- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:Ενας απλός μοναχός είναι για σένα; Έχασες την πίστη σου;
Δυστυχώς τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή!Απο εκει που είχαμε το σίγουρο για τον Ουίλλιαμ,προέκυψαν δυσκολίες και ανυπέρβλητα εμπόδια!Δεν ξέρω ακριβώς τι έπαιξε,αλλά ενημερώνομαι οτι παρενέβησαν και δικηγόροι μέσα,χαμός έγινε!Αν έβγαζε βιβλίο ο πατέρας Μάξιμος,ίσως και να είχε μπλεξίματα με δικαστήρια και τέτοια (και δεν μπορούσε 100% να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του)Πάντως,για να καθησυχάσω,ο μοναχός είναι υποχρεωμένος μέσα στο 2013 να μας δώσει ένα όνομα,έναν εμφανισμένο Αντίχριστο!Αυτό δεν ξέρω πότε θα το κάνει,αν δηλαδή θα είναι αρχές,μέσα ή τέλη 2013....Πάντως,13 θα είναι.......
Αφού μοναχός είναι,πώς να τον πω;Σίγουρα,δεν έχω χάσει ακόμη την πίστη μου στο πρόσωπό του,όχι πριν βγεί το 13 τουλάχιστον...Ωστόσο,το 12 ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για μένα,που ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να το χωνέψω!!!
quote:πενταετη υπηρεσια???...ΕΠΥ δηλαδη???...ΕΠΥ Λοχια ξεραμε...για ΕΠΥ Ταξιαρχο ειχαμε ακουσει...τωρα ζητειται κ ΕΠΥ Αντιχριστος???
ΖΗΤΕΙΤΑΙ νεαρός (έως 33 ετών) για πενταετή υπηρεσία στο ρόλο του Αντίχριστου.
Ποιός ήρθε?
quote:quote:quote:Ενας απλός μοναχός είναι για σένα; Έχασες την πίστη σου;
Δυστυχώς τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή!Απο εκει που είχαμε το σίγουρο για τον Ουίλλιαμ,προέκυψαν δυσκολίες και ανυπέρβλητα εμπόδια!Δεν ξέρω ακριβώς τι έπαιξε,αλλά ενημερώνομαι οτι παρενέβησαν και δικηγόροι μέσα,χαμός έγινε!Αν έβγαζε βιβλίο ο πατέρας Μάξιμος,ίσως και να είχε μπλεξίματα με δικαστήρια και τέτοια (και δεν μπορούσε 100% να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του)Πάντως,για να καθησυχάσω,ο μοναχός είναι υποχρεωμένος μέσα στο 2013 να μας δώσει ένα όνομα,έναν εμφανισμένο Αντίχριστο!Αυτό δεν ξέρω πότε θα το κάνει,αν δηλαδή θα είναι αρχές,μέσα ή τέλη 2013....Πάντως,13 θα είναι.......
Αφού μοναχός είναι,πώς να τον πω;Σίγουρα,δεν έχω χάσει ακόμη την πίστη μου στο πρόσωπό του,όχι πριν βγεί το 13 τουλάχιστον...Ωστόσο,το 12 ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για μένα,που ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να το χωνέψω!!!
Φιλε μου ας μην γιελιομαστε δεν υπηρξε ποτε κατι το ιδιαιτερο για την Ορθοδοξια.Ουτε η προσωπικη του ζωη, ουτε οι αγωνες του,ουτε η αγαπη του, μας εδιναν το δικαιωμα να τον παρουμε στα σοβαρα.
321
Αν είναι κάτι που μ' αρέσει σε σένα είναι η σταθερότητα των απόψεών σου
macedon: 13/01/2013, 18:13:57
Το να σας τραβήξει καμιά μήνυση ο William και να σας ζητάει τη μάνα σας και τον πατέρα σας, σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να πείσετε το δικαστήριο για τους ισχυρισμούς σας, παίζει καθόλου;
Χριστιανός ορθόδοξος (5 λεπτά μετά) 13/01/2013, 18:18:15
Όχι,δεν παίζει! Υπάρχουν ήδη δύο βιβλία στο εξωτερικό που ισχυρίζονται το ίδιο πράγμα και δεν κουνήθηκε φύλλο!
