ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

keraynos48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
steelspringΜέλος
06/07/2004, 19:14:52
quote:
όσοι προσπαθείτε να μας πείσετε για το αντίθετο είστε εκτός τόπου και χρόνου.

Πιοί είστε εσείς δηλαδή . Πως λέγεστε; Πως αυτοαποκαλείστε;

quote:
Θα ήθελα να καταλάβω γιατί η ανάμιξη λευκών και μαύρων κάνει εμάς μαύρους και όχι τους μαύρους λευκούς. Θα έλεγε κανείς ότι η "μαυρίλα" είναι μία κολλητική ασθένεια, n' est-ce pas?

Τον μαύρο τον ρώτησες αν θέλει να γίνει λευκός;

quote:
Το έχω παντελώς χεσμένο το μπαστάρδεμα της ανθρωπότητας. Ό,τι αξίζει από την ανθρωπότητα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χρώμα του δέρματος και όσοι προσπαθείτε να μας πείσετε για το αντίθετο είστε εκτός τόπου και χρόνου

Ότι αξίζει στην ανθρωπότητα είναι η ποικιλομορφία.
quote:
Γιατί το μόνο που αντιπαθώ περισσότερο από το να εμπαίζουν τη νοημοσύνη μου είναι οι ναζιστές.

Εμένα δεν μου αρέσει να εμπαίζουν τη νοημοσύνη μου οι ισοπεδωτές.

quote:
και αποτελεί τεράστιο ΘΡΑΣΣΟΣ να ανάγεις το δικό σου τώρα σε Ιερό Πράγμα Που Πρέπει Να Προστατευθεί.

Γιατί είναι ιερό για μένα και είναι δικό μου . Θα το διεκδικήσω με τεράστιο Θάρρος και Θράσσος.

quote:

Όχι μωρέ, απλώς μας έχει παρουσιάσει εκατοντάδες σελίδες που λένε πόσο χαζοί είναι και τι ακριβώς λείπει από το κρανίο τους και γιατί βρωμάνε κλπ.

Όσο για εσάς τους υπόλοιπους, μόνο και μόνο που ενοχλείστε στο άκουσμα της ένωσης ενός μαύρου και μιας λευκής, δείχνετε πόσο τους "σέβεστε".

Κατ`αρχήν δεν έχω καμμιά ανάγκη να ανακατευτώ με κανέναν για να πείσω κάποιους ότι τους σέβομαι.
Αλλά επειδή τα πράγματα όταν είναι σωστά τοποθετημένα λειτουργούν και αντίστροφα¨:
Το να μήν θέλω την ανάμειξη δεν προστατεύει μόνο τον λευκό , αλλά και τον μαύρο .

quote:

Ο ρατσισμός είναι μία αντιεπιστημονική ηλιθιότητα. Εν πάσει περιπτώση, το μέλος ΙΑΠΕΤΟΣ κατά τη γνώμη μου βγήκε προς άγραν πελατών στο esoterica.gr. Στη "Γνώση" με μια ψευδοεπιστημονική θεωρία που αφήνει υπονοούμενα για ανωτερότητα της λευκής φυλής, στις "Απόψεις" με ένα urban legend κατ' ευθείαν αντιγραμμένο από το stormfront.org που υποθάλπει τον αντισημιτισμό και στη "ΣΟΦΙΑ" με τις απόψεις μιας γιαγιάκας για τους Αμπορίτζιναλς που επειδή η γιαγιάκα ήταν εσωτερίστρια σημαίνει ότι ήταν και σωστές.

Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Ο Ρατσισμός είναι μια άκρως επιστημονική οντότητα που βασίζεται στην φυσική ποικιλομορφία.
Αν μια φυλή είναι ανώτερη απο κάποια άλλη (πολύ πιθανόν) , γιατί να μας ενοχλεί τόσο;
Επιτέλους ποιά ηθική είναι αυτή που θα επιβάλλει την ισοπέδωση με το φόβο μήπως και βγεί κανένας ανώτερος;

Επειδή όσο διαβάζω τα επιχειρήματά σου τόσο περισσότερο τείνω να γίνω Ναζιστής , είμαι περίεργος απο τη μιά πλευρά να μάθω απο ποιό θεωρητικό ή ηθικό μοντέλο αντλείς θέσεις. Απο την άλλη θάθελα πολύ να ξέρω τι είναι αυτό που σου δίνει το θράσσος να απειλείς όσους δεν συμφωνούν ιδεολογικά και ηθικά με σένα.
Μήπως εισάγεις ένα νέο μοντέλο "Μαχόμενου ιδεολογικού φασισμού";
Διερωτήσου Junk.

