ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΤΥΟΥΣ ΜΑΣ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΤΥΟΥΣ ΜΑΣ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

skartados60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
02/06/2003, 11:52:45
Έχετε μαύρα χάλια !
Το έχετε κάνει παιδική χαρά εδώ μέσα .
Ανοίξτε ένα τόπικ με θέμα παιδικός σταθμός και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ( για να μην πω κάτι ποιο βαρύ ) και τραβάτε εκεί να τα πείτε .
Εδώ είναι ΜΟΝΟ για να βριζόμαστε .
Άντε μπράβο !

CrytilaΜέλος
02/06/2003, 19:50:29
Ίσα ρε $%$#&**&*^*(*$%$%##$ - Ramyyyy, που το παίζεις αυστηρός δάσκαλοςςςςς. Ουρρρρρρρτ απο κει!

wiccaΜέλος
02/06/2003, 21:00:47
(ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ)
ΩΡΑΙΑ.
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΡΟ ΒΡΙΣΙΔΙ!

ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ Μ... ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Π... ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΑΝ Π... ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ!
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!

ΣΟΥ ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΣΟΥ 21 ΜΟΝΑΔΕΣ!

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

drumx13Μέλος
02/06/2003, 21:29:58
Αντε την ψωνισατε εδω μεσα ο ενας πεταλουδα ο αλλος δασκαλος ο τριτος κοτερας.
Αντε παιδια σαν βιτρινα στο Αμστερνταμ (ξερεται... ξερεται) το κανατε εδω.
Βεβαια η εσωτερικη μου εξελιξη δεν μου επιτρεπει να σας χαρακτηρισω αλλιως κα βαρυτερα αλλα θα σας χαρακτηρισω.... αχαρακτηριστους και παλιοχαρακτηρες και θα δωσω μια ιδεα... για τον Αδμιν

Γιατι δεν βαζουμε κανα δυο...

Ενα κοκκινο φωτακι και...χρημα με ουρα
Οκ μην τσακωθητε τωρα για το ποιος θα ειναι ή τσατσά...
προτεινω τον αποστολο που ειναι και γαυρος...
Εχει δηλαδη το κυκλωμα που χρειαζεται για αυτη την δουλεια..
Ξερει ολο τον πειραια και τους Γαυρους τα λιγουρια

Τι λες αποστολε θα δεχτεις την θεση.

Οποιος συμφωνει να σηκωσει το χερι του.

love for what is comming and forgivness for the past...

Edited by - drumx13 on 02/06/2003 21:38:14

CrytilaΜέλος
02/06/2003, 21:59:17
Αντε γειαααα ρε, αντε γειααα. Σεμνά με την νεραϊδούλα.
Δεν είναι πεταλούδα ρε άσχετα βόδια

By the way, αυτός που είχε την ιδέα, αυτός να είναι η τσατσά

Darkangel_78Μέλος
02/06/2003, 22:51:43
quote:

Άγγελε, το κούκλος στο τέλος… πάει στην ψυχή έτσι?

Και όχι μόνο! Κάτι ξέρει παραπάνω ο Άγγελος!!!!Άστους να ψάχνονται

Και προς τους υπόλοιπους:
Βρε β@$@%^,βρε η$%^%#^,βρε #%^%^ έτσι και ξαναπειράξετε τον
Πλάτωνα (ειδικά ο Ramoglou και ο wicca) θα πέσει $^%^))*)* που θα πάει καπνός!!!!

(Βρισίδι δε θέλατε? Το 'χετε! σας χαλάει το ESOTERICA.gr χατήρι?)

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

02/06/2003, 23:40:19
Προς μέλη του ESOTERICA.GR!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ AΠΟ ΤΟΝ WICCA!!!

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 02/06/2003 23:41:01

GlorfindelΜέλος
02/06/2003, 23:43:22
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ...ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ....ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΡΑΜΟΓΛΟΥ....ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ....

