- NECRONOMICON - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
BelzevulΝέο Μέλος
Να με πάλι:))
Λοιπόν εχτές σε μια τσάρκα που έκανα σε ένα παλιό βιβλιοπωλείο έπεσα πάνω σε ένα βιβλίο που έφερε αυτόν το τίτλο, τα χρόνια και η σκόνη είχαν αφήσει τα σημάδια τους απάνω του. Έχοντας ξανακούσει λοιπόν αυτό το όνομα σε διάφορους κύκλους να αναφέρεται χαμηλόφωνα, μου κίνησε το ενδιαφέρον και ρώτησα την τιμή του, £155 λίρες = κοντά 80.000 έπαθα πλάκα, το βιβλίο υποστήριζε ο παππούς που είχε το μαγαζί, οτι είναι πιστό αντίγραφο του κανονικού, αλλα οι 80 χιλιάδες είναι 80 χιλίαδες και είναι πολλά για έναν απο περιέργεια αγοραστή και όχι κολλεκτη, οπότε συμβιβάστικα με μια (πολυ) πιο συνοπτική έκδοση. Το βιβλίο αυτό περιείχε μαγικές επικλήσεις στο όνομα ενός αρχαίου θεού των σουμέριων,του θεού με τα 50 ονόματα, του Marduk. Απλά θα ήθελα όποιος ξέρει κάτι γι αυτό το βιβλίο ή αυτόν τον θεο να μου γράψει κάτι.
Λοιπόν εχτές σε μια τσάρκα που έκανα σε ένα παλιό βιβλιοπωλείο έπεσα πάνω σε ένα βιβλίο που έφερε αυτόν το τίτλο, τα χρόνια και η σκόνη είχαν αφήσει τα σημάδια τους απάνω του. Έχοντας ξανακούσει λοιπόν αυτό το όνομα σε διάφορους κύκλους να αναφέρεται χαμηλόφωνα, μου κίνησε το ενδιαφέρον και ρώτησα την τιμή του, £155 λίρες = κοντά 80.000 έπαθα πλάκα, το βιβλίο υποστήριζε ο παππούς που είχε το μαγαζί, οτι είναι πιστό αντίγραφο του κανονικού, αλλα οι 80 χιλιάδες είναι 80 χιλίαδες και είναι πολλά για έναν απο περιέργεια αγοραστή και όχι κολλεκτη, οπότε συμβιβάστικα με μια (πολυ) πιο συνοπτική έκδοση. Το βιβλίο αυτό περιείχε μαγικές επικλήσεις στο όνομα ενός αρχαίου θεού των σουμέριων,του θεού με τα 50 ονόματα, του Marduk. Απλά θα ήθελα όποιος ξέρει κάτι γι αυτό το βιβλίο ή αυτόν τον θεο να μου γράψει κάτι.
As above, so below.
ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΑΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΤΡΟΜΟΥ HAOWARD PHILLIPS LOVECRAFT.ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΑΒΑ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΑΛ ΑΛΧΑΖΡΕΝΤ.ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΙΟΥΣ" ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΟΝ ΚΘΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΓΚ ΣΟΘΟΘ.
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ
ADMIN
ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ADMIN
Το Θέμα απενεργοποιείται και μεταφέρεται στο Forum .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.(από το .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.).
Για το "Νεκρονομικόν" παραμένει Ενεργή μόνο η Συζήτηση Νεκρονομικό.
Υπάρχουν και οι σχετικές/παρεμφερείς:
Χ.Β.ΛΑΒΚΡΑΦΤ
Μυθολογία Κθούλου
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------