06/07/2004, 21:58:14
Eγώ πάλι να διερωτηθώ γιατί τον τελευταίο χρόνο τα τόπικ που αφορούν στον ρατσισμό πολλαπλασιάζονται σαν μανιτάρια... Τι δουλειά έχουν σε ένα σάϊτ εσωτερισμού και παραφυσικών φαινομένων?

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
06/07/2004, 22:42:11
Φαντάζομαι ότι το σάιτ προσπαθεί να βρίσκεται εντός πραγματικότητας.

06/07/2004, 23:27:11
Το σάϊτ ή τα μέλη που ανοίγουν αυτά τα τόπικ?
Και καλή η πραγματικότητα αλλά υπάρχουν τόσα άλλα σάϊτ με λιγότερο "εξειδικευμένο ρεπερτόριο"... γιατί εδώ?

Αχ αυτοί οι φίλοι μας οι οβραίοι!

"Τάδε έφη Avallon"
06/07/2004, 23:48:00
Steelspring, υποκειμενική η πραγματικότητα...
Αλλα άντε, πες οτι η δική σου/σας αντίληψη της πραγματικότητας είναι αντικειμενική (οξυμωρο μεν...αλλα λέμε τωρα...)

Έχεις να προτείνεις κάτι εφικτό για να πραγματοποιηθεί μια νέα τάξη πραγμάτων; ή μιλάμε μόνο για το θόρυβο;

Αν όχι, τέτοια θέματα δεν είναι παρά προπαγάνδες και ρατσιστικές εκδηλώσεις που δεν καταλήγουν πουθενά και μόνος τους σκοπός είναι να παρασύρουν 14χρονα που θέλουν να πουλήσουν μούρη παριστάνοντας τους νεοναζί.

Εντομεταξύ ο συγγραφέας αυτών των θεμάτων ΙΑΠΕΤΟΣ, μπαινει ανοιγει τα θεματα και μετά μην τον είδατε!...I wonder why...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

Edited by - 1900 on 06/07/2004 23:59:47

junk95Μέλος
07/07/2004, 00:04:55
quote:

Επειδή όσο διαβάζω τα επιχειρήματά σου τόσο περισσότερο τείνω να γίνω Ναζιστής , είμαι περίεργος απο τη μιά πλευρά να μάθω απο ποιό θεωρητικό ή ηθικό μοντέλο αντλείς θέσεις. Απο την άλλη θάθελα πολύ να ξέρω τι είναι αυτό που σου δίνει το θράσσος να απειλείς όσους δεν συμφωνούν ιδεολογικά και ηθικά με σένα.
Μήπως εισάγεις ένα νέο μοντέλο "Μαχόμενου ιδεολογικού φασισμού";
Διερωτήσου Junk.

Επειδή όλα τα άλλα που έγραψες παραείναι συναισθηματικά, σοφιστικά και ατεκμηρίωτα για να ασχοληθώ μαζί τους, θα σταθώ σε αυτό. Γιατί από τη στρεβλή εικόνα που έχεις δημιουργήσει για τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να κινούμαι, δείχνεις το ποιόν σου και τον υποκειμενισμό σου, τουλάχιστον στα πλαίσια αυτού του τόπικ.

