ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα ομορφότερα λόγια... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τα ομορφότερα λόγια... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Grossman31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
GrossmanΝέο Μέλος
28/10/2003, 15:10:38
Πια ηταν τα ομορφότερα λόγια που έχετε διαβάσει, πει ή ακόυσει απο τον συντροφό σου η την οικογένια;

...I don't have all the answers
and I don't know what to say.
I can't bring you the sunshine
or take the rain away
But I can always hold you
when the storm is getting rough.
If we come close together, that's enough...

I had to learn so many things
and fail so many times.
Before the day I finally realized
If we could take the sorrow
from every loss that comes along
we'd have to take the loving out of life...

I can't remove the dangers
from a world so full of fears.
I can't make living safer
or take away your tears.
But I can always love you
with a love that you can trust.
And if we come close together, that's enough...

(Αφιερωμένο στο κ. Bush, που καθημερινά με τις πράξεις του μας δείχνει την αγάπη που έχει για τον κόσμο..."I want the world to become a family) Τα πιστεύει αυτα που λέει;

Μην περιμένεις το αύριο να πεις Σ'αγαπώ

28/10/2003, 16:32:07
Το Θέμα αυτό φαίνεται πως, εν δυνάμει, έχει να δώσει πράγματα.

Ας περιμένουμε την εξέλιξή της Συζήτησης...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

28/10/2003, 16:51:46
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ,
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ:"ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ..."

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ:"ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ...",ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 1000!!!ΑΚΡΙΒΩΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ...

Edited by - kapodistria on 28/10/2003 16:54:37

sansationfΜέλος
28/10/2003, 18:02:42
ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ <<ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΙ ΣΟΥ>> ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ <<ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ....>>

respect

29/10/2003, 03:35:17
"Θα σε αγαπώ μέχρι να ξαναγεννηθείς..."

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

lencolasΜέλος
29/10/2003, 11:22:37
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΜΑ!!!
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:
"ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ"

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 29/10/2003 11:27:43

cubeΜέλος
29/10/2003, 12:17:50
ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ

Μου το είχε πει ένας αδερφός μου όταν τον βοήθησα να ξαναβρεί με την κοπέλα του που ενώ είχαν χωρίσει την αγαπούσε ακόμη και αυτή αισθανόταν το ίδιο για αυτόν. Μην ακούτε που λένε ότι δεν πρέπει να μπλέκεσαι στα ζευγάρια...αν είναι για καλό σκοπό πρέπει να μπλεχτείς.

ΕΙΣΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ

Μου το έχει πει η μητέρα του πιο κοντινού μου φίλου...ο οποίος είναι ο αδερφός μου και εγώ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΛΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

Σε γυναίκες έχω πει τα ομορφοτερα λόγια και έχω κάνει όμορφες πράξεις...δυστυχώς καμία δεν τις άξιζε και όλες ήταν λάθος κίνηση σε ένα παιχνίδι που χαμένος τελικά βγαίνει αυτός που αφήνει τον άλλο να κερδίζει! Η ζωή προχωρά...ο χρόνος κυλά...και ο άνθρωπος πρέπει να συνεχίζει να αγαπά!

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ
ΚΥΒΟΣ

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

Όλα είναι όμορφα..!
30/10/2003, 02:54:51
quote:
Σε γυναίκες έχω πει τα ομορφοτερα λόγια και έχω κάνει όμορφες πράξεις...δυστυχώς καμία δεν τις άξιζε και όλες ήταν λάθος κίνηση σε ένα παιχνίδι που χαμένος τελικά βγαίνει αυτός που αφήνει τον άλλο να κερδίζει! Η ζωή προχωρά...ο χρόνος κυλά...και ο άνθρωπος πρέπει να συνεχίζει να αγαπά!

