- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Kαιρο εχει να δουλεψει το μαγαζακι μας!!!Νεκρα... μαλλον παει για φαλημεντο...
Μα τι λες τώρα;
Δεν έχεις ακούσει ότι υπάρχει ένα σπάνιο είδος ανθρώπων που δεν πάει διακοπές;
Που προτιμά να χαρεί τη μεγαλούπολη στο μήνα της μεγαλύτερης δόξας της;
Αθήνα και πάλι Αθήνα - για την ώρα ![]()
Άνετο πάρκινγκ, ησυχία, βραδυνές βόλτες στις τριγύρω παραλίες και...
καφέ στο μαγαζί των Krios & PREDATOR! ![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Η Λευκάδα ήταν πανέμορφη,την συνιστώ σε όλους.Οι παραλίες καταπληκτικές,τα νερά τους το ίδιο.Είναι ένα καταπράσινο νησί με όμορφα χωριουδάκια.
Όσο για την Κεφαλονιά που πήγα μετά,επίσης όμορφη,πράσινη αλλά όχι όσο η Λευκάδα και οι παραλίες της ήταν αρκετά καλές,ιδιαίτερα ο Μύρτος,αν και παραλίγο να πνιγώ
Μοναδικό μείον για τα νησιά αυτά;οι μεγάλες αποστάσεις και οι κακοί δρόμοι,στους οποίους οι ντόποιοι πηγαίνουν σαν τρελοί,με αποτέλεσμα να κοψοχολιάζεσαι κάθε τρείς και λίγο!!
Τι γίνεστε εσείς;

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Kαιρο εχει να δουλεψει το μαγαζακι μας!!!Νεκρα... μαλλον παει για φαλημεντο...
Οχι ρε σύ,τέτοια μαγαζιά δεν χάνονται!![]()
![]()
quote:
Και βέβαια μας έλειψες!!! Που ήσουν καλέ;
Από απουσίες πάντως δεν μένεις...
Ασε προβλήματα...Δεν βαριέσαι!Εμείς να μαστε καλά!![]()
![]()
quote:
Ο Κριός ρε παιδιά... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΕ;;;
Αν καταλάβω ότι την έκανες με καμία ομορφούλα την έβαψες - εκτός αν βάλεις φωτογραφία της...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...
Καλώς ήρθες maraki8
Χάσαμε τον Krio, χάσαμε και τον PREDATOR!
Που είναι ο πρωϊνός καφές μας;
...
Μάλλον θα αλλάξω μαγαζί ![]()

Ψυχή μου,
melancholy,καλώς ήρθες.ελπίζω ότι πρόβλημα και να είχες να μην ήταν σοβαρό και να λύθηκε.

Ορίστε και το καφεδάκι μας!!Εσπρέσσο για να ξυπνήσουμε για τα καλά!!

Βρε maraki8 & melancholy, ούτε συνεννοημένες να ήσασταν!
Καλή μου maraki8, ζηλεύω λίγο γιατί μου λένε όλοι να πάω στη Λευκάδα κι εγώ δεν έχω πάει ποτέ. ![]()
Οπότε δουλειά σήμερα και για τις 2 σας?
Αν κι εγώ δεν θα πάω διακοπές φέτος κάπου, παρόλα αυτά θα απολαύσω νομίζω κι εγώ αυτά που είπε η amalia!
Άδειοι δρόμοι, κάνεις διάφορες αποστάσεις σε χρόνο dt κι αν έχεις πάρει και 2 εβδομάδες άδεια μπορείς να ηρεμήσεις... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Όταν θα καταφέρεις να πας διακοπές,κοίταξε να αφιερώσεις 5 μερούλες(δεν θέλει παραπάνω)στην Λευκάδα.Πραγματικά αξίζει,και για τις παραλίες της,και για τα χωριουδάκια της και τα πανηγύρια τους(πέτυχα την Ριγανάδα στην Καρυά και ήταν το κάτι άλλο)και για τις ημερήσιες κρουαζιέρες με μπάρμπεκιου που γίνονται στα γύρω νησάκια.Όχι όμως για το φαγητό της Λευκάδας
Την εβδομάδα του 15αυγουστου θα έχω κι εγώ άδεια.Όντως,δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για την Αθήνα μας.Άδειοι δρόμοι,εύκολο πάρκινγκ,νορμάλ παραλίες..Εγώ πάντως αυτό θα κάνω.Την μέρα ξάπλα στο Αυλάκι,το βράδυ βόλτες στην Αθήνα...Χάρμα!

