ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

bodark30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
bodarkΜέλος
07/08/2004, 19:25:22
Παρακαλώ έναν συντονιστή να μαζέψει αυτό το ψώνιο που ισχυρίζεται πως είναι ο "πρεσβύτερος".
Μόνο για γέλια είναι ο άνθρωπος...

Με όχι και τόσο φιλική διάθεση Bodark...

opsimosΜέλος
08/08/2004, 09:49:06
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΤΟΝ BODARK ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.ΠΡΟΦΑΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΤΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΕΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΚΟΛΥΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΤΑ OPSIMOS

1<>2<>3

08/08/2004, 13:59:09
Νατους...

Δε μου λέτε πουλάκια μου... πάτε να ανοίξετε καυγά...???
Εγινε ενα λαθάκι ... μπορεί να μπεί πάλι ο opsimos να τα κάνει delete και δεν συμβαίνει τίποτα..

ΥΓ Kαι ο πρεσβύτερος είναι εγώ... αν δεν έχετε αντίρρηση...
Αλλά και αν έχετε αντίρρηση ... πάλι εγώ είμαι ο πρεσβύτερος...

Edited by - allzzaro on 08/08/2004 14:01:05

08/08/2004, 14:33:19
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ.
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

bodarkΜέλος
08/08/2004, 14:58:48
quote:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΤΟΝ BODARK ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.ΠΡΟΦΑΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΤΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΕΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΚΟΛΥΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΤΑ OPSIMOS

Συγγνώμη φίλε opsimos αλλά νόμιζα πως ήθελες να ψωνιστείς γράφοντας 9 φορές την απάντηση σου. Δεν σου την είχα στημένη απλά δεν μου αρέσει να κάνουν τέτοια πράγματα στα θέματά μου...
Συγγνώμη ξανά φίλε opsimos...

Ελπίζοντας να λύθηκε η παρεξήγηση, φιλικά bodark...

08/08/2004, 15:28:26
quote:
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ

Πού.. πού..

quote:
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ.

Βάλε μια φωτο αδερφάκι μου...

bodarkΜέλος
08/08/2004, 15:59:22
quote:

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.

Καλά και εγώ λέω ότι είμαι ο μεγαλύτερος μάγος αλλά δεν το έχω αποδείξει ακόμα...
Καλά λέει ο alzzaro βάλε μια φωτογραφία, αλλά όχι οποιαδήποτε βρεις απο το internet...

Φιλικά bodark

Ορίστε λοιπόν η δικιά μου φωτογραφία

Edited by - bodark on 08/08/2004 16:00:56

08/08/2004, 16:02:24
Mια φωτο αξίζει οσες χίλιες λέξεις...

Φωτο μπορεί κανείς στο esoterica να βάλει μόνο απο το ιντερνετ...
Για να μπεί προσωπική φωτό... μόνο με προσωπικό email στην Αμαλία...

08/08/2004, 18:21:15
ΠΑΙΔΙΑ,
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΑΙΤ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ.
ΘΑ ΠΕΙΤΕ "ΘΕΕ ΜΟΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!"
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ...

09/08/2004, 01:50:10
quote:
Για να μπεί προσωπική φωτό... μόνο με προσωπικό email στην Αμαλία...

Εχμ...
για να ακριβολογούμε:

Εάν κάποιο μέλος των forums επιθυμεί να εμφανίσει σε μήνυμά του κάποια φωτογραφία η οποία δεν υπάρχει uploaded σε κάποιον διαδικτυακό τόπο, θα μπορούσε να τον βοηθήσει κάποιος από την ομάδα συνεργατών του ESOTERICA. Κάτι τέτοιο μπορεί όντως να γίνει, εάν το μέλος που επιθυμεί ένα url για την φωτογραφία που θέλει να ανεβάσει, στείλει σε έναν συντονιστή ή στον admin, την εν λόγω φωτογραφία. Οι υπέυθυνοι για τον τομέα αυτόν, θα προσπαθήσουν το συντομότερο δυνατόν να βοηθήσουν.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

10/08/2004, 16:07:41
Η οπως πάντα διακριτική και με την ευγένεια που την διακρίνει, ``Αμαλία`` αποφεύγει για τους παραπάνω λόγους να διευκρινήσει το λάθος που έκανα...

Ετσι που και εγώ αναρωτιέμαι που είναι το λάθος...???
Μάλλον θα έπρεπε να γράψω ως αποστολή την ....ομάδα των συντονιστών..
Λάθος??? sorry... πάντως δεν το έκανα επίτηδες..

Papadakis_NikosΝέο Μέλος
31/08/2004, 01:23:45
Το δικο μου το διαλεξα επιδη ετσι με βαφτισανε....Παντος χωρις πλακα γιατι δεν βαζετε τα κανονικα σας ονοματα??Σε οποια φορουμ μπενο και σε οποιο μαιλ χρησιμοποιω το ονομα μου βαζω.Παντος χωρις να θελω σας θιξω πιστευω οτι αρκετοι απο σας αν οχι οι περισσοτεροι(ιδιως οι μεγαλυτεροι σε ηλικια) θα ντρεπονται να φανερωσουν παραεξω το ψευδωνυμο τους.Ενοω οτι δεν πιστευω οτι καποιος που δεν χρησιμοποιει το κανονικο του ονομα θα νοιωσει ανετα αν πχ ο συναδελφος του στη δουλεια μαθει οτι τον λενε "Ζορο" στο ιντερνετ ενο στη δουλια τον ξερουνε σαν "Μπαμπη".Εινε λιγο ξευτιλα ασε που θα πεσει καζουρα μετα.Γιαυτο βαζετε τα κανονικα σας μα τζαμπα ειναι.....

ksenitiaΜέλος
31/08/2004, 01:41:00
Enta3ei, loipon. To onoma moy einai Lydia.
Pantws, oson afora ta alh8ina onomata, diafwnw na ta xrhsimopoioyme, gia 2 logoys :

1) Fantazesai, na exoyme 50 Papadopoyloys Nikoys? Tote, 8a leme : "na soy pw, file Papadopoyle Niko noymero 35, ti ennooyses?".
- Ma egw o Papadopoylos Nikos noymero 35 den milhsa.
- A, sygnwmh, ekana la8os to noymero....

