- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Δεν ξέρω,θα δούμε οταν βγει...
αυτο θα γινει την κυριακη η κυριακη ηταν για το αλλο και απλα ακυρωθηκε?
Όχι,για αυτήν την Κυριακή είναι.Στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου.....Δεν ξέρω τι έγινε,η πληροφόρηση που λαμβάνω είναι ελλιπής...Κάτι παίχτηκε πάντως,και το πράγμα πήρε απρόσμενη τροπή......
Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 13/01/2013 19:26:08
quote:quote:quote:Με άλλα λόγια ο Πατέρας Μάξιμος, ούτε και ο ίδιος ξέρει τι λέει.quote:Κάτσε ρε παιδί μου.... FOX δεν είπαμε οτι θα τον λένε; Τι σχέση έχει το "William" με το "Fox" για να καταλάβω δηλαδή. Με ποια λογική ο Μάξιμος είχε συμφωνήσει για το William;
Επειδή παρουσίασε εμπλοκή το θέμα,θα σας αποκαλύψω ο,τι ξέρω:Ναι,όντως,ήταν να βγει βιβλίο με τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ για Αντίχριστο,αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει,το βιβλίο δεν θα αναφέρεται σε αυτόν.Παρουσιάστηκε ρήξη μεταξύ του συγγραφέα και του πατέρα Μάξιμου τις τελευταίες μέρες,και το πιο πιθανό είναι να μην έχει ο Μάξιμος ένα όνομα να μας πει την άλλη Κυριακή...
Είχε πει σε ανύποπτο χρόνο οτι κατα 85% ο Αντίχριστος είναι ο Ουίλλιαμ.Επειδή βγάζει καινούργιο βιβλίο και έχει όντως γραφτεί (ηλεκτρονικά) ολόκληρο βιβλίο για αυτόν,πίστευα οτι θα εξέδιδε αυτό!Τελικά,μόλις σήμερα έμαθα οτι θα είναι άλλο,και οχι αυτο με τον πρίγκηπα!Όπως και να έχει,αν δεν έρθει η Κυριακή να ξεκαθαρίσει εντελώς το πράγμα,δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι...Θα δόυμε το βιβλίο και μετά θα πούμε.....
εμενα με προβληματιζει και το γεγονος οτι ενω ο π.νεκταριος μουλατσιωτης συμφωνει σε πολλα με τον π.μαξιμο και ειναι απο τους πρωτους που μιλανε παντα για εσχατολογια και ολα τα σχετικα τωρα δεν μιλαει για το θεμα.
quote:quote:quote:
Όχι,για αυτήν την Κυριακή είναι.Στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου.....Δεν ξέρω τι έγινε,η πληροφόρηση που λαμβάνω είναι ελλιπής...Κάτι παίχτηκε πάντως,και το πράγμα πήρε απρόσμενη τροπή......
οτι μαθεις την κυριακη ενημερωσε γιατι δεν θα ειμαι.επισης καλυτερα ειναι αν δεις τον π.νεκταριο μουλατσιωτη που ειναι πιθανον να παει να τον ρωτησεις αν θα βγαλουν αυτοι καποιο βιβλιο για ουιλιαμ γιατι ηδη σε ενα βιβλιο που ειχαν βγαλει στο τρικορφο γινονται αναφορες.
Αστείρευτοι είσαστε.
Οπως έχω ξανά-τονίσει:Δυστυχώς ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ???
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Εμένα με προβληματίζει το γεγονός οτι ο Μάξιμος λέει αρλούμπες..
εμενα με προβληματιζει και το γεγονος οτι ενω ο π.νεκταριος μουλατσιωτης συμφωνει σε πολλα με τον π.μαξιμο και ειναι απο τους πρωτους που μιλανε παντα για εσχατολογια και ολα τα σχετικα τωρα δεν μιλαει για το θεμα.
Ο πρίγκηπας Ουίλιαμ έχει επιτυχία στις γυναίκες.
Επίσης είναι πονηρούλης.
Εκ των δυο παραπάνω και με καταλύτη την λαική σοφία προκύπτει σαφώς η παροιμία:
Αλεπού ο μπαγάσας ο πρίγκηπας...
Πιστεύω να λύθηκαν οι όποιες απορίες,ναι;
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
gewkwn
Τα βιβλια που λες λοιπον φιλε μου Χ.Ο. ειναι και αυτα
ακριβα μια που ο "κ.Μαχιμος" και ο "Συνδεσμος" (που στην
ουσια ειναι η "κ.Μαξιμος")εχουν σκοπο το κερδος
τι εννοεις?Δεν ειναι προφανες;
Ο "κ.Μαξιμος" εχει τα δυο πιο σημαντικα ποστα
στον "Συνδεσμο"
1)Προεδρος.
2)Πνευματικος καθοδηγητης.Ασκει επιρροη στην διηκηση και στο "πνημοιο" .
Οσο για την τιμη που γραφω οτι ειναι ακριβα
εχω αναπτυξει αρκετα την θεση μου αναφεροντας
τιμες απο την πραγματικη ζωη και στην συνεχεια
τις κανω αντιπαραθεση με τα γραφωμενα του Χ.Ο.Εξηγω πως οδηγουμαι σε αυτο το συμπερασμα πολυ
απλα , οποτε θα σε παραπεμψω να διαβασεις τι εχω γραψει παραπανω.
ειχες γραψει ειναι η "κ.Μαξιμος"
το η που κολλαει?αυτο ηταν υπονοουμενο για κατι η απλο λαθος?