Ηταν να παω φετος με μια παρεα, αλλα η "παρεα" μου τα χαλασε...λογω "βαρεμαρας"!!!!
![]()
να δου αν θα παω τον χειμωνα πουθενα!
Καλη επανοδο σε οσους ξεκινανε...καλο "κουραγιο" σε οσους επεστρεψαν

Αληθεια, πουθε βρισκεται? Τουλαχιστο να καλοπερναει εκει που ειναι!

quote:
maraki8:
Όχι όμως για το φαγητό της Λευκάδας,δυστυχώς δεν βρήκα καλό φαί πουθενά
για καλό φαγητό θα πρέπει να πας Μακεδονία ή Κρήτη.
Στην πρώτη περίπτωση (Μακεδονία) μπορεί να συναντήσει κανείς κι ένα φαινόμενο προς εξαφάνιση: καλές τιμές!! Θυμάμαι πριν από δύο χρόνια, είχαμε πάει πρώτα Πήλιο και ακολούθως Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα και Θάσο. Όσο ανεβαίναμε προς τα πάνω, οι τιμές κατέβαιναν!!
Μέχρι τη Θάσο που ανέβηκαν λίγο, αλλά καμία σύγκριση με το χάος της Αθήνας, που δε σου φτάνουν πλέον 15 ευρώ ούτε για να φας σε σουβλατζίδικο...

Ψυχή μου,
Μαράκι
quote:
Όσο για την Κεφαλονιά που πήγα μετά,επίσης όμορφη,πράσινη αλλά όχι όσο η Λευκάδα και οι παραλίες της ήταν αρκετά καλές,ιδιαίτερα ο Μύρτος,αν και παραλίγο να πνιγώ
Συμφωνώ για το πράσνο (αν και δυστυχώς φροντίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα να το μειώσουμε επαρκώς), αλλά διαφωνώ για το θέμα του Μύρτου.λήθεια, γιατί εγώ βρίσκω το Λουρδά και τη Σκάλα καλύτερες; (βέβαια, εγώ άλλη παραλία προτιμάω γενικά, αλλά όχι λόγω της φυσικής ομορφιάς της...)
quote:
Την μέρα ξάπλα στο Αυλάκι,το βράδυ βόλτες στην Αθήνα...Χάρμα!
Ε, δεν το πιστεύω... πρώην γειτόνισσα; σε ποιο σημείο στο Αυλάκι, παιδάκι μου; λες να γνωριζόμαστε κιόλας; ![]()
Φίλτατε Dying
quote:
Αν κι εγώ δεν θα πάω διακοπές φέτος κάπου
Μάλλον σου έχω κλέψει τις μέρες αδείας ή μου φαίνεται; γιατί εμένα κάτι σε μόνιμα τουρίστας μου βγαίνει, με ολίγη από απασχόληση!!!
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:Δεν έχεις καθόλου άδικο αλλά ας μην βάλουμε μόνο την Μακεδονία και την Κρήτη μέσα.Πέρυσι στην Κάλυμνο έτρωγα υπέροχο φαγητό.Γενικά,καλό είναι στις διακοπές να ρωτάς τους ντόπιους που τρώνε οι ίδιοι.Όποτε το έχω ρωτήσει,δεν έχω χάσει,ειδικά για εκείνο το ταβερνάκι της Καλύμνου που το θυμάμαι ακόμα και τώρα!
για καλό φαγητό θα πρέπει να πας Μακεδονία ή Κρήτη.
quote:Δυστυχώς,είδα και η ίδια την καταστροφή.Κατάφερα να πάω για μπάνιο στη Σκάλα μετά από 4 μέρες...
Συμφωνώ για το πράσνο (αν και δυστυχώς φροντίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα να το μειώσουμε επαρκώς), αλλά διαφωνώ για το θέμα του Μύρτου.λήθεια, γιατί εγώ βρίσκω το Λουρδά και τη Σκάλα καλύτερες; (βέβαια, εγώ άλλη παραλία προτιμάω γενικά, αλλά όχι λόγω της φυσικής ομορφιάς της...)
Κι εμένα μου αρέσανε τα Λουρδά,ο Μύρτος απλά είναι πιο εντυπωσιακός λόγω του χρώματος.Αλλά οκ,αγριεύτηκα.Και το γεγονός ότι έχει δύο ναυαγοσώστες που τους βλέπεις ότι φυλάνε καραούλι,λέει πολλά.
Δηλαδή ποια παραλία προτιμάς εσύ καλε;
quote:Εγώ μένω Αγία Παρασκευή,στο Αυλάκι πηγαίνω για μπάνιο,είναι η μόνη αξιόλογη παραλία σε εκείνα τα μέρη.Στην πλαζ πηγαίνω εγώ.
Ε, δεν το πιστεύω... πρώην γειτόνισσα; σε ποιο σημείο στο Αυλάκι, παιδάκι μου; λες να γνωριζόμαστε κιόλας;

