- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τίποτε και τα πάντα... αγαπητοί μου φίλοι από εμάς εξαρτάται τι θεωρούμε πολύτιμο και τι όχι και πως θα κινηθούμε αναλόγος...
Όμως θα πρέπει να φροντίσουμε να κάνουμε συνειδιτοποιημένες επιλογές και όχι να μας καθοδηγούν όπως κάποιοι επιθυμούν (πράγμα που δυστυχός συμβαίνει επί το πλείστον...)
Όσο για το ερώτημα που έθεσε ο φίλος μας Xotchipilli2 πέρι ΜπουΜπουκάκια θα σου δώσω προς το παρόν ως τροφή σκέψης τα εξής στοιχεία:
Η εκπαίδευση της νέας τους γενιάς ξεκινάει από την κούνια τους...
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: αν ένας άνθρωπος από μικρό παιδί ανατραφεί με τις ιδέες πως είναι ανώτερος των υπολοίπον, χρησιμοποιηθούν και τα κατάλληλα μέσα, διδαχτεί να λειτουργεί δίχως ηθικών αρχών και περιορισμών κτλ κτλ κτλ... φαντάζομαι πως πέρνεις μία εικόνα των πραγμάτων...
Και μην ξεχνάς φίλε μου Xotchipilli2 πως το να προσεγγίσεις την πνευματική και πάσης μορφής εξέλιξης (είτε προς το φως ή το σκότος, ή αν θέλεις προς τα πάνω ή κάτω κτλ...) υπάρχει ο ένας και ο άλλος δρόμος.... Φαντάσου το κάτι σαν τους Jedi και τους Sith του πόλεμου των άστρων....κάπως έτσι παίζεται το «παιχνίδι»...
Τα πάντα εξαρτώνται στο πιο μονοπάτι εσύ σαν πνεύμα θα επιλέξεις να ακολουθίσεις (και ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε συνειδιτοποιημένα)...
Αυτά προς το παρόν.....
Φιλικά και με εκτίμηση πάντα,
nobody
(τώρα παρακολουθώ Χαρδα... "Μικροτσιπ και 666"
)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Από κει και πέρα, δεν μπόρεσα να παρακολουθίσω την εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα αλλά από όσα με ενημέρωσαν πέρι τι αναφερότανε, δεν μπόρεσα να παραβλέψω το γεγονός πως είχε «ορισμένα κοινά σημεία» με το θέμα μας.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτώ (τουλάχιστον για τη διάρκεια του παρόντος ποστ μου) και να πω ορισμένα πράγματα:
Είχα την αίσθηση πως ο κ. Χαρδαβέλας αντλούσε στοιχεία από το φόρουμ αλλά με τη σημερινή εκπομπή το επιβεβαίωσα. Για να είμαι ειλικρινείς καλά κάνει μιας και αποσκοπεί να αυξήση την τηλεθέαση, τα έσοδα του και αναζητά πηγές έμπνευσης. Ως εδώ μαγκιά του και εγώ είμαι μαζί του. Εξάλλου αν αποσκοπούσαμε σε οικονομικές απολαβές θα κρατούσαμε τις «γνώσεις» μας και δεν θα τις εκθέταμε. Δηλαδή, αυτό που θα κάναμε θα ήτανε να γράφαμε κανένα βιβλίο σαν κάποιους κυρίους που ανέφερα σε προηγούμενα ποστ μου και τέρμα.
Όμως ο συγκεκριμένος κύριος έκανε μια μεγάλη πατάτα (με άλλα λόγια μια μέγα μαλ....): Βιάστηκε να το πάρει και να το παρουσιάσει. Βλέπετε στο βωμό της τηλεόρασης το μυαλό και η λογική πάνε περίπατω. Πέρα του γεγονότος πως οι «ειδικοί» μόνο μαλ... λέγανε και είχανε βγει εκτός θέματος και πραγματικού νοήματος.
Και οι λόγοι:
- Ο κ. Χαρδαβέλας δεν διάβασε όλα τα ποστ για να μπει στο νόημα
- το θέμα, σε σχέση με το που έχω σκοπό να το οδηγίσω, να είστε σίγουρη πως ούτε στο 30% δεν έχει φτάσει, με άλλα λόγια βρίσκεται ακόμα στην κορυφή του παγόβουνου. Διότι, ας πούμε, μετά το 50% θα αποκτίσει ‘πραγματικό’ ενδιαφέρον μιας και εκεί θα εισχορίσουμε σε άλλες σφαίρες και οι γνώσεις σας πέρι, ας πούμε, παράξενου θα πέξουνε σημαντικότατο ρόλο στο ταξίδι μας.