Χριστιανός ορθόδοξος (1 μέρα μετά) 14/01/2013, 21:27:17
Δυστυχώς τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή!Απο εκει που είχαμε το σίγουρο για τον Ουίλλιαμ,προέκυψαν δυσκολίες και ανυπέρβλητα εμπόδια!Δεν ξέρω ακριβώς τι έπαιξε,αλλά ενημερώνομαι οτι παρενέβησαν και δικηγόροι μέσα,χαμός έγινε!Αν έβγαζε βιβλίο ο πατέρας Μάξιμος,ίσως και να είχε μπλεξίματα με δικαστήρια και τέτοια (και δεν μπορούσε 100% να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του)
Και στέκομαι στο " δεν μπορούσε 100% να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του".
Αν έλεγε στο δικαστήριο ότι του το είπε ο θεός σε ένα όραμά του; Γιατί να μην τον πιστέψουν;

macedon
quote:
Ε οχι και ολο το 2013.Αφου υποτιθεται οτι του χρονου πρεπει να κυβερνηση ολο τον κοσμο.
Στα βιβλια του ή και κατ'ιδιαν τι ελεγε μεχρι τωρα.Ποια ημερομηνια εδινε ως τελευταια ευκαιρια
321
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος(...)Σίγουρα,δεν έχω χάσει ακόμη την πίστη μου στο πρόσωπό του,όχι πριν βγεί το 13 τουλάχιστον...Ωστόσο,το 12 ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για μένα,που ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να το χωνέψω!!!
Χριστιανέ Ορθόδοξε από τις 24/10/2012 σου είχα γράψει
quote:
PanosTquote:
macedonΧριστιανός Ορθόδοξος
quote:
και στις 25 Μαρτίου του 2018 έρχεται η Δευτέρα Παρουσία!"Περί δε της ημέρας εκείνης ή της ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ει μη ο Πατήρ" λέει ο Ιησούς. Εσύ από την άλλη φαίνεται να γνωρίζεις καλύτερα.
Εκεί ακριβώς "σκοντάφτουν" όοοοολοι όσοι δίνουν ημερομηνίες (τρομάρα τους).
Μόνο από τα σημεία των καιρών μπορείς να έχεις μια ένδειξη και πέραν τούτου ουδέν!
Χριστιανέ Ορθόδοξε μην ακούς κανέναν Μάξιμο/Μίνιμο.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και πρόσεξε πολύ καλά αυτά που σου λέει ο Doc...
Εσύ θα πληγωθείς στο τέλος, αλλά Χριστιανοί και άθεοι σε προειδοποίησαν αρκούντως...
Υ.Γ Γεια σου ρε macedon παπαδοπαίδι...
Ερευνάτε τας Γραφάς
To link εδώ
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 15/01/2013 17:27:22
quote:quote:
Ε οχι και ολο το 2013.Αφου υποτιθεται οτι του χρονου πρεπει να κυβερνηση ολο τον κοσμο.
Στα βιβλια του ή και κατ'ιδιαν τι ελεγε μεχρι τωρα.Ποια ημερομηνια εδινε ως τελευταια ευκαιρια321
Να σας πω τι έχει πει μέχρι τώρα:Έλεγε, λοιπόν,σε παλαιότερο βίντεο οτι τέλη 2012-αρχές 2013 το αργότερο θα έχει εμφανιστεί ο Αντίχριστος!Τώρα,αυτό το ''αρχές 2013'' δεν το ξεκαθάρισε....Αρχές είναι και ο Γενάρης,αρχές είναι και ο Φλεβάρης,αρχές είναι και ο Μάρτης....Απρίλιο δεν τον λες αρχές...Έγω όμως που έχω πληροφορηση για 2013,είμαι διατεθειμένος να του δώσω ολόκληρο το 2013,έτσι,σαν μια ένδειξη καλοπιστίας.....Αλλά και επειδή το γράφει και το βιβλίο απ'εξω,''ο Αντίχριστος ήλθεν,1983-2013''.....
