ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΠΟΙΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

sara1134 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/04/2005, 14:17:24
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΣΩ...

ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ mparmpa_giwrgis....

quote:
opws tin douleia tous koitazan kai politikoi(kai tou pasok an thelete) kai dimosiografoi kai prospathousan na ta exoun kala me to tote kathestws...

ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ??????
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ???
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ????
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ?????

ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.....
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ...

ΠΟΛΛΟΙ ΖΩΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ (ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ) ΘΑ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...

ΚΡΙΜΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

mparmpa_giwrgisΝέο Μέλος
02/04/2005, 19:52:20
mallon den thes na me katalaveis file AVATARGR
gia to arxiepiskopo sou apantisa.gia tis sygentrwseis xountikwn pou anfereis den exw ti na pw.kalypte enan asimanto thesmiko rolo kai logw aytou tou thesmikou rolou pareyrisketo se ekdilwseis kai oxi se sygentrwseis xountikwn.

to wraio omws einai oti enw skizeis ta rouxa sou gia ton arxiepiskopo pou ekane oti akrivws kai i syntriptiki pleiopsifia twn ellinwn,den kaneis to dio gia politikous.
kai epeidi kapou milises gia entypa enantion sygekrimenou komatos
na se rwtisw egw
yparxei i den yparxei vouleytis tou sygekrimenou kommatos pou estelne epistoles yper tis "ethnoswtiriou epanastasews"?to komma tou pou kataggelei ton "xountiko" arxiepiskopo giati den kanei to idio gi ayton?
to onoma tou exei sxesi me proionta fournou gia na se voithisw....
kapoioi alloi politikoi ekanan "antistasi" sto parisi...
aytoi nai tha kounagan to kefali apo lypi
epeidi o ellinikos laos exei pesei thyma tous...
kai parola ayta to provlima einai o arxiepiskopos
pou ws nearos gramateas tis ieras synodou den ta evale me to kathestws!
kai den ftaine oloi oi ellines pou ekanan AKRIVWS TO IDIO!

milises gia entypa enantion enos sygekrimenou kommatos pou moirazontan se naous.
egw den exw ypopsin mou kati tetoio.para mono tis kataggelies tou pasok gia entypa pou apostelontan mesw taxydromeiou.
kati pou pote den apedeikse fysika!
alla kai etsi na einai opws to les...
pws ksereis loipon oti i xrysopigi eksedwse ayta ta entypa?
exeis apodeikseis gi ayto nai i oxi???
ti ftaiei o arxiepiskopos pou politikoi pigan na paroun tin eylogia tou opws les?
an pigaine kapoios politeytis tou pasok tah tou tin arnito o arxiepiskopos? eisai sigouros???
kai ti sxesi mporei na exei i xrysopigi me ayto?
mipws o theoklitos den itan to agapimeno "paidi" tou arxiepiskopou alla sto stoxo tis xrysopigis???
pws to eksigeis ayto?
oso gia ti dilwsi tou arxiepiskopou META tis ekloges KAI OXI PRIN
mipws den tha eprepe na einai xaroumenos
pou efyge apo tin eksousia ena komma
pou ekane oti ekane sto thema twn taytotitwn kai kyriws ME TON TROPO pou to ekane?ena mina meta tis ekloges to efere aifnidiastika
kai enw mporouse na to thesei stin krisi tou laou?den se peirakse esena ayto file mou?esy eisai dimokratikos....
kai epeidi eisai dimokratis tha eprepe na se enoxlei pou apsifistikan 3000000 polites pou zitousa dimopsifisma...
opws enoxlithike DIKAIOLOGIMENA o arxiepiskopos...

alla file mou kale
perimenw akoma APODEIKSEIS
gia tin politiki drastiriotita tis adelfotitas.
perimenw px deltia typou
entypa me ti sfragida tis
episimes dilwseis melwn tis sta mme...
kati sygekrimeno exeis???

yg: ston filo ananas eidika (alla kai se esena AVATARGR) tha ypenthimisw oti i eirwnia einai xoros gia dyo...
sto xeri sas einai na milisete politismena xwris aytin
i na synexisete xrisimopoiwntas tin...

contro la societa multiculturale...tradizione...distinzione...

