ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
03/08/2011, 21:52:54
Καλά ντέέέέέ...
Όλοι κάτι είναι ρε Νικόμαχε...
Ωστόσο αν είχες μελετήσει τον Ντετερνισμό λεπτομερώς , θα έβλεπες ότι στατιστικά έχει απόλυτο δίκιο ως προς τις θέσεις του , δυστυχώς φίλε μου....
Απο την άλλη μεριά , τι σημαίνει αντι-σκεπτικιστής δηλαδή Νικόμαχε..και μάλιστα δηλωμένος όπως αναφέρεις???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
03/08/2011, 22:13:47
Καλησπέρα Δήμο

Χρειάζεσαι εξηγήσεις για αυτά που είπα?
Βαρυέμαι βρε Δήμο,βαρυέμαι τα ιδια και τα ιδια.Αυτές είναι οι θέσεις μου και δεν είναι επειδή ετσι μου <<καύλωσε>>.ΟΙ μελέτες μου και οι εμπειρίες μου με οδήγησαν εκεί.

Αλλοι οδηγούνται σε άλλα συμπεράσματα και άλλοι σε άλλα.Τι να κάνουμε?

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς.

Μέχρι εκεί φθάνει η δική μου αντιληπτική ικανότητα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/08/2011, 22:59:40
Φίλε Μάριε, τα σενάρια όλα είναι πιθανά, την στιγμή μάλιστα που ΔΕΝ υπάρχει μέχρι σήμερα καμία θεωρία που να εξηγεί ικανοποιητικά τον κόσμο που παρατηρούμε.

Φίλε Δήμο εγώ θα συμφωνήσω με το Μάριο αναφορικά με την αιτιοκρατία.
Πιστεύω πως είναι κυρίως ο ανθρωπικός παράγοντας που μας οδηγεί σε αυτή την … παγίδα..
Για μένα ο …«θεός», Ναι! Παίζει ζάρια, και μπορεί μερικές φορές ….πειραγμένα!

Όσο για τον σκεπτικισμό, θέλει λιγάκι ψάξιμο.

Από την άλλη πλευρά, αν υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται δια μέσου των αισθήσεων πνευματικές οντότητες, και αυτή η ικανότητα τους μπορεί να πιστοποιηθεί και να επιβεβαιωθεί, δεν έχω μέχρι τώρα τέτοια πληροφορία για την ύπαρξή τους.
Δεν αποκλείεται να υπάρχει και να μην το γνωρίζω
Απατεώνες που να ισχυρίζονται πως έχουν τέτοιες ικανότητες, ουουου! Έχει γεμίσει ο τόπος.
Με χαρά περιμένω να ακούσω τις πηγές που απέκτησες αυτές τις πληροφορίες που σε οδήγησαν στην υπόθεση πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.

