- ΟΝΕΙΡΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Sto prwto eida duo polu palies mou files (einai aderfes) tis opoies exw xronia na dw kai na fantasteite oti menoume polu konta. Mou ekane loipon pollh entupwsh pou to yposuneidhto mou tis 'thumithike' mias kai egw eixa ksexasei tin yparksh tous! Tin epomenh mera loipon kathws eixa kollhsei se mpotiliarisma stin Athina, nasou kai tis vlepw na pernoun to dromo! Apisteuto eipa apo mesa mou!
Sto deutero oneiro, eida mia palia geitonissa mas, filh twn goniwn mou h opoia exei metakomisei edw kai xronia. E loipon, tin epomenh mas episkeutike sta ksafnika! Egw vevaia ta exasa mias kai htan to deutero paromoio peristatiko mesa se diasthma to polu 10 hmerwn!
Mhpws tha prepei n'arxisw n'anhsuxw??
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Proxthes eida oti hmoun sto aerodromio kai perimena thn pthsh mou, easy jet gia londino. Gia kapoion agnwsto logo otan hrthe h wra na epivivastoume sto aeroplano egw paremeina stin aithousa amanomhs me apotelesma na xasw thn pthsh mou. To aeroplano apogeiwthike kanonika kai liga deuterolepta meta egine tromerh ekrhksh kai epese sth thalassa. (isws auto thumisei se kapoious thn tainia 'final destination')
Se 3 meres epistrefw Agglia opou spoudazw edw kai 2 xronia. Mhpws n'allaza eisithrio??
Edited by - TRiBaL® on 16/01/2004 01:33:42
ευχαριστώ και πάλι..... πάντα με φιλική διάθεση
Η ομορφιά απλώνεται.....
SIMORIL .......
Δεν είναι κανένα όνειρο Πομπώδες.. αλλά με ενδιαφέρει γιατί είδα κάποιον πολύ σημαντικό άνθρωπο για εμένα.. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως αυτός ο άνθρωπος ( μία φίλη ) αρνιότανε να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί μου αλλά δεν μου έλεγε και τον λόγο.. και σίγουρη πως δεν είχα κάνει το παραμικρό λάθες απεναντί της την είχα καθίσει κάτω να μου πει τί συμβαίνει.. Δεν δεχότανε με τίποτα.. (Είμασταν σε ένα τραπέζει εγώ - αυτή και μία φίλη της την οποία δεν ξέρω) Αναμείχθηκε και η φίλη της για να με βοηθήσει και να την κάνει να μιλήσει.. και τελικά όταν αποφάσισε να μου πει τον λόγο, αναφέρθηκε σε μία μπλούζα που μου είχε δώσει η γιαγιά ενός πολύ αγαπημένου μου φίλου και πως τσαντίστηκε μαζί μου (η φίλη μου) γιατί δεν σεβάστηκα αυτή την μπλούζα!!!
Δεν ξέρω ούτε χρώμα της μπλούζας ούτε γενικά πως ήταν... αλλά θυμάμε πολύ έντονα το γεγονός της μπλούζας..
Έχει να μου πει κάτι κανείς γι αυτό?
Η ομορφιά απλώνεται.....
SIMORIL .......
Μήπως εσύ δεν μπορείς να ανταποδώσεις στον ίδιο βαθμό?
Πάντως το όνειρο αφήνει ένα παράπονο που έχει η φίλη σου για σένα.
Αφού σε προβλημάτισε τόσο, ίσως αυτό το παράπονο να υφίσταται,
ή εσύ να μη νιώθεις αντάξια της φιλίας της.Ακόμα μπορεί να φοβάσαι μήπως τη χάσεις.
Ψάξε μέσα σου.Θα το βρεις!
Φιλικά.![]()
Μην το αποκλείεις.
Κάποια φορά έτυχε να γνωρίσω ανθρώπους που τους έβλεπα για πρώτη φορά.
Ένιωθα όμως πως τους έχω ξανασυναντήσει.Είχα μεγάλη οικειότητα μαζί τους.
Αργότερα θυμήθηκα το όνειρο στο οποίο τους είχα ξαναδεί...
Πάνω σ'αυτά να προσθέσω και κάτι άλλο. Αυτό μου συνέβαινε στην Αθήνα όπου ζούσα για λίγα -ευτυχώς!-χρόνια.Το τηλέφωνό μου (εννοώ το σταθερό πάντα γιατί κινητό δεν έχω)λειτουργούσε επί 24ώρου βάσεως. Το παράξενο είναι ότι τις περισσότερες φορές καταλάβαινα ότι την στην άλλη άκρη θα άκουγα τη φωνή κάποιου από τους γονείς μου.Ήξερα από πριν δηλαδή ότι "αυτός είναι ο πατέρας μου". Ίσως να μη συμφωνεί τόσο με τα όνειρα που συζητάμε εδώ αλλά το συναίσθημα είναι το ίδιο.
Και κάτι επιστημονικό. Τα όνειρα που θυμόμαστε με τόσες λεπτομέρειες το επόμενο πρωινό είναι μερικά μόνο απο τα εκατοντάδες που βλέπουμε και η διάρκειά τους συνήθως δεν υπερβαίνει τα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Παρ'όλα αυτά εμείς έχουμε την εντύπωση ότι βλέπουμε ταινία .
quote:
