- να μου "λύσει τα μαγια" ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια κατά καιρούς έχω καποιες ατυχίες στην ζωή μου και συχνές ημικρανίες που μου περνούσαν μόνο μετά απο "ξεμάτιασμα".
Το γεγονός πως μου ανέφερε τόσα συγκεκριμένα πράγματα για μένα και την ζωή μου, σχεδόν με έπεισε πως όντως έχει τις ικανότητες που ισχυρίστηκε.
Παρόλο που έχω αρκετές αμφιβολίες και φόβο για το αν είναι επικίνδυνο να ανοίξω δίαυλο με αυτήν την άγνωστη, μου έχει μπει η περιέργεια να δω τι θα μπορούσε να κάνει αν επιχειρήσει "να λύσει τα μάγια", παρόλο που βλέπω πως τέτοια ζητήματα εύκολα μπορούν να αγγίξουν το γελοίο.
Ποιά η γνώμη σας για όλ'αυτά;
Δεν γνωρίζω σε ποιό βαθμό αυτή η κυρία γνωρίζει πράγματα για 'σένα, αν αυτά που γνωρίζει είναι απίθανο να τα έχεις εκμηστηρευτεί κάπου κλπ. Αυτό μπορείς να το αξιολογήσεις μόνον εσύ. Αν όμως αυτή η κυρία όντως είναι περίεργα ενημερωμένη με το άτομό σου να είσαι επιφυλακτική. Η πληροφόρηση που έχει δεν προέρχεται απαραίτητα από καλόβουλη πηγή. Έτσι πιστεύοντας πως θα σου "λύσει τα μάγια" ίσως τελικά σου κάνει περισσότερο κακό.
Αν συνέβαινε σε μένα να μου έχουν κάνει μάγια, τότε θα έψαχνα για αποδείξεις πολύ πιο μακριά από το αν δεν πηγαίνει καλά η δουλειά μου, ή αν βρίσκομαι σε ρήξη με τη γυναίκα μου. Τα μάγια προκαλούν ανωμαλίες στη ζωή μας σε βαθμό που δεν υπάρχει λογική συνέχεια του αποτελέσματος με την ενέργεια, δηλαδή μπορεί να παρουσιάζω ανεξήγητες αντιδράσεις σε κάποιο θέμα ή να ακολουθώ παράδοξο τρόπο σκέψης (πάντα σε σχέση με το άτομό μου) για κάτι άλλο. Έτσι μη βιάζεσαι να πιστέψεις ποως σου έχουν κάνει μάγια.
Η θετική πλευρά είναι πως τα "μάγια" πάντα επιστρέφουν σε αυτόν που τα ασκεί. Προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου κι επίσης προσπάθησε να κρατήσεις δυνατή την πίστη σου σε όποια θρησκεία-σύστημα πίστης κι αν ανήκεις.
Αυτά μέχρι στιγμής
Sub rosa
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο Oculatis Abis...Καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτική.Και το αισιόδοξο κατά την άποψή μου πάντα,είναι ότι η μαγεία "χαμηλού τύπου",δηλαδή αυτά που κάνουν κατά καιρούς οι καφετζούδες κλπ κλπ είναι ανάξια λόγου και μόνο αν τα πιστεύεις ίσως σε επηρεάσουν.Τώρα το ότι το κακό γυρνά σ'αυτόν που το έκανε 3 και 4 φορές πιο δυνατό,το πιστεύω ακράδαντα...
Καλή τύχη σου εύχομαι και μακάρι όλα σου τα προβλήματα να βρουν τη λύση τους.
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
DIABASA OLA AYTA POU EGRAPSES GIA TO THEMA SOU NA SOU LYSOUN TA MAGIA.
ORISMENES APO TIS KAKOTYXIES SOU APO OTI GRAFEIS POU SOY SYNEBISAN MIPWS EISOUN YPEFTHYNH KAI ESY ?????????
GIATI DEN THA PREPEI NA LEME MOU EKANAN MAGIA SE KATHE TI ANAPODO POU SYMBAINEI STHN ZWH MAS.
KALO THA EITAN LOIPON NA VGALEIS TELEIWS APO TO MIALOS SOU AYTO TO THEMA.
GIA NA MHN GINEIS MAGNHTHS ARNHTIKWN ENERGEIWN AKOMA KAI DIKWN SOU ENERGEIWN.
GIA AYTO SKEPSOU THETIKA.
KAI OLA THA PANE KALA NA EISAI SIGOURH
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Καλωσόρισες αγαπητή Voularista στην παρέα μας!