04/08/2011, 00:22:01
Γιάννη καλησπέρα...
Οφείλω να πώ , ότι σκεπτικιστές...αγνωστικιστές και οτιδήποτε άλλο λίγο πολύ είμαστε όλοι μας και αν το διερευνήσεις θα διαπιστώσεις την εγκυρότητα του...
Επίσης οφείλω να πώ , ότι η αναφορά που έκανα ήταν μια σκέψη μου και τίποτα περισσότερο μιάς και ΔΕΝ γνωρίζω αν όντως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι , οπότε απο την μια μεριά μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ υπάρχουν αλλα βεβαίως απο την στιγμή που δεν μπορώ να το διερευνήσω/αποδείξω μπορεί κάποιος με την ίδια λογική να πεί ότι αφού ρε σύ Δήμο δεν μπορείς να το διερευνήσεις και οι δυό πιθανότητες -ύπαρξης και μη ύπαρξής τους- είναι ανοικτές και όσο "δίκιο" έχει κάποιος που υποστηρίζει την μια θέση , άλλο τόσο έχει "δίκιο" και ο/οι άλλος/οι που υποστηρίζουν το αντίθετο...
Εγώ φερ'ειπείν δεν μπόρεσα ποτέ και ούτε θα μπορέσω να συνθέσω ένα τραγούδι...ή να αντιληφθώ όσα αντιλαμβανόταν ο Αϊνστάϊν ή ο Χώκινς και άλλοι μεγάλοι επιστήμονες ή καλλιτέχνες κοκ....
Ωστόσο κάποτε μικρός -δεν μου έχει ξανατύχει έκτοτε- ευρισκόμενος με τον πατέρα μου σε ένα χωριό -πρώτη φορά είχα πάει εκεί- γνώριζα το μέρος με λεπτομέρειες και μάλιστα ανέφερα στον πατέρα μου και άλλα σημεία του χώρου που απο κεί που ήμασταν δεν τα βλέπαμε αλλα ωστόσο εγώ τα γνώριζα και τα υπέδειξα στον πατέρα μου , ο οποίος ο άνθρωπος έμεινε κάγκελο...
Αποφεύγω να κάνω τέτοιες συζητήσεις όμως και αυτό διότι δεν μπορώ να αποδείξω οτιδήποτε απλά να καταθέσω τις εμπειρίες μου μπορώ και τίποτα περισσότερο...
Απο κεί ορμώμενος , σκέπτομαι -απλές εκέψεις είναι- ότι ενδεχομένως να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι...ενδεχομένως λέω....
Το θέμα είναι ότι θα υπάρξει καχυποψία σε τέτοιου είδους αναφορές -και γώ τίθεμαι καχύποπτα το παραδέχομαι- και δικαίως διότι ενδεχομένως να είναι και φαντασιώσεις....ή τεχνάσματα για την δημιουργία εντυπώσεων ή ακόμα και για ιδιοτελείς επιδιώξεις ορισμένων...
Τέλος πάντων , δεν θέλω να το συνεχίσω και ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να πώ...ποιός ξέρει , ίσως σε μερικά χρόνια να γνωρίζουμε -ως ανθρωπότητα- πολύ περισσότερα πράγματα και να μην μιλάμε με υποθέσεις...πάντως θεωρώ ότι όντως υπάρχουν εν δυνάμει στοιχεία εντός μας άγνωστα που κάτω απο ορισμένες προϋποθέσεις κάνουν την εμφάνισή τους...

04/08/2011, 00:23:44
quote:

Καλησπέρα Δήμο

Χρειάζεσαι εξηγήσεις για αυτά που είπα?
Βαρυέμαι βρε Δήμο,βαρυέμαι τα ιδια και τα ιδια.Αυτές είναι οι θέσεις μου και δεν είναι επειδή ετσι μου <<καύλωσε>>.ΟΙ μελέτες μου και οι εμπειρίες μου με οδήγησαν εκεί.

Αλλοι οδηγούνται σε άλλα συμπεράσματα και άλλοι σε άλλα.Τι να κάνουμε?

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς.

Μέχρι εκεί φθάνει η δική μου αντιληπτική ικανότητα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Μη μου θυμώνεις αγορίνα μου , επι της ουσίας αστειεύθηκα μαζί σου και θέλησα λιγάκι να σε πειράξω...όλα καλά φίλε μου...

04/08/2011, 01:58:03
Να θυμώσω?
Πας καλα βρε?
Ελεύθερα τα πάντα όλα και τα κοάλα...τίποτα!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/08/2011, 12:06:09
quote:
Οφείλω να πώ , ότι σκεπτικιστές...αγνωστικιστές και οτιδήποτε άλλο λίγο πολύ είμαστε όλοι μας και αν το διερευνήσεις θα διαπιστώσεις την εγκυρότητα του...

Βρε Δήμο μου, αυτές οι γενικεύσεις δεν είναι κάπως “ενοχλητικές”?
Και παππάς και ζευγάς και πιλότος φόρμουλα 1?

quote:
Εγώ φερ'ειπείν δεν μπόρεσα ποτέ και ούτε θα μπορέσω να συνθέσω ένα τραγούδι...ή να αντιληφθώ όσα αντιλαμβανόταν ο Αϊνστάϊν ή ο Χώκινς και άλλοι μεγάλοι επιστήμονες ή καλλιτέχνες κοκ....