α)Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω με απλά ελληνικά. Φασισμός δεν είναι να καταπολεμώ τα λόγια σας και τις απόψεις σας με δικά μου λόγια και δικές μου απόψεις. Ελευθερία του λόγου σημαίνει ότι μπορείτε να πείτε ότι βλακεία θέλετε. Σημαίνει επίσης ότι μπορώ κι εγώ να σας πω ότι είναι βλακεία γιατί έτσι κι έτσι. Τι να πω, ίσως 2500 χρόνια πολιτικής και με απόκρυψη ή άγνοια της αλήθειας διατηρούμενης κυριαρχίας του φυλετισμού να έχουν αμβλύνει πολύ τις απόψεις σας ως προς το τι συνιστά ελευθερία του λόγου. Μάλλον ελευθερία του λόγου είναι να ακούγονται όλες οι "αξιοπρεπείς" απόψεις χωρίς η μία να πολυμπαίνει στα της άλλης. Αν είναι και όλες δικές σας τόσο το καλύτερο. Ε όχι. Και για να τελειώνουμε με μια άλλη καραμέλα, είτε το θέλεις είτε όχι, ιστορικά ΟΛΕΣ οι φυλετικές απόψεις αποτέλεσαν μέρος του ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, που ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ την ΠΡΟΟΔΟ. Μη μας το παίζετε λευκά πληγωμένα νούφαρα λοιπόν! Παρουσιάζετε το μαύρο σαν άσπρο και με τσαντίζετε κάνοντάς το αυτό.

β) Αντίθετα με ό,τι ενδεχομένως πιστεύετε, υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους η αντίληψη του σωστού και του λάθους (ή μάλλον του αληθούς και του ψευδούς) δεν περιορίζεται καθόλου από τις ιδεολογικές/ηθικές τους προτιμήσεις. Είμαι άθεος, αλλά αν μου παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια μου ένα πράμα που μπορεί με ικανοποιητική ασφάλεια να χαρακτηριστεί "θεός" θα πιστεψω.
Τολμάς να μου λες ότι "κάποιοι" με έχουν "πείσει" να "θέλω" "κάτι" σε εμένα που αναθεωρώ ή επαληθεύω τα πιστεύω μου κάθε μέρα; Ποιος από τους δυο μας, ω βιρτουόζε της μονολιθικότητας έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ρομποτάκι και ανδρείκελο;

γ) Οι φασίστες απειλούν και εγώ δεν είμαι φασίστας. Και μάλλον δεν κατάλαβες τη φύση της "απειλής". Η φύση της "απειλής" προς τους "φίλους" μας τους ναζιστές είναι η εξής:
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ (μην πω τι). ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ.

Δεν έχω κανένα θράσσος. Οι ναζήδες έχουνε θράσσος. Είναι σα να έρχονται και να ξεκινάνε θέμα "γιατί οι αγελάδες είναι πορτοκαλί με ροζ βούλες;", αλλά στο ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ πιο κακόβουλο και μοχθηρό.

MercuryΜέλος
07/07/2004, 00:14:12
Ξεκινήσατε ολόκληρη ιστορία για μια ανοησία που πέταξε κάποιος ραβίνος πριν 50 χρόνια και που ο αγαπήτός ΙΑΠΕΤΟΣ έκρινε ότι ήταν άξια δημοσίευσης και σχολιασμού...
(αλήθεια ΙΑΠΕΤΕ θα ήθελες να μας αναφέρεις την πηγή του κειμένου που παρέθεσες? just curious)

Εγώ να δεχτώ ότι ο μακαρίτης (υποθέτω) ραββίνος τα είπε αυτά...Και λοιπόν,τι έγινε που τα είπε? Τι αξία έχει για το μέλλον της ανθρωπότητας ο λόγος ενός ραβίνου? Μήπως οϊ "επιτροπές μας ελέγχου" βρίσκονταν μόνο στην αρρωστημένη φαντασία ενός παρανοικού ακροδεξιού απολιθώματος?

Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα σε αυτη την υπόθεση. Αν κάποιος θέλει να "αναμειχθεί", θα το κάνει και δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανένα.Αν κάποιος άλλος θέλει να παραμαμείνει αγνός λευκός και να προστατέψει το χρώμα και το ...ΙQ της φυλής θα το κάνει επίσης.

Ζούμε σε ελεύθερες κοινωνίες και ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαχειριστεί τη ζωή του όπως επιθυμεί.Το μοναδικό ζητούμενο είναι να αποδεχτεί οτι και οι άλλοι έχουν ακριβώς το ίδιο δικαίωμα.

steelspringΜέλος
07/07/2004, 03:45:41
quote:
Και για να τελειώνουμε με μια άλλη καραμέλα, είτε το θέλεις είτε όχι, ιστορικά ΟΛΕΣ οι φυλετικές απόψεις αποτέλεσαν μέρος του ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, που ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ την ΠΡΟΟΔΟ.

