ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

bodark30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SAUDiΜέλος
05/09/2004, 14:32:53
To nick μου βγαινει απο το Saudi Arabia, επειδη καποτε εζησα αρκετα χρονια σε αυτη τη χωρα

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

ΕφιάλτηςΝέο Μέλος
05/09/2004, 15:18:53
Το δικο μου,μου το βγαλανε κατι φιλοι επειδη στην παιδικη μου ηλικια ημουν πολυ προδοτης σε διαφορα πραγματα,και επειδη τοτε καναμε Ιστορια στο σχολειο,ολοι με συνδεσανε με τον Εφιαλτη που προδοσε τους Ελληνες στους Τουρκους (480 π.Χ. ή μ.Χ. [Δεν ειμαι σιγουρος]).
Και ετσι βγηκε!!

(Real Name:Γιώργος)

A critical view of Linear Apocalyptic Thought, and how Linearity makes a sneak appearance in Timewave Theory's fractal view of Time...

ksenitiaΜέλος
05/09/2004, 20:08:37
Papadakh Niko : Aaaaxxx... ki emena poy moy eixe aresei o Papadakhs.... wste ki aytos aderfh.... oxi re gamwto. Den peirazei.
Gia dena, eilhkrina xairomai poy eisai ANTRAS kai Krhtikos. Ena mprabo apo mena!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

Dr.DoomΜέλος
07/09/2004, 00:41:02
Dr.Doom, απο τους διασημοτερους <<κακους>> στην Marvel, στο συμπαν της οποιας ανηκει ο Spider-man, o Hulk, και οι X-men. Λατρευω αφανταστα το στιλ του και την ευφυια του, αλλα μου τη σπαει λιγο που ειναι μοναρχης. Παντως ρε Νικο, θα στο πω: το θεωρω πιστευτα ξενερωτο να μπαινεις σε τετοιο forum με το πραγματικο σου ονομα. Αυτο, πρωτα απ'ολα σου το δωσανε χωρις να σε ρωτησουνε αν το θελεις και φυσικα το χρησιμοποιεις συνεχως σε σημειο που γινεται βαρετο. Με το ψευδωνυμο σου λες ποιος πραγματικα εισαι, περνας ενα μερος του εαυτου σου με αυτο. Τι να πω, πατως εγω θα προτιμουσα να σε αποκαλω Radagast παρα Νικο Παπαδακη.

Odysseus_nemoΜέλος
07/09/2004, 01:36:24
Εφιάλτη!!

ΓΡΑΦΕΙΣ:

quote:
Το δικο μου,μου το βγαλανε κατι φιλοι επειδη στην παιδικη μου ηλικια ημουν πολυ προδοτης σε διαφορα πραγματα,και επειδη τοτε καναμε Ιστορια στο σχολειο,ολοι με συνδεσανε με τον Εφιαλτη που προδοσε τους Ελληνες στους Τουρκους (480 π.Χ. ή μ.Χ. [Δεν ειμαι σιγουρος]).
Και ετσι βγηκε!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ : 480 π.Χ, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΘΕΣΠΙΕΙΣ, ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΠΕΡΣΕΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ : ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ, ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ !!

ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΝ ΘΕΣ, ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

takvraΜέλος
09/09/2004, 15:31:07
είναι απο τα άρχικα του ονοματος μου :P

PALiOΝέο Μέλος
09/09/2004, 17:09:30
ΑΓΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ(ΠΑΛΙΟ).ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ PALiO!!!

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ!ΖΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΧΘΕΣ,ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ!!!
ΑΚΡΩΣ ΦΙΛΙΚΑ,PALiO!!!

ThessalosΝέο Μέλος
11/09/2004, 18:50:50
To nickname mou to epeleksa gia na dilwsw thn doksasmeni katagwgi mou! Poloi nomizoun oti oi Thessaloi einai ena matso xwriates alla tha prepei na thimisw oti thessalikh htan kai h katagwgh tou axilea kai pws mono oi thessaloi nikisan tous makedwnes!( apo ekei vgenei kai to thessaloniki=thessalwn niki...)

ksenitiaΜέλος
12/09/2004, 02:58:05
Απο ποια πολη συγκεκριμενα της θεσσαλιας εισαι? Επειδη εζησα μια δεκαετια σε μια απο αυτες, και εχω μια μικρουλα αντιρρησουλα πανω στο θεμα "χωριατες". Οχι ομως οτι ειναι ολοι τους, αλλα.... να... αρκετοι! Και φυσικα, δεν σε προσβαλλω εσενα, μην το παρεις προσωπικα, οκ?

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

ThessalosΝέο Μέλος
12/09/2004, 17:24:14
Loipon ksentia eimai apo th larisa... esy se poia poli ezises?