- Τι είναι πραγματικότητα? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν αυτό που ζούμε είναι η πραγματικότητα? Το ερώτημα αυτό μου γεννήθηκε αφού είδα για 1η φορά την πρώτη ταινία από την σειρά "THE MATRIX". Η ταινία αυτή θίγει ένα πολύ σημαντικό θέμα, το εάν αυτό που ζούμε είναι η πραγματικότητα... Εάν αυτό που ζούμε δεν είναι πραγματικότητα, τότε τι είναι πραγματικότητα, και τί είναι αυτό που ζούμε? Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτό που βλέπουμε, που αγγίζουμε, που ακούμε είναι πραγματικό...
Άραγε τι είναι πραγματικότητα?
Περιμένω τις απόψεις σας...
[J][A][s][a][R]

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ
quote:
Φίλοι μου γειά σας,
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν αυτό που ζούμε είναι η πραγματικότητα? Το ερώτημα αυτό μου γεννήθηκε αφού είδα για 1η φορά την πρώτη ταινία από την σειρά "THE MATRIX". Η ταινία αυτή θίγει ένα πολύ σημαντικό θέμα, το εάν αυτό που ζούμε είναι η πραγματικότητα... Εάν αυτό που ζούμε δεν είναι πραγματικότητα, τότε τι είναι πραγματικότητα, και τί είναι αυτό που ζούμε? Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτό που βλέπουμε, που αγγίζουμε, που ακούμε είναι πραγματικό...
Άραγε τι είναι πραγματικότητα?
Περιμένω τις απόψεις σας...[J][A][s][a][R]
KAΛΗΜΕΡΑ JASAR...
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ; ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
ΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΙΝ Η' ΤΟ ΜΕΤΑ;;
ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ
ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ....
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ
ΨΥΧΙΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!
*FORGET
OR
FORGIVE*
G.D
quote:
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;
Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό που ζούμε είναι η πραγματικότητα. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι πραγματικότητα. Δεν είμαι σίγουρος για τιποτα. Δεν είμαι σίγουρος επειδή δεν μπορεί κανεις να μου το αποδείξει.
quote:
ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
ΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΙΝ Η' ΤΟ ΜΕΤΑ;;
Θα ήθελα πολύ να μου το εξηγήσεις καλύτερα αυτό. Η απάντησή μου σε αυτό (σε ότι καταλαβαίνω) είναι πολύ απλή:
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.
[J][A][s][a][R]
"Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό που ζούμε είναι η πραγματικότητα. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι πραγματικότητα. Δεν είμαι σίγουρος για τιποτα. Δεν είμαι σίγουρος επειδή δεν μπορεί κανεις να μου το αποδείξει.
ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
ΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΩΡΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ "ΠΡΙΝ" Η' ΤΟ "ΜΕΤΑ"
πιστευω
ειναι και τα τρια μαζι απλα εισαι σε αλλη διασταση στην ουσια
υπαρχουν "δυο" παραγματικοτητες αλλα συγχωνευονται σε μια!!
οταν ανακαλυφθουν συντομα καποιες ενεργειες και δυναμεις της
κβαντομηχανικης θα τα βλεπεις με αλλο ματι
οσοι εχουν το τριτο ματι βλεπουν περα απο αυτον τον κοσμο
το μελλον και τα συμβαντα!!
ζω αρα υπαρχω
η αγαπη ειναι παντοτινη
quote:
οσοι εχουν το τριτο ματι
Πιστεύω πως όλοι έχουμε το τρίτο μάτι, αλλά δεν ξέρουμε όλοι να το χρησιμοποιήσουμε σωστά...
[J][A][s][a][R]
"Πιστεύω πως όλοι έχουμε το τρίτο μάτι, αλλά δεν ξέρουμε όλοι να το χρησιμοποιήσουμε "
δεν εχουν ολοι το τριτο ματι αυτο γινεται αν ασχοληθεις
ειτε διαβαζοντας ειτε πραττωντας.
Αν αυτα που διαβαζεις ειναι θετικα η νοηση σου γινεται "καλυτερη" ταχυτερη αποδοτικοτερη και με τα χρονια προβλεπεις καποια γεγονοτα
Φυσικα αυτα εχουν να κανουν με την ασιατικη η ελληνικη φιλοσοφια
καθως υπαρχουν κωδικες που σε οδηγουν σε αλλα "ματια"η "μονοπατια"
π.χ ενας φιλος μου διαβαζε βιβλια φιλοσοφιας αλλα συγχρονως
εκανε σχετικη νηστεια με την πορεια αλλαξε την δομη του σωματος του
αυτο τον βοηθησε να ξεματιασει μια κοπελα αφου ειχε την δυναμη και την ενεργεια που ακτινοβολουσε(εκπομπη) σε ολο το δωματιο την αισθανθηκα.Οταν εχεις δεκτικοτητα μπορεις να αισθανθεις μια ενεργεια οταν ομως εχεις τοιχο μπροστα σου δεν καταλαβαινεις απολυτως τιποτα!!
Αυτα γινονται με τον καιρο και με εξασκηση εκτος και αν εχεις εμφυτη
ψυχοσυνθεση!!
