- Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΩ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
scullyΜέλος
quote:
το μόνο πρόβλημα ήταν ότι τα όργανα που συνδέονται άμεσα με την κατανάλωση τροφής και νερού, είχαν αδρανοποιηθεί
Εχω την εντυπωση οτι ολα τα οργανα συνδεονται αμεσα με την καταναλωση νερου!!!!
quote:
ο συγκεκριμένος άντρας όπως είναι φυσικό (αφού δεν έτρωγε τίποτα τόσα χρόνια) δεν είχε ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.
Οικονομια στο σπιτι...!
Ξερεις ποσο κανει σημερα μια καλη λεκανη....?!?!![]()
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
sansationfΜέλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!!!
ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΨΥΓΕΙΟ( ΕΞΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΝΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ!!! ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ!!!!!)
ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!!!
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ???

ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΨΥΓΕΙΟ( ΕΞΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΝΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ!!! ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ!!!!!)
respect
scullyΜέλος
quote:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!!!
Χμμμ...!!!!!
Θυμαμαι, ειχαμε συμφωνησει μια Παρασκευη με τη μητερα μου να μην φαμε ή να πιουμε ολη μερα.
Λοιπον...εγω αντεξα....(μεχρι τις 12 το βραδυ)...οπου σηκωθηκα και χλαπακιασα οτι υπηρχε στο ψυγειο!
![]()
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
katiaΜέλος
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ.
iasonasΜέλος
Το ρεπορτάζ που αναφέρετε σε μια κοπέλα που μπορούσε να δακρύζει και να βγάζει αντί για δάκρυα κάτι σαν κρυστάλλους το θυμάμαι και εγώ, μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση το ότι οι κρύσταλλοι ήταν σχετικά μεγάλοι για να βγαίνουν από το μάτι ενός ανθρώπου (είχαν το μέγεθος φιστικιού), θυμάμαι επίσης πολύ καλά και τον σάλο που δημιουργήθηκε όταν αποδείχτηκε ότι όλο αυτό ήταν ένα κακοστυμμένο και κακόγουστο θέατρο. Αν δεν κάνω λάθος στους γονείς της κοπέλας απαγγέλθηκαν κατηγορίες και δικάστηκαν.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"