Μαράκι
quote:
Κι εμένα μου αρέσανε τα Λουρδά,ο Μύρτος απλά είναι πιο εντυπωσιακός λόγω του χρώματος.Αλλά οκ,αγριεύτηκα.Και το γεγονός ότι έχει δύο ναυαγοσώστες που τους βλέπεις ότι φυλάνε καραούλι,λέει πολλά.
Δηλαδή ποια παραλία προτιμάς εσύ καλε;
Ποια παραλία προτιμάω; τα Καμίνια, την παραλία του Ρατζακλίου κι αυτό γιατί υπάρχει από κάποιο σημείο και μετά άπλετος χώρος μακριά από δήθεν "εμπορικές χρήσεις", ενώ ταυτόχρονα οι λίγοι λουόμενοι της παραλίας είναι φιλήσυχοι τουρίστες, είτε ζευγάρια, είτε οικογένειες και όχι παρανοϊκοί νεολαίοι, με τις φραπεδιές, τα τσιγάρα, το υπαίθριο πάρτι της μουσικής καντίνας, τα 4 κινητά ανά χείρας, το γυαλί τελευταία λέξη της τεχν..., ε, της μόδας και τη μαγκιά του δήθεν σέξι. Μπορεί τα νερά να είναι πολύ ρηχά, πράγμα το οποίο δε με τρελαίνει, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή ή μάλλον σε αυτό το νησί, αν δεν έχεις φουσκωτό να πας σε κάποιες από τις απομονωμένες παραλίες μετά το Μύρτο και προς Άσσο.
quote:
Εγώ μένω Αγία Παρασκευή,στο Αυλάκι πηγαίνω για μπάνιο,είναι η μόνη αξιόλογη παραλία σε εκείνα τα μέρη.Στην πλαζ πηγαίνω εγώ.
i c. Αγία Παρασκευή έμενα για ένα χρόνο, Αυλάκι έχουν εξοχικό οι γονείς μου, αλλά για μένα η παραλία εκεί, όπως και η πλαζ αντεδείκνυνται πλέον για μπάνιο. Από την άλλη, δεν μπορώ να κατακρίνω κανέναν για τις επιλογές του, καθώς δεν είναι εύκολο και απλό για όλους (όπως ήταν ίσως για μένα, λόγω ελλείψεως ιδιαιτέρων ευθυνών) να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να φύγουν από το κλινόν άστυ.
Άρα, δεν είσαι γειτόνισσα... τι κρίμα, δεν ξέρεις τι χάνεις!!!! ![]()
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
Ηταν να παω φετος με μια παρεα, αλλα η "παρεα" μου τα χαλασε...λογω "βαρεμαρας"!!!!
Ωχ!Σε καταλαβαίνω!Ξέρεις πόσες φορές μου έχουν χαλάσει σχέδια λόγω βαρεμάρας;![]()
![]()
quote:
Μέχρι τη Θάσο που ανέβηκαν λίγο, αλλά καμία σύγκριση με το χάος της Αθήνας, που δε σου φτάνουν πλέον 15 ευρώ ούτε για να φας σε σουβλατζίδικο...
Πές το ψέματα!Ούτε απο καντίνα δεν ψωνίζεις!Τί ακρίβεια είναι αυτή πια!Καλά για καφέ δεν το συζητάμε...![]()
![]()
quote:Το Ρατζακλί μου άρεσε και μένα.Όπως επίσης ωραία θάλασσα έχουν φέτος και τα Κλείσματα/Σπαρτιά.
τα Καμίνια, την παραλία του Ρατζακλίου κι αυτό γιατί υπάρχει από κάποιο σημείο και μετά άπλετος χώρος μακριά από δήθεν "εμπορικές χρήσεις", ενώ ταυτόχρονα οι λίγοι λουόμενοι της παραλίας είναι φιλήσυχοι τουρίστες,
Πάντως,όποιος πάει Λευκάδα και ζητάει τέτοιες παραλίες σαν αυτές που ανέφερες,ας πάει στο Καλαμίτσι,ένα χωριουδάκι έξω από τον Άγιο Νικήτα.Έχει απίστευτη παραλιούλα,νερά στο χρώμα του Πορτο-Κατσίκι,χαλικάκι ανώδυνο για το πόδι(στην Κεφαλονιά υπέφερα σε κανα-δυο..)και ησυχία με 2-3 παρεούλες δώθε-κείθε.Πολύ όμορφα...
quote:Κάποτε ήταν πιο χάλια ακόμα η πλαζ(από θέμα κόσμου,ήταν πήχτρα).Τώρα είναι απλά μια μεγάλη παραλία με πολύ κόσμο.Βρίσκεις να κάτσεις.
έχουν εξοχικό οι γονείς μου, αλλά για μένα η παραλία εκεί, όπως και η πλαζ αντεδείκνυνται πλέον για μπάνιο.