03/06/2003, 00:00:19
Καλέέέέέέ ο Drumx !
Καλέ εμφανίστηκε ο πράσινος λαγός !
Ο οίκος ανοχής είναι στην Παιανία και παράρτημα αυτού στη Λεωφόρο Βαζελίνης εεε sorry Αλεξάνδρας .

Στα γόνατα , κόντρα παξιμάδι , βιδωτό , ρουφηχτό , special περιποίηση , ορθοκαβαλάτο , ανάσκελο , από κάτω , πλαγιαστό , και η ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΖΑ» η βαζέλα είναι παιδιά !!!!!
Ποιος θα περάσει ;;;;;;;;;;;
ΑΑΑΑ ΟΧΙ ΕΣΥ , ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΡΑΨΟΥΜΕ , ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ .
ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΟΣ !!!!

Τσατσά : Άγγελος Φιλαειπόδης - Γλυψωβαρδινογιάννης
Κοπέλες : η κύπρια δεβλεπωδίχτυα , η κοντή καραγκούνα Παωίντερ , η καλαματιανή Τηνκάνωλεμε , η γριά Νικορουφήχτρα , η Δανέζα Τονήπιαμεν , η μαύρη καλλονή Εμμανουέλλα και πολλές άλλες .

Υ.Γ. Αγγελικούλα εγώ δεν ανέφερα κάτι για τον ψευτοφιλόσοφο , οπότε μη με ανακατεύεις , πάρτον και κάντον ότι θέλεις !!!

03/06/2003, 01:24:42
Πω!πω! έλεος, δε μπορώ τα αθλητικά...και δεν ανοίγουμε καινούργιο βρισοτόπικ?! με 18 σελίδες σέρνεται το ρημάδι όταν είναι να απαντήσεις γιατί "κατεβάζει" όλο το συρφετό των 18 σελίδων!!!
άντε...ελάτε στο βρισοτόπικ vol.2...ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 03/06/2003 01:25:40

03/06/2003, 07:41:09
Μικρός που είναι ο Κόσμος !!!!
Zairaki ?
Oyrt re !

drumx13Μέλος
03/06/2003, 08:24:10
τσ ....τσ.τι γλωσα τι επιπεδο καλα μιλαμε ειναι τελειως φλατ το ατομο.
quote:
Ο οίκος ανοχής είναι στην Παιανία και παράρτημα αυτού στη Λεωφόρο Βαζελίνης εεε sorry Αλεξάνδρας .

Στα γόνατα , κόντρα παξιμάδι , βιδωτό , ρουφηχτό , special περιποίηση , ορθοκαβαλάτο , ανάσκελο , από κάτω , πλαγιαστό , και η ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΖΑ» η βαζέλα είναι παιδιά !!!!!
Ποιος θα περάσει ;;;;;;;;;;;
ΑΑΑΑ ΟΧΙ ΕΣΥ , ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΡΑΨΟΥΜΕ , ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ .
ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΟΣ !!!!

Τσατσά : Άγγελος Φιλαειπόδης - Γλυψωβαρδινογιάννης
Κοπέλες : η κύπρια δεβλεπωδίχτυα , η κοντή καραγκούνα Παωίντερ , η καλαματιανή Τηνκάνωλεμε , η γριά Νικορουφήχτρα , η Δανέζα Τονήπιαμεν , η μαύρη καλλονή Εμμανουέλλα και πολλές άλλες .

δεν θα σε ακολουθησω στο κατηφορο σου φιλε αποστολε...
θα παρω τον δικο μου...

οσο για σενα παλιοβατραχε υποθετω πως αν μιλουσαμε για τον (Μ)παοκ ή τα σκουλικα θα σου αρεσε το βρισοτοπικ..
Αλλα τι κανω..???? ειπαμε σε αγνοω...