- στην παρούσα φάση αφοσιώθηκα στο να περιγράψω την κοινωνική μας κατάσταση διότι:
- η λειτουργία της κοινωνίας των ανθρώπων είναι η τελική απόρρια του εκάστοτε “MIND CONTROL” καθώς και από κει αντλούνε νέες ιδέες
- ώστε να επιτευχθεί απόλυτος έλεγχος, το MIND CONTROL επικεντρώνεται 1) στο σώμα καθώς θα πρέπει να επικεντρωθεί 2) και στο μυαλό, πνεύμα και ψυχή
- έκανα ως τώρα κάποιες νήξεις στο πως θα επιτευχθεί, ή αν θέλετε ποια τα σχέδια στο να επιτευχθεί, η τοποθέτηση του τσιπ στον άνθρωπο
- μία πρώτη εξήγηση πέρι 666, για να λυθούν κάποιες απορρίες, μιας και ο συμβολισμός του έχει και βαθύτερες έννοιες...
- το 999 προέρχεται από «πάνω» προς τα «κάτω» ενώ το 666 έχει ακριβώς αντίστροφη πορεία. Για να κατανοήσει κανείς το δημοσιοποιημένο απόσπασμα της Αποκάλυψης θα πρέπει να κατανοήσει πως το 666 αναφέρεται επί το πλείστον συμβολικά και όχι κυριολεκτικά, όπως συνήθως συμβαίνει στον εσωτερισμό και όχι μόνο, μιας και η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι περισσότερο συμβολική και τελείως διαφορετική από την καθομιλούμενή μας
- η Αποκάλυψη δεν είναι προνόμιο μόνο του χριστιανισμού αλλά και άλλες θρησκείες έχουν τη δική τους αποκάλυψη με τη διαφορά ότι περιγράφουν το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια προσαρμοσμένο πάντα στις κοινωνίες και τα ήθη και έθιμα των εκάστοτε λαών που γράφονται ως προς ανάγνωση
- Το να εισχορίσουν, ας πούμε, πλάσματα στο δικό μας κόσμο θα πρέπει να τα προσκαλέσει και να τους ανοίξει τις πύλες ο άνθρωπος. Με άλλα λόγια κάποιος μαλ.... θα πρέπει να σπάσει τις σφραγίδες. Βέβαια, υπάρχουν και πλάσματα που διόλου χρειάζοντε κάποια πρόσκλησή μας ώστε να πατίσουνε «το πόδι» τους πάνω στη γη... επίσης εξαρτάται, σε τι αναφερόμαστε (πχ. Διάσταση, ύλη ή αιθέρα κτλ...)
- Θα πει κάποιος τώρα τι σχέση έχει αυτά που λέει η παχουλή και βδελυρή σκατόμυγα με τα ως τώρα ποστ της: μεγάλη, διότι τα πάντα συνδέοντε μεταξύ τους... και θα γίνει κατανοητό σαν προχωρίσουμε περισσότερο στο θέμα μας
- Όπως ξεκίνησα το θέμα έτσι και αργότερα δεν θα είχα κάποιους ενδιασμούς να βολιδοσκοπούσα, σε ακραίες περιπτώσεις, με μία σειρά από ποστ και να αποχωρούσα από το φόρουμ αν κάτι τέτοιο κρίνονταν απαραίτητο
- Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει πως επιστήμη και θρησκεία έχουν κοινή αφετηρία αλλά για λόγους που θα αναφερθούν αργότερα έχουν διασπαστεί. Και δεν πρέπει να μας προξενεί απορρία πως τα λεγόμενα μεγαλύτερα μυαλά πιστεύανε στο Θείο με τον «τρόπο τους», αλλά κατήχαν γνώσεις που αποκρύπτονται από το πλήθος
- «Τα πάντα είναι ενέργεια...»
