- Υπάρχει Θεός ναι η όχι???? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Χαμός γίνεται να δω πως θα εξηγήσουν το χρονικό παράδοξο η μονη λύση είναι να
Μείνουν στο νησί και να αλλάξει η ιστορία .
Χαμός γίνεται όντως! ![]()
Στο 11ο επεισόδιο πάντως - κυκλοφόρησε εχθές - γίνεται μια προσπάθεια να εξηγηθεί το αν μπορεί να αλλάξει ή όχι η ιστορία και γενικότερα το χρονικό παράδοξο.
Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι σε αυτό το επεισόδιο δίνεται έμφαση και σε ένα ειδύλλιο... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Μας άφησε πάνω στο ψητό και με πολλά ερωτηματικά δεν λέω τι έγινε για να μην σας την σπάσω αμα το δείτε το σχολιάζουμε .
Υπομονή τώρα μεχρι την επομένη σεζόν .
Περιμένω κι εγώ να το δουν οι φίλοι μας να πούμε εντυπώσεις και συμπεράσματα.
Η ουσία του πράγματος είναι πως είμαι για τα καλά LOST.
Αυτοί έχουνε γίνει FOUND, οπότε ο τίτλος της σειράς μάλλον για τους θεατές απευθύνεται....
quote:
Η ουσία του πράγματος είναι πως είμαι για τα καλά LOST.
Αυτοί έχουνε γίνει FOUND, οπότε ο τίτλος της σειράς μάλλον για τους θεατές απευθύνεται....
Σωστός μια χαρα τα λες
Είναι πολύ μπερδεμένη η όλη κατάσταση και δεν ξέρω πως θα το μαζέψουν στον 6ο κύκλο.
Εν τω μεταξύ, μου άρεσε πολύ η τελευταία σκηνή του Τζέικομπ, του Λοκ και του Μπεν και το μυαλό μου πάει σε έκπτωτους θεούς...

quote:
το μυαλό μου πάει σε έκπτωτους θεούς...
Το ίδιο πέρασε και από το δικό μου !
Οι ΝΕΦΕΛΗΜ του Λιακόπουλου να δεις που θα είναι... ![]()
(Καλημέρα φίλε μου....)
quote:
Το ίδιο πέρασε και από το δικό μου !
Οι ΝΕΦΕΛΗΜ του Λιακόπουλου να δεις που θα είναι...
Οι έκπτωτοι θεοί του lost είναι έλληνες σηκωθείτε τώρα από καρεκλες,ντιβανια,
Κρεβάτια η ότι άλλο κάθεστε και δείτε το τελευταίο επεισόδιο

quote:
Ευτυχώς που οι θεοί - αν ευσταθεί αυτό το σενάριο - είναι άλλης εθνικότητας αλλιώς μπορεί και να διαβάζαμε ήδη κανένα άρθρο ότι πίσω από το Lost κρύβονται τίποτα ανθελληνικοί κύκλοι.
Και θα μας σπάσει τα νεύρα!!
Είδε κανείς τα πρώτα δύο επεισόδια;
Τι γίνεται ρε μανούλα'μ;
Lost η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα ![]()

Είδα σήμερα και το 4ο επεισόδιο.
Χαμός γίνεται.
Ποιος από τους δύο είναι ο κακός τελικά;
(η ερώτηση αναφέρεται σε όσους παρακολουθούν τον τελευταίο κύκλο, και έχουν δει όσα επεισόδια έχουν μέχρι στιγμής παιχτεί στην Αμερική)

Παίζει ρόλο το υπέροχο τοπίο που βρίσκονται,το σενάριο απο την άλλη, είχε ενδιαφέρον στην αρχή,όταν επικρατούσε το μυστήριο.
Νομίζω οτι το έχουν ξεχειλώσει κάπως,να δώ τί εξήγηση θα δώσουν στο τέλος για το γενικό νόημα,γιατί δηλαδή βρίσκονται στο νησί αυτά τα άτομα.
Αν η απάντηση είναι αυτή που έδωσε ο "Λοκ" στον Σωγιερ στο τελευταίο επεισόδιο,δηλαδή για το τίποτα,έ τότε είναι και πολύ ξενέρωτο.
Πάντως αυτό το το τεράστιο άγαλμα που έχουμε δεί,θυμίζει αιγυπτιακό "θεό",έκπτωτο άγγελο.
Τα ονόματα των πρωταγονιστών,όπως έχετε παρατηρήσει,δέν είναι τυχαία,είναι πρόσωπα της βίβλου μερικά απο αυτά.Το όνομα Τζων λοκ είναι ενός γνωστού φιλόσοφου.
Μέχρι τώρα, μου αρέσει πάρα πολύ η τροπή που παίρνει η σειρά κι οι ανατροπές που συντελούνται η μια μετά την άλλη.
Και για όσους έχουν δει μέχρι και το 4ο επεισόδιο του 6ου κύκλου, πάει κάπου ο νους σας για το ποιό είναι το ξανθό παιδί που εμφανίστηκε στο νησί σε έναν από τους πρωταγωνιστές;
Φαντάζεστε ποιό μπορεί να είναι; ![]()

Ποιο είναι το ξανθό παιδί; Εεεεε;
Θα έλεγα ότι είναι ο Lock, αλλά αυτό έχει μαλλιά!
Να είναι ο Τζέικομπ σε παιδική ηλικία; (δηλαδή το φάντασμά του εννοώ).
Συμφωνώ ωστόσο για το ότι η εξήγηση που έδωσε ο "Lock" στον Ford δεν ήταν και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Κι εμένα με ξενέρωσε...

Δηλαδή να το πάρει ποτάμι;

quote:
Εγώ λέω να το πάρει η γούρνα με τα νερά μέσα στο Ναό...
Άλλο θέμα κι αυτό πάλι! ![]()
Μάλλον έχω πάθει τέτοιο εθισμό στο Lost που μόλις είδα ότι οι Άλλοι έβγαλαν νεκρό από μέσα τον πρωταγωνιστή που χαροπάλευε, περίμενα να δω πόσο σύντομα αυτός θα ανασταινόταν... ![]()
![]()