- ΠΑΛΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ
ας τον κρινει η ιστορια

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Αγαπάω πολύ τα ζώα και θα ήθελα κάποια μέρα που να έχω εξασφαλίσει το οικονομικό να μπορώ να δουλεύω εθελοντικά για την προστασία τους. Ιδιαίτερη σχέση έχω με τα σκυλιά κατά έναν περίεργο τρόπο. Αρκεί να κοιτάξω ένα σκυλί στα μάτια και αυτό να τρέξει κοντά μου. Όταν κάθομαι κάπου και υπάρχουν σκυλιά μαζεύονται όλα γύρω μου σαν δορυφόροι. Θα ήθελα πολύ να έχω ένα σκυλάκι αλλά δυστυχώς ο τρόπος ζωής μου δεν το ευνοεί. Και πιστεύω ότι όταν αποφασίσεις να υιοθετήσεις ένα ζωάκι η δέσμευση είναι δια βίου. Γι αυτό έχω έναν γατούλη, ο οποίος στα 3 χρόνια που μας βρήκε (εκείνος μας βρήκε και όχι εμείς) μου έχει προσφέρει άπειρες αστείες αλλά και συγκινητικές στιγμές. Παλιότερα δεν εκτιμούσα αρκετά τις γάτες, πίστευα ότι δεν μπορεί να είναι τόσο έξυπνες και τόσο φιλικές με τον άνθρωπο. Διαψεύστηκα! Τι να πρωτοθυμηθώ… Ότι ο γατούλης μου όταν ήταν μικρούλης είχε πάθει ψύχωση και μ’ ακολουθούσε παντού σαν σκυλάκι. Ότι ανέβαινε στο καπό του αυτοκινήτου μου για να μην φύγω. Ότι ξάπλωνε φαρδύς πλατύς μπροστά από το αυτοκίνητό μου στην πυλωτή σίγουρος ότι δεν θα τον πατήσω. Μερικά τα κάνει και τώρα αν και έχει διευρύνει το ρεπερτόριό του. Π.χ. με περιμένει κάθε απόγευμα να γυρίσω και μόλις με βλέπει τρέχει και νιαουρίζει. Είναι πολύ έξυπνος άσχετα αν παίζει τον χαζό πολλές φορές.
Σύμφωνα με το Feng Shui οι σκύλοι εκπέμπουν θετική ενέργεια αλλά οι γάτες απορροφούν την αρνητική ενέργεια. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, πάντως όταν κουρνιάζει πάνω μου, μου προσφέρει απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση.
Δυστυχώς ελλειπα για αρκετό καιρό.Τώρα είμαι εδω.
Θυμάμαι avallon θυμάμαι... που είναι το τόπικ να μην τρώμε τα ζώα που είναι.... βρείτε το μην τα αφήνουμε αυτά.
Υπάρχει ενας καλός γιατρός στον Περισσό Αττικής... φοβερός ...
Αργώ δεν ξέρω τί εχεις κάνει πέρασε καιρός... αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να στελνεται email.
quote:
υπαρχει ομως ενα ζωο που δεν το αγαπαει κανενας και το οποιο απεχει απο ολες της συμφωνιες που εχουν να κανουν με την προστασια του περιβαλλοντος
edorama που τα βρήκες ολα αυτά τα πιθηκάκια

(hope you don't mind endorama, τον βρηκα και σ'αλλες ποζες, τον ατριχο πιθηκο
)
Καθώς κι αυτον:

Edited by - 1900 on 14/12/2003 17:55:28

1900 μου φαινεται οτι εχουμε το ιδιο φωτογραφικο υλικο
παντως χαιρομαι που συμφωνεις για το "κακο" ζωο

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

ελεγα οτι με τα ζωα εχουμε πολλα κοινα σημεια
οχι μονο στην συμπεριφορα και τα ενστικτα
αλλα και στα χαρακτηριστικα του προσωπου