Α! οχι ρε συ ,καμια σχεση,
τυπογραφικο ηταν, το "η"
quote:
Απατεώνας είναι, όχι γκέι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά Dr.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Φιλε Χριστιανε ψαξτο.Οταν πριν 2-3 μερες εγραψα οτι εγραψα,ημουν σιγουρος οτι δεν μπορει να κυκλοφορησει βιβλιο πανω στο προηγουμενο σκεπτικο.Αλλαξαν πολλα και ισως καποιοι εμαθαν.
321
Εαν δεν το γραψεις εσυ
θα το δω απο την σελιδα του
"Συνδεσμου".
Επειδη σιγουρα θα ανεβασουν και
στο youtube την ομιλια του "κ.Μαξιμου"
αντε να την τι παρακολουθησω...
Ή θα μας πει οτι ο Πρίγκιπς Γουίλιαμς που έχει εμφανιστει 99489234284 φορές στις κάμερες πιο πριν τις 21 Δεκ. είναι ο antacrist?
Βασικά, δε καταλαβαίνω καν γιατί υπάρχει αυτό το θέμα.
Βασικά, δε καταλαβαίνω καν γιατί δεν έχει διαγραφεί και αυτό και ο θεματοθέτης του.
Βασικά, δε καταλαβαίνω καν γιατί κάθεστε και του γράφετε μακροσκελείς απαντήσεις.
Βασικά.. άντε γεια
quote:
Κάτσε, είναι αυτή η ομιλία στην οποία θα πει το μεγάλο "Δε ξέρω";
Ή θα μας πει οτι ο Πρίγκιπς Γουίλιαμς που έχει εμφανιστει 99489234284 φορές στις κάμερες πιο πριν τις 21 Δεκ. είναι ο antacrist?Βασικά, δε καταλαβαίνω καν γιατί υπάρχει αυτό το θέμα.
Βασικά, δε καταλαβαίνω καν γιατί δεν έχει διαγραφεί και αυτό και ο θεματοθέτης του.
Βασικά, δε καταλαβαίνω καν γιατί κάθεστε και του γράφετε μακροσκελείς απαντήσεις.
Βασικά.. άντε γεια
Βασικα Καλησπερα
quote:Βασικα Καλησπερα...σαςquote:
Κάτσε, είναι αυτή η ομιλία στην οποία θα πει το μεγάλο "Δε ξέρω";
Ή θα μας πει οτι ο Πρίγκιπς Γουίλιαμς που έχει εμφανιστει 99489234284 φορές στις κάμερες πιο πριν τις 21 Δεκ. είναι ο antacrist?Βασικά, δε καταλαβαίνω καν γιατί υπάρχει αυτό το θέμα.
Βασικά.. άντε γεια
Βασικα Καλησπερα
αθανατος ελληνικος κινηματογραφος...http://www.youtube.com/watch?v=RAnev4hsFbc
Ποιός ήρθε?
321
Πάντως,για να καθησυχάσω,ο μοναχός είναι υποχρεωμένος μέσα στο 2013 να μας δώσει ένα όνομα,έναν εμφανισμένο Αντίχριστο!Αυτό δεν ξέρω πότε θα το κάνει,αν δηλαδή θα είναι αρχές,μέσα ή τέλη 2013....Πάντως,13 θα είναι.......
quote:
Η ουσία είναι οτι δεν έχουμε Αντίχριστο αυτή την στιγμή που μιλάμε,το ζήτημα παραμένει ανοικτό για όλο το 2013......
ΖΗΤΕΙΤΑΙ νεαρός (έως 33 ετών) για πενταετή υπηρεσία στο ρόλο του Αντίχριστου. Προϋποθέσεις: Άριστη γνώση ξένων γλωσσών (για να μπορεί να απευθύνεται σε όλο τον κόσμο), ευχέρεια στις δημόσιες σχέσεις, ευχάριστο παρουσιαστικό και ικανότητες στην καταστροφή του κόσμου. Προϋπηρεσία απαραιτήτως ανεπιθύμητη. Απόλυτη εχεμύθεια. Πληροφορίες: 6999999999, κύριο Μάξιμο.
Δυστυχώς τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή!Απο εκει που είχαμε το σίγουρο για τον Ουίλλιαμ,προέκυψαν δυσκολίες και ανυπέρβλητα εμπόδια!Δεν ξέρω ακριβώς τι έπαιξε,αλλά ενημερώνομαι οτι παρενέβησαν και δικηγόροι μέσα,χαμός έγινε!Αν έβγαζε βιβλίο ο πατέρας Μάξιμος,ίσως και να είχε μπλεξίματα με δικαστήρια και τέτοια (και δεν μπορούσε 100% να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του)Πάντως,για να καθησυχάσω,ο μοναχός είναι υποχρεωμένος μέσα στο 2013 να μας δώσει ένα όνομα,έναν εμφανισμένο Αντίχριστο!Αυτό δεν ξέρω πότε θα το κάνει,αν δηλαδή θα είναι αρχές,μέσα ή τέλη 2013....Πάντως,13 θα είναι.......
quote:quote:
Η ουσία είναι οτι δεν έχουμε Αντίχριστο αυτή την στιγμή που μιλάμε,το ζήτημα παραμένει ανοικτό για όλο το 2013......ΖΗΤΕΙΤΑΙ νεαρός (έως 33 ετών) για πενταετή υπηρεσία στο ρόλο του Αντίχριστου. Προϋποθέσεις: Άριστη γνώση ξένων γλωσσών (για να μπορεί να απευθύνεται σε όλο τον κόσμο), ευχέρεια στις δημόσιες σχέσεις, ευχάριστο παρουσιαστικό και ικανότητες στην καταστροφή του κόσμου. Προϋπηρεσία απαραιτήτως ανεπιθύμητη. Απόλυτη εχεμύθεια. Πληροφορίες: 6999999999, κύριο Μάξιμο.