- ΠΑΛΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ

"Κονξ Ομ Πανξ"
Δεν ξέρω και αν, θα έχουμε τη χαρά..., να πάρουμε τις απαντήσεις που περιμένουμε στις απορίες μας...
Προς το παρόν όμως, είναι σαν να την βλέπω την απάντησή του, μπροστά μου...
Θα μας ζητήσει σίγουρα, συγνώμη..., αλλά για να μην εμφανίζεται τόσες μέρες, μάλλον κάποια δυσκολία, θα αντιμετωπίζει...
Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα μπορεί να μας εξηγήσει ακόμα... ![]()
![]()
Και μετά..., άντε πάλι... περίμενε καμιά δεκαριά μέρες!!!!! ![]()
![]()
Ας ελπίσουμε πάντως να βγούν ψευδείς οι υποψίες σου, αγαπητή μου!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Το εύχομαι και εγώ, σου μιλάω ειλικρινά...
Δεν θέλω να θεωρήσει κανείς, πως επειδή είμαι λίγο απαισιόδοξη..., δεν έχω και εγώ την ίδια περιέργεια... και δεν θα ήθελα να βγω... λάθος στους φόβους που εξέφρασα, πως μάλλον θα έχουμε και άλλη καθυστέρηση...![]()
![]()
![]()
Μακάρι να έχουμε τις απαντήσεις που περιμένουμε το συντομότερο δυνατόν, άλλωστε ήδη έχει καθυστερήσει, αυτό το θέμα πάρα πολύ...![]()
![]()
![]()
Edited by - Isidora on 23/08/2005 21:21:52
Παντως απο την αρχικη τοποθετηση του Αρη φαινοταν οτι το θεμα θα εχει..."μυστηριο" και οχι πολλα-πολλα στοιχεια δυστηχως. Ηταν ενας απο τους λογους που ασχοληθηκα κιολας,μια και στα αλλα θεματα του forum ριχνω ματιες χωρις να συμμετεχω συνηθως.
'Between astonishment and grief,I was tearless.'
Παντως απο την αρχικη τοποθετηση του Αρη φαινοταν οτι το θεμα θα εχει..."μυστηριο" και οχι πολλα-πολλα στοιχεια δυστυχως. Ηταν ενας απο τους λογους που ασχοληθηκα κιολας,μια και στα αλλα θεματα του forum ριχνω ματιες χωρις να συμμετεχω συνηθως.
Σχετικά με τον Άρη τώρα και το θέμα που έχει ανοίξει εγώ δεν πιστεύω ούτε απορρίπτω τίποτα.
Απλά κι εγώ το διαβάζω και θέλω να δώ που θα καταλήξει το όλο θέμα...
Just from curiousity! ![]()

quote:
Μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκίνησε η εν λόγω κόντρα και ποιός είναι ο λόγος κι η αφορμή?
Η astral-project είναι αυτή που είναι κι έχει τα πιστεύω της, η διαμάχη που έχει με τον Άρη αφορά αυτούς τους 2, σωστά?
Μην προκαλούνται κόντρες σε κάθε θέμα, βρέ παιδιά!
Δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαστε εδώ.
Aγαπητέ φίλε Dying_Incubus θα συμφωνήσω απόλυτα σ'αυτό και θα παρακαλέσω να λείψουν οι αντιπαραθέσεις. Η astral-project έχει τη γνώμη της και είναι σεβαστή όπως και όλων των μελών.
Όπως έχω πει και σε προηγούμενα ποστ η ιστορία του ΑΡΗ είναι μία ιστορία που μας "κρατησε" 4 μήνες και αυτό θα πει ότι ενδιαφέρει κάποια μέλη.
Εγώ προσωπικά παρ'ότι δεν έχω συμμετάσχει ιδιαίτερα στο θέμα ακόμα δεν μπορεσα να καταλάβω γιατί δεν θέλει ο Άρης βοήθεια από άτομα που κατα πάσα πιθανότητα ειναι δυνατον να μπορούν να βοηθήσουν λόγω της εμπειρίας τους. Απ'ότι είπες Άρη είσαι -παρ'οτι χειρουργος- αρκετά νεαρό άτομο οπότε γιατί αποκλείεις τη βοήθεια από άτομα που πιθανόν να ξέρουν πράγματα και να μπορούν να βοηθήσουν???