- Δοκιμασμένη συνταγή: ο φόβος, με διάφορους τρόπους που δεν αναφέροντε μόνο στην υλική διάσταση, που προκαλούν στα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ
- Επίσης κάποια στιγμή, μάλλον σύντομα, θα ξεκαθαρίσω και την «παρεξήγηση» που δημιουργίθηκε πέρι διαδικότητας ή αν υπάρχουνε πολλαπλές εκφράσεις (ένα ερώτημα που δημιουργήθηκε σε άλλη ενότητα αλλά προτιμώ να το αναλύσω εδώ μιας και είναι και σχετικό με το θέμα σε μεταγενέστερα στάδια του...)
Αυτά προς το παρόν....
Ίσως μου διαφεύγουν κάποια επιπρόσθετα πράγματα στα οποία θα ήθελα να αναφερθώ...
Μάλλον θα φταίει η κούραση...
Με εκτίμηση πάντα,
nobody
ΥΓ: Αγαπητή μου Ostria, αν σου είναι εύκολο, ενημέρωσε με σε παρακαλώ επιγραμματικά τί είπανε στην εκπομπή του για να έχω και μία δεύτερη εικόνα σε σχέση με αυτά που μου είπανε...
Edited by - nobody5001 on 01/03/2006 03:24:33
Από την άλλη, οι ψυχολόγοι είπαν τα δικά τους, αλλά ποιός τους ακούει; Φανατίλες λέμε!
Το πιό καλό πάντως, ήταν ένα βίντεο που παρουσίασαν, με έναν τυπά, ο οποίος μάζεψε 5 γυναίκες και πήραν όλοι μαζί τα βουνά για να γλυτώσουν το τσίπωμα και τον αρμαγεδώνα που έρχεται!
(όπως είπε και ένας φίλος που μιλήσαμε πριν λίγο "μάγκας ο τύπος! και γω θα το έκανα ευχαρίστως αλλά πονάει η μέση μου!")
Αυτό για το 999 το ανέφερε κάποιος σε ένα βίντεο, αλλά το έπιασα κάποια στιγμή και μετά το έχασα. Είπε κάτι σαν "το 999 συμβολίζει την Αγία Τριάδα, γι αυτό και το 666 συμβολίζει το αντίθετο" (δεν πιστεύω να ήσουνα εσύ ε;!
)
Αυτά μου έμειναν. Ισως μου ξέφυγε κάτι σημαντικό, καθώς δεν παρακολουθούσα συνέχεια.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ!!!!
ΟΛΑ ΠΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑ ΤΗΝ "ΦΩΤΙΣΗ" !!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ Π.ΜΑΞΙΜΟ,ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ "ΠΥΡΙΝΗΣ ΡΟΜΦΑΙΑΣ" (ΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ !!),ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ...
ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ..
ΠΟΣΟ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ,Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ,ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΗΣΙΑ,ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΣΜΙΑ...
ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΠΙΑ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΑ "ΕΡΠΕΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΟΝ..
ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ..
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ....ΤΟΣΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 1μ.χ ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Και να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση σας...
Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε ορισμένα πράγματα που αναφέραται:
Θα ξεκινήσω με εσένα φίλη μου Ostria: Το 999 για τον χριστιανισμό συμβολίζει την Αγία Τριάδα, για τους αρχαίους Έλληνες είχε «άλλους αντιπροσώπους», σε άλλες θρησκίες έχει άλλα ονόματα κτλ... Πάντως όποιο όνομα και να του δώσουμε δεν αλλάζει το γεγονός ότι προέρχεται από «πάνω»... Με άλλα λόγια το φως που προέρχεται από «πάνω» προς τα «κάτω»... Το 666 συμβολίζει την εξέλιξη από «κάτω» προς τα «πάνω»... Και αν τα ενόσουμε και τα δύο μας δίνει το 888, την ολοκλήρωση... Βέβαια αργότερα θα προσπαθίσω, με γνώμονα τα λίγα που ξέρω, να το αναλύσω περισσότερο...
Και ναι, δυστυχώς έχεις δίκαιο λέγοντας πως οι φανατίλες το μόνο που καταφέρανε να αποδείξουν ήτανε το πόσο πίσω βρισκόμαστε ακόμα στον αγώνα της εξέλιξης της ψυχής μας...
Αγαπητέ μου φίλε beyond λες:
«ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ....ΤΟΣΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 1μ.χ ..»
Θα σε παρακαλούσα, φιλικά πάντα, να μην σταματούσες να διάβαζες τα αρχαία κείμενα και να συνέχιζες τον «αγώνα» σου... Μην ξεχνάς πως η στεναχώρια, είναι κάτι το οποίο ο αναζητητής θα το συναντήσει αναπόφευκτα στο ταξίδι της αναζήτησης του....
