ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

keraynos48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
17/03/2008, 18:02:45
Στον Αστερίξ έχω διαβάσει πολλές φορές την φράση "είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι", εγώ μετά από αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες θα την αλλάξω λίγο, και θα πω: "είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι,ή προς το παρόν είναι τρελές αυτές οι Κινέζες"! Χθες η μία έκαψε τον άντρα της γιατί είχε άπλυτα πόδια, σήμερα άλλο εξωφρενικό διάβασα...

Τον υπέβαλε σε επέμβαση μείωσης του στήθους του!

Μια γυναίκα στην Κίνα υποχρέωσε τον φίλο της να υποβληθεί σε επέμβαση μείωσης του στήθους του επειδή έκανε το δικό της στήθος να φαίνεται μικρό!

Η κυρία Xiao Feng, από την πόλη Chongqing, απείλησε τον φίλο της με χωρισμό εάν δεν έκανε την επέμβαση! Μου είπε ότι όποτε βγαίναμε έξω αισθάνονταν ντροπή επειδή όλοι κοίταζαν το δικό μου στήθος που είναι μεγάλο,» είπε ο κύριος Zhang Jianguo.

Τελικά ο κύριος Zhang Jianguo υπεβλήθη σε επέμβαση στο First Affiliated Hospital of Chongqing Medical University όπου του αφαιρέθηκε 200ml λίπος από το στήθος του!

πηγή:www.madata.gr

Wolf
17/03/2008, 18:06:31
Αποκοιμήθηκε στις γραμμές και πέρασε το τρένο από πάνω της!

Μια γυναίκα, από την Λευκορωσία, επέζησε όταν ένα τραίνο πέρασε από πάνω της καθώς η ίδια είχε αποκοιμηθεί στις ράγες έπειτα από το πάρτι των γενέθλιων της!

Η κυρία Svetlana Yurkova είχε πιει ορισμένα ποτά και καθώς αισθάνθηκε κουρασμένη έπεσε να κοιμηθεί.«Είχα ζαλιστεί λίγο από το ποτό και έπεσα να ξαπλώσω στο έδαφος. Δεν είχα καταλάβει ότι ξάπλωσα ανάμεσα στις ράγες του τραίνου. Ούτε που το άκουσα να περνά,» είπε η κυρία Svetlana Yurkova.

Περαστικοί είδαν την κοπέλα και κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο αφού την νόμιζαν για νεκρή.

Οι γιατροί είπαν πως ευτυχώς που κοιμήθηκε τόσο βαριά αλλιώς εάν άκουγε το τραίνο και επιχειρούσε να σηκωθεί προφανώς τώρα δεν θα ζούσε!

Wolf
18/03/2008, 02:22:11
Ριάλιτι για να αποκτήσει η Paris Hilton έναν καινούργιο καλύτερο φίλο!

Αν νομίσατε ότι τα έχετε δει όλα (στην κυριολεξία) αλλά και τα έχετε ακούσει όλα γύρω από την πιο διάσημη ανεπάγγελτη του κόσμου, την Paris Hilton, κάνετε -προφανώς- μέγα λάθος.

Το νέο εγχείρημα της 27χρονης Hilton, είναι ένα ριάλιτι μέσα από το οποίο θα αποκτήσει μια καινούργια ή έναν καινούργιο καλύτερο φίλο. «Paris Hilton's My New BFF», ονομάζεται προς το παρόν η σειρά, που θα έχει δέκα επεισόδια και θα αρχίσει να γυρίζεται στο τέλος Μαΐου, στο Λος Άντζελες ενώ θα κάνει πρεμιέρα στο MTV, το φθινόπωρο.

Τι ψάχνει στη φιλία, η Paris; «Κάποιον που θα μπορώ να εμπιστευτώ, που δεν θα με μαχαιρώσει πισώπλατα όπως συμβαίνει συχνά σε αυτή την πόλη, κάποιον με τον οποίο θα διασκεδάσω», εξηγεί.

Πως θα την ή τον, βρει; Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν λεπτομέρειες για τον εαυτό τους στην ιστοσελίδα www.parisbff.com και οι επισκέπτες της θα αποφασίσουν για τη μοίρα τους.

Οι είκοσι φιναλίστ θα μετακομίσουν σε ένα σπίτι με την Hilton για να μάθουν από την... ειδικό, «καθημερινά, κοριτσίστικα πράγματα», όπως η μόδα, τα πάρτι και τα ψώνια.

