ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XEZΜΠΟΛΑ Vs ΙΣΡΑΗΛ Τα αιτια ενος πολεμου διχως τελος. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- XEZΜΠΟΛΑ Vs ΙΣΡΑΗΛ Τα αιτια ενος πολεμου διχως τελος. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

PREDATOR36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΜορφέαςΜέλος
20/04/2006, 11:42:24
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα

Ανσίν

quote:
η δε πολυθρόνα ήταν εξαιρετική!

quote:
Τους τρεις δικούς μου που έχω κοντά μου σήμερα, τους είδα κι αυτούς μέσα στο πρόσωπο του ήλιου. Φωτεινότερος έγινε ο δίσκος όταν οραματίστηκα το παιδί μου. Μετά… καθώς το πορτοκαλί φως ξέπλενε ταυτότητες και μορφές, σκέφτηκα ότι τελικά κάπως έτσι είναι, ότι όλοι βρισκόμαστε μέσα στο ίδιο φως, κι αυτοί που είναι κοντά μας και αυτοί που έχουν φύγει μακριά μας, αλλά κι εμείς οι ίδιοι. Αυτή η σκέψη μού δημιούργησε μια αίσθηση ακατάλυτης ασφάλειας.

That's the point !

quote:
Πρόσφατα μου έδωσαν την εξής τεχνική για αναπνοές, την οποία θέλω να αναφέρω επειδή βοηθά, μεταξύ άλλων, και τον διαλογισμό στο κενό:

Οραματιζόμαστε ότι 10-20 εκατοστά μπροστά από τη μύτη μας υπάρχει ένα κερί. Παίρνουμε μία πολύ βαθιά ανάσα από τη μύτη. Αφήνουμε τον αέρα να βγει λίγο-λίγο από το στόμα μας έτσι που να μη σβήσει τη φλόγα του κεριού αλλά μόνο να την κάνει να τρεμοπαίζει.

Το κάνουμε αυτό τρεις φορές. Έχει τρομερά ευεργετικά αποτελέσματα και "αδειάζει" τον νου - θεωρητικά βοηθά και στο ξεμπλοκάρισμα της αρνητικής ενέργειας από το σώμα.

Πολύ καλή η άσκηση, την δοκίμασα και πράγματι έχει άμεσα αποτελέσματα.

Γαλάζια Σφαίρα καλή σου μέρα και καλη Ανάσταση και σε σένα

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

toxotisΜέλος
20/04/2006, 22:08:49
Καλή, φωτεινή και πραγματικά πνευματική, Ανάσταση
εύχομαι σε όλους σας.
Μακάρι το μύνημα της Αγάπης να περάσει στις καρδιές όλων μας.

Με αγάπη

spiritΜέλος
21/04/2006, 00:52:23
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Ωπως Επάνω Ετσι και κατω

21/04/2006, 08:19:14
Αγαπημένη μου ομάδα σας καλημερίζω.
Έλειψα λίγες ημέρες επειδή έπρεπε να επαναπροσδιοριστώ μέσω της λογικής του συναισθήματος και της προσευχής.

Από αυτή την διαδικασία, κατέληξα ότι πρέπει να διακόψω την συμμετοχή μου στην ομάδα μας.

Θεωρώ ότι αφ’ ενός δεν έχω να της προσφέρω τίποτα και αφ΄ετέρου , παρεκκλίνω των δικών μου στόχων.

Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε και εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία και ευτυχία.
Ελένη

galazia_sfairaΜέλος
21/04/2006, 08:50:24
.....αν ετσι πρεπει να γινει .....Με σταυρωσες!!!!!!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

another starΜέλος
21/04/2006, 12:36:32
Μπήκα και γω να πω τα χρόνια πολλά σε όλους
galazia sfaira
unseen
pyramid
nst
morfeas
toxotis
aries
avallon
και μη νομίζετε ότι δεν διαβάζω κάθε σελίδα του τόπικ, απλά δεν συμμετέχω, αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό να μπω και πω τις ευχές μου

ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΣΧΑ

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
ΜορφέαςΜέλος
21/04/2006, 13:20:38
Καλημέρα σας κι από εμένα και καλό Πάσχα σε όλους.

Όπως κάθε τι που που γεννιέται είναι καταδικασμένο να πεθάνει εφόσον επιτέλεσε την αποστολή του, έτσι φαίνεται λοιπόν οτι συμβαίνει και με το παρόν Θέμα αλλά καιμε την ομάδα που δημιουργήθηκε με αφορμη το παρόν θέμα.