Με εκτίμηση πάντα,
nobody
Θα περάσω σε μία άλλη θεματική ενότητα και θα «ψιλαφίσω» το πως ασκείται ο έλεγχος του μυαλού μας μέσω των διάφορων θρησκειών, δογμάτων κτλ...
Καταρχήν, όλοι μας λίγο πολύ έχουμε επίγνωση ότι όταν δόθηκε λίγο εξουσία σε διάφορα ανθρωπάκια που αντιπροσώπευαν κάποια δόγματα, και όχι μόνο, αγάπης το πως καταχράστηκαν την εγκόσμια εξουσία και πόσο κόσμο στείλανε εις το χαντάκι...
Όχι φίλοι μου, δυστυχώς, δεν ήτανε / είναι μόνο ο χριστιανισμός που κάνανε πολλές πατάτες στο πέρασμα της ιστορίας αλλά σχεδόν όλα τα δόγματα (για να μην πω όλα)...
Απλά ο χριστιανισμός μιας και είναι το «επίσημο» θρήσκευμά μας είναι ολίγον τι πιο δημοφιλής από τα άλλα να καταπιανόμαστε μαζί του και να του αλλάζουμε τα φώτα κάθε φορά που οι εκπρόσωποι του κάνουν διάφορες μαλ....
Καλά στα μοναστήρια και πέρι ΑΕ έχω αναφερθεί σε προηγούμαν ποστ μου οπότε δεν θα αναφερθώ πάλι για να μην κουράζω...
Το ότι σε διάφορα μοναστήρια γίνοντε τα «πάρτι με ούζα» κτλ... ότι τα βράδυα φέρνουνε πουτ.... ντυμένες καλόγριες κτλ...
Ρε παιδιά, συγγνώμη κιόλας αλλά τα παλικάρια έχουνε και ορμές...
Και όπως λέει και ένα ρητό (σε ελεύθερη μετάφραση πάντα): «Αν δεν διοχετεύσεις τη μαλ.... θα σε χτυπίσει στο κεφάλι...»
Πάμε παρακάτω...
Το ότι κάποια ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ λαδώνοντας κάποιους αγίους, από τους 20000 πλέον και φεύγα, πως θα τους βοηθίσει κτλ... Μάλλον τα διαφεύγει πως χρήμα δεν θέλουν οι άγιοι αλλά είναι θέμα 1) πίστης, 2) αν εφαρμόζεις εμπράκτος τα σωστά και 3) μέσα στην καρδιά σου – πέρα από τις πράξεις – αν είσαι αγνός...
Με τα λίγα τα πολλά, κάποιοι χέζοντε στο τάλιρο και κάποιοι χέζοντε στα επιπρόσθετα χρέη...
Και με τα λίγα και τα πολλά πάω για τσιγάρο και επιστρέφω....
nobody
Ρε μάγκες, μπας και γλείψουμε και λίγο καμία ποδίτσα μήπως μας κάνουνε και άγιους αργότερα πριν μας αφορίσουν πάλι για χιλιοστή φορά (αλήθεια τους έδωσε ο πραγματικός Κύριος τέτοια εξουσία ή απλά μας αραδιάζουν μαλ...... μήπως και μας ψαρώσουνε? Τα συμπεράσματα δικά σας....)
Διότι ας το δούμε και λίγο διαφορετικά, κάτω από το πρίσμα επιχειρηματικού πνεύματος: Θα στήσουμε ΑΕ εις τον άλλο κόσμο καθώς θα έχουμε και τους «εκπροσώπους μας» σε τούτο τον κόσμο να συγκεντρώνουν «σπανάκι» για πάρτι μας... Και που ξέρετε, με αρκετό σάλιο μπορεί να αγοράσουμε και κανένα καλό οικοπεδάκι στον παράδεισο με θέα (μπανιστήρη δηλαδή) καμία Αφροδίτη να κάνει μπάνιο τα βράδυα και....
Αν πάλι μας εκτοπίσουν εις το πυρ το εξώτερον, εεε, τότε θα το γαμ.... στα μπουζούκια και σε πάσης φύσεως ακολασίες με κάτι Λίλιθ και σία, μιας και χρήμα να ξοδεύουμε θα έχουμε, χεχεχε....