Καλέ μου φίλε, αν κοιτάξεις λίγο βαθύτερα μέσα σου θα ανακαλύψεις πως αυτός που κέρδισε τελικά ήσουν εσύ...
Πάντοτε αυτός που δίνει έχει απόθεμα και γι' αυτό δίνει...
Αυτός που παίρνει ας πούμε οτι ωφελείται...
Αλλά, αυτός που του δίνουν και δε παίρνει...είναι τόσο κενός όσο και οι πράξεις του που το υποδεικνύουν...
Την Ευλογία Του να συνεχίσεις να δίνεις ασχέτως ανταλλάγματος...
Νά 'σαι πάντα καλά...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

GrossmanΝέο Μέλος
01/11/2003, 03:15:44
When I met you
I was scared to talk to you
When I talked to you
I was scared to kiss you
When I kissed you
I was scared to hold you
When I hold you
I was scared to love you
Now that I love you
I'm scared to loose you

Μην περιμένεις το αύριο να πεις Σ'αγαπώ

endoramaΜέλος
02/11/2003, 04:16:52
τα ωραιοτερα λογια μου τα ειχε πει αυτος που με χτυπησε με το αμαξακι του και εκανε ρουκετα εμενα και την μηχανη μου σβουρα προκειμενου να μην φωναξουμε την τροχαια και ηταν τοσο υπεροχα που τον πιστεψα γιαυτο μετα μου εκανε αρνητικη δηλωση και μου εκλεινε το τηλεφωνο αλλα την προτελευταια κουβεντα την ειπε η ασφαλιστικη του και την τελευταια εγω "ευχομαι τα παιδια σου να φανε κολημα με της μηχανες" ειχε και δυο μαλιστα πιτσιρικια

αραγε τα μεγαλα λογια κρυβουν το ψεμμα? τα μεγαλα λογια ειναι και ομορφα? συνηθως τα ομορφα λογια κρυβουν και μεγαλες υποσχεσεις μπορουμε ομως να της κρατησουμε ή μενουν οι αποδεκτες με την ομορφια?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

02/11/2003, 15:49:36
Καποια χρονια που δουλευα σε ενα παιδικο σταθμο αυτο το οποιο μου χει μεινει ειναι οτι ενα κοριτσακι εναμιση το πολυ δυο χρονων ενιωθε τοσο ασφαλεια μαζι μου που με ελεγε και μενα μανουλα.
Υπηρχαν και αλλες εργαζομενες μαζι μου αλλα το κοριτσακι ενιωθε μαζι μου την ασφαλεια της μαμας της.
Εχουν ειπωθει πολλα ομορφα λογια ως τωρα στην ζωη μου και θα ειπωθουν και αλλα,αλλα κανενας λογος δεν συγκρινεται με το να σε πει ενα παιδακι μικρο μαμα η μανουλα ειδικα αν εισαι ξενος με αυτο το α η β παιδι.
Καλη σας εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε
08/11/2003, 00:38:33
"Βλέπω παρθένα δάση μέσα στα μάτια σου και έσυ που τα διαφεντεύεις, είσαι το άγριμι που θα στολίζει τον θυρεό της καρδιάς μου."

χμμμμ... ποιητικό και πολύ όμορφο, ταίριαζε απόλυτα με την στιγμή, αλλά μόνο με έκεινη την στιγμή γιατί αργότερα το ξέχασε...

Δεν είναι οι λέξεις που μετράνε. Μόνο οι πράξεις είναι πραγματικές, αλλά ακόμη κι αυτές μέχρι να αποδειχτεί το εναντίον.

Καληνύχτα σας...

08/11/2003, 01:23:51
quote:
Δεν είναι οι λέξεις που μετράνε. Μόνο οι πράξεις είναι πραγματικές

inandaboveΜέλος
08/11/2003, 12:05:13
ISWS EXEIS DIKIO FILE 1900........
IMOUN ME ENA PAIDI GIA KAPOIO DIASTIMA..POU POTE DEN ELEGE TIPOTA..POTE DEN MILISE GIA TA AISTHIMATA TOU (KI AYTI ITAN KAI MIA APO TIS VASIKES AITIES POU POLY GRIGORA KSENERWSA)..OTAN OMWS THYMAMAI TA VRADIA POU, NOMIZONTAS OTI APOKOIMITHIKA, EMENE KSYPNIOS APLA GIA NA ME KOITA..KAI ME FILOUSE APALA STO METWPO SAN NA FOVOTAN MI ME SPASEI KAI DIALITHW STA XERIA TOU...
TOTE SKEFTOMAI OTI ISWS EGW DEN MPORESA NA "AKOUSW" POTE TA LOGIA POU ELEGAN OI PRAKSEIS TOU.....