Επανερχωμε στον ραμογλου και ζητω απο τον αδμιν να τον καψει.... ουπς κοψει ενοουσα...χεχε... γιατι χρησημοποιει κακες λεξουλες...και προβαλει τον εθνικισμο τον ρατσισμο και τον τοπικισμο...
Παραθετω ενα ανθολογιο του εν λογω (αχαρακτηριστου και παλιοχαρακτηρα) ατομου.
Αγγελος
κοπελες
κυπρια
κοντη
καλαματιανη
γρια
δανεζα
μαυρη
...καιιιι.....
καλονη.
σε λιγο θα τραγουδαμε και το αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φας εδω μεσα το οποιο εχει σαφως διατυπωμενο σεξουαλικο υπονοουμενο...
Το ξεφτιλισαμε τελειως.

Παρακαλω να μην ξεφευγουμε απο το θεμα
το θεμα μας ειναι αν κανει για τσατσα ο ραμογλου και απο οτι ειδατε ολοι...

quote:
Στα γόνατα , κόντρα παξιμάδι , βιδωτό , ρουφηχτό , special περιποίηση , ορθοκαβαλάτο , ανάσκελο , από κάτω , πλαγιαστό , και η ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ
...
μονο τις τιμες δεν μας ειπε...εχει εναν τροπο αυτο το παιδι...

ο drumx13 .
ληπει σε διακοπες διαρκειας παρακαλω αφηστε μυνημα μετα τον χαρακτηριστικο ηχο..
Αν ακουσεται ηχο γραψτε μου...

Αν θελετε να επικοινωνησεται μαζι μας θα μας βρειτε εδω.
στο εξοχικο μας

wiccaΜέλος
03/06/2003, 11:28:27
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΕ ΒΡΗΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ

ΦΙΛΕ Glorfindel ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ : ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΩΤΟΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ Glorfindel

03/06/2003, 16:48:20
Drumx…Έρχομαι και εγώ μαζί… διακοπές…. Εσύ θα μιλάς με τους παπάδες…. και εγώ θα ακούω!!!

Πως γίνεται στα πιο ωραία μέρη για καλοκαιρινές διακοπές, να είναι ιδιοκτησία της εκκλησίας? Αν δεις τι έχει το Βατικανό, θα φρίξεις…

Μα καλά….*(που στο διάολο….).... πήγε η απλότητα του Χριστού?

Όχι πως δεν πρέπει να κάνουν διακοπές… μα να ζούνε μέσα στη χλιδή, να είναι κοιλιόδουλοι μέχρι αηδίας, αφού οι κοιλιές τους εξέχουν πρώτα αυτές… από τη γωνία…..

Πολύ Spiritual είναι!

άσε τις ιταλίδες καλογριές!!! 150 κιλά η κάθε μια είναι!

Κάνω άσχημες σκέψεις….. το ομολογώ….Και που να γράψω και τα χειρότερα…

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 03/06/2003 17:06:42

elpidaΜέλος
03/06/2003, 17:50:56
... ε έχετε λαλήσει παντελώς και ομαδικώς !!! και που να μπει και ο Αύγουστος να δεις τι έχουν να δουν τα μπιρμπιλοτά μου μάτια...

Αντε βρε συνεχίστε....

MaraΜέλος
03/06/2003, 17:59:00
Που το ειχατε που το γυρισατε ...
Αντε παλι διακοπες σε μοναστηρια...

Εισαστε παντελως αρρωστοι τελικα...αυτο δεν λεγετε πλεον βιτσιο...ΣΑΔΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ!!!

And I keep on wondering....

drumx13Μέλος
03/06/2003, 20:21:42
150 κιλα η μια ???
μαλλον σε νηστεια τις ειδες πλατωνα.
Μια φορα στην σκοπελο ειχαν ερθει ενα κοπαδι απο αυτες με λεωφορειο και κατεβηκαν σε μια ερημικη παραλια μεχρι που της πηραν χαμπαρι οι οικολογοι της Περιοχης και αρχισαν να τις σπρωχνουν πισω στο νερο για να τις σωσουν.