Αλήθεια, κάποιοι αρχαίοι ημών πρόγωνοι μας, τι σχέση έχουν με την εκκλησία και τους κάνανε άγιους... παραμένει ακόμα μυστήριο στην ταπεινώτατη παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα....
Το ότι τα χαμένα τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ φοράνε οτιδήποτε πιο ξέκωλο για να πάνε στην εκκλησία και να σταυροκοπιούντε καταμεσής ώστε να τους πάρουν μάτι όλοι...
HELLO!!! Ο Θεός δεν είναι ματάκιας και δεν κοιτάω τον κώλο σας αλλά τον εσωτερικό κόσμο σας...
Και όπως λέει και ένα ρητό (τι στον κόρακα πόσα ρητά θα πω απόψε...): «Από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα...»
Το ότι κάποιες και κάποιοι ηλίθιοι καλέσανε τα κανάλια γιατί ένας ιερέας πέταξε τις ηλίθιες εκτός επειδή δεν προσαρμόστηκαν με τους κανονισμούς της εκκλησίας...
Και έχουμε και λέμε:
Οι κλόσες...
«Για πια ισότητα μιλάμε?» (μιλάμε οι βλαμένες δεν ξέρουνε τι τους γίνεται...)
Οι κερατάδες οι άντρες τους...
«Μα φοράνε φούστα...» (ναι, με τα μπούτια και τον κώλο σα έξω (τα μίνι δηλαδή...) και μετά απορρίτε ρε μαλ... γιατί σας τα φοράνε κιόλας...)
Οι κλόσες....
«Και γιατί να μην μπούμε με τα μπαντελόνια?» (ναι, φορέστε και τα δερμάτινα πάνω από τα τζιν να είστε σαν τους ρίνγκο...)
Οι βλάκες πάλι...
«Έχει και πινακίδα έξω από την εκκλησία στο πως θα πρέπει να ντινόμαστε μέσα στον ναό και το πως να συμπεριφερόμαστε...» (Εεε, ρε μαλ... διάβασε τα, ανάγνωση δεν σου μάθανε στο δημοτικό? Και εσύ δεν θέλεις οι επισκέπτες στο ίδιο σου το σπίτι να συμπεριφέρονται βάση κάποιου «κώδικα»?)
Εξάλλου υπάρχουνε και κάποιοι ιερείς (βέβαια, με το μικροσκόπιο τους βρίσκεις πλέον) που πράγματι έχουν δοθεί στη θρησκεία...
Εσύ τώρα τι τους κολάζεις...
Είσαι μάγκας δηλαδή?!
Ή θέλεις να πάνε να κλειστούνε στα κελιά τους και να βαράνε μαλ.... αντί να προσεύχονται?
Συγχίστηκα...
Πάω για «αέρα» και επιστρέφω....
nobody
Καλά μιλάμε εκεί ακριβώς πέφτει το γέλιο της αρκούδας...
Αν έχει πολύ κίνηση το μαγαζί τότε πέφτει «λογοκρισία» στο κείμενο του φίλου μας του Ησαϊα και το πετσοκόβουνε...
Αν δεν έχει, εεε, ρε παιδιά σκάστε λίγο παραπάνω χρήμα και θα σας το διαβάσουν όλο...
Βέβαια εδώ έχουμε και το εξής τραγελαφικό:
- Αποτελεί μία τέλεια δικαιολογία για τις μοιχαλίδες και τους μιχαλίδους (βέβαια το ξέρω τη σκότωσα την ελληνική έκφραση) ώστε να δικαιολογίσουν τα τσιλιμπουρδίσματά τους διότι ο παπάς έκανε περικοπές στις ευχές
- Μυρίστηκε σάλιο ο δήμος (και κατ’ επέκταση και οι πολιτικοί) και λένε, αν δεν το έχουν εφαρμόσει ακόμα, πως το χαρτάκι του γάμου θα πρέπει να το πέρνεις σιγά σιγά από το δημαρχείο και επιβάλουν αργά αλλά σταθερά τον πολιτικό γάμο (σώπα ρε μάγκες, δηλαδή θέλετε και εσείς σάλιο? Και πια η έννοια της δημοκρατίας και της ελεύθερης επιλογής μέσα σε αυτή? Τα χώνατε παλαιότερα στην εκκλησία και εσείς τώρα πάτε να κάνετε τα ίδια?)