Η/Ο νικητής θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την κουστωδία της Paris και θα μπαίνει μαζί της στα πιο prive πάρτι και κλαμπ, θα γνωρίζει άλλους διάσημους και μπορεί και να κουβαλάει και την τσάντα της.

Wolf
18/03/2008, 11:01:56
Έβγαλε σε δημοπρασία τη... ζωή του για να κάνει νέα αρχή!

Ένας άνδρας από την Αυστραλία έβγαλε σε δημοπρασία τη... ζωή του, δηλαδή το σπίτι του, τη δουλειά του, τα ρούχα του, ακόμη και τους φίλους του, μετά τη διάλυση του γάμου του γιατί, όπως λέει, θέλει να κάνει μια καινούρια αρχή.

"Είναι καιρός να προχωρήσω. Να κάνω μια εντελώς νέα αρχή. Θέλω να δω πού θα με πάει η ζωή", δήλωσε ο 44χρονος Ίαν Άσερ στην αυστραλιανή τηλεόραση.

Ο Άσερ "πουλάει" τη ζωή του μαζί με το σπίτι του στο Περθ, η αξία του οποίου αγγίζει τα 420.000 δολάρια Αυστραλίας.

"Το όνομά μου είναι Ίαν Άσερ και βαρέθηκα τη ζωή μου. Δεν την θέλω πια. Μπορείτε να την πάρετε αν θέλετε", γράφει στην ιστοσελίδα του, απ' όπου παραπέμπει του υποψήφιους αγοραστές στο γνωστό σάιτ δημοπρασιών eBay.

Η δημοπρασία, που θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου, αφορά το σπίτι, το αυτοκίνητο, μια μοτοσικλέτα, ένα τζετ-σκι, μια σάουνα αλλά επίσης και τη γνωριμία με τους "θαυμάσιους φίλους" του πωλητή και τη δουλειά του, σε ένα κατάστημα χαλιών του Περθ -- αυτή η τελευταία για μια δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών.

Ο Άσερ είπε ότι η πρώην σύζυγός του έμαθε για τη δημοπρασία και το σχόλιό της ήταν: "Μου φαίνεται λίγο τρελό".

Wolf
18/03/2008, 17:29:56
Ζητιανεύουν από τους ζητιάνους!

Καταστηματάρχες, στην Κίνα, δεν έχουν αρκετά ψιλά για να κάνουν συναλλαγές με τους πελάτες τους με αποτέλεσμα να παρακαλάνε τους ζητιάνους να τους δώσουν τα δικά τους!

Οι καταστηματάρχες, στην πόλη Kunming, παραπονούνται ότι οι τράπεζες δεν τους εφοδιάζουν με αρκετά «ψιλά» για να κάνουν συναλλαγές με την πελατεία τους. Κάθε μήνα ένα κατάστημα χρειάζεται περίπου 2,000 yuan σε νομίσματα αλλά οι τράπεζες πάντα μας λένε ότι δεν έχουν να μας δώσουν,» είπε η κυρία Chen, που έχει κατάστημα στην περιοχή.

Η κυρία Chen αναφέρει πως οι περισσότεροι καταστηματάρχες ζητούν από τους ζητιάνους του δρόμου να του δώσουν όσα νομίσματα έχουν!

«Όμως οι ζητιάνοι δεν το κάνουν χωρίς αντίτιμο. Μας χρεώνουν 5 yuan για κάθε 100 yuan που μας δίνουν,» πρόσθεσε.

Μετά την μεταμόσχευση νεφρού έχει υποστεί και μετάλλαξη της προσωπικότητας της!

Μια γυναίκα, από την Μεγάλη Βρετανία, υποστηρίζει πως μετά την μεταμόσχευση νεφρού που υποβλήθηκε έχει υποστεί και μετάλλαξη της προσωπικότητας της!

Η κυρία Cheryl Johnson, από την περιοχή Preston, δηλώνει πως έχει αλλάξει ριζικά από την ημέρα που δέχθηκε το νέο της νεφρό! Η 37-χρονη πιστεύει πως έχει «πάρει» νέα χαρακτηριστικά από τον δότη του νεφρού ένα 59-χρονο άντρα που πέθανε από ανεύρυσμα!

Η εν λόγω γυναίκα αναφέρει πως ακόμα και το ενδιαφέρον της για την λογοτεχνία άλλαξε από νουβέλες στον Dostoevsky.