quote:
Πάντως υπάρχουν κάποια μαγαζάκια στην Αθήνα που έχουν πάρα πολύ καλό φαγητό και δεν πληρώνεις πάνω από 15 ευρώ..Αρκεί να τα μάθεις.
Παντού υπάρχουν απλά είναι δύσκολο να βρείς!Ειδικά τώρα που η αισχροκέρδεια βρίσκεται στην ακμή της!Οχι μόνο στα εστιατόρια αλλά παντού!...
Τα κρατάτε για τον εαυτό σας;
Για ρίχτε τα...
quote:
Και γιατί δεν τα λέτε και σε εμάς κορίτσια αφού τα ξέρετε;;;
Τα κρατάτε για τον εαυτό σας;Για ρίχτε τα...
Το σπίτι μου!!!!Χεχε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά εγώ δεν είπα οτι ξέρω καποιο καλό!Ηξερα ένα αλλά έκλεισε...Όσα φτηνά έχω δει πληρώνεις τόσο αλλά φεύγεις με τροφική δηλητηρίαση!Δε βαριέσαι!Κανείς δεν είναι τέλειος!!!Πάντως δεν μπορεί,ολόκληρη Αθήνα κάπου θα χει....
Άδεια 2 εβδομάδες να ηρεμήσει το κεφάλι μου από την δουλειά και νοητική χαλάρωση!
Για τις παραλίες που λέτε, έχω ακούσει μόνο το Πόρτο Κατσίκι για το οποίο έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια.
Αν και μου αρέσει το κολύμπι, με γοητεύουν πάρα πολύ κι οι παραλίες με ρηχά και γαλαζοπράσινα νερά.
Είναι κάτι το οποίο ξεφεύγει από μια συνηθισμένη εικόνα της θάλασσας οπότε μου αρέσει.
Αν κατάλαβα καλά μάλιστα, το Πόρτο Κατσίκι είναι μια τέτοια παραλία.
Φίλε kostakis, ημέρες άδειας έχω και μάλιστα μπορούσα να πάρω και περισσότερες τώρα - τουλάχιστον θεωρητικά.
Απλά υπήρξε κακή συνεννόηση κι αναβολές οπότε βαρέθηκα κι είπα ότι δεν θα πάω πουθενά! ![]()
Το φαγητό στην Κρήτη που λέει κι η amalia - δυστυχώς στη Μακεδονία δεν έχω πάει ακόμα - είναι όντως πολύ καλό αλλά απ' ό,τι έμαθα φέτος ήταν πιο ανεβασμένες οι τιμές από πέρυσι.
quote:
Το σπίτι μου!!!!Χεχε!!!!
Χμμμ!
Εξασκείς δηλαδή την τέχνη της μαγειρικής, αγαπητή? ![]()

In anticipation of my resurrection...