ananasssΜέλος
02/04/2005, 22:31:44
Το "Απάντηση που σκοτώνει (κυριολεκτικά!)" mparmpa_giwrgis δεν είναι ειρωνία. Είναι άποψη, κρίση, συμπέρασμα που απορρέει από ιστορικά γεγονότα. Όταν ένας νεαρός (φιλόδοξος, να προσθέσω) εκείνης της εποχής gramateas tis ieras synodou koitaze kai aytos ti douleia tou opws ekane kai to 80% twn ellinwn ekeini tin periodo, και σήμερα ως ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ πλέον δηλώνει ότι "δεν ήξερε τι γινόταν τότε γιατί ΔΙΑΒΑΖΕ" (!), και υπάρχουν άνθρωποι της δημοκρατικής Ελλάδας που υποστηρίζουν ως ορθή αυτή του την απάντηση, ε, δημιουργεί κάποιο πρόβλημα: ΣΚΟΤώνει (ρίχνει στο "σκότος", στη λήθη)... Γι' αυτό και απάντησα έτσι, χωρίς ίχνος ειρωνίας, αλλά κυριο-λεκτικά.

Αυτό για μένα είναι ο "πολιτισμένος" διάλογος που επικαλείσαι καθώς επίσης και ο διάλογος που βασίζεται σε "ειλικρίνα", γιατί - εγώ ειλικρινά θα σου πω - πως από τα όσα μέχρι τώρα έχεις παραθέσει, δεν φαίνεται να μην έχεις κάποια σχέση με όλα όσα υπερασπίζεσαι (όπως σε προηγούμενα μηνύματά σου έσπευσες να πληροφορήσεις τους αναγνώστες).

Καλή συνέχεια στο διάλογο. Δεν μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα και δεν ξέρω αν θα μου ξανακάνει "κλικ" να συνεχίσω να απαντώ εδώ.

Ευχαριστώ
(και ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΟ αυτό, όπως βέβαια και του ΑΒΑΤΑΡ που δεν τον έχω δει ποτέ να ειρωνεύεται σ' αυτό το φόρουμ. Αν τις προηγούμενες απαντήσεις του τις θεωρείς ειρωνία, θα ήθελα να σε ενημερώσω πως υπάρχουν και άλλες πιο ενδεικτικές και "πολιτισμένες" λέξεις να τις χαρακτηρίσεις: π.χ. καυστικές).

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
mparmpa_giwrgisΝέο Μέλος
02/04/2005, 23:48:26
gia ton arxiepiskopo ta eipame idi.
den filodoxw na allaksw tis apopseis kanenos.
twra an kyriolektika i apantisi skotwnei entaksei.pleon exoume ksefygei.
an einai etsi na ton pame ton anthrwpo kai fylaki ws fonia...

gia ta ypoloipa apla tha pw oti dikaiwma sou einai na min pisteyeis oti eipa.oute fysika tha katsw na sou apodeiksw to antitheto.
to erwtima vevaia einai giati esena ws aplo politi na se endiaferei to thema kai emena na me endiaferei epeidi eimai "xwmenos" kapou?
epeidi isws na exw kapoia isterovoulia?

kai kati teleytaio: apo pote i eirwneia ws leksi den thewreitai "politismeni" ?

yg : ta erwtimata omws paramenoun : XEIROPIASTES APODEIXEIS ENANTION ThS XRYSOPHGHS YPARXOYN?

wendigoΜέλος
04/04/2005, 00:12:42
Είναι αλήθεια πως για να έχει κανείς απτές αποδείξεις (περί Χρυσοπηγής ή περί οποιουδήποτε άλλου θέματος) πρέπει να είναι από μέσα και να έχει πρόθεση να βγάλει τα στοιχεία του στους υπόλοιπους. Μερικές φορές, πάντως, μπορείς να έχεις μια εικόνα για το τι κάνει "νιάου νιάου στα κεραμύδια" χωρίς να σκαρφαλώσεις. Ασφαλώς και οι απόψεις των μελών είναι και πολιτικές, όπως και τα ερείσματα των μελών της Χρυσοπηγής όπως φαίνεται.
Αλήθεια, πολύ ενδιαφέρουσα η υπογραφή του μέλους mparmpa giwrgis. Αν και στα ιταλικά δεν είναι δύσκολο να πιάσεις το μήνυμα. Κάτι μου θύμιζε, όμως, και δεν μπορούσα να τη βγάλω από το κεφάλι μου. Ε λοιπόν, ένα search στο Google κάνει θαύματα. Την χρησιμοποιεί (κοίτα σύμπτωση!) ένας τύπος σε ένα φόρουμ για τα Γιάννενα (όμορφη πόλη). Γράφει με greeklish, φαίνεται -από τα σχόλια των συνομιλητών του- πως βρίσκεται στην Ιταλία και σε κάποιο θέμα με αφορμή τους Αλβανούς γράφει (ως απάντηση σε κάποιον που υποστηρίζει την αφομοίωση μέσω της παιδείας):

"poia paideia kai malakies mwre....
ksylo kai klwtsies sta nefra mono....ta alla den ta katalavainoun ta zwa...
ai kai ena skapetisma apo ton kaiada gia na katharizoume apo ayta ta "kommatia tis koinwnias"...
akou kommatia tis koinwnias....kopse ta miky mouse...den eimaste stin limnoupoli."