«Μου άρεσε πάντα να διαβάζω βιβλία αλλά τώρα έχω αρχίσει να διαβάζω κλασική λογοτεχνία που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου,» είπε η κυρία Cheryl Johnson.

Ακόμα και ο γιος της εντόπισε τις αλλαγές στο χαρακτήρα της αφού έχει γίνει πιο νευρική και ευέξαπτη ενώ στο παρελθόν ήταν πολύ ήρεμη!

Wolf
18/03/2008, 18:05:31
Καταδίκασαν αρκούδα για κλοπή μελιού!
Πρόστιμο 140.000 δηνάρια (3.500 δολάρια) θα πληρώσει το κράτος της ΠΓΔΜ ως πρόστιμο, βάσει απόφασης δικαστηρίου της χώρας, που καταδίκασε μια αρκούδα για κλοπή μελιού από ένα μελισσοκόμο. Το δικαστήριο της πόλης Μπίτολα, κατέληξε στην απόφαση ότι η αρκούδα είναι ένοχη και από τη στιγμή που, βέβαια, δεν έχει ιδιοκτήτη και ανήκει στα προστατευόμενα είδη, διέταξε το κράτος να πληρώσει για την καταστροφή που προκάλεσε στα μελίσσια. Όπως δήλωσε ο μελισσοκόμος Ζόραν Κισελόσκι, "προσπάθησα να αποτρέψω την αρκούδα χρησιμοποιώντας φώτα και μουσική, καθώς είχα ακούσει ότι οι αρκούδες τα φοβούνται". "αγόρασα μια γεννήτρια, φώτισα την περιοχή και έβαλα τραγούδια της Ceca. Η αρκούδα έμεινε μακριά για μερικές εβδομάδες, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε και ξαναεπιτέθηκε στα μελίσσια, όταν σταμάτησε η λειτουργία της γεννήτριας, που είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει και η μουσική".

ΠΗΓΗ http://news.ert.gr/c/3/381121.asp

19/03/2008, 14:11:08
Νέα υπηρεσία διανομής φαγητού με την ονομασία "Μιάμ-Μιάμ"

Χάρη σε μια νέα υπηρεσία διανομής φαγητού που εγκαινίασαν τα ταχυδρομεία της Ταϊλάνδης, με την ονομασία "Μιάμ-Μιάμ", οι λάτρεις του καλού φαγητού θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη και τα πιο ευφάνταστα πιάτα. Η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί κανονικά εντός των προσεχών μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δώσουν την παραγγελία τους τηλεφωνικώς ή μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και το ταχυδρομείο θα φροντίζει να παραλαμβάνουν το φαγητό τους σε όποιο σημείο της Ταϊλάνδης κι αν βρίσκονται.

Μύτη αξίας ...5 εκατομμυρίων ευρώ

Η μύτη του δεν αποτελεί μία απλή μύτη, που χρησιμεύει μόνο για να αναπνέει. Η μύτη ενός από τους κορυφαίους Ευρωπαίους οινοπαραγωγούς και οινογνώστες, του Ηλία Γκορτ, αξίζει 5 εκατομμύρια ευρώ.

Λονδίνο — Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Ο Γκορτ ασφάλισε τη μύτη του για 5 εκατομμύρια ευρώ, όταν άκουσε πως ένας άντρας έχασε την όσφρησή του μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.

«Νομίζω πως θα είναι σκέτη φρίκη να χάσεις την όσφρησή σου,» δήλωσε ο Γκορτ. «Κάτι τέτοιο σημαίνει πως δεν μπορείς να ξαναδοκιμάσεις ποτέ ένα κρασί, γιατί το κρασί το δοκιμάζεις με τη μύτη και όχι με το στόμα.»

Ο 47χρονος Γκορτ δήλωσε πως η μύτη του είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο του σώματός του για εκείνον, γιατί τον βοηθάει να παράγει υψηλής ποιότητας κρασιά στον αμπελώνα του, στο Chateau de la Garde της περίφημης Μπορντό, στη Γαλλία. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να την ασφαλίσει.

Η ασφάλεια που έκανε καλύπτει τόσο την απώλεια της όσφρησής του όσο και της ίδιας του της μύτης, ενώ περιλαμβάνει ιδιαίτερα ασυνήθιστους όρους. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μία λίστα με όσα ο Γκορτ θεωρεί «παλιομοδίτικους κανόνες» για την προστασία της μύτης του. Δεν επιτρέπεται να ανεβαίνει σε μοτοσυκλέτα, να γίνει μποξέρ, να γίνει βοηθός ρίπτη μαχαιριών σε τσίρκο ή να βγάζει φωτιές από το στόμα.