ζω αρα υπαρχω
η αγαπη ειναι παντοτινη
Κανείς δέν μπορεί να δεί την πραγματικότητα και αυτό που ζούμε με οποιαδήποτε Άποψη, Θεωρία ή Φιλοσοφία να το δείτε καταλήγει στο Τέλος μιά Απάτη!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
"Πιστεύω οτι όλοι μας είμαστε ΤΥΦΛΟΙ!
Κανείς δέν μπορεί να δεί την πραγματικότητα και αυτό που ζούμε με οποιαδήποτε Άποψη, Θεωρία ή Φιλοσοφία να το δείτε καταλήγει στο Τέλος μιά Απάτη!"
γιατι το λες αυτο?
εννοεις τυφλοι εσωτερικα?
εξωτερικα σιγουρα δεν εχουμε φτασει σε καποιο επιπεδο
αλλα το εσωτερικο εξαρταται απο το εξωτερικο!!
η υποσταση η εσωτερικη δεν ειναι ιδια με ενος αλλου ανθρωπου
η αντιληψη η αποδοση η νοηση του σωματος αλλαζει με τον καιρο
βεβαια μιλας για απατη λογω διαφορων εμπειριων εχω αλλη γνωμη
φυσικα δεν μπορουμε να σκεφτομαστε ολοι το ιδιο!!
τοτε ειναι σαν να αναιρουμε ολους τους φιλοσοφους ειναι ο τροπος
ζωης που ζουμε πιστευω οτι μετα απο πολλα χρονια ο κοσμος θα φυγει
απο τις πολεις και θα καταληξει στην φυση!!!
Eγώ πάλι πιστεύω ότι αυτό που ζούμε είναι ένα μικρό μέρος τις πραγραματικότητας!
Το υπόλοιπο έρχεται σε δώσεις!
Μικρές!
ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ
Η γνώμη μου είναι πως αυτό που ζούμε είναι η ζωή!Τι πάει να πει πραγματικότητα?Μπορεί απλά ο καθένας να ζει διαφορετικά!Υπάρχουν δηλαδή τόσες πραγματικότητες όσες οι ζωές πάνω στη γη?Το θέμα είναι,πιστεύω,πως ανάλογα με τις εμπειριές της ζωής του ένας άνθρωπος,χτίζει τις πραγματικότητες του...Η ζωή μας κρύβει πολλά θαύματα και πολλές θαυμάστες εμπειρίες.Προσπάθησε να κατανοήσεις πρώτα τον εαυτό σου όσο μπορείς και τέτοιες ερωτήσεις δεν θα υπάρχουν πια μέσα σου...
Η αλήθεια δεν είναι κοινή έννοια που μας εκφράζει όλους.Την αλήθεια την πλάθουμε εμείς και τη βλέπουμε από τη δική μας πλευρά και όχι από την "αληθινή"!
"Όσοι είναι αφυπνισμένοι,ζουν ο καθένας στο δικό του κόσμο."
I'm the lizard king,I can do anything!
nai afto akrivws file o kάθενας από εμάς ζεί την δική του
ζωή-πραγματικότητα και κάθενας από εμάς την αντιλαμβάνεται διαφορετικά την πραγματικότητα.
Άλλωστε οι ευχάριστες εμπειρίες της ζωής περνούν πολύ γρήγορα.
Όταν είμαστε ευτυχισμένοι μπορεί να περάσει μιά ολόκληρη ημέρα και να νομίζουμε οτι πέρασαν μόνο 1-2 ώρες!
Το αντίθετο συμβαίνει με τις στιγμές δυστυχίας που δέν περνάνε με Τίποτα!
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
quote:
Aσφαλώς και ο καθένας αντιλαμβάνεται την πραγματκότητα διαφορετικά.
Άλλωστε οι ευχάριστες εμπειρίες της ζωής περνούν πολύ γρήγορα.
Όταν είμαστε ευτυχισμένοι μπορεί να περάσει μιά ολόκληρη ημέρα και να νομίζουμε οτι πέρασαν μόνο 1-2 ώρες!
Το αντίθετο συμβαίνει με τις στιγμές δυστυχίας που δέν περνάνε με Τίποτα!
Φίλε μου,το να αντιλαμβανόμαστε με διαφορετικό τρόπο την πραγματικότητα είναι αρκετά ενδιαφέρον.Μπορούμε να εισπράξουμε πολλά από τη γνωριμία με μια άλλη πραγματικότητα.Γι'αυτό το λόγο πιστεύω πως πρέπει να ανοιγόμαστε...Το "παιχνίδι" γίνεται πολύ ενδιαφέρον...Γνωρίζεις μια καινούρια πραγματικότητα,την επεξεργάζεσαι και βγάζεις μια νέα πραγματικότητα από αυτή που γνώρισες και αυτή που ακολουθείς πάντα,τη μοιράζεσαι με αυτόν που σου τη γνώρισε,πλάθετε μαζί μια καινούρια,την οποία την ξαναπλάθετε ξεχωριστά κ.ο.κ...Η επικοινώνια είναι ίσως το ποιο σπουδαίο κλειδί που κρατάς στα χέρια σου...Το εισητήριο για πολλά ταξίδια...
I'm the lizard king,I can do anything!