δεν συμφωνώ με αυτό που έγραψες,η μέρα της Δευτέρας Παρουσίας μας είναι γνωστή,δεν μας είναι άγνωστη΄,και είναι η 25/3/2018...Σήμερα,δε,θα σας δείξω και που στηριζόμαστε και το λέμε......
Η ''εισαγωγική προφητεία''
Υπάρχει μια προφητεία,που δεν είναι γνωστή στον πολύ κόσμο,που μας λέει ένα πολύ σημαντικό πράγμα:Οτι η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει 7500 χρόνια απο την δημιουργία του Αδάμ!Ποια είναι αυτή;Πάρακάτω:
''Πρόκειται για ένα όραμα ενός επίσης αγίου Ιεράρχου, του Αγίου Καλλινίκου από την Ρουμανία, ο οποίος έζησε στα κοντινά μας χρόνια 1787-1868. Πρίν εκλεγεί Επίσκοπος στο Ρίμνικ ο Άγιος Καλλίνικος ήταν επί 31 χρόνια ηγούμενος στο Μοναστήρι Τσερνίκα που ευρίσκεται πλησίον του Βουκουρεστίου, την πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Σήμερα στην κεντρική εκκλησία (Καθολικό) ευρίσκονται τα λείψανα του, τα οποία αδιάκοπα θαυματουργούν και θεραπεύουν κάθε είδους σωματικές και ψυχικές ασθένειες. Η ζωή του Άγιου Καλλίνικου απ’ όπου επήρα την ιστορία, εγράφη από το στενότερο μαθητή του, τον Αρχιμανδρίτη Αναστάσιο Μπαλντοβίν, ο οποίος την άκουσε από το στόμα του. Είδε και πολλά άλλα θαυμαστά γεγονότα της ζωής του Αγίου Γέροντος του, από τα οποία, καθώς αναφέρει, ένα πολύ μικρό μέρος έγραψε προς ωφέλεια των πνευματικών του αδελφών. Προς καλλίτερη κατανόηση του μνημονευόμενου γεγονότος αναφέρω ότι το μοναστήρι Τσερνίκα ευρίσκεται σε πεδινή περιοχή, όπου υπάρχουν και δυο νησάκια, μέσα στην κοίτη του ποταμού Κολεντίνα: το νησί του Αγίου Νικολάου και το του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου. Το έτος 1832, όταν είδε ο Άγιος Καλλίνικος το αποκαλυπτικό όραμα, το μοναστήρι Τσερνίκα ευρισκόταν μόνο στο νησί του Αγίου Νικολάου, ενώ το σημερινό στο νησί του Αγίου Γεωργίου δεν είχε κτισθή ακόμη.
Ο στάρετς Καλλίνικος είχε αναγνωρισθεί απ’ όλους ως άγιος άνθρωπος μεγάλος ασκητής και με σπουδαία πνευματικά χαρίσματα. Γι’ αυτό είχε συγκεντρώσει τριγύρω του ένα μεγάλο πλήθος μοναχών και τα κελιά στο νησί του Αγίου Νικολάου ήταν ανεπαρκή για όλους. Γι’ αυτό ο Άγιος Καλλίνικος σκέφθηκε να φτιάξει ένα μεγαλύτερο μοναστήρι στο διπλανό νησί του Αγίου Γεωργίου.
Κατά θεία ευδοκία, τότε ακριβώς ο ηγούμενος Καλλίνικος έλαβε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων, συγκεκριμένα για την ίδρυση μιας μονής. Δεν του έμεινε πλέον άλλο τίποτε παρά ν’ αρχίσει αυτό το έργο. Είχε όμως κάποια αμφιβολία. Τι είχε συμβεί; Εκείνο τον καιρό στη Ρουμανία είχε διαδοθεί ότι σύντομα, δηλαδή το έτος 1848, θα γίνει το τέλος του κόσμου. Γεγονός πάντως που συνέβη και είναι γνωστό, είναι ότι το 1848 ήταν έτος επαναστάσεων και κοινωνικών μεταβολών σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.