«Έχει χάρη ο Μάικ Τάισον που δεν μπορώ να μπω στο ρινγκ,» είπε χαριτολογώντας ο Γκορτ.

Ο Τζόναθαν Τόμας, ο ασφαλιστής του Γκορτ, έλαβε υπόψη του και τη μακριά, σγουρή γενειάδα του οινογνώστη, προσθέτοντας ένα άρθρο στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο λέει πως ο Γκορτ θα πρέπει να πηγαίνει σε έμπειρους κουρείς, που θα κρατούν το ξυράφι τους σταθερό κοντά στην μύτη του.

Το ασφαλιστήριο αυτό είναι ένα από τα πολλά ασφαλιστήρια μελών σώματος που πραγματοποιεί η ασφαλιστική εταιρεία Lloyd's. Στο παρελθόν, η Μαρλέν Ντίτριχ είχε ασφαλίσει τα πόδια της στην ίδια εταιρεία, ενώ ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κηθ Ρίτσαρντς είχε πάρει αποζημίωση όταν χτύπησε το δάχτυλό του κατά τη διάρκεια μίας περιοδείας τους τη δεκαετία του '90.

Η Αμέρικα Φερράρα, σταρ του τηλεοπτικού σόου του ABC "Ugly Betty" είχε ασφαλίσει το χαμόγελό της για 10 εκατομμύρια δολάρια (ήτοι 6,3 εκατομμύρια ευρώ).

Ο Τόμας έχει ασφαλίσει ακόμα τη γεύση και την όσφρηση της οινογνώστριας Άντζελα Μάουντ για 10 εκατομμύρια λίρες (ήτοι 12,7 εκατομμύρια ευρώ).

Ο Γκορτ δήλωσε πως η όσφρησή του είναι το κύριο προσόν του ως οινογνώστης, γιατί παρά το γεγονός ότι η γλώσσα διαθέτει 5 σημεία γεύσης, η μύτη μπορεί να ξεχωρίσει εκατομμύρια διαφορετικά αρώματα.

Όταν υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν τη σύνταξη του ασφαλιστηρίου, οι γιατροί έγραψαν ως διάγνωση πως η όσφρησή του είναι «ανώτερη του φυσιολογικού.»

Οι φίλοι του Γκορτ έχουν ήδη αρχίσει να τον πειράζουν για την πολύτιμη πλέον μύτη του, και δεν είναι λίγοι αυτοί που αστειεύονται λέγοντάς του πως θα τον χτυπήσουν στη μύτη για να μοιραστούν τα λεφτά.

«Κάθε φορά που κοιτιέμαι στον καθρέφτη, βλέπω 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα το συνηθίσω με τον καιρό,» αναφέρει ο Γκορτ.

πηγή:news.pathfinder.gr

Wolf
RankettΜέλος
19/03/2008, 14:18:01
quote:

Ριάλιτι για να αποκτήσει η Paris Hilton έναν καινούργιο καλύτερο φίλο!

Αν νομίσατε ότι τα έχετε δει όλα (στην κυριολεξία) αλλά και τα έχετε ακούσει όλα γύρω από την πιο διάσημη ανεπάγγελτη του κόσμου, την Paris Hilton, κάνετε -προφανώς- μέγα λάθος.

Το νέο εγχείρημα της 27χρονης Hilton, είναι ένα ριάλιτι μέσα από το οποίο θα αποκτήσει μια καινούργια ή έναν καινούργιο καλύτερο φίλο. «Paris Hilton's My New BFF», ονομάζεται προς το παρόν η σειρά, που θα έχει δέκα επεισόδια και θα αρχίσει να γυρίζεται στο τέλος Μαΐου, στο Λος Άντζελες ενώ θα κάνει πρεμιέρα στο MTV, το φθινόπωρο.

Τι ψάχνει στη φιλία, η Paris; «Κάποιον που θα μπορώ να εμπιστευτώ, που δεν θα με μαχαιρώσει πισώπλατα όπως συμβαίνει συχνά σε αυτή την πόλη, κάποιον με τον οποίο θα διασκεδάσω», εξηγεί.