Μα και φυσικά δεν παρουσιάζουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες φυσικές ικανότητες.
Μιλάμε για φυσικές ικανότητες που μπορούν να ερμηνευτούν στα πλαίσια της φυσικής επιστήμης.
Και οι ικανότητες αυτές επιδεικνύονται και αποδείχνονται.
Δεν γνωρίζω μέχρι αυτή την στιγμή μεταφυσικές/πνευματιστικές ικανότητες κάποιου που να μπορούν να αποδειχτούν επιστημονικά, όπως τηλεκινητική, τηλεπάθεια, επικοινωνία με πνεύματα, εξωσωματική εμπειρία κλπ κλπ
Αν εσύ κάτι γνωρίζεις, είμαι .... όλος αυτιά.

quote:
Ωστόσο κάποτε μικρός -δεν μου έχει ξανατύχει έκτοτε- ευρισκόμενος με τον πατέρα μου σε ένα χωριό -πρώτη φορά είχα πάει εκεί- γνώριζα το μέρος με λεπτομέρειες και μάλιστα ανέφερα στον πατέρα μου και άλλα σημεία του χώρου που απο κεί που ήμασταν δεν τα βλέπαμε αλλα ωστόσο εγώ τα γνώριζα και τα υπέδειξα στον πατέρα μου , ο οποίος ο άνθρωπος έμεινε κάγκελο...

Δήμο εσύ γράφεις ή κάποιος άλος?
Γεγονότα σαν αυτό με το χωριό του πατέρα σου, είναι πολύ κοινά, και ερμηνεύονται όλα.
Απορώ γιατί το ανέφερες.

quote:
ίσως σε μερικά χρόνια να γνωρίζουμε -ως ανθρωπότητα- πολύ περισσότερα πράγματα και να μην μιλάμε με υποθέσεις..

Σίγουρα οσο περνούν τα χρόνια μαθαίνουμε περισσότερα, μα και βλέπουμε και βαθύτερα τον κόσμο.
Μην ξεχνάς το όριο ταχύτητας.

04/08/2011, 14:17:23
Γιάννης Ψ.
quote:
Θεώρησα πως με τον αυτοπροσδιορισμό σου ως “υπερβατικού-πνευματιστικού” , δέχεσαι την ύπαρξη πνευματικών οντοτήτων.
Διερωτώμαι λοιπόν, πως απέκτησες αυτήν την γνώση, μια και τα πνεύματα δεν εντοπίζονται δια μέσου των 5 γνωστών μας αισθητηρίων οδών.
Είχα γράψει:
quote:
Φίλε Εαρινέ σου δίνω απλά άριστα για το παραπάνω μήνυμά σου και μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή σε αυτό το φόρουμ έχει συντελεστεί ένα "επικοινωνιακό θαύμα", έχει σχηματιστεί μια "Αγ. τριάδα" θα μπορούσα να πω στην οποία ο Γιάννης παίζει τον ρόλο του πιο γειωμένου-υλιστή, εγώ του πιο υπερβατικού-πνευματιστικού και εσύ το ενδιάμεσο.. Έτσι συντελείται μία ας πούμε ολοκληρωμένη επικοινωνιακή τριάδα.