Ασφαλώς δεν έχω αποδείξεις πως αυτός ο κύριος και ο ευγενής συνομιλητής μας είναι το ίδιο άτομο με τα ίδια πιστεύω. Θα έλπιζα πως όχι. Αλλά κι αν είναι, δικαίωμά του. Έτσι κι αλλιώς όλα είναι πολιτικά. Από τις ταυτότητες μέχρι τον αρχιεπίσκοπο. Από τους Αλβανούς μέχρι τα φόρουμ. Και είναι χρήσιμο, ίσως, να χρωματίζονται χώροι, άρθρα ή άνθρωποι πολιτικά. Να ξέρεις το στίγμα τους, βρε παιδί μου, με ποιόν έχεις να κάνεις τέλος πάντων.

http://giannena.info/pas/index.php?act=ST&f=14&t=4182&s=bac4dade3cafee2956f66cefa0e92d49

No Method, No Guru, No Teacher

EκήβολοςΜέλος
04/04/2005, 00:32:55
To roufianofakeloma polloi agapisan.
Ton roufianofakeloti kaneis!
mparmpa_giwrgisΝέο Μέλος
04/04/2005, 01:38:56
ston filo pou kati tou thymize i ypografi
kai epsaxe
apla tha tou pw oti eimai o IDIOS me ekeinon pou anaferei(kai i idia ypografi exei na kanei me logous anagnwrisimotitas apo xristes kai twn dyo forums pros pliroforisi sou).

twra pou emathes me poion exeis na kaneis
tha mas peis tipota gia to thema mas ?

Edited by - mparmpa_giwrgis on 04/04/2005 01:41:03

wendigoΜέλος
04/04/2005, 02:01:05
Δεν ζητώ την αγάπη σου Εκήβολε.
Η συμμετοχή σε φόρουμ είναι μια δημόσια έκθεση του καθενός μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γράφουμε δημόσια και τα γραπτά μας μένουν. "Φακέλωμα" είναι σε θέση να κάνει η -κάθε είδους- εξουσία, χρησιμοποιώντας παράνομες ή αθέμιτες μεθόδους. Εγώ δεν έχω καμία εξουσία -ούτε πάνω μου καλά καλά- και έκανα ένα απλό search από περιέργεια για μια υπογραφή που μου φάνηκε μέρος ρητού. Τα αποτελέσματα ήταν ενδιαφέροντα και τα κοινοποίησα. Εξάλλου δεν αφορούν προσωπικά δεδομένα κανενός: βρίσκονται στο Δίκτυο για να τα δει όποιος επιθυμεί. Εγώ δεν πρόσθεσα ούτε κριτική ούτε μομφή. Είναι δικαίωμά σου να τα θεωρήσεις "ρουφιανιά" ή ό,τι άλλο γουστάρεις. Αλλά τότε θα πρέπει να θεωρηθεί "ρουφιανιά" και το
quote:
to anatolikos.gr ap opou exei ginei paste ena keimeno
einai gnwsto site gia tis politikes tou apopseis.
apo pote egine kai antikeimenikos kritis twn pantwn den to kserw....
kaki prospatheia propagandas tha xaraktiriza to paste keimenwn apo politika sites

γιατί "αποκαλύπτει" την πολιτική στάση κάποιου site. Ή η κάθε αναφορά σε πράγματα που έχει πει εν γνώση του ΔΗΜΟΣΙΑ ο καθένας.
Θα με ενδιέφερε, πάντως, και η γνώμη και άλλων συνομιλητών.