Σκεπτόμενος αυτά ημέρα και νύκτα, προσευχόμενος στο Θεό με όλη την καθαρότητα της ψυχής του και έχοντας αμφιβολία ν’ αρχίσει ή όχι την ανοικοδόμηση της Μονής, δεν το απεφάσιζε, αφ’ εφόσον επίστευε ότι το 1848 θα γίνει το τέλος του κόσμου. Μια νύχτα, αρχίζοντας την νυχτερινή προσευχή του και σκεπτόμενος όλα αυτά, εκάθησε για λίγο στο σκαμνί του, διότι σ’ αυτό αναπαυόταν λίγο και ουδέποτε εξάπλωνε σε κρεβάτι.
Ξαφνικά ευρέθηκε, στην πραγματικότητα και όχι στο όνειρό του στο διπλανό νησί του Άγιου Γεωργίου, έχοντας από δεξιά τον Άγιο ιεράρχη Νικόλαο, προστάτη της μονής και από αριστερά του τον άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο, οι οποίοι και του έκαναν παρατήρηση, γιατί δεν αρχίζει την κατασκευή της Μονής σ’ αυτό το νησί, αφού έλαβε τα χρήματα από τον αρχιερέα Στρατόνικο.
Τότε ο ηγούμενος Καλλίνικος με πολύ φόβο και τρόμο τους είπε: «Συγχωρέστε με, Άγιοι του Θεού, αλά διάβασα μερικές προφητείες για το μέλλον και επίστευσα ότι το έτος 1848 θα γίνει το τέλος του κόσμου για εμάς». Τότε οι Άγιοι του είπαν: «κοίταξε προς την ανατολή». Όταν ο στάρετς σήκωσε τα μάτια του προς ανατολάς, δεν μπορούσε να ιδεί τον ουρανό, παρά μόνο μια μεγάλη φωτεινή λάμψη. Αμέσως λύγισαν τα γόνατα του και έπεσε στην γή σαν νεκρός. Τότε οι Άγιοι τον σήκωσαν και του είπαν: «κοίταξε τώρα προς ανατολάς και θα ιδείς το μέγα Μυστήριο της Θείας Πρόνοιας». Δυναμωμένος από την χάρη του Θεού είδε την Αγία Τριάδα, έτσι όπως είναι ζωγραφισμένη στις άγιες Εικόνες, ενώ κάτω από την Αγία Τριάδα, είδε μια μεγάλη περγαμηνή από χρυσό, στην οποία ήταν γραμμένα με μεγάλα γράμματα:
«7500 από Αδάμ».
Οι Άγιοι λοιπόν που τον κρατούσαν από τα μπράτσα, του είπαν: «Βλέπε, ότι, όχι του 1848 είναι το τέλος του κόσμου, αλλά το τέλος του ορατού κόσμου θ’ αρχίσει, όταν συμπληρωθούν 7500 χρόνια από κτίσεως Αδάμ. Οπότε, πρόσθεσαν οι Άγιοι, άρχισε να κτίζεις το μοναστήρι στη μνήμη του Αγίου Γεωργίου». Έτσι και έγινε. Μετά απ΄ αυτό το όραμα ο στάρετς Καλλίνικος άρχισε αμέσως την ίδρυση της εκκλησίας και των κελιών υπό την μορφή του τετράγωνου φρουρίου, όπως φαίνεται μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το όραμα από την βιογραφία του Άγιου Καλλίνικου της Τσερνίκας.''
Σχολιασμός:Βλέπουμε απο αυτή την προφητεία,οτι ο Άγιος Καλλίνικος έλαβε την πληροφορία,οτι το τέλος του ορατού κόσμου,άρα και η αρχή της αόρατης και ατελεύτητης ζωής,θα ξεκινήσει 7500 χρόνια απο την δημιουργία του Αδάμ!Επομένως,έχουμε την χρονολογία της Δευτέρας Παρουσίας (καθότι με αυτήν τελειώνει ο ορατός κόσμος και περνάμε στον αόρατο),όταν συμπληρωθούν 7500 χρόνια απο τότε!