Πως θα την ή τον, βρει; Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν λεπτομέρειες για τον εαυτό τους στην ιστοσελίδα www.parisbff.com και οι επισκέπτες της θα αποφασίσουν για τη μοίρα τους.

Οι είκοσι φιναλίστ θα μετακομίσουν σε ένα σπίτι με την Hilton για να μάθουν από την... ειδικό, «καθημερινά, κοριτσίστικα πράγματα», όπως η μόδα, τα πάρτι και τα ψώνια.

Η/Ο νικητής θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την κουστωδία της Paris και θα μπαίνει μαζί της στα πιο prive πάρτι και κλαμπ, θα γνωρίζει άλλους διάσημους και μπορεί και να κουβαλάει και την τσάντα της.

Ποια είναι τέλος πάντων αυτή η Paris Hilton για την τσάντα της οποίας πρόκειται να γίνει σφαγή; Α, ξέχασα, είναι και τα "πιο prive πάρτι και κλαμπ"... Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...
RankettΜέλος
19/03/2008, 14:35:40
quote:

Τον υπέβαλε σε επέμβαση μείωσης του στήθους του!

Μια γυναίκα στην Κίνα υποχρέωσε τον φίλο της να υποβληθεί σε επέμβαση μείωσης του στήθους του επειδή έκανε το δικό της στήθος να φαίνεται μικρό!

Η κυρία Xiao Feng, από την πόλη Chongqing, απείλησε τον φίλο της με χωρισμό εάν δεν έκανε την επέμβαση! Μου είπε ότι όποτε βγαίναμε έξω αισθάνονταν ντροπή επειδή όλοι κοίταζαν το δικό μου στήθος που είναι μεγάλο,» είπε ο κύριος Zhang Jianguo.

Τελικά ο κύριος Zhang Jianguo υπεβλήθη σε επέμβαση στο First Affiliated Hospital of Chongqing Medical University όπου του αφαιρέθηκε 200ml λίπος από το στήθος του!

Καλά όλα αυτά, αλλά δε σχολιάστηκε το κυριότερο: σε τι οφείλεται η (κατά τα φαινόμενα) γυναικομαστία του συγκεκριμένου άνδρα. Μπορεί να μην υπάρχει σαφής αιτία αλλά μπορεί να υπάρχει ανδρολογικής φύσης διαταραχή (αυξημένα οιστρογόνα ή μειωμένη παραγωγή τεστοστερόνης) ή άλλη παθολογία. Στην περίπτωση αυτή η αισθητική χειρουργική δεν μπορεί να κάνει περισσότερα από αυτό που λέει το όνομά της, ενώ το πρωταρχικό αίτιο της κατάστασης αν παραμείνει χωρίς την κατάλληλη αγωγή μπορεί να έχει σοβαρές μακροπρόθεσμες συνέπειες σε πολλές πτυχές της ζωής του ζευγαριού.
19/03/2008, 15:37:17
Το θέμα είναι ότι η εν λόγω κυρία δεν ενδιαφερόταν για την υγεία του φίλου της και για το πρόβλημα της γυναικομαστίας που είχε εκείνος, αλλά την ένοιαζε γιατί δεν χάζευαν στον δρόμο το δικό της στήθος, κάτι κόμπλεξ που κουβαλάνε μερικές!

Wolf
IAΠΕΤΟΣΝέο Μέλος
05/07/2004, 10:50:33
Πλήρης η περιφρόνησή τους προς την έγχρωμη ανθρωπότητα – Γενοκτονία της λευκής.

«Μπορώ με βεβαιότητα να δηλώσω ότι η τελευταία γενιά λευκών παιδιών γεννιέται τώρα. Οι επιτροπές μας ελέγχου, στο όνομα των συμφερόντων της ειρήνης για την εξάλειψη των φυλετικών προστριβών θα απαγορεύσουν την ένωση δια γάμου Λευκών με Λευκές. Οι λευκές γυναίκες πρέπει να ενώνονται με έγχρωμους και οι λευκοί άνδρες με έγχρωμες. Με αυτό τον τρόπο η Λευκή Φυλή θα εξαφανιστεί, διότι η διασταύρωση των έγχρωμων με Λευκούς θα σημάνει και το τέλος του λευκού ανθρώπου και ο χειρότερος εχθρός μας θα αποτελεί μόνο ανάμνηση, θα εισέλθουμε σε μια εποχή 10.000 ετών ειρήνης και ευημερίας, την Pax Judaica και η φυλή μας θα κυβερνά την γη αδιαφιλονίκητα. Η ανώτερη νοημοσύνη μας θα μας βοηθήσει εύκολα να διατηρήσουμε την κυριαρχία πάνω σε έναν κόσμο έγχρωμων.»

