ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sirias30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SiriasΝέο Μέλος
25/08/2005, 09:26:33
Παιδιά καλή μέρα.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση άσχετη με το θέμα ή ίσως και λίγο σχετική:
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με τους 12 φρουρούς του Αγ. Ορους?
Χρησημοποίησα την ανάζητηση αλλά δεν βοήθησε. Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο link?
stratis79Μέλος
25/08/2005, 09:48:34
φίλε δεν έχω ιδέα εκτός αν πρόκειται για τους 12 αποστόλους
dim.karΜέλος
25/08/2005, 10:29:27
Κύριε κύριε,

Να κάνω μια καλοπροαίρετη ερώτηση;

Είναι όλοι οι Γερμανοί κακοί; Υπάρχουν και μερικά εκατομμύρια ορθόδοξοι Έλληνες και Ρώσσοι μετανάστες εκεί; Κι ας πούμε ότι αυτοί είναι κακοί... Τα νεογέννητα στα μαιευτήρια είναι κι αυτά κακά; Εάν αυτά δεν είναι - και κατά τη γνώμη μου δεν είναι - πως τολμάμε να λέμε έτσι απλά ότι θα πέσουν μερικά πυρηνικά και καθαρίσαμε; Τι σόι θεός ή άνθρωπος είναι αυτός που προγραμματίζει-εύχεται-εργάζεται να συμβεί κάτι τέτοιο; Και δεν προσπαθεί με όλες του τις Δυνάμεις να ΜΗΝ συμβεί κάτι τέτοιο. Μάλλον κάποιος (ψυχικά) άρρωστος...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

IX eleniΜέλος
25/08/2005, 10:48:29
quote:
Παιδιά καλή μέρα.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση άσχετη με το θέμα ή ίσως και λίγο σχετική:
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με τους 12 φρουρούς του Αγ. Ορους?
Χρησημοποίησα την ανάζητηση αλλά δεν βοήθησε. Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο link?

ti ine φρουρούς ???

Mipos gia auoto edo ......

Athos is full of legends about invisible startsy. Some say there are forty of them, some say twelve.(7) Among them are said to be Greeks and Russians, and Serbs... They abide in prayer and fasting on the slope of the Holy Mount. Here's one typical legend:

A young novice once met a funeral procession in the mountains.

"Come with us", said those accompanying the coffin to him.

"OK, but first I need the blessing of my starets," answered the novice.

"Oh, foolish one!", exclaimed his teacher. Did you see a cell anywhere around? Those were startsy! I've prayed my whole life to see them, just once, and you didn't follow them! Run back there!

But when the novice returned the procession had gone.

7. The book "Contemporary Startsy of Athos" offers the following interpretation: "On Mount Athos there is the Tradition of the Twelve Startsy, chosen hermit-elders, matching the Apostles in number, who live unseen by the world and even to other monks of Athos. When one of them dies another is secretly called to continue the spiritual labors of his predecessor. We were told this by other startsy, who witnessed that they had received such a call, but had refused, out of humility and the fear of God." <<
http://oag.ru/library/path_to_apocalypse/apocalypse_III-17.html#fn7

I've had problembs with loging in here...?
Anyway...

kyriakopoulosΜέλος
25/08/2005, 11:08:55
ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΣΩΜΑΤΙ ΑΣΩΜΑΤΟΙ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΖΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΜΕ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΜΝΟΙ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΔΗΤΟΙ.ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ.
kyriakopoulosΜέλος
25/08/2005, 11:23:08
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ 22 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ΄΄Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΞΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ΄΄ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.
25/08/2005, 14:24:47
22, να'σαι καλά ρε φίλε! Ο χάρτης λέει! Μόνο στα γράμματα έχω πρόβλημα, αλλά το zoom in όλα τα λύνει!

Κυριακόπουλε, το βιβλίο που ανέφερες το έχεις; Μπορείς να μου πεις σε τια αναφέρεται; Μπορώ να το βρω σε εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο;

IX eleniΜέλος
25/08/2005, 14:54:46
W.Walker....here are some books that might interest you.

http://users.forthnet.gr/pat/glg/Pages/vivlia6.htm

I have the first on the left 'I profites proeiodipoun' its a good book with many prophecies about the Antichrist and prophets Saint of our church.
IX
helen

stratis79Μέλος
25/08/2005, 14:58:59
22 να σαι καλά ρε φίλε, ο χάρτης λυνεί αρκετές απορίες και επιβεβαιώνει τις προφητείες περί του Ιωάννη.
22Μέλος
25/08/2005, 16:32:14
Και τώρα φίλοι μου που επιτέλους κατάφερα να τον ανεβάσω,θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει, τι σημαινουν στις παραπομπές που έχει αυτα τα <<δτοιχ.>>.Προσπάθησα να καταλάβω αλλά δεν.
dim.karΜέλος
25/08/2005, 17:44:17
Κύριε, κύριε!