Ο λόγος που χρησιμοποίησα την λέξη "πνευματιστικός" αντί για τη λέξη "πνευματικός" ήταν καθαρά πρακτικός, γιατί αν έλεγα ότι εγώ ασχολούμαι με τα πνευματικά θα ήταν σαν να λέω ότι οι εσύ ή ο Εαρινός δεν ασχολείστε με τα πνευματικά, βάσει της αρχικής διατύπωσης ότι ο καθένας μας ασχολείται και με κάτι διαφοτερικό. Επιπλέον ο όρος πνευματιστικός είναι πιο ευρύς, αφού σημαίνει οτιδήποτε σχετιζόμενο με τα πνευματικά και όχι μόνο ότι ευρέως θεωρείται πνευματικό. Γιατί το τι ο καθένας έχει στο νού του ως πνευματικό μπορεί να διαφέρει. Σίγουρα με τον όρο πνευματιστικό δεν εννοούσα τους απατεώνες που με πρόσχημα κάποια υπεβατική διαίσθηση και άλλα τεχνάσματα απομυζούν τα λεφτά των.. πελατών τους. Πράγμα όμως που είναι άσχετο με τα υπερβατικά πνευματικά ζητήματα αλλά και με την ύπαρξη ή μη ύπαρξη ανεξήγητων για τη σύγχρονη επιστήμη φυσικών ικανοτήτων ή/και οντοτήτων.
quote:
Με ενδιαφέρον να ακούσω την “οδό” της γνώσης για εσένα του “υπερβατικού-πνευματιστικού”, και να βεβαιωθώ για την ελλειπή δική μου αίσθηση.
Η οδός της γνώσης για όλα τα ζητήματα είναι η ίδια, το πείραμα και η εμπειρία.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/08/2011 14:23:01

04/08/2011, 14:40:29
quote:
Ntoctor
Η οδός της γνώσης για όλα τα ζητήματα είναι η ίδια, το πείραμα και η εμπειρία

Από το πείραμα και την εμπειρία που αποκτάται απο την πρακτική επιβαιβέωση του πειράματος, θα συμπλήρωνα.
Σωστά?

Πως προκύπτει/αποδεικνύεται πειραματικά η ύπαρξη πνεύματος σαν οντότητα.
Μήπως δεν ομονοούμε την έννοια της πνευματικής οντότητας?

04/08/2011, 15:07:28
quote:
Από το πείραμα και την εμπειρία που αποκτάται απο την πρακτική επιβαιβέωση του πειράματος, θα συμπλήρωνα.
Σωστά?
Είπαμε, πείραμα&εμπειρία. Κάνεις το πείραμα και του πειράματος έπεται η εμπειρία.

quote:
Μήπως δεν ομονοούμε την έννοια της πνευματικής οντότητας?
Εγώ γενικά μιλούσα. Εσύ τι ορίζεις ως πνευματική οντότητα;
04/08/2011, 19:09:56
quote:
Είπαμε, πείραμα&εμπειρία. Κάνεις το πείραμα και του πειράματος έπεται η εμπειρία.

Βρε Νοκτορ το ίδιο δεν είπα? Για δες το ξανά.

quote:
Εγώ γενικά μιλούσα. Εσύ τι ορίζεις ως πνευματική οντότητα;

Εγώ ΔΕΝ μπορώ να φανταστώ οποιαδήποτε οντότητα, που να μην σχετίζεται με υλοενέργεια.

Έχω την εντύπωση όμως, πως αυτοί που πιστεύουν σε “πνευματικές οντότητες” τις περιγράφουν με κάποιο άλλο απροσδιόριστο τρόπο, που αδυνατώ να κατανοήσω.

Για πες εσύ που έχεις ερευνήσει πιθανόν τέτοιες οντότητες.
Πως περιγράφονται, από που προέρχονται, πως εντοπίζονται, και ποιος ο λόγος ύπαρξής τους?

KromosΝέο Μέλος
04/08/2011, 23:11:02
καλησπέρες... διάβαζα κι είπα να μπω γιατί μου άρεσε το θέμα....
φίλε gianipseftis, υπάρχουν πολλές εξηγήσεις.. γιατί πολύ απλά ο καθένας είτε λέει την γνώμη του είτε το έχει ερευνήσει.. ακόμα και σε βιβλία... ακόμα και σε προσωπικές εμπειρίες...
το καλύτερο για να μάθεις είναι να ανοιχτεί μία μεγάλη κουβέντα περί αυτού που να συμμετάσχεις κι όλας... να ακούσεις μεν όλους, να πεις και εσύ την γνώμη σου, σε στυλ ανταλλαγής απόψεων και να βγάλεις ένα δικό σου συμπέρασμα... εγώ αν θέλετε και δεν έχετε πρόβλημα είμαι μέσα και γουστάρω... και έχω να πω και θέλω να ακούσω... οπότε it's up to you guys...