2) 3ereis ti enoxlhsh mporei na soy ferei esena proswpika, Niko Papadakh, edw sto forum, ean arxisoyn p.x. ola ta koritsia na se rwtane : "aaaaa, eisai o Nikos Papadakhs, to montelo? 8elw ranteyoy mazi soy. A, den eisai? Tote, ti syggeneia exeis me ton paidaro? Toy moiazeis? Eisai wraios? Pame gia kafe!".
Twra, bebaia, 8a moy peis : "isa isa mporei na kanw kai gnwrimies". Nai, kalo moy, alla sto telos 8a se 3emalliasoyn oi 8aymastries .
Kai koita mh moy peis oti soy th lew, giati isa isa, eimai xamogelasth kai milaw mazi soy
Panta filika!!!!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

ChameleonΝέο Μέλος
31/08/2004, 02:05:12
To δικό μου μου το βγάλανε στο στρατό γιατί ποτέ δεν μπορούσανε να με βρούνε στα νυχτερινά γυμνάσια, έβρισκα πάντα την καλύτερη κρυψώνα και έριχνα τον ύπνο του δικαίου...! Και αυτοί νόμιζαν πως απλά ήμουν καλός στην κάλυψη και απόκρυψη...!!!!

Χωρίς πλάκα τώρα ναί μεν το ψευδόνυμο βγήκε στον στρατό γιατί ποτέ δεν με έβρισκαν, αλλά αυτή ήταν η δουλειά μου και την είχα μάθει καλά (ελεύθερος σκοπευτής)...

Το όνομά μου το μικρό είναι Θέμης, όσο για το επώνυμο, ε, μήν τα ξέρουμε και όλα...!

Δεν φοβάμαι να αντικρύσω τις αλήθειες που βρίσκονται στον κόσμο (μας...?)

THE KEEPER OF SECRETΝέο Μέλος
31/08/2004, 03:12:57
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...

01/09/2004, 15:38:29
Το δικό μου όνομα προέρχεται από χαρακτήρα του Τόλκιν στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών, την εποχή βέβαια που ακόμη κάποιοι λίγοι τα ξέραμε και τα διαβάζαμε πριν γίνει της μόδας. Η Galadriel λοιπον είναι νεράϊδα του δάσους, κατά τ' άλλα νομίζω ότι δεν είναι μόνο πρακτικοί οι λόγοι που χρησιμοποιούμε ψευδώνυμα, αλλά και ότι για λίγο βγάζουμε έξω ένα κομμάτι του εαυτού μας που ίσως δεν είναι πάντα ορατό ... Πόσο μάλλον όταν οι συζητήσεις γίνονται μέσω υπολογιστή.
Περιμένω να μάθω από τον Τάσσο πως εμπνεύστηκε το δικό του, εκτός κι αν ξέρει ο jonniebegood να μας πει....

PasxalisΜέλος
02/09/2004, 03:12:38
Etsi me vaftisane

Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον

PasxalisΜέλος
02/09/2004, 03:16:57

Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!

VOULΝέο Μέλος
04/09/2004, 05:21:00
Το ψευδωνυμο που με εχουν δωσει <απο το σχολειο >ηταν VOU ,τα τρια πρωτα γραμματα του επιθετου μου.Οταν γραφτικα στο ESOTERICA αλλαξα μετα απο λιγο καιρο email και ετσι εκανα καινουρια εγγραφη προσθετοντασ και το επομενο γραμμα

Papadakis_NikosΝέο Μέλος
05/09/2004, 00:10:33
Οχι ρε Ξενιτια δεν στραβωνω εγω ετσι ευκολα...δεν υπαρχει θεμα αλλα μου φενφεται ανωριμο καπως αυτο με τα ψευδωνυμα.Αλλα ο καθενας κανει οτι γουσταρει.Οσο αφορα τωρα τους λογους που ειπες οτι δεν βολευουνε τα αληθηνα ονοματα δεν πολυσυμφωνω.Ποσοι Παπαδοπουλοι ή Παπαδακηδες να υπαρχουνε(για το φορουμ μιλαω.Εξω υπαρχουνε 1000αδες)?Οσο αφορα το αλλο με τον Νικο Παπαδακη περα απο συνονυμια υπαρχει και μακρινο συγγενιο αλλα καλυτερα να μην υπηρχε.Οχι μονο δεν τον χρησιμοποιησα ποτες για να γνωρισω κοσμο αλλα ειναι και η ντροπη του σογιου.Ακου εκει μοντελο?Αδερφες εινε ολοι τους...Και κανει και τον Κρητικο οποτε τον βολευει....

ΥΓ:ενοειται οτι δεν εχω καμια σχεση εμφανισιακως μαζι του....εγω ειμαι ομορφος