- Μάλλον θα περνάνε τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ για τελείως μαλ.....
- Λέτε να έχουν δίκαιο?
- Θα αντιδράσουμε....
- Καλά, ας βρούμε πρώτα αξιόλογο σύντροφο και μετά ας μπούμε στο παρασύνθημα
Η εκκλησία και η βοήθεια που προσφέρει...
Ναι μάλιστα, εμπειρία του γαμπρού μου:
Σαν φοιτητής πήγε με ένα φίλο του να ζητήσουν λεφτά για εισητήρια να επιστρέψουν στην πόλη τους μιας, και οι δυο προέρχονται από φτωχές οικογένεις και ήτανε άφραγκοι...
Η ετιμηγορία: Πάρτε τα αρχ..... σας εσείς ενώ το πρεζόνι που ήτανε ακριβώς δίπλα τους τσίμπησε το πεντοχίλιαρο για την δόση του...
Προς ενημέρωση:
Μορφωμένο άτομο, κομένες οι πλάκες εδώ, που δραστηριοποιούταν και πολιτικά έκανε την πρόταση να αναλάβουν τη δόση για τα πρεζάκια τα νοσοκομεία και σιγά – σιγά ελέγχοντας τη δόση, να την μειώνανε και να τους επαναφέρνανε υγειέστατους και δίχως την ανάγκη του ναρκωτικού πίσω στην κοινωνία...
Βέβαια το παλικάρι παρέβλεψε δυο – τρεις λεπτομέρειες:
- Καλά ρε μαλ... δεν σου είπε κανείς πως πολλά κουτάλια τρώνε από τον πόνο των συνανθρώπων μας?
- Αν γίνει αυτό θα λυθεί το πρόβλημα που μαστίζει την κοινωνία μας και καποιονών τα κέρδη θα πάνε κατλα διαόλου?
- Ετιμηγορία: Στο χαντάκι με τον που.... που τόλμισε να βρει (εκφράσει) λύση στο πρόβλημα...
Παιδιά το ξέρετε πλέον, για... και επιστρέφω....
nobody
Από ότι παρατηρώ το 99,99% από αυτούς πάσχουν από χοληστερίνη και με τις κοιλιές που έχουνε δεν βλέπουνε το τσουτσούνι τους όταν κατουράνε...
Βαφτίζουν τα κοψίδια φρούτα του δάσους σε περιόδους νηστείας και τα αλλάζουνε τα φώτα... Εμ, βέβαια ρε χαμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ, πληρεξούσιο από το θεό έχουν οπότε κάνουν ότι στο διάολο γουστάρουνε...
Λένε να έχουμε ελεύθερο και αδογμάτιστο πνεύμα και πως αυτοί τάσσονται με το πλευρό μας:
- τόλμα να διαφονίσεις και στο χαντάκι σε στέλνουνε
- φανατισμένοι μέχρι αηδίας και σε ξεχέζουνε αν διαφωνείς μαζί τους
- Όταν τους κολάς στον τείχο τότε πετάνε μαλ... τύπου: «Μα το ξέρω επειδή το είπε ο θεός...!?» ... Σώπα ρε?!
- Εεε, και εγώ λέω ότι οι περισσότεροι, μιας και εξερέσεις πάντα υπάρχουνε, είσαστε μαλ..., λοποδήτες και δεν συμαζεύεται
- «Και ποιος σου το είπε αυτό?»
- «Ο Πίκατσου...» ...Σπόινγκ!!!
- Θάβουνε οτιδήποτε αρχαίο και εξυμνούνε κάτι μαλ....εςςςςςς που δεν παίζοντε
- Στο σχολείο μόνο το ελληνικό πνεύμα δεν μας διδάσκουν (μιας και αυτά τα κουστουμάκια έχουνε λόγο στο ΥΠ. Παιδείας, για να μην καταπιαστώ με τους πουλημένους τους πολιτικούς....)
- Ανάλογα με το τι τους συμφέρει κάθε φορά παραφράζουνε τα λεγόμενα «άγια κείμενα»... με αδυναμία αυτό της αποκάλυψης ... και όπως λέει και ένα ρητό: «Είπα, ξύπα και στο λόγο μου έφτυσα...»
Και η λίστα δεν τελειώνει...
Τσιγαράκι μόρτικο και επιστρέφω...
nobody