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Σκέψου ότι συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Πιστεύω πως σου συνέβαινε και παλιότερα, απλά δεν το είχες συνδιάσει. Πολλά όνειρα επίσης δεν τα θυμόμαστε.Σε μένα προσωπικά τα όνειρα που βλέπω το πρωί -λίγο πριν ξυπνήσω - είναι πιο ζωντανά και τα θυμάμαι. Αυτά μάλιστα κατά μεγάλο ποσοστό επιβεβαιώνονται σε λίγες ώρες, έτσι ακριβώς όπως τα είδα.Ακόμα και τα χρώματα.(πχ.να δεις κάποιον με κόκκινη μπλούζα στον ύπνο σου και να τον δεις μετά από λίγο πραγματικά με τα ίδια ρούχα). Και σε μένα πάντως άυτό γίνεται με άτομα που έχω να δω καιρό. Όχι με άτομα που συναναστρέφομαι καθημέρινα.
Να προσθέσω ακόμη πως αυτό είναι πιο έντονο και συνηθισμένο σε παιδάκια κάτω των 5 ετών.Και σιγά σιγά όσο περνούν τα χρόνια εξασθενεί.Το θεωρώ φυσιολογικό.
Ας αναλόγιστούμε όμως και πόσα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ.
Προχτές σε ένα πρωινό ολοζώντανο όνειρο(εφιάλτη)έβλεπα κάποιο δικό μου
άτομο να κινδυνεύει.Ξύπνησα και αρχικά ήμουν σίγουρη πως κάτι κακό θα συμβεί.Αργότερα κι ενώ είχε περάσει ή επιρροή του ονείρου,κατάλαβα πως ήταν μια ανησυχία που είχα από μέρες,ένας φόβος δηλ. για το ταξίδι
που ετοιμαζόταν να κάνει το συγκεκριμμένο άτομο.Ήταν φυσιολογικό να δω τέτοιο εφιάλτη αφού για μέρες σκεφτόμουν το ταξίδι του...
![]()
quote:
Ας πούμε αυτά τα ακτινωτά δεν είναι λίγο ξεχωριστά;
βασικά αυτά είναι οπου μου φαίνονται τα λιγότερο περίεργα. γιατί;
πέρσυ στην κρήτη, θέλησα να βγάλω μια φωτογραφία κοντά στη θάλασσα. εκείνη τη στιγμή που η [ψηφηιακή] μηχανή με φωτογράφιζε, έσκασε ένα κύμα στα βράχια πίσω μου, και ο φωτογραφία κατακλείστηκε από "ακτινοτά orbs". δε λέω ότι πρόκειται για την ίδια περίπτωση, αλλά το συγκεκριμένο είδος orb, είναι εύκολο να εμφανηστεί από φυσικούς παράγοντες.
χωρίς φυσικά να θέλω να ισοπεδώσω τις πιθανότητες να είναι orbs αυτά στις φωτογραφίες του mr. john.![]()
μη φύγει και αυτό το τόπικ από την πορεία του.
μια διευκρίνηση. όταν τραβήχθηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες johnnie, υπήρχε υγρασία στην περιοχή;
έχετε κάνει κάποιες αναφορές πιο πάνω [ίσως κάποιες μου διέφυγαν κιόλλας αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.]
Edited by - crucifire on 28/01/2007 01:33:16
quote:
Υπαρχει ενα απλο πειραμα σχετικα με τα orbs.
Σε να χωρο με λιγο φωτισμο τιναζει καποιος ενα σκονισμενο π.χ χαλι και ο αλλος φοτογραφιζει αυτην τη κινηση.Στην φοτογραφια θα εμφανιστουν πολλα orbs...Πιστευω,αυτο να βοηθησει στην <<αποκωδικοποιηση>> των orbs...
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.
ΜΕ ΧΑΛΙΑ , ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΟΝΗ.
ΜΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΣ.
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΤΑΥΤΟΧΤΟΝΑ.
ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ORB.
Edited by - ellovos on 28/01/2007 04:50:39
ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΑΜΟΣ.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ.

ΕΔΩ ΤΙΝΑΖΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΝΗ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ.
ΤΤΖΙΦΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΣΚΟΝΗ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙΚΑΛΑ ΚΑΛΑ.

Και εχω και μια ερωτηση.Εχει παει κανεις στο σπηλαιο του διστομου που αναφερει στην κοιλη γη ο γιαννοπουλος?
no

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
λέτε να ήταν orbs
quote:
Αλλα καλο ειναι συνηθως να βουταμε τη γλωσσα στο μυαλο πριν αρχισουμε να λεμε οτιδηποτε.
επαυξάνω
για άλλη μια φορά johnnie, δεν έχω σκοπό να εξευτελήσω το τόπικ. το θέμα με ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
το να βγαζει καποιος φωτο με βρωμικο φακο ειναι οντως ανεξηγητο!
η μηπως οχι?
βεβαια καποιος αλλος θα ελεγε πως παιζουν εκτος των αλλων ρολο και τα συγκεκριμενα τεχνικα χαρακτηριστικα της φωτο. μηχανηςκαι του φλας αλλα εδω μαλλον μπαινουμε σε terra incognita για ορισμενους
δεν συμφερει κιολας!
hasta la vista...![]()