wendigoΜέλος
04/04/2005, 02:29:16
Προς το παρόν mparmpa giwrgis θα περιοριστώ στο εξής:
Είναι αλήθεια πως αν κάποιος δεν ξέρει από πρώτο χέρι κάτι (και έχει απτά σουβενίρ από την εμπειρία του) δεν μπορεί να αποδείξει κάτι. Είναι επίσης αλήθεια πως κανείς μας δεν έχει απτές αποδείξεις, "από πρώτο χέρι" για όλη την ανθρώπινη ιστορία, θρησκεία, επιστήμη, πολιτική. Αυτός ο σχετικισμός του τύπου "αν δε μπορείς να το αποδείξεις δεν υπάρχει" κάποιες φορές έχει βάση και κάποιες φορές είναι ανόητος και αγνοεί το σύνολο των ανθρώπινων εμπειριών μας. Όταν π.χ. για μια ομάδα ανθρώπων γνωρίζεις αρκετά για τις πεποιθήσεις τους, τις πράξεις τους σε συγκεκριμένες περιόδους, τις συνεργασίες και συναναστροφές τους, τους αντιπάλους τους, το τι στήριξαν και τι πολέμησαν έχεις αρκετά στοιχεία γαι να βγάλεις συμπέρασμα. Χωρίς να διεκδικείς το αλάνθαστο βέβαια.

Η "αριστερή" πηγή του άρθρου του Π.Βήχου μπορεί να κάνει κάποιον μη "αριστερό" να φιλτράρει κάποιες από τις κρίσεις του συγγραφέα του. Τα στοιχεία, όμως, για τα πρόσωπα παραμένουν και μιλούν. Αν κι αυτά μπουν στη λογική "αν δεν είσουν μπροστά δεν ισχύει" τότε όλες οι ανθρώπινες σκέψεις στερούνται νοήματος. Δεν έζησα τον Β' Παγκόσμιο άρα δεν έγινε όσο κι αν προσπαθούν να με πείσουν; Δεν συνάντησα προσωπικά τον πρωθυπουργό άρα δεν ξέρω αν υπάρχει ή αν είναι εφέ του Χόλυγουντ;

Με λίγα λόγια: Το ερώτημα-επιχείρημά σου έχει μόνο συναισθηματική δύναμη. Όταν κάτι βρωμά σε πάρα πολλούς και για πολύ, μα πάρα πολύ καιρό, δεν εξαφανίζεις τα ερωτηματικά ή τα συμπεράσματα τους με το να τους στριμώχνεις για αποδείξεις. ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ αποδείξεις θα ήταν όλοι στα σίδερα και δεν θα είχαμε κάτι να μιλάμε. Ή μάλλον θα υπήρχαν κι αυτοί που θα μιλούσαν για κατασκευασμένες αποδείξεις όπως υπάρχουν αυτοί που θεωρούν πως ποτέ δεν πήγαμε στο φεγγάρι.
Absence of proof is not proof of absence λέει ένα ρητό. Είναι όντως πιθανό το νιάου νιάου στα κεραμίδια να είναι ο θρυλικός σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες. Αλλά πόσοι έχουν δει κάτι τέτοιο;

ΥΓ: Το ερώτημά μου πάντως δεν λύθηκε. Η υπογραφή σου είναι μέρος κάποιου ρητού ή κειμένου ή θυμάμαι λάθος;

mparmpa_giwrgisΝέο Μέλος
04/04/2005, 03:11:50
wendigo

1)ena site den einai to idio me ena proswpo.
to sygekrimeno site
einai gnwstotato gia tin politiki tou thesi.
den nomizw oti einai roufiania diladi na anafereis to HDH pasignwsto.
oute nomizw oti kryvetai kai o vhxos kai to site tou...
pantws i alitheia einai oti me exeplikse ligo i taktiki sou
alla peran toutou ouden.
kai mias kai to thymithika : eimai eygenhs me osous me antimetwpizoun me eygeneia.
me osous den me antimetwpizoun etsi den eimai.eks ou kai to sygekrimeno post sto allo forum pou paretheses...

2)ti einai i xrysopigi einai o titlos tou topic.
kai exoun mpei arthra gia to politiko ypovathro twn melwn tis.
i xrysopigi gia ti akrivws katigoreitai?
gia politikes paremvaseis?
an nai
e tote prepei na yparksoun kai apodeikseis!
alliws den vgainei pouthena i kouventa.
as ksekatharisoume loipon
gia ti katigoreitai i xrysopigi?

ps: i ypografi mou den einai meros keimenou oute meros kapoiou vivliou ap oso kserw.
synthima grammeno se toixo einai.kai epeidi me ekfrazei tin yiothetisa!

