ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Italos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/06/2015, 20:02:22
Έχει και την πλάκα του όμως. Δεν έχει?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Και θα με πεις και μισάνθρωπο εγώ που σέβομαι και τα μυρμήγκια και κάθε μορφή ζωής.

Όσο σε σένα φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε έχω να πω το εξής που σκέφτηκα διότι τα βλέπω πολύ σκούρα τα πράγματα

Ο Αντίχριστος νίκησε και θα σφάξει όλους τους χριστιανούς. Πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Για εξήγησέ μου λοιπόν φίλε την αντίφαση.

Δεν λέει ο Χριστός ότι εμένα η βασιλεία μου δεν ανήκει σε αυτόν τον κόσμο? Άρα αυτή η βασιλεία ανήκει στον Σατανά και στους διορισμένους του, τους εβραίους βασιλιάδες-αντιχρίστους.

Πως είναι δυνατόν να έρθει ο Χριστός να πολεμήσει για μια βασιλεία που έχει αρνηθεί?

Άρα φίλε ο πνευματικός κόσμος ανήκει στους χριστιανούς και ο σαρκικός στους εβραίους και τον βασιλιά τους τον Αντίχριστο. Γιατί να πολεμήσει ο Χριστός για την εξουσία του σαρκικού κόσμοτ?

22/06/2015, 20:04:47
Έλα μου ντε. Γιατί?

22/06/2015, 20:13:05
Πάντως, αυτό με τους βασιλείς του σκότους και του φωτός είναι ευκολάκι. Το κατεβάζουμε σε δημοψήφισμα, και πάπαλα. Το έχουμε ξανακάνει. Για αυτό το λέω.

Ναι ναι ιταλέ παραλήρημα...όπως το λες...

όμως μετά γράφετε για τους μουσουλμάνους και τους κτηνώδεις μισάνθρωπους νόμους τους.

Τελικά την θέλεις την πολυπολιτισμικότητα στην χώρα σου, ναι ή όχι? Αποφάσισε.

Αλαμπουρνέζικα μιλάω? Για ποιο παραλήρημα μιλάς, εγώ περιγράφω την φυσική πραγματικότητα σύμφωνα με την φυσική ιδιοσυγκρασία κάθε λαού.

Εσύ θες σύμφωνα με τον ανθρωπισμό που σε διακατέχει να κάνουμε όλους τους ανθρώπους ίδιους? Για πες μου ρε φίλε πως θα το κάνει αυτό. Θα πας κόντρα στη φύση και θα την αλλάξεις?

22/06/2015, 20:51:17
[url=http://postimg.org/image/3zb7ag9t1/][/url]

Χρήστο, μια ερώτηση.
Εχετε μείνει εσύ, ένας ενσαρκωμένος θεός, και τα παιδάκια στη φωτογραφία.
Σου δίνει ο θεός ένα όπλο, και σου λέει πρέπει να μείνουν μόνο τρία από δαύτα, και αυτά θα συνεχίσουν το είδος. Τι κάνεις;

22/06/2015, 20:57:34
Προωθεί το αίτημα στην Benetton.

22/06/2015, 21:36:53
quote:

Τελικά είσαι χειρότερος από dsm και νικόμαχο.

Λεβαντίνε, καλώς ήλθες στο κλάμπ!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/06/2015, 21:45:13
Κατέβηκε ο Μητσοτάκης στο Σύνταγμα. Ετοιμαστείτε, ο Τρίτος Παγκόσμιος καταφθάνει....

quote:

Κατέβηκε ο Μητσοτάκης στο Σύνταγμα. Ετοιμαστείτε, ο Τρίτος Παγκόσμιος καταφθάνει....

Και εγώ έχω μια ερώτηση να σου κάνω, αφού βέβαια απαντήσεις και στα 3 επιχείρηματά μου που θα δεις πιο πάνω.

Με ποια ηθική με καταδικάζεις ως μισάνθρωπο και τί εννοείς με το "μισάνθρωπος"? Αν εννοείς εχθρός της ζωής, είσαι παντελώς λάθος. Εγώ είμαι και φιλάνθρωπος και φιλόζωος. Άλλοι είναι οι απάνθρωποι και οι μισάνθρωποι.

Ο Δαυίδ ο άνθρωπος του Θεού που σκότωσε σε μια περιπτωσούλα μονάχα 100 φιλισταίους και τους έκανε και περιτομή, για να τους αφιερώσει στον Θεό...τί είναι?

Με βάση ποιον ηθικό κώδικα με καταδικάζεις?