Από λόγο του ραβίνου Ραμπίνοβιτς στις 12/01/1952 στην Βουδαπέστη.

junk95Μέλος
05/07/2004, 20:37:21
quote:

Από λόγο του ραβίνου Ραμπίνοβιτς στις 12/01/1952 στην Βουδαπέστη.

Για την ακρίβεια, η πηγή υποτίθεται ότι είναι οι "Καναδικές Μυστικές Υπηρεσίες". Οι οποίες απ' ό,τι φαίνεται δημοσιεύουν το υλικό τους μόνο σε νεοναζιστικά site. Τα οποία σίγουρα περιφρονούν την ανθρώπινη νοημοσύνη, νομίζοντας ότι όλοι είμαστε τόσο εύπιστοι όσο τα μούτρα τους.

Δε μου λες Ιαπετέ, το 1952 η Βουδαπέστη τι καθεστώς είχε; Επιτρέπονταν τα διεθνή συνέδρια; Εγώ που γεννήθηκα το 1979 γιατί δεν είμαι μαύρος; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Αν προσθέσουμε το IQ ενός ναζιστή και το μήκος του πέους του σε mm γιατί βγαίνει και πάλι αριθμός μικρότερος του 100;

Αυτά και άλλα ερωτήματα ζητούν πιεστικά απαντήσεις...

DAGONΜέλος
06/07/2004, 02:40:57
Και οι φίλοι μας οι Γερμανοί που άφησαν 700.000 ελληνόπουλα να πεθάνουν από την πείνα? Αυτό δεν ήταν γενοκτονία?
Ούτε λευκός λαός(λευκοί σημίτες δεν υπάρχουν???), ούτε ενωμένη ευρώπη(ποια ευρώπη?? των χθεσινών αγριογούρουνων?), ούτε εθνικοσοσιαλισμός.

Μόνον ελληνισμός όπου γης.

steelspringΜέλος
06/07/2004, 02:44:16
quote:
λευκοί σημίτες δεν υπάρχουν???

Υπάρχουν αλλά είναι επίσης αναλώσιμοι

06/07/2004, 09:59:05
quote:
Αν προσθέσουμε το IQ ενός ναζιστή και το μήκος του πέους του σε mm γιατί βγαίνει και πάλι αριθμός μικρότερος του 100;

junk αυτά τα λένε σιγά σιγά γιατί αλλιώς θα μας πνίξεις!...

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι από το 1952 μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει και πολλά από όσα λέει ο ραβίνος...

"Τάδε έφη Avallon"
thuleΜέλος
06/07/2004, 12:30:09
Τελικά οι οβραίοι στην Ελλάδα έχουν πολλούς οπαδούς!!
Μπράβο junk95 που υπερασπίζεσαι τους κακόμοιρους οβραίους!!

¨Βεβαιότατα οι ιουδαίοι είναι οι πιο ενσαρκωμένοι διάβολοι¨
-Ουίλιαμ Σαίξπηρ-
thule -->

06/07/2004, 15:23:07
quote:
Δε μου λες Ιαπετέ, το 1952 η Βουδαπέστη τι καθεστώς είχε; Επιτρέπονταν τα διεθνή συνέδρια; Εγώ που γεννήθηκα το 1979 γιατί δεν είμαι μαύρος; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Αν προσθέσουμε το IQ ενός ναζιστή και το μήκος του πέους του σε mm γιατί βγαίνει και πάλι αριθμός μικρότερος του 100;

Αυτά και άλλα ερωτήματα ζητούν πιεστικά απαντήσεις...

Ειδικά το τελευταίο ερώτημα junk95, αποτελεί και επιχείρημα;

(αφού μιλάς με επιχειρήματα, γιατί τα μπερδεύεις με ανούσια σχόλια σαν το παραπάνω; στερείς έτσι την ευπιστία των λεγόμενών σου...)

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

junk95Μέλος
06/07/2004, 15:49:11
Αγαπητή Αμαλία, εφ' όσον μας δουλεύουν θα τους δουλεύω.