Εφόσον εργάζεσαι και μπορείς να μετακινηθεις πιστεύω ότι παραπάνω από 3-4 άτομα θα μπορούσες να συναντήσεις έτσι ώστε να πάρεις έστω μια ενεργειακή ανάσα. Ακόμα κι αν δεν μπορούσες να βγεις από το σπίτι σου πιστεύω ότι οι συμμετέχοντες στο θέμα σου -τουλάχιστον οι περισσότεροι- θα ήταν πρόθυμοι -διορθώστε με αν κάνω λάθος- να σε συναντήσουν και να σου συμπαρασταθούν στο επακρόν ακόμα και σε ακραία περίπτωση να είναι δίπλα σου και να προσπαθήσουν να σου συμπαρασταθούν σε κάθε περίπτωση "επίθεσης".
well πιστεύω ότι αν μη τί άλλο έχεις μια συντροφιά στην περιπέτειά σου.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Σχετικά με την ηλικία του Άρη, αν θυμάμαι καλά από κάποιο post του, είναι 25 χρονών.
Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει παρακαλώ.
Όσον αφορά την ιατρική βοήθεια δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί αφενός δεν είμαι ο αρμόδιος κι ούτε έχω τις κατάλληλες ιατρικές γνώσεις κι αφετέρου δε γνωρίζουμε όλοι αν ο φίλος μας έχει ήδη απευθυνθεί σε κάποιους ειδικούς, που νομίζω οτι το έχει ήδη κάνει.
Τέλος, θα ήταν καλή ιδέα να προσπαθήσει να έρθει σε κάποια επαφή με κάποια άτομα από εδώ για να πάρει λίγο κουράγιο και λίγη δύναμη για τον αγώνα του.
Συμφωνώ με όσα είπες, αγαπητή μου!

Φίλε Άρη συμμερίζομαι την επιφιλακτηκότητα σου για το θέμα.Δηλαδή δε με πειράζει και τόσο που στα βγάζουν με το τσιγκέλι.Αλλά πρέπει να ξέρεις οτι έχεις κάνει ένα λαθάκι κάπου.Δώσε αν μπορείς κάποιες πληροφορείες για τις ρίζες τους.Και επειδή καταλαβαίνω οτι θές να αποφύγεις να αναφέρεις κάποια πράγματα,πρόσεξε λίγο περισσότερο αυτά τα οποία γράφεις γιατί αντιφάσκεις σε αρκετές αναφόρες(αυτό είναι το λάθος σου νομίζω).Δεν αμφισβήτω ούτε μια λέξη όλων των ανθρώπων του θέματος αυτού.Έχω δεί κι εγώ παράξενους ανθρώπους,σε χαρακτήρα αλλα και σε όψη.
Οι περισσότερες ταινείς τώρα,δείχνουν την σχέση αυτών των όντων με το αίμα πολύ στενή.Πράγμα το οποίο δε πιστευώ να ισχύει.
Είπες φίλε Άρη στην αρχή οτι θα μπορούσες να γράψεις ολόκληρες σελίδες για αυτό το θέμα.Τώρα και 'γώ μπορώ να σου γράψω πολλές σελίδες με υποθέσεις και απορείες.Μας έχεις πεί πολύ λίγα πράγματα από αυτά που γνώριζεις.Αυτό το γεγονός καθιστά πολύ δύσκολη την κατανόηση της αλήθειας σου.
Θέλω να σου πώ οτι όλοι έχουμε ειδηκές ικανότητες.Και αυτό το πιστέυω.Για να μη πώ οτι ισχύει.
Μην θύμωνεις όταν κάποιοι σου βάζουν μπροστά απο αυτά που λές τη λέξη ΝΟΜΙΖΩ.Υπάρχει πιθανότητα να συμβαίνει αυτό.
Έχω πολλά ακόμη να πώ αλλά θέλω να εμφανιστείς φιλέ Άρη.
Ευχαριστώ.
Εμείς σαν θέμα..., ξεκινήσαμε να το παρακολουθούμε και αυτό
έχει πάρει..., διαστάσεις εγκυμοσύνης...!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ξεχνάμε ότι, αστεία - αστεία..., μπαίνουμε αισίως στους έξι μήνες, σε λίγες μέρες... ![]()
![]()
![]()
Και εμείς κοντεύουμε να γεννήσουμε..., και ο Άρης..., απ΄ ότι βλέπω, άνετος..., με την ησυχία του... ![]()
![]()
![]()
Eκτός πια..., αν τον απήγαγαν..., τίποτα βουδούλακες...!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και περιμένουμε... άδικα... ![]()
![]()
![]()
κακία ήταν αυτή..., την είπα όμως για πλάκα... ![]()
![]()
![]()
.
