- ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο έπεφτε σιγά σιγά και είχε φτάσει πολύ χαμηλά!Μίλησα με κάποιον απο το αστεροσκοπείο Πεντέλης και μου είπε οτι μελετάνε το συμβάν και οτι ακόμα δεν ξέρουν τι ήταν αυτό!
Μπήκμα σε σαιτ ερασιτεχνικής αστρονομίας και είδα διάφορες συζητησεις σχετικά με αυτό αλλά αυτο που γενικά λέγεται είναι οτι δεν είχε ανακοινωθεί κατι απο ΝΑΣΑ η απο Ευρωπαικη Υπηρεσία Μελετης του Διαστηματος!Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?Γιατί δεν αναφερθηκε πουθενά ούτε σε ειδήσεις ούτε σε εφημερίδες ενώ το είδε τόσος κόσμος!
Οποιος ήταν ξύπνιος εκείνη την ώρα το είδε σίγουρα διότι ήταν μεγάλο!!
Περιμένω απο οποιονδήποτε καποια πληροφορία!!Ευχαριστώ!!
<../..>
Όσον αφορά αυτό που μοιράζεσαι μαζί μας, δεν έτυχε να ακούσω ή να δω κάτι.
Σχετικά με αυτό που λες:
quote:
Επίσης στην βάση του ναυτικού στην βάρδια όσοι ήταν νυχτερινή βάρδια το ανέφεραν οτι διαλύθηκε λίγο πριν πέσει!!
εννοείς ότι στο είπε κάποιος φίλος σου που είναι στο Ναυτικό ή το διάβασες κάπου?
Αν ισχύει το δεύτερο, θα σε παρακαλούσα να αναφέρεις την πηγή - καθώς κι οποιαδήποτε άλλη πηγή που να αναφέρεται σε αυτό το περιστατικό - γιατί είναι πράγματι ενδιαφέρον το συμβάν που αναφέρεις.

In anticipation of my resurrection...
Ευχαριστω
Emerson
αυτό που αναφέρεις συζητείται και σε δυο-τρία άλλα φόρα
(εννοώ σε διαφορετικούς ιστότοπους)
<../..>
<../..>
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΟΥ!ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΙΛ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ Η ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΛΟΓΩ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ...
<../..>
"ΚΥΚΛΟΥ ΛΗΞΑΙ"
quote:
Εσύ ρε φίλε που έβαλες το θέμα. Τι έκανες απλά καθόσουν και το έβλεπες; Μια φωτογραφία με το κινητό δεν μπορούσες να τραβήξεις αν δεν είχες ψηφιακή μηχανή; Τι στο καλό ρε γαμώτο μου...
Δε νομίζω ότι είναι δεδομένο πως ο καθένας έχει τα μέσα. Εγώ π.χ. δεν έχω ούτε κινητό τηλέφωνο ούτε και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Αλλά και δεν ήμουν εκεί.
Σίγουρα όμως θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε κάτι από το συμβάν.
quote:
Εγώ π.χ. δεν έχω ούτε κινητό τηλέφωνο
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ; Πόσοι έχουμε μείνει σε αυτή τη χώρα; μήπως θα πρέπει να μας κατατάξουν στα υπό εξαφάνιση είδη;
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
...έπεσε μεταξύ Κέας και Κύθνου απ ότι έμαθα...
quote:
ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
Τελικά έπεσε Σαλαμίνα ή Κύθνο γιατί πως γίνεται να διαλύεται πάνω από τη Σαλαμίνα και να πέφτε χιλιόμετρα μακριά στην Κύθνο?

α και καλώς σας βρήκα σ αυτό το φόρουμ έχουμε πολλά πραγματα να συζητήσουμε
I hear the odour of blood, i smell the darkness of the night, i see the whispers of the creatures...