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι με κάποιες "περίεργες" για εμάς ικανότητες. Ίσως να τις έχουμε και εμείς και είτε να μη θέλουμε να τις "δούμε", είτε να μη μπορούμε να τις "δούμε".
Έχω ακούσει αμέτρητα τέτοια περιστατικά όπου κάποιος άγνωστος ξέρει πράγματα που δε θα έπρεπε να ξέρει για εμάς. Έχει τύχει και σε εμένα τον ίδιο. Δε θα μάθεις ποτέ από που πηγάζουν οι ικανότητές της. Ίσως να μη ξέρει και η ίδια. Αυτό ακριβώς είναι και το επικίνδυνο της όλης υπόθεσης.
Δε ξέρω γιατί αλλά η διαίσθησή μου(σίγουρα είναι πολύ "φτηνό επιχείρημα") μου λέει να απομακρύνομαι από τέτοιου είδους άτομα. Να μην ανοίγω μεταξύ τους δίαυλο επικοινωνίας. Καλύτερα μείνε μακρυά της.
Έχεις σκεφτεί να πιστέψεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να βρείς τη ΘΕΤΙΚΗ πλευρά των πραγμάτων που σου συμβαίνουν? Έχω πετύχει ιδιαίτερα σημαντικά πράγματα για μένα(μερικοί τα αποκαλούν θαύματα) με κύριο όπλο μου την αισιοδοξία.
Αν δεν τιμήσεις εσύ τη ζωή σου, ποιός θα το κάνει?
Φιλικά
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Λίγο πολύ στις σκέψεις μου γι αυτήν την γυναίκα έχουν μπει οι απόψεις και οι αμφιβολίες σας και συμφωνώ πως οι ατυχίες της ζωής συνήθως προέρχονται από δικό μας κακό χειρισμό. Συνήθως έτσι δρω στην ζωή μου, αλλά αυτό το περιστατικό θα έλεγα πως τάραξε αυτόν τον ρυθμό. Παρ'ολ'αυτά δεν επικοινώνησα περαιτέρω μαζί της αλλά κράτησα μόνο σε μια άκρη του μυαλού μου το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να της ζητήσω να μου επιδείξει τί μπορεί να κάνει.
Φίλε Oculatis_Abis αναφέρεις σαν ένα συμπτωμα της μαγείας το να έχει το "θύμα" ανεξήγητες αντιδράσεις σε κάποιο θέμα ή να ακολουθεί παράδοξο τρόπο σκέψης. Για ένα διάστημα αυτό με διακατείχε έντονα αλλά σε κάθε πρίπτωση διευκρινίζω πως δεν με έχει καταλάβει κάποια μανία που έχει σχέση με το οτι μου έχουν κάνει μάγια.
Τελικά υποψιάζομαι πως περισσότερο θέλω να ικανοποιήσω την τάση που έχω να ερευνώ καθετι που έχει σχέση με την μεταφυσική, το παράξενο κλπ. Βέβαια σ'αυτήν την περίπτωση πρόκειται για κάτι "χαμηλού τύπου" όπως λέει και η φίλη Darkangel_78, αλλά δεν παύει να με τσιγκλάει
Εν κατακλείδι τείνω να αρχίσω να το σβύνω από το μυαλό μου και ο Θεός βοηθός. Σε τελική ανάλυση ακομη και μάγια να μου έχουν κάνει, το γεγονός πως είμαι πολύ σκεπτικίστρια με το θέμα, μάλλον με προστατεύει έστω και κατά ένα ποσοστό
Nomizw pws edw se ayto to forum bikame se diskola monopatia agnwsta
kai apo oti fenetai DYSKOLA KAI MALLON EPIKINDINA.
NOMIZW PWS THA PREPEI O KATHENAS POU THELISEI NA KANEI KATI TETIO
THA PREPEI NA PRISEXEI POLY KAI BEBAIA NA GNWRIZEI POLLA GIA OLA AYTA
KYRIWS SE THEMATA PROSTASIAS.
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
κάποιες παλιότερες συζητήσεις σχετικές με τη μαγεία - όπως αυτή εδώ - θα παραμείνουν ενεργές μόνο για ανάγνωση.
Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές άλλες, όπου μπορεί κανείς να συμμετάσχει και οι οποίες καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα προεκτάσεων του θέματος "μαγεία".
Αυτές είναι:
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
κάνε κλικ^^^^
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ??
κάνε κλικ^^^^
ΜΑΓΕΙΑ
κάνε κλικ^^^^
ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
κάνε κλικ^^^^
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
κάνε κλικ^^^^
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!