Τις ερωτήσεις που μας πονάνε, κάνουμε πως δεν τις βλέπουμε;

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

IX eleniΜέλος
25/08/2005, 17:48:46
W.Walker
Tha ithela ean o 22 doesn't mind....ean mboris na valis to MAP apo ton Agion Oros se auto to site..

http://www.abovetopsecret.com/forum/37/pg1/srtpages

IX
helen

I ean mboro ego na to valo?
THANKS.

25/08/2005, 18:08:58
Helen, thank you for the link!

I could post the map at ATS, but the texts are in Greek, so noone will understand anything... Are you sure you want me to do it?

22, απ'ότι φαίνεται στον χάρτη γράφει από που θα περνάνε τα στρατεύματα που θα συμμετέχουν, γιατί βλέπω "Αυλώνα", "Σλαβονία", "Βλαχία" και άλλα που δεν είναι κράτη (επίσης Θεσσαλία, Μακεδονία που είναι δικά μας).

kyriakopoulosΜέλος
25/08/2005, 18:27:38
WWALKER ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΧΩ.ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ 22.ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.
22Μέλος
25/08/2005, 18:27:44
Mην ξεχνάτε παιδιά ότι σε πολλές χώρες μαθαίνουν αρχαία ελληνικά,οπότε είναι πιθανόν ένα ποσοστό ανθρώπων να μπορέσει να το καταννοησει.Επίσης έχουμε πολλούς μετανάστες στο εξωτερικό που επίσης μιλάνε ελληνικά.Βρίσκω ενδιαφέρουσα την πρόταση της ελένης να ανέβει σε ξένες ιστοσελίδες,επίσης όποιος θέλει και μπορεί ,ας τον ανεβάσει και σε άλλες διεθύνσεις. Αγαπητέ κυριακόπουλε,εγώ το χαρτη δεν τον εχω από αυτό το βιβλίο που λες, αλλά απο ένα άλλο που όπως είχα ακούσει απαγορευτηκε η κυκλοφορία του,προφανώς γιατί έλεγε πράγματα που καποιοι θεωρούν ότι δεν είναι για τους πολλούς!
kyriakopoulosΜέλος
25/08/2005, 18:41:48
22 ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΞΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ.ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΚΑΡΤΣΙΟΥΝΗ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΩ.ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΗ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ?ΟΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΑΡΑΓΕ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Η ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ 46 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ?ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ?
IX eleniΜέλος
25/08/2005, 19:15:19
W.Walker Yes, Nomizo pos tha ine kalo na to valis...opos o 22 to ipe....iparxoun poli pou katalavenoun kai ego oso mboro tha voithiso....
To xarti graftike tis 1700's ?
Poli tous aresi otan vlepoun pos ine poli xronon kai oxi to kati pou ine grameno simera..
I will help out in the translation.....and I know that you are pretty good at translating as well...thanks

22 .....thanks gia to xarti
IX
helen

kyriakopoulosΜέλος
26/08/2005, 11:04:31
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ.1)ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΥΣ ΤΩ ΙΔΙΩ ΑΙΜΑΤΙ ΕΞΗΓΟΡΑΣΕΝ.2)ΔΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ Η ΧΕΙΡ ΑΥΤΟΥ.3)ΣΦΑΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΑ(ΠΑΙΔΕΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΞΟΛ/ΣΟΥΝ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ.4)ΔΙΟΤΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΗΛΘΕΝ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ.ΜΕΤΑΒΟΛΗΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ.ΜΙΑ ΠΟΙΜΝΗΝ ΕΙΣ ΠΟΙΜΗΝ.ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΙΣ.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΙΖ ΑΙΩΝΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΘΗ ΕΘΝΗ ΕΝ ΡΑΒΔΩ ΣΙΔΗΡΑ.(ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ,ΙΝΑ ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η Π Ρ Ο Σ Ε Υ Χ Η ΄΄ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ΄΄.
stratis79Μέλος
26/08/2005, 11:36:51
Το "ελθέτω η βασιλεία σου" σύμφωνα με κάποιους Πατέρες σημαίνει να τηρούμε τους νόμους του Θεού, να είμαστε σωστοί και καλοί άνθρωποι και τότε η Βασιλεία Του έρχεται στον καθένα μας και τη ζούμε καθημέρινα.
stratis79Μέλος
26/08/2005, 11:37:46
για να συμπληρώσω όμως θα μπορούσε να έχει και διπλή σημασία περιλαμβάνοντας και αυτή του φίλου του Κυριακόπουλου.