του Εμότο. Για άλλη μια φορά, διαφαίνεται καθαρά οτι τελικά, τα πάντα είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Τα πάντα είναι και εξαρτώνται και αλληλεπιδρούν ως ενέργεια.
Όλα γύρω μας και έξω απο εμας, οτιδήποτε συμβαίνει, μας επηρεάζει σε ψυχικό επίπεδο. Όταν τελικά κάποιος αφήσει να καθαρίσει απο τα νερά του χρόνου επάνω του, θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται και τα λεπτοφυέστερα των ενεργειών που υπάρχουν γύρω του. Θα αντιληφθεί οτι πλέουμε σε εναν ωκεανό απο ενέργειες.
Εκεί, θα είναι πολύ όμορφο να μπορέσει να φτάσει κανείς, σε αυτή την ποιότητα ψυχής.
Να είναι όλα και τα όλα να αναπνέουν δια μέσω αυτού.
Κάθε πέπλο θα έχει πέσει σαν απο απαλό αεράκι και ο παρατηρητής για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα-τον εαυτό του.
Εκεί όμως το ταξίδι αρχίζει...

If you cannot change the world,change yourself.
Yes,if you cannot change the world,change yourself.
But...if you cannot change yourself,then change the world
quote:Ωραιότατο το θέμα, -οι κινήσεις του Εμότο φυσικά, και η δική σου θέση επίσης. Τα πάντα όντως είναι ενέργεια. Κι ίσως είναι τούτη η εποχή η εποχή της ενδυνάμωσης, της ευθύνης γιά ολόκληρη την ενέργεια αυτού του πλανήτη ή ίσως η στιγμή να αναγνωρίσουμε το μονοπάτι μας. ΄Η τα μονοπάτια μας.
Μπράβο για το θέμα φίλε μου.
Παλαιότερα είχα δει τη δουλειά του Εμότο. Για άλλη μια φορά, διαφαίνεται καθαρά οτι τελικά, τα πάντα είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Τα πάντα είναι και εξαρτώνται και αλληλεπιδρούν ως ενέργεια.
Όλα γύρω μας και έξω απο εμας, οτιδήποτε συμβαίνει, μας επηρεάζει σε ψυχικό επίπεδο. Όταν τελικά κάποιος αφήσει να καθαρίσει απο τα νερά του χρόνου επάνω του, θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται και τα λεπτοφυέστερα των ενεργειών που υπάρχουν γύρω του. Θα αντιληφθεί οτι πλέουμε σε εναν ωκεανό απο ενέργειες.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Ακόμα μία απόδειξη για το κατά πόσον και σε ποιο βαθμό μπορεί η ενέργεια να επηρεάσει τα πάντα γύρω μας.
Χαίρομαι που μας θύμησες αυτή τη χρήσιμη καθημερινή στάση ζωής, που είχα αναφέρει στο θέμα της Αστρικής Προβολής (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4045&whichpage=10&ARCHIVE=). ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Ευχαριστώ φίλη/ο allisfulloflove για τα σχόλια σου και που ανέστησες έστω και για λίγο το θέμα
για να δώσει και την ευκαιρία σε άλλους να το διαβάσουν.
Πιστεύω φίλη ΑΦΡΟΔΙΤΗ ότι ήδη μπήκαμε σε μια εποχή ανοδικής πνευματικής εξέλιξης και ελευθερία πνεύματος
που θα μας οδηγήσουν όλα αυτά τα απάνθρωπα γεγονότα που συμβαίνουν στον ζωντανό πλανήτη μας στην κατανόηση αύτων των
ενεργειών.
Μια φωτό που πιστεύω δείχνει περίπου στο πως η ενέργεια περιβάλλει και διυσδύει τα πάντα.