Edited by - mparmpa_giwrgis on 04/04/2005 03:14:31

wendigoΜέλος
04/04/2005, 03:50:45
mparmpa giorgis
ο θεματοθέτης κατέθεσε ένα ερώτημα (που απασχολεί πολλούς πολίτες). Η απάντηση ζητείται. Μέλη ή ονομαζόμενα μέλη της απασχολούν την κοινή γνώμη όλο και πιο έντονα (και όχι για ευχάριστους λόγους). Υπάρχουν υπόνοιες για σκοτεινή πολιτική δράση, για θρησκευτικό κέντρο εξουσίας άσχετο με την γνωστή δομή της Εκκλησίας, για παράνομη αποθησαύριση "μελών", για επέμβαση στη δικαστική εξουσία, για προστατευόμενους πράκτορες της Μοσάντ κλπ.
Ας μη παίζουμε με τα λόγια ,νομίζω πως όταν έχεις γράψει ο ίδιος
quote:
XEIROPIASTES APODEIXEIS ENANTION ThS XRYSOPHGHS YPARXOYN?

αναφέρεσαι σε αποδείξεις που αφορούν κάποιες "κατηγορίες" που σου είναι κατανοητές και σένα.
Η διαφαινόμενη πολιτική ιστορία των ιδρυτών προσφέρει ενδείξεις για δυσάρεστες καταστάσεις και αρκετή τροφή για άσχημα σχόλια σε πολλούς Έλληνες. Αυτό είναι ένα γεγονός που το ζούμε. Και μιλάμε για πολιτική δράση σε ιστορίες που στιγμάτισαν άσχημα τη χώρα μας. Και μιλάμε και για ιερωμένους.
Αναρωτιέσαι ακόμα προς τι ο θόρυβος; Δεν βρίσκεις θέμα για συζήτηση; Αιτία για δυσάρεστα αλλά πολύ αληθοφανή σενάρια; Τι δυσκολεύει την κατανόησή σου; Και, έστω πως παρ'ολ'αυτά δεν το "πιάνεις". Χρειάζεται να προσφέρουμε αποδείξεις για να μας επιτραπεί να μιλάμε για το θέμα; Να μας δώσεις κάποια άδεια;

Πέρα από ερωτήσεις και αμφιβολίες για το αν έχει νόημα η κουβέντα, ΕΣΥ έχεις να πεις κάποιο γεγονός ή κάποια απάντηση στον θεματοθέτη;

04/04/2005, 08:10:34
quote:
XEIROPIASTES APODEIXEIS ENANTION ThS XRYSOPHGHS YPARXOYN?

Και γιατί βιάζεσαι μπάρμπα γιωργη?
Τελείωσαν οι έρευνες?
Είσαι σίγουρος ότι δεν θα παρουσιαστεί κάτι άλλο?

-----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

LocoΜέλος
04/04/2005, 12:27:53
Χαιρετώ!

Πολύ καλά έκανε η εκκλησία (και οι αδελφότητες της) υπερασπιζόταν και υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Παλιότερα επι Βυζαντίου έκανε η εκκλησία εγκλήματα κατά του ελληνισμού, καιρός τώρα να επανορθώσει. Δεν είμαι καθόλου θρήσκος αλλά δεν θέλω πανανθρώπινη κοινωνία AVATARGR. Δεν θέλω να είμαι το ίδιο με όλους τους άλλους ανθρώπους στον πλανήτη. Είμαι Έλληνας απόγονος των μεγίστων Ελλήνων. Δεν θέλω να χάσω την ιστορία μου και να ξεχάσω ποιος είμαι χάρην των πανανθρώπινων αξιών.

Όσων αφορά την δήλωση του Αρχιεπισκόπου για την περίοδο μετά την επανάσταση της 21 Απριλίου δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας άρεσε. Δεν ήταν ξέρετε όλοι οι Έλληνες αριστεροί. Σε όποιον δεν άρεσε η κατάσταση μπορούσε να φύγει απο την χώρα όπως μπορεί και σήμερα. Είδαμε και τα χάλια των αριστερών κυβερνήσεων τόσα χρόνια.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
LocoΜέλος
04/04/2005, 12:34:26
Οι αγωνιστές του πολυτεχνείου είναι οι βολεμένοι βουλευτές της αριστεράς του σήμερα. Είναι οι καταχραστές της δημόσιας περιουσίας και οι κλέφτες του χρηματιστηρίου.

Μου αρέσει που καμαρώνετε για αυτούς εσείς τα αριστερόπουλα. Να τους χαιρόσαστε τέτοιους αγωνιστές.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!