~Kromos47~

have you ever dance with the devil, under the moonlight??

05/08/2011, 00:18:42
quote:

have you ever dance with the devil, under the moonlight??

Every night!!!With or without moonlight!!
I am reading this forum every night!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/08/2011, 07:09:41
quote:
Βρε Νοκτορ το ίδιο δεν είπα? Για δες το ξανά.
Το πείραμα είναι πάντα κάτι πρακτικό, ποτέ κάτι θεωρητικό!
quote:
Εγώ ΔΕΝ μπορώ να φανταστώ οποιαδήποτε οντότητα, που να μην σχετίζεται με υλοενέργεια.
Ναι, μα ειναι σαφές για μένα ότι μιλάμε για κάτι τέτοιο. Απλά αυτό το είδος υλοενέργειες είναι προς το παρόν, αλλά δεν θα μείνει για πάντα, άγνωστο προς την επιστήμη (..ή γνωστό αλλά δεν μας το λένε).
Πιστεύω πάντως ότι αυτό που ονομάζεται "σκοτεινή ύλη" θα αρχίσει να οδηγεί την επιστήμη σε μονοπάτια ριζοσπαστικών ανακαλύψεων...
quote:
Έχω την εντύπωση όμως, πως αυτοί που πιστεύουν σε “πνευματικές οντότητες” τις περιγράφουν με κάποιο άλλο απροσδιόριστο τρόπο, που αδυνατώ να κατανοήσω.
Ναι εντάξει. Εξαρτάται από το άτομο αυτό. Αλλιώς θα σου περιγράψει κάτι μια "διορατική" "αστρολόγος" "ενεργειακή μασέρ" και τα τοιαύτα, αλλιώς π.χ. κάποιος που συμμετείχε στη κατασκευή διαστημοπλοίων..
quote:
Για πες εσύ που έχεις ερευνήσει πιθανόν τέτοιες οντότητες.
Πως περιγράφονται, από που προέρχονται, πως εντοπίζονται, και ποιος ο λόγος ύπαρξής τους?
Ποιος ο λόγος της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ύπαρξης; Σε όλα αυτά που ρωτάς δεν υπάρχει μια και μοναδική απάντηση, όπως ακριβώς ισχύει και για τις οντότητες του "γνωστού" σε εμάς κόσμου.
αμοθενΜέλος
05/08/2011, 19:07:43
Γεια σας

Αισθανομαι την αναγκη να πω δυο λογια μιας,εστω και τυπικα,ειμαι ο θεματοθετης.

Και εξηγουμαι,

«Νεος» στο φορουμ,πριν μερικους μηνες και γεματος «οργη» για την συμπεριφορα αρκετων μελων προς το προσωπο μου,αντεδρασα στην επιμονη του Εαρινου να μιλα για αγαπη σε θεματα μου ασχετα με την αγαπη,ανοιγωντας του το ανωτερω θεμα.

Χαιρομαι που [6] μηνες αργοτερα τον βρισκω να το χαιρεται και να περναει καλα.Τελικα ειχα δικαιο πως το «θεμα» του είναι η αγαπη.

Με την ευκαιρια να σας καταθεσω και την αποψη μου.Μιλαμε ,φυσικα,μονο για ανθρωπινες σχεσεις.

Αγαπη και σεξ είναι δυο εννοιες που δυσκολα μπορει καποιος να διαχωρισει.

Πριν από οτιδηποτε άλλο θα πρεπει να προσδιορισουμε την εννοια της κάθε λεξης,μετα μπορουμε να μαλλιοτραβηχτουμε.

Τελος σας δηλωνω πως ότι ηταν αυτό που πιστευα,αλλαξε από την στιγμη που συνειδητοποιησα πως όλα είναι μια χημικη αντιδραση των γονιδιων μας τοποθετημενη εκει από τον γενετιστη-δημιουργο μας για να μην χαθουμε σαν γενος.

Στο μελλον με την ιδια ευκολια θα μπορουμε ν’απαλλαγουμε από την «αγαπη» το «σεξ» και ότι άλλο θεωρουμε αναγκαιο για να νιωσουμε πιο ελευθεροι ,ισως.