Ωφείλω να πω οτι ο πρωταρχικός στόχος επιτελέστηκε και για αυτό προσωπικά είμαι ευχαριστημένος.

Ηδη κάποιο μικρό διάστημα τώρα προσωπικά αισθάνομαι μια δυσκολία.
Φαίνεται λοιπόν πως ο πνευματικός χώρος σταματάει εδώ την πορεία αυτή με αυτόν τον τρόπο και ωφείλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου απέναντί του για το οτι τα πράγμτα ήρθαν ομαλά και ξεκάθαρα.

Όπως γράφω αυτό το μήνυμα Μεγάλη Παρασκευή, σκέφτομαι οτι ίσως είναι συμβολικό του θανάτου, αλλά όχι οποιουδήποτε θανάτου παρα μόνο εκείνου που αποτελεί την μεταβατική κατάσταση σε μια ακόμα ανώτερη οκτάβα της συμπαντικής μουσικής που παίζει ατελείωτα στην πορεία του χωροχρόνου.

Σας ευχαριστώ πολύ

ΜορφέαςΜέλος
21/04/2006, 13:25:42
Ωστόσο θα συνεχίσω την μάλλον τελευταία καταγραφή γνώσεων του θέματος αυτού των ενεργειακών κέντρων και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί όσον αφορά απορίες και διευκρινήσεις.

Να είστε υπέροχα καλά

22/04/2006, 19:13:15

Καλησπέρα παιδιά.

Καλή Ανάσταση σε όλους.

galazia_sfairaΜέλος
25/04/2006, 08:36:48
Kαλημερα Χριστος Ανεστη!
Ξαφνικα εγινε χαος!
Τι συνεβη αληθεια.....ο Πνευματικος κόσμος τι μας λεει...

SM-GIOTAΜέλος
25/04/2006, 11:45:35
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Τι έγινε τώρα;
Ξαφνικά δεν ξέρω τι να πώ.
Θα δείξει γιατί έπρεπε να γίνει αυτό.Φιλάκια
25/04/2006, 17:57:14
Χρόνια πολλά σε όλους σας και Ανάσταση σε όλα τα επίπεδα που την επιδέχονται....

In anticipation of my resurrection...

25/04/2006, 19:06:47
Φίλοι-ες μου και απο εμένα ευχές. Φιλιά σε ολους-ες.
Υγεία και ευτυχία.

Και φυσικά την καλησπέρα μου στους-ις συμμετέχοντες στο όμορφο αυτό περιβάλλον.

meteorΜέλος
25/04/2006, 23:14:20
Καλησπέρα σε όλους.

Χρόνια Πολλά
Χριστός Ανέστη.

Οπως όλα τα πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη, ίσως εφτασε η στιγμή και για την σιωπή αυτής της σελίδας.

Οι λέξεις που έχουν γραφεί μέχρι τώρα έχουν μεγάλο βάρος.
Ισως πρέπει να κάνουμε επανάληψη...

Καλό σας βράδυ

galazia_sfairaΜέλος
26/04/2006, 10:31:44
........καμια φορα και η σιωπη ισως κατι να μας λεεει ,ας την ακουσουμε ,αρκει να μην μεινουμε σιωπηλοι γαι πολυ.
Την καλημερα μου και Χρονια πολλα σε σενα D.I κα Μετεορ.

UnseenΜέλος
27/04/2006, 09:30:50
Καλημέρα κι από μένα και Χρόνια Πολλά με μια μικρή καθυστέρηση

Ψυχραιμία!

Το τέλος του τόπικ και η πιθανή διάλυση της ομάδας οφείλονται σε διαφορετικούς λόγους.

Το τόπικ πρέπει κάποτε να φτάσει στο τέλος του, είναι εξάλλου πολύ συγκεκριμένο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο τόπικ που θα πραγματευτεί ένα άλλο πεδίο γνώσης. Παιδιά, είναι εξαντλητικό για κάποιον να γράφει, να γράφει, να γράφει, δηλαδή να παραθέτει συνέχεια γνώσεις, ιδίως όταν έχει ήδη γράψει αυτό που προτίθετο εξαρχής να γράψει.

Όσον αφορά την πιθανή διάλυση της ομάδας (θα ήθελα να τονίσω το "πιθανή"): αυτή τη στιγμή έχει γίνει μία παύση απαραίτητη για να διαλογιστούμε επί θεμελιωδών πραγμάτων που ο αρχικός μας ενθουσιασμός δεν μας επέτρεψε να κάνουμε.

Προσωπικά έχω κατά νου ότι πάντοτε γίνεται το καλύτερο δυνατό.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****