Πράγματι τα πάντα είναι ενέργεια, εξαρτώνται και επηρεάζονται απο άλλες ενέργειες.
Ένα μεγαλό και πολύ σημαντικό θέμα που δεν του δίνεται πολύ βάρος σχεδόν καθόλου στο σημερινό δυτικό <<πολιτισμό>>
είναι η σχέση της ενέργειας με μας σαν ψυχοσωματικές οντότητες. Η ενέργεια που μας περιβάλλει είναι πράγματι σαν
ωκεανός και εμείς κολυμπούμε και επηρεάζουμε αυτόν τον ωκεανό έστω και αν δεν τον βλέπουμε.
Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να καταστρέψουμε αυτήν την ενέργεια παρα μόνο να την μετατρέψουμε και να την μετατοπίσουμε.
Αυτή η άμεση μπορώ να πω σχέση ενέργειας δεν πρέπει να υποτιμείται αλλά να ούτε και να θεωρείται σαν ένα δευτερέυων θέμα. Πρέπει να εξασκείται σαν σκαλί πρώτη πρώτη επειδή είναι το κλειδί
στο να καταλάβουμε πως όλα λειτουργούν γύρω μας. Τουλάχιστον αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη.
Χωρίς να καταλάβουμε, να εξασκήσουμε και να δυναμώσουμε τον ΕΛΕΓΧΟ αυτής της ενέργειας που ασκούμε σαν
οντότητες ή γνώμη μου είναι ότι ξεπερνούμε το πιό σημαντικό και βασικό θέμα. Υπάρχουν απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι
ελέγχου και ενδυνάμωσης αυτής της ικανότητας που μπορούν να εξασκούνται καθημερινά για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν
και την σωματική καθημερινή τους ζωή αλλα επίσης να επεκτείνουν και να κάνουν πιό διαυγή τις αστρικές τους εμπειρίες και
τα όνειρα τους. Αυτός ο έλεγχος ενέργειας που γίνεται πιό δυνατός με κάθε εξάσκηση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε
πολλές άλλες περιπτώσεις όπως ακόνισμα ψυχικών ικανοτήτων, ψυχική άμυνα, υλοποίηση στόχων καθημερινής ζωής,θέματα επικοινωνίας κ.α.
Αγαπητέ φίλε Στέφανε χαίρομαι που ξανασυναντώμαστε. Έχω και εγω ένα βιβλίο του Μασάρο που αγόρασε ο αδερφός μου
και οι φώτο είναι εκπληκτικές.
Οφείλω να πω
Τα πόστ σου πάντα περιέχουν <<σπόρους>> που μπορεί να πάρουν λίγο καιρό για κάποιους να βλαστήσουν και να τους κάνουν καταλάβουν το πραγματικό νόημα έτσι ώστε να είναι ικανοί να στραφούν πίσω στην πηγή μετά απο καιρό για να προσφέρουν την εκτίμηση τους ανεξάρτητα αν εκείνη την στιγμή τα θεωρούσαν επιφανειακά ή απλώς δεν τους έδωσαν σημασία.
Όπως βλέπεις εδώ στα φόρουμ οι επιφανειακές ερωτήσεις πληθαίνουν(όπως: πως επικοινωνείς με τους νεκρούς πως καλείς πνεύματα, τι γίνεται μεταθάνατο κτλ)και το καταλαμβαίνω απο μέλη που περνούν απο εκείνη τη φάση που ζητούν απαντήσεις εδω και τώρα έστω και αν είναι επιφανειακές για απόκτηση μιας προσωρινής ευχαρίστησης που στο τέλος δεν τους βοηθά(πέρασα και γω απο αυτή τη φάση).
Το βλέπω αυτό το φαινόμενο στο θέμα Αστρικής Προβολής όπως στις τελευταίες σελίδες με την φίλη gretel που προσπαθεί να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον των νεαρών μελών με το να τους συγκεντρώσει την ενέργεια τους στο να διαβάζουν παραπάνω παρά στο να ρωτούν ερωτήσεις που δεν τους βοηθούν στο τέλος, και που συμφωνώ απόλυτα μαζί της.
Πρόσεξα ότι και εσύ και άλλα μέλη με πολλή υπομονή καταλαμβαίνετε αυτή τη διαδικασία και προσπαθείτε όσο μπορείτε να την εφαρμόζετε και σας ευχαριστώ γι'αυτό. Σκέφτεστε πιό μακρόχρονα και πιστεύετε στην προετοιμασία του παρόν για ένα καλύτερο μέλλον, για τα παιδία μας.
Έχει καιρό τώρα που ξέρω ότι πριν απο κάθε ενσάρκωση φίλε Στεφανε ανάλογα απο τη διαύγεια(και όχι μόνο) που κατέχει ο καθένας μας μπορεί ώς ένα όρισμένο σημείο να διαλέγει τους γονείς του. Μόνο που σκέφτομαι τη πιθανότητα στο μέλλον(και όχι μόνο) τι ένα παιδί μπορεί να γεννηθεί με δύο γονείς που εξασκούν Αστρικη Προβολη με κάνει να έχω ελπίδες για μια καλύτερη ανθρωπότητα.
Πάντως θα σε διάλεγα σαν γονιό για ενσάρκωση. Από τι θυμάμαι έχεις παιδιά. Όχι μόνο είναι τυχερά αλλά είχαν και συγκεκριμένο λόγο πιστεύω.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Θα κλείσω εδώ για να μην κουράσω πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα ξαναμιλήσουμε.
............
Edited by - Sagaviper on 14/09/2005 16:08:55
Ζήσε τη στιγμή!

Χαίρομαι όταν "συναντώ" άτομα με τις ίδιες ποιότητες αναζήτησης, πέρα απο μαλώματα και "ελαφρά" θέματα, αυτό το forum μπορεί να φιλοξενήσει παρόμοια θέματα, τα οποία χρειάζονται προσοχή, γιατί δεν σηκώνουν (ευτυχώς) ολόκληρες φιλοσοφικού τύπου προσεγγίσεις παρά ψηλάφηση με της Ψυχής, της συμπαντικής ψυχής τις κεραίες, ώστε να μείνει όσο το δυνατόν ανέγγιχτη απο τα ανθρώπινα.
Κάτι σαν το παρθένο δάσος βροχής (αλήθεια έμεινε τίποτα?
) όπου όλα γυρνούν στον δικό τους ευαίσθητο μα συνάμα σκληρό κόσμο επιβίωσης πιασμένα χέρι-χέρι σαν αλυσίδα, την αλυσίδα της ζωής.
Κάπως έτσι θα ήθελα να καταπιάνομαι με τέτοιου είδους θέματα, προσεγγίζοντάς τα με εξαιρετική ευαισθησία, προσπαθώντας ή καλύτερα επιτρέποντας στον εαυτό να αλαφροπατά σε κάθε βήμα.
Και το κάθε βήμα θα φέρει το επόμενο. Για κάτι τέτοιο αναπνεω, να δώ ή να "δω" κάποτε τα 1000 χρόνια ειρήνης που "έταξε" ο Νοστράδαμος, την ανθρωπότητα σε μια αέρινη και αιθέρια κατάσταση συνύπαρξης, καθάριοι σαν τα κρύα κρυστάλινα νερά, όπου όλοι και όλα θα κολυμπούν στον Ωκεανό της Ψυχής Των...σε ενα Ωκεανό ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

If you cannot change the world,change yourself.
Yes,if you cannot change the world,change yourself.
But...if you cannot change yourself,then change the world
Edited by - allisfulloflove on 17/09/2005 00:45:10
((Ευχαριστώ!))