Τα λεμε.  

05/08/2011, 20:47:46
Βρέ Ντόκτορα θα με τρελάνεις
Λέω (αναφορικά για το πως αποκτάται η γνώση)
quote:
Από το πείραμα και την εμπειρία που αποκτάται απο την πρακτική επιβεβαίωση του πειράματος, θα συμπλήρωνα.
Σωστά?

Εσύ για το ίδιο θέμα λες.

quote:

Τα ίδια δεν λέμε? Που διακρίνεις την διαφορά?
Στην συνέχεια σε ρωτώ

quote:

Και μου απαντάς.

quote:
Ναι, μα ειναι σαφές για μένα ότι μιλάμε για κάτι τέτοιο. Απλά αυτό το είδος υλοενέργειες είναι προς το παρόν, αλλά δεν θα μείνει για πάντα, άγνωστο προς την επιστήμη (..ή γνωστό αλλά δεν μας το λένε).
Πιστεύω πάντως ότι αυτό που ονομάζεται "σκοτεινή ύλη" θα αρχίσει να οδηγεί την επιστήμη σε μονοπάτια ριζοσπαστικών ανακαλύψεων...

Δηλαδή τι μου λες τώρα?
Αυτά που είπαμε πριν πάνε στο βρόντο?
Έχεις ακολουθήσεις για αυτά που λες, τη διαδικασία που πριν δεχτήκαμε για την απόκτηση της γνώσης?
Άρα αναφέρεσαι σε αέρα πατέρα υποθέσεις,
Αν εκείνο που δεν ξέρουμε είναι έτσι,και όχι γιουβέτσι, και αν αποδειχτεί πως ή γιαγιά μου τελικά είχε ρόδες, γιατί είναι παράλογο να ήταν και πατίνι?
Μπράβο λογική !!!!
Ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω.

Στο τέλος μετά ρωτάς

quote:
Ποιος ο λόγος της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ύπαρξης;

Ο λόγος της δικής μου ύπαρξης είναι ακριβώς ό ίδιος με τον δικό σου.
Ό πατέρας μου πήδηξε τη μάνα μου, όπως υποθέτω έκανε και ο δικός σου με την μάννα σου (λέω “υποθέτω” γιατί υπάρχει και η εξωσωματική διαδικασία.)
Ποιος άλλος λόγος φαντάζεσαι να υπάρχει?

Το σύμπαν υπήρχε και χωρίς εσένα, και χωρίς τους ανθρώπους, και χωρίς την γη.
Και θα συνεχίσει να υπάρχει για κάποια τουλάχιστον δις χρονάκια, χωρίς εσένα, χωρίς εμένα (τι δυστυχία για το σύμπαν) χωρίς την γή και τον ήλο της.

Τι σκοπός και τούμπανα? Τόσο σπουδαίοι θαρρείς πως είμαστε?

Σκόνη στον άνεμο, αυτό μόνο!!!

05/08/2011, 22:50:44
Αστο Γιαννάκη μου, άλλη φορά.
06/08/2011, 00:12:53
quote:

Αστο Γιαννάκη μου, άλλη φορά.

Χα χα καλό Ντοτόρο.
Τα ίδια του λέω κι εγω.
Αλλα λές,άλλα καταλαβαίνει και το κυριότερο,άλλα αντι άλλων λέει!!

Είναι συμπαθητικός όμως ο κακομοίρης,τι λές ντοτόρο?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/08/2011, 00:25:03
quote:
Είναι συμπαθητικός όμως ο κακομοίρης,τι λές ντοτόρο?

Ειλικρινα φίλε Νικόμαχε ο Γιάννης είναι απ' τους ανθρώπους που δυσκολεύομαι να τους χαρακτηρίσω

Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι κάτι το μαγικό!

06/08/2011, 00:33:47
Ναι κι εγω Ντοτόρο.
Προφανώς επειδή μπερδεύεται στα εύκολα θέματα και τα πάει καλά στα δύσκολα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.