Μάλιστα νομίζω ότι είναι πολύ πιθανότερο να ισχύει το "θεώρημα"
μήκος πέους σε mm(ναζιστή)+IQ(ναζιστή) < 100

παρά οι βλακείες με τις οποίες ξεκίνησε το θέμα. Οι οποίες είναι προφανέστατα βλακείες για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ έχει IQ>50.

Αν μη τι άλλο, το θεώρημα εξηγεί ΚΑΙ γιατί είναι τόσο εκτός πραγματικότητας η ναζιστική ιδεολογία ΚΑΙ γιατί έχουν τέτοια μανία με τους μαύρους.

steelspringΜέλος
06/07/2004, 17:35:02
Junk , αν πρόσεχες καλά όλα τα θέματα που αναπτύχτηκαν σε σχετικό πεδίο , θα καταλάβαινες ότι κανένας ,μα κανένας δεν είναι εναντίων των έρμων των Μαύρων . Ούτε καν ο "σκληροπυρηνικότερος" Παρμενίων δεν εξέφρασε έστω και δυσαρέσκεια εναντίον τους.
Αντίθετα μάλιστα , πολλοί , μεταξύ των οποίων και εγώ διαμαρτυρήθηκα έντονα στην προσπάθεια που κάνουν μερικοί να μας κάνουν όλους μαύρους και να εκλείψει η φυλή. Η όποια φυλή.
Αυτό είναι ο ρατσισμός , και όχι αυτό που έχεις εσύ στο κεφάλι σου.
Αν δεν συμφωνείς , πες ότι "δεν συμφωνώ" και εξήγησέ το γιατι.
Πάντως κράτα και μιά πισινή . Δεν θα βλάψει.
Δεν υπάρχει κανένας αγαθός άγγελος που να επιθυμεί το καλό της ανθρωπότητας.
Όλα είναι στα χέρια των ανθρώπων.
Οι άνθρωποι πρέπει να σεβαστούν την ιστορία τους την καταγωγή τους και όλες τις καταβολές τους , κι αν χρειαστεί να πολεμήσουν γι αυτό .
Τα Σιωνιστικά και παρεμφερή σχέδια είναι γνωστά.
Καθόλου δεν με εξέπληξε το μήνυμα του ΙΑΠΕΤΟΣ γιατί έχω διαβάσει πληθώρα ανακοινώσεων τέτοιου περιεχομένου.
Εσύ γιατί αντιδράς μ`αυτό τον τρόπο ;
Γιατί έβαλες μπροστά σου το φάντασμα ενός νεκρού Χίτλερ και το πυροβολείς , τη στιγμή που υπάρχει ένα καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να σε καταπιεί εσένα και όλους μας.
Επικαλείσαι το μπαστάρδεμα της ανθρωπότητας σαν πανάκεια ;
Πως τους άφησες και σε έπεισαν για κάτι τέτοιο;

junk95Μέλος
06/07/2004, 18:17:51
quote:

Junk , αν πρόσεχες καλά όλα τα θέματα που αναπτύχτηκαν σε σχετικό πεδίο , θα καταλάβαινες ότι κανένας ,μα κανένας δεν είναι εναντίων των έρμων των Μαύρων . Ούτε καν ο "σκληροπυρηνικότερος" Παρμενίων δεν εξέφρασε έστω και δυσαρέσκεια εναντίον τους.

Όχι μωρέ, απλώς μας έχει παρουσιάσει εκατοντάδες σελίδες που λένε πόσο χαζοί είναι και τι ακριβώς λείπει από το κρανίο τους και γιατί βρωμάνε κλπ.

Όσο για εσάς τους υπόλοιπους, μόνο και μόνο που ενοχλείστε στο άκουσμα της ένωσης ενός μαύρου και μιας λευκής, δείχνετε πόσο τους "σέβεστε".

quote:

Αντίθετα μάλιστα , πολλοί , μεταξύ των οποίων και εγώ διαμαρτυρήθηκα έντονα στην προσπάθεια που κάνουν μερικοί να μας κάνουν όλους μαύρους και να εκλείψει η φυλή. Η όποια φυλή.

Θα ήθελα να καταλάβω γιατί η ανάμιξη λευκών και μαύρων κάνει εμάς μαύρους και όχι τους μαύρους λευκούς. Θα έλεγε κανείς ότι η "μαυρίλα" είναι μία κολλητική ασθένεια, n' est-ce pas?

quote:

Αυτό είναι ο ρατσισμός , και όχι αυτό που έχεις εσύ στο κεφάλι σου.