Πλακα πλακα θα εχει πλακα μια εβδομαδα στα μοναστηρια πλατωνα και το εχω κατα νου... μετα το "ερχομο" της κορης μου (οπου να ειναι ερχετε)

Σαδιστικο μαρα μου ειναι αυτο που σου κανουν παρα την θεληση σου
εμεις ειμαστε μαζοχες

quote:
Μα καλά….*(που στο διάολο….).... πήγε η απλότητα του Χριστού?

Στον διαολο
κανε ασχημες σκεψεις πλατωνα ειναι υγεια.... οταν βλεπεις ασχημα πραγματα...

wiccaΜέλος
03/06/2003, 22:54:33
ΖΩΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΛΑ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΣΣΣΑ!
ΓΟΜΑΡΙΑ!
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΡΙΚΟΙ!
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!

04/06/2003, 10:16:01
Η Τέλεια δίαιτα!

Ένας συγγενής μου Παπάς, μετά της οικογένειας του, επισκέφτηκαν και έμειναν με τους γονείς μου για μέρες στο εξοχικό μας. Το χαρακτηριστικό της άγιας οικογένειας, είναι πως όλοι μαζί ξεπερνούν σε βάρος τον ελέφαντα, αφού σκεφτείτε, μια μέρα τους πήγα σε ένα Υψομετρικό μοναστήρι με το αυτοκίνητο μου, 2.300 κυβικά παρακαλώ….και γονάτισε!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μου ζάλιζε καθημερινώς τον κύριο, με τα κηρύγματα… και παρολες τις υποδείξεις του πατέρα μου να με αφήσει ήσυχο, αυτός το χαβαλέ του! Δεν είσαι χριστιανός, δεν πας εκκλησία και τέτοια! Εγώ μιλιά δεν έβγαζα!

Ένα απόγευμα γυμναζόμουν στην πυλωτή, και νατός πάλι να μου λέει να πάω εσπερινό μαζί του και λιβανομαζοματα! Η μητέρα μου δεν μπορούσε να πάει, έκανε fitness kai βάρη στην κουζίνα, μαγειρεύοντας, για να θρέψει την Αγια οικογένεια! Το καλό ήταν πως σπάνια καθόμουν στο τραπέζι μαζί τους, έτσι απέφευγα τα μυστήρια του δείπνου, και τις ευχαριστίες του άρτου προς τον κύριο…Μα εκείνο το βράδυ ήταν σπέσιαλ….είχε γενέθλια ο πατέρας μου, οπότε κάθισα. Ο Παπάς, μιας και είδε πως πάλι δεν συμμορφώθηκα με σταυρούς και προσευχές, άρχισε τα δικά του, οπότε τον σταμάτησα….του έδειξα τον εσταυρωμένο στον τοίχο, και είπα.

Παπα μου, ο Χριστός είχε κοιλιακούς….όχι κοιλιά!

Αυτό ήταν. Λες και τον χτύπησε κεραυνός! Μετά βίας έφαγε μια φτερούγα από το κοτόπουλο, που άλλες φορές έτρωγε ένα μόνος του, και άμα περίσσευε…έπαιρνε και από τους άλλους!

Ο Συγγενής μου αυτός, μέσα σε λιγους μηνες 1.70 ύψος και 138 κιλά βάρος, έφτασε τα 75 κιλα…. γλίτωσε το έμφραγμα, διαβήτη, ισως και αλζαιμερ... και γέλασαν τα χείλη της παπαδιάς! *(Και αυτή αδυνάτισε, μα και τα παιδιά του!!!)

Μια μέρα με συνάντησε, και σκοτώθηκε να με χαιρετάει... Τι καλό που μου έκανε η κουβέντα ανιψιέ… μου είπε!

Ετοιμαζόμουν να του πω να πετάξει και τα ράσα….

Φοβήθηκα μην το κάνει, έχει και οικογένεια…ειναι και κάποιας ηλικίας…

wiccaΜέλος
05/06/2003, 10:19:10
KAI EIXA MIA SKASILA POY EKANE DIAITA O PAPAS