Αρα,σε μας,τι απομένει να βρούμε;Μα το πότε,δηλαδή σε ποιά χρονολογία,συμπληρώνονται αυτά τα 7500 έτη που αναφέρει ο Άγιος!Υπάρχει τώρα κάποιος Άγιος που να μας δίνει μια τέτοια είδους πληροφορία,η πρέπει να βγάλουμε τα κομπουτεράκια;Αγαπητοί μου,δεν θα χρειαστεί γιατι ο καλός Θεούλης μας άφησε και αυτή την πληροφορία!
Συνεχίζεται.....
Αντιγράφω μέσα απο το χειρόγραφό του:
''και δεν είναι πολύς καιρός όπου εξέκλιναν εις την απώλειαν οι άνθρωποι,μόνον έως εικοσιπέντε χρόνοι είναι όπου επήρε μεταβολή η μοναδική πολιτεία,και άρπαξεν η απώλεια τον κύκλον της μοναδικής πολιτείας,και έμεινε καταφρονεμένη η ευλογημένη ανάμεσα εις τους εικοσιπέντε χρόνους,άρπαξεν η απώλεια με τόσην ευκολίαν τον κύκλον της μοναδικής πολιτείας,άραγε ωσάν τι θέλει γίνη η μοναδική πολιτεία,όταν έλθουν τρείς φοραίς εικοσιπέντε,ώσαν ποιά στενοχώρια θέλει είναι εις την καθαράν πολιτείαν,και ωσάν ποιά απώλεια και ευρυχωρία θέλει έχη εν μέσω του κύκλου της μοναδικής πολιτείας΄αλλά εις το τέταρτον των εικοσιπεντάδων,μετά εκατόν δηλονότι χρόνους,εις τους χίλιους δεκαοκτώ και οκτακοσίους,εώς τους χίλιους εννεακοσίους δεκαοκτώ,έχομεν και λέγομεν εις τα επτά χιλιάδας τετρακόσια,τότε αρα γε ωσάν ποιάν ελευθερίαν θέλει έχη η απώλεια της απωλείας εν μέσω της μοναδικής πολιτείας...''
(Βιβλίο:Η πτώση και το τέλος του Αγίου Όρους,σελ.274)
Ας απομονώσουμε τις εξής φράσεις:
''αλλά εις το τέταρτον των εικοσιπεντάδων,μετά εκατόν δηλονότι χρόνους,εις τους χίλιους δεκαοκτώ και οκτακοσίους,εώς τους χίλιους εννεακοσίους δεκαοκτώ,έχομεν και λέγομεν εις τα επτά χιλιάδας τετρακόσια''
Με αριθμούς τώρα:
''Αλλά εις το τέταρτον των εικοσιπεντάδων,μετά 100 δηλονότι χρόνους,εις τους 1818,εώς τους 1918,έχομεν και λέγομεν εις τας 7400...''
Δείτε το καλά!
Ο Άγιος εδώ,τοποθετεί το 1918 μ.Χ στο 7400 απο Αδάμ!Μας λέει δηλαδή,οτι το 1918 αντιστοιχεί στους 7400 χρόνους απο την δημιουργία του Αδάμ!!!Αρα,αν μετρήσουμε τον χρόνο απο τότε που φτιάχτηκε ο Αδάμ,και βρούμε τους χρόνους που έχουν περάσει απο τότε,καταλήγουμε στο 1918 μ.Χ!
Οπότε,ξέροντας απο πριν,οτι το τέλος του κόσμου,θα έρθει 7500 χρόνια απο Αδάμ,φτάνουμε στο πανηγυρικό 2018 μ.Χ (1918+100=2018)!
Όσοι απο εσάς πιστεύετε στους Αγίους της Ορθοδοξίας μας,και όχι οτι λέει ο Μάξιμος,δείτε τώρα οτι ο'τιδήποτε λέει ο Μάξιμος,το έχουν καταγεγραμμένο και αφημένο για μας αυτοί!Γι'αυτο το δείχνω και το φωνάζω απο την πρώτη μέρα που μπήκα σε αυτό το φόρουμ,οτι αυτα που υποστηρίζει ο μοναχός,είναι όλα αληθινά,και δεν τα λέει απο το κεφάλι του.....