Ο ρατσισμός είναι μία αντιεπιστημονική ηλιθιότητα. Εν πάσει περιπτώση, το μέλος ΙΑΠΕΤΟΣ κατά τη γνώμη μου βγήκε προς άγραν πελατών στο esoterica.gr. Στη "Γνώση" με μια ψευδοεπιστημονική θεωρία που αφήνει υπονοούμενα για ανωτερότητα της λευκής φυλής, στις "Απόψεις" με ένα urban legend κατ' ευθείαν αντιγραμμένο από το stormfront.org που υποθάλπει τον αντισημιτισμό και στη "ΣΟΦΙΑ" με τις απόψεις μιας γιαγιάκας για τους Αμπορίτζιναλς που επειδή η γιαγιάκα ήταν εσωτερίστρια σημαίνει ότι ήταν και σωστές.

Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Αν δεν συμφωνείς , πες ότι "δεν συμφωνώ" και εξήγησέ το γιατι.
Πάντως κράτα και μιά πισινή . Δεν θα βλάψει.

quote:

Δεν υπάρχει κανένας αγαθός άγγελος που να επιθυμεί το καλό της ανθρωπότητας.
Όλα είναι στα χέρια των ανθρώπων.

Αυτό συνεπάγεται και ότι δεν υπάρχει κανένας κακός διάβολος που να επιθυμεί το κακό της ανθρωπότητας.

quote:

Οι άνθρωποι πρέπει να σεβαστούν την ιστορία τους την καταγωγή τους και όλες τις καταβολές τους , κι αν χρειαστεί να πολεμήσουν γι αυτό .

Σύμφωνοι. Εμπρός λοιπόν όλοι να ξαναγίνουμε μαύροι. Ή μάλλον εμπρός να ξαναγίνουμε Homo Habilis. Ή μάλλον ας ξαναγίνουμε μονοκύτταροι οργανισμοί, μέγα λάθος να αποφασίσουν τα κύτταρά μας να συγκατοικήσουν 500 εκατομμύρια χρόνια πριν. Δε σεβόντουσαν την κληρονομιά τους αυτοί οι πρώτοι ευκαρυωτικοί οργανισμοί;
Πόσο πίσω θες να πάμε για να ικανοποιηθείς;

Γιατί αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε αυτόν τον έρμο πλανήτη αλλάζουν διαρκώς και αποτελεί τεράστιο ΘΡΑΣΣΟΣ να ανάγεις το δικό σου τώρα σε Ιερό Πράγμα Που Πρέπει Να Προστατευθεί.

Οι φυλές δεν υπήρχαν πάντα. Οι φυλές δε θα υπάρχουν για πάντα. Πάντως αν πάψουν να υπάρχουν αυτό σίγουρα δε θα οφείλεται σε κάποιο σατανικό σχέδιο.

Ή μήπως η επιστήμη που δε σου αρέσει είναι απόρροια συνωμοσίας;

quote:

Τα Σιωνιστικά και παρεμφερή σχέδια είναι γνωστά.
Καθόλου δεν με εξέπληξε το μήνυμα του ΙΑΠΕΤΟΣ γιατί έχω διαβάσει πληθώρα ανακοινώσεων τέτοιου περιεχομένου.

Ωραία. Πόσες από αυτές έχεις διασταυρώσει; Πόσες από αυτές έχεις δει να επαληθεύονται; Και τα ανέκδοτα με τις ξανθιές είναι γνωστά, σημαίνει ότι ισχύουν;

quote:

Εσύ γιατί αντιδράς μ`αυτό τον τρόπο ;

Γιατί το μόνο που αντιπαθώ περισσότερο από το να εμπαίζουν τη νοημοσύνη μου είναι οι ναζιστές.

quote:

Γιατί έβαλες μπροστά σου το φάντασμα ενός νεκρού Χίτλερ και το πυροβολείς , τη στιγμή που υπάρχει ένα καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να σε καταπιεί εσένα και όλους μας.

ΠΟΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;

quote:

Επικαλείσαι το μπαστάρδεμα της ανθρωπότητας σαν πανάκεια ;

Το έχω παντελώς χεσμένο το μπαστάρδεμα της ανθρωπότητας. Ό,τι αξίζει από την ανθρωπότητα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χρώμα του δέρματος και όσοι προσπαθείτε να μας πείσετε για το αντίθετο είστε εκτός τόπου και χρόνου.