Εμένα Junk πες με μονολιθικό, πες με υποκριτή , πες με Ναζί , πες με ότι θέλεις.
Θέλω όμως να κρίνεις τα λόγια μου όταν τα θέτω και όπως τα θέτω.
Στέκομαι με τη σειρά μου σε ένα κομμάτι για να μή κάνουμε βδομάδες αναλύσεων.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κατεστημένο που περιγράφεις ήταν κακό επειδή ήταν φυλετικό και άρα πολεμούσε την πρόοδο.
Το κατεστημένο αποτελούνταν πάντα απο οικογένειες , κλίκες και κύκλους που σκοπό είχαν να ελέγξουν το σύστημα , και ως τέτοιο δεν είχε κανένα λόγο να είναι φυλετικό.
Τσάμπα κατηγοράμε τον φυλετισμό και του προσάπτουμε τα μύρια όσα τη στιγμή κατα την οποία το χρήμα-κατεστημένο δεν γνωρίζει φυλή και πατρίδα. Δεν θα αρνηθούμε επίσης ότι κάποιοι εκμεταλλευόμενοι φυλετικές διαφορές έπεισαν κάποιο τσούρμο αφελών και αμαθών να σφάξουν κάποιους επειδή είχαν διαφορετικό χρώμα , αλλά το βαθύ κίνητρο πάντα ήταν η δίψα για εξουσία και χρήμα.
Ο δολοφόνος και ο άπληστος πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί και να λογοδοτήσουν . Όχι ο φυλετισμός.
Οι δικές μου αμφιβολίες , φόβοι και ανησυχίες ξεκινάνε απο άλλο σημείο , και εχουν επικεντρωθεί σε ένα άλλο κατεστημένο , πολύ πιό ύπουλο , πολύ πιό δύσκολο να αντιμετωπιστεί μιας και έχει πείσει τους περισσότερους απο μας για την "αθωότητά" του.
Το σημερινό κατεστημένο .
Αυτό που μας γαργαλάει μάτια και αυτιά με ισότητες , αγάπες , που μας καλεί να αναμείξουμε τις φυλές δημιουργώντας μια άχρωμη , πειθήνια ανθρωπότητα , ελέγξιμη και προβλέψιμη.
Αυτό που θέλει να μας πείσει να κόψουμε το χέρι μας μήπως και μας έρθει ξαφνικά και βαρέσουμε τον διπλανό μας.
Αυτό που προσπαθεί να μας αφοπλίσει απο κάθε είδους δύναμη που πηγάζει απο την ιδιαιτερότητα.
Αυτό που προσπαθεί να μας πείσει ότι κατεστημένο είναι κάτι άλλο ενώ στην ουσία είναι αυτό το ίδιο.
Αυτό που ισχυρίζεται ότι δημιουργώντας έναν άμορφο ανθρωποπολτό και εξαφανίζοντας τις φυλές θα σώσει τον κόσμο , ενώ στην ουσία τον αφανίζει εξαφανίζοντας ένα ένα όλα τα επι μέρους συστατικά του.
Αυτό που δεν θέλει την ανεξιθρησκεία αλλά που προσπαθεί να επιβάλει την μονοθρησκεία, την μοναδική γλώσσα , και χαμογελάει πλατειά λέγοντάς μας "είναι για το καλό σας".

Δεν σου ζητάω να συμφωνήσεις Junk .To μόνο που θέλω είναι να διαβάσεις με προσοχή αυτά που γράφω και να δείς σε ποιες αρχές ερείζω τις απόψεις μου.
Δεν μπαίνω εδώ για να πείσω κανέναν , ούτε να κοροιδέψω κανέναν.
Θα πώ αυτά που έχω να πώ , θα συμφωνήσω , θα διαφωνήσω , και ώς εκεί.
Δεν θέλω ποτέ στη ζωή μου να φτάσω στο σημείο να πω "αδίκησα κάποιον επειδή δεν τον καταλάβαινα" ,θα μου ήταν πολύ βαρύ.