18/11/2003, 02:46:20
Τα πιο όμορφα λόγια που άκουσα πρόσφατα?

"... έχω νιώσει το ίδιο... Μιλάς μέσα στην καρδιά μου... Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω..."

Ας μου εξηγήσει όποιος με βλέπει από εκεί πάνω, και γελάει μαζί μου, που χάθηκε αυτή η κατανόηση?

Τελικά η ζωή δεν είναι γεμάτη από στιγμές τραγικής ειρωνίας... είναι μια αιωνιότητα τραγικής ειρωνίας.

ΓιώργοςΜέλος
18/11/2003, 03:08:16

… because there is something perfect about you…

Γιώργος
χμ… να βάλω κάτι "σέξι" αύριο στον φούρνο..?

artemis-pΝέο Μέλος
18/11/2003, 09:51:41
Πως γίνεται να λέγονται τα όμορφα λόγια σήμερα και μετά από λίγο καιρό να μην ισχύει τίποτα.
Δεν πιστεύω ότι την ώρα που λέγονται δεν τα πιστεύει κάποιος, όμως πως γίνεται μετά να τα παίρνει πίσω... σαν να μην ειπόθηκαν ποτέ, τι έγινε, τι συναίβει? λάθος εκτίμηση της πραγματικότητας, των συναισθημάτων? ας μου το εξηγήσει κάποιος αυτό..

inandaboveΜέλος
18/11/2003, 12:31:08
KALI MOU ARTEMIS,
PISTEVW OTI TA EILIKRINI LOGIA KAPOIOU MPOREIS NA TA DIAKRINEIS...AP'TO VLEMMA TOU, TA MATIA TOU...
AMA TA PAREI PISW, SE KAMIA PERIPTWSI DEN SIMAINEI OTI DEN TA PISTEVE TI STIGMI POU TA EIPE...APLA -DYSTYXWS I EYTYXWS- OI ANTHRWPOI ALLAZOUN APO MERA SE MERA, TA AISTHIMATA EINAI REYSTA KAI TIPOTA STI ZWI DEN EINAI MONIMO, OSO KAI AN THA TO THELAME...
TO MONO SIGOURO SE AYTON TON KOSMO EINAI O ANEMOS TIS ALLAGIS POU SVINEI TO XTHES KAI FERNEI TO AYRIO...
...KAI DEN EXOUME PARA NA ELPIZOUME OTI TO AYRIO THA EINAI KALYTERO!!!

sansationfΜέλος
19/11/2003, 16:35:08
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ.......

respect

20/11/2003, 18:49:59
Ανεμώνα δροσερή
το άρωμά σου με μεθεί
την καρδιά μου έχει σκλαβώσει
το μυαλό μου το' χει νιώσει
πως λουλούδι εσύ αγνό
σε περήφανο βουνό
στέκεται καμαρωτό
με αξία στον καιρό.

Μη δακρύσεις για τη γη
θα το κάνει η βροχή
συ τον ήλιο να κοιτάς
και τα αστέρια της νυχτιάς
καθώς κάνεις προσευχή
σε μιαν άγνωστη πνοή
που την ξέρεις πιο καλά
στου ανέμου τη λαλιά.

Αυτά τα λόγια γράφτηκαν από μια φίλη όταν βρισκόμουν σε "βαθιά και μελανα νερά", πνιγόμουν στην λίμνη της θλίψης.

Σε ευχαριστώ καλή μου Ελένη.

Edited by - Mantis on 20/11/2003 18:51:09