Edited by - Isidora on 27/08/2005 06:05:02
Υπομονη παιδια...Εγω παντως εχω περιεργεια να μαθω κι αλλα για το θεμα του Αρη
Endless climb
I am blind
why can`t i leave?
color blind
speaking a phrase
instantly grown
i am blind
waiting in line
Βλέποντας ότι το θέματα ανασκαλεύτηκε δεν πρόσεξα ότι το τελευταίο post ήταν από Erzsebet και σχεδόν χάρηκα νομίζοντας ότι ο ΑΡΗΣ αποφάσισε να αφήσει κατά μέρους το μυστήριο και να μας διαφωτίσει, αλλά εις μάτην!!!
Όπως έλεγε και το λαϊκό άσμα: «Τσάμπα καίει η λάμπα, τσάμπα δεν κοιμάμαι!»

"Κονξ Ομ Πανξ"
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΦΙΛΗ/ΦΙΛΟ ΑΤΒΑ...
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ "Έπος των Bρικολάκων" ΕΓΡΑΨΕΣ...![]()
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ....
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ "ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΠΙΚΣ" ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙS ΑΤΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ....
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...
ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....
ΚΡΙΜΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
"To Έπος των Βρικολάκων..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"πάντα με φιλική διάθεση..."
isidora
θανασης βάγιας λοιπόν:
―Mέσα στου τάφου μου τη σκοτεινιά
κλεισμένος ήμουνα τέτοια νυχτιά,
κ' εκεί που έστεκα σαβανωμένος
βαθειά στο μνήμα μου συμμαζωμένος,
Έξαφνα επάνω μου μια κουκουβάγια
ακούω που φώναζε: ―Θ α ν ά σ η B ά γ ι α,
σήκου κ' επλάκωσαν χίλιοι νεκροί
και θα σε πάρουνε να πάτ' εκεί.―
Tα λόγια τ' άκουσα και τ' όνομά μου.
Σκάνε και τρίβονται τα κόκκαλά μου.
Kρύβομαι, χώνομαι όσο μπορώ
βαθειά στο λάκκο μου, μη τους ιδώ.
―Έβγα και πρόβαλε, Θανάση Bάγια,
έλα να τρέξωμε πέρα στα πλάγια.
Έβγα, μη σκιάζεσαι, δεν είναι λύκοι.
Tο δρόμο δείξε μας για το Γαρδίκι.
Έτζι φωνάζοντας σα λυσσασμένοι
πέφτουν επάνω μου οι πεθαμμένοι.
Kαι με τα νύχια τους και με το στόμα
πετάνε, σκάφτουνε το μαύρο χώμα.
Kαι σαν μ' ευρήκανε όλοι με μια
έξω απ' του τάφου μου την ερημιά,
γελώντας, σκούζοντας, άγρια με σέρνουν
κ' εκεί που μου είπανε με συνεπαίρνουν.
Πετάμε, τρέχομε· φυσομανάει,
το πέρασμά μας κόσμο χαλάει.
Tο μαύρο σύννεφο, όθε διαβή,
οι βράχοι τρέμουνε, ανάφτ' η γη.
Φουσκώνει ο άνεμος τα σάβανά μας
σαν ν' αρμενίζαμε με τα πανιά μας.
Πέφτουν στο δρόμο μας και ξεκολλάνε
τα κούφια κόκκαλα, στη γη σκορπάνε.
Eμπρός μάς έσερνε η κουκουβάγια
πάντα φωνάζοντας– Θ α ν ά σ η B ά γ ι α.
Έτσι εφθάσαμε σ' εκειά τα μέρη,
που τόσους έσφαξα μ' αυτό το χέρι.
Ω, τί μαρτύρια! Ω! τί τρομάρες!
Πόσες μου ρίξανε σκληρές κατάρες!
Mου δώκαν κ' έπια αίμα πημένο.
Γιά ιδές το στόμα μου τό 'χω βαμμένο.
Kι εν ώ με σέρνουνε και με πατούνε
κάποιος εφώναξε... Στέκουν κι ακούνε.
―Kαλώς σ' ευρήκαμε, Bιζίρη Aλή.
Eδώθε μπαίνουνε μες στην αυλή.―
Πέφτουν επάνω του οι πεθαμμένοι.
Mε παραιτήσανε. Kανείς δεν μένει.
Kρυφά τούς έφυγα και τρέχω εδώ
με σε, γυναίκα μου, να κοιμηθώ.
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Edited by - astral-project on 28/08/2005 09:21:43