ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Alastis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
AlastisΜέλος
13/09/2003, 20:35:06
Θα ηθελα αγαπητα μελη να μου πειτε την αποψη σας πανω σε αυτο το βιβλιο.
Εχει ειπωθει οτι ειναι ενα ψεμα αλλα αμα το διαβασει καποιος και δει και το ποτε εχει γραφτει τοτε μπαινει σε σκεψεις.

Θα ηθελα την αποψη σας.

...open minds are better minds!

14/09/2003, 01:54:01
ryche χαιρετα alastis
θυμιζει λιγο Ταλμουδ...
θυμιζει τα παντα γυρω μου...
ισως το πιο αληθινο ψεμα...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ

bajanackerΜέλος
15/09/2003, 19:01:04
... Το βιβλίο που θα έπρεπε να διαβάσει όλος ο κόσμος !

Ρίξε και μια ματιά στο τοπικ ΧΡΥΣΟΣ ΚΙ ΕΒΡΑΙΟΙ .
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1986

bajanacker
### knowledge is Power ###

beyondΜέλος
15/09/2003, 19:17:44
MIA ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ...

ΜΙΧΑΗΛΝέο Μέλος
15/09/2003, 21:58:20
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΒΛΙΟ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.(ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ AN ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ;

AlastisΜέλος
16/09/2003, 00:26:37
Δεν μου κανει παντως και πολυ για ψεματα τα οσα γραφει.
Ειναι ακριβως ο τροπος με τον οποιο λειτουργουν αυτοι οι ανθρωποι και ο απωτερος σκοπος ,της παγκοσμιας εξουσιας, που εχουν.
Ολα εκει πανε παρα τις αντιδρασεις παντου.

Το βιβλιο το βλεπω σαν ενα μεγαλο Μaster-Plan και μαλιστα βρισκεται εντος των οριων της πραγματικοτητας ,σχεδον πληρως.

WarfaceΜέλος
16/09/2003, 01:30:19
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΒΙΒΛΙΟ;

ShadowalkerΝέο Μέλος
16/09/2003, 13:08:11
Φιλε Μιχαηλ θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Ακριβως το ιδο πραγμα ειχα σκεφτει βλεποντας και το Λιακοπουλο αλλα και το Βελοπουλο να οριονται στην TV.......επισης εχω ακουσει για φημες που θελουν τον Καρατζαφερη μελος της στοας του Λονδινου...

16/09/2003, 16:33:53
αυτοι που εχουν τον ελεγχο..
μπορουν να κανουν πραγματικοτητα...
οποιοδηποτε βιβλιο...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ

WolffacedΜέλος
16/09/2003, 17:55:35
Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών δεν είναι βιβλίο του Λιακόπουλου. Απλά έχει κυκλοφορήσει και σε μία έκδοση από εταιρεί με την οποία συνεργάζεται και νομίζω πως έχει και δικά του σχόλια. Τα πρωτόκολλα κυκλοφορούν από πολλές εκδόσεις. Πρωτοαναφέρθηκαν όταν βρέθηκαν στην κατοχή αστυνομικού του Τσάρου της Ρωσίας την περίοδο της Ρωσικής επανάστασης.

AlastisΜέλος
16/09/2003, 18:37:02
Συμφωνω με τον Wolffaced βεβαια.
Ειναι ενα βιβλιο γραμμενο πριν το 1900, νομιζω το 1897.
Ενα βιβλιο γραμμενο εκεινη την εποχη, πως ειναι δυνατον να μιλαει για ΑΤΜ μηχανηματα και πλαστικο χρημα?

Αυτο που γραφει ο ryche ειναι πολυ σωστο αλλα δεν νομιζω βεβαια να ισχυει αυτο σε τουτην την περιπτωση.

Γραφει μεσα, αν θυμαμαι καλα, γιατι τους εξυπηρετει μεχρι και ο αντισημιτισμος. Πως θα φερουν την παγκοσμια εξουσια στα χερια τους (Παγκοσμιοποιηση) και για την νεα ταξη πραγματων.

Βρισκω πολυ σοβαρα αυτα που γραφει παντως.

16/09/2003, 19:05:05
ΛΟΙΠΟΝ "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ (ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ...Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟΝ 19ο ΑΙ.)Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΤΟ 1897,ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!
Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΕΡΣΤΛ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΣ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΚΥΡΤΗΣΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ(ΑΓΓΛΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ Κ.Λ.Π.)ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΜΩΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΙ=ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ...ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,ΕΒΡΑΙΟΙ Κ.Λ.Π.ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 100,ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ...
ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΕΓΙΝΑΝ Ή ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤ'ΕΝΝΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ(λ.χ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 9ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ)...

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

AlastisΜέλος
16/09/2003, 22:40:51
Υστερα απο τα προκαταρκτικα αυτα λογια, νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε μια αναλυση στα τορινα γεγονοτα που αναφερει το εν λογω βιβλιο και να δουμε το τι γινεται τωρα και ακομα παραπερα, τι αναμενεται να γινει.

Για οποιον ενδιαφερεται, το βιβλιο μπορει να το κατεβασει απο το:
www.e-e-e.gr

Aναμενοντας λοιπον...

16/09/2003, 22:47:41
γεια σας:)

να ερθω λιγουλακι στην παρεουλα σας?

γνωριζατε οτι την τηλεοπτικη σειρα kung-fu,που παιζοταν στην τηλεοραση,με πρωταγωνιστη τον δαυιδ καρανταιν,ηταν να παιξει ο μπρους λη????,δυστηχως ο θανατος του,ανεκοψε τον πρωταγωνιστικο ρολο που θα ειχε στην εν λογο σειρα.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 16/09/2003 22:48:25

AlastisΜέλος
17/09/2003, 00:27:33
Δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο λεει κατι!!!!!

17/09/2003, 17:49:37
ΑΧ,ΑΛΑΣΤΙΣ,
ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ "ΠΛΟΚΑΜΙΑ" ΑΥΤΑ(ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΑΖΑ,ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΘΕΤΡΟ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ.Λ.Π.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ,ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ"ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ" ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ" ΟΙ ΝΑΖΙ...
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΦΑΛΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ" (ΑΝΕΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣ...)

17/09/2003, 21:25:17
:))))))))

ευχαριστω που συμπληρωσες τις σκεψεις μου καποδιστρια:)))))))))

σημερα εδειξε στην τηλεοραση,τον γαμο ενος πολυ ευπορου εβραιου ,στην μυκονο,με την εκλεκτη της καρδιας του ,η οποια ασπαστηκε τον ιουδαισμο ,για να τον παντρευτει.

και ηρθαν ειδικα για την περισταση αρχιραβινοι κατευθειαν απο το ισραηλ.

δεν ξερω αν λεει κατι και αυτο το γεγονος,απλα το αναφερω.:))))

δεν εχω κατι με τους απλους εβραιους ,ισα ισα ,που γνωριζω προσωπικα και γαλλους και ελληνες εβραιους.

αυτοι κανουν απλα την δουλεια τους,αυτο που συμφερει τον λαο τους,την θρησκεια τους,την πατριδα τους ,γενικως αυτο που ειναι για αυτους το σωστο.εμεις τι κανουμε,εμεις ειναι το θεμα πως αντιδραμε,τι κανουμε για την ελλαδα και την θρησκεια μας ,για εμας?.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

17/09/2003, 22:13:26
Αγαπητέ Σηαδοςαλλκερ ή Σαντοουγολκερ, ίσως να γνωρίζεις ότι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, εκτός από παρουσιαστής εκπομπής βιβλίων είναι και κουμπάρος του Καρατζαφέρη.
Θέλω λοιπόν να θέσω το εξής ερώτημα:
Η στοά του Λονδίνου είναι Μασονική ή Σιωνιστική Στοά γιατί δεν το γνωρίζω προσωπικά, αλλά έτσι όπως το θέτεις έτσι μας ακούγεται.
Αν λοιπόν είναι έτσι θα ήθελα να μου πεις πως είναι δυνατόν ο κουμπάρος του Καρατζαφέρη να πολεμάει έντονα, όπως κι εσύ ο ίδιος διαπιστώνεις, τον Σιωνισμό μέσα από το Βιβλίο του «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» αλλά και από όλο το περιεχόμενο της εκπομπής του και ταυτόχρονα ο καναλάρχης και κουμπάρος του να είναι μέλος Μασονικής Στοάς.
Ή μήπως ξεχνάς μιας και παρακολουθείς την εκπομπή ότι η Λέσχη Βίζενταλ έκδωσε αντι-βιβλίο για το βιβλίο του Λιακόπουλου με τίτλο «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών- Το μεγάλο Ψέμα», το οποίο ανεπιφύλακτα προτείνει ο Λιακόπουλος από την εκπομπή του, ούτως ώστε οι αναγνώστες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα περί του θέματος.
Επίσης θα έχεις διαπιστώσει ότι όταν παρουσιάζεται στην εκπομπή το εν λόγω βιβλίο, τον πόλεμο παρασίτων που δέχεται το κανάλι με αποτέλεσμα να μην φτάνει εικόνα και ήχος στους δέκτες μας.
Εξήγησέ μας σε παρακαλώ λοιπόν πως προκύπτει αυτή η αντιφατικότητα, αλλά και γιατί διαδίδεις μια φήμη, όπως την αποκάλεσες, η οποία αν μη τι άλλο και αγνώστου προελεύσεως είναι αλλά και ατεκμηρίωτη.

Μην αφήνεις τη σκιά σου εκεί που περπατάς, διότι κάποιοι άλλοι επιθυμούν να κοιτάνε τον Ήλιο κατάματα.

Θα συμφωνήσω επίσης ότι δεν είναι το πρώτο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με το συγκεκριμένο θέμα. Ο σκοπός του συγκεκριμένου είναι να διαπιστώσει όχι την ύπαρξη των πρωτοκόλλων, αλλά να εξετάσει εάν αυτά εφαρμόζονται ή όχι.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

18/09/2003, 12:37:52
quote:
αυτοι κανουν απλα την δουλεια τους,αυτο που συμφερει τον λαο τους,την θρησκεια τους,την πατριδα τους ,γενικως αυτο που ειναι για αυτους το σωστο.εμεις τι κανουμε,εμεις ειναι το θεμα πως αντιδραμε,τι κανουμε για την ελλαδα και την θρησκεια μας ,για εμας?.

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ...
ΦΙΛΕ ΜΑΣ,ΜΑΝΟ ΜΑΣ
ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...

quote:
Θα συμφωνήσω επίσης ότι δεν είναι το πρώτο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με το συγκεκριμένο θέμα. Ο σκοπός του συγκεκριμένου είναι να διαπιστώσει όχι την ύπαρξη των πρωτοκόλλων, αλλά να εξετάσει εάν αυτά εφαρμόζονται ή όχι.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΟΔΥΣΣΕΙΕ,
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ...
ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ"...ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!ΚΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ...

SiriasΝέο Μέλος
18/09/2003, 15:42:12
Παιδιά γεια σας

Το βιβλίο αυτό τώρα άρχισα να το διαβάζω, αν και παρακολουθώ τις εκπομπές του εν λόγω δημοσιογράφου, και το βρίσκω αρκετά εντιπωσιακό.
Πιστεύω